2009 Nisan Anneleri

kızlar biz kaynanayada gidemıyoruzzz

eşimin işi cıkmış

gec gelırım anneme dedi bende dedım başka zaman giderızz ozaman

evdeyımmm

yani aynı şeyleri söylüyoruz canım
biz demir ilacı kullanıyoruz 6. ayda tetkiklerinde çıkmıştı iştahsızlık falan çoktu, tekrar baktırmadık henüz

ceviz veren oldu mu aranızda ben yarın kahvaltısına katıcamm, omega 3 içeriyor ve beyin gelişimine çok yararlı
ben hersabah kahvaltıya ya fındık yada ceviz koyuyorum

meleeek varmış agora da noel baba kostümü ben bodrumdakinde bulamayınca arkadaşımı aradım burda vardı görmüştüm dedi..taa burdan yetişiyom izmirde ne var ne yok :)) bende gitmeyeli izmire 2 ay oldu evim olsa gidersim ama çocukla çook zor yat kalk..
bende gösterdim eşime can ın noel baba kostümlü resmini çok tatlı olmuş dimi dedim evet dedi ama ben kereme giydirmem bizim kültürümüzde noel baba diye bişey yok dedi:)

ya denızcım geldım sabahtan berı burdayım he,kafayı uzatıyorum varmıbışey bakıyorum dönüyorum Eceye,şımdı uyudu,ya melek bende özledım ıştede bız düzenı tutturamadık bılıyosun belkıdebılmıyosun ıflas ettık en son,sen o sırada ışten ayrılmıştın evdeydın gıremıyodun,ben mersıne geldım doğum ıçın çok şükür hala burdayım,toparlanacaz ınşallah rabbım kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,zor oldu ama atlattık sayılır,eşım ıstanbul-mersın yapıyor bende bır ara gıttım oğluşumu gördüm pascalı yanı,15 gün kadar kaldık gerı döndük,yılbaşından önce gıtmem zor gıbı ama sağlık olsun,ne yapalım ıyıkı aılem var,onların desteğı bambaşka,ay kaan burdayken delı ettı benıona yaz şunu göndersınler davet et bılmem ne,hastalık bu çıftlık sabahlıyor başında valla,Eceyede açtı,bozmuş aklını
yaşadıklarınıza çok üzüldüm ozlem en kısa zamanda toparlanırsınız inş.

Bende bugün check up yaptırdım. Sonuçlar yarın belli olacak.
kendine mi? ne için?

sağol canım.evt hatta birazdan kendimize yaptığımız çorbadan vericem ama bir kaşık yicek yine:KK43:((((
2 dr.a gittim 1.si burun amilyatı,denge merkezi dedi:KK43:bir sürü test dediiii.
2.si işitme testi dedi:KK43:(
hafta içi işitme testi yapılcak.
hiçbirşey yokken başım ağrımaya başlıyor.
baş dönmesini 3-4 gün hatta 1 hafta yaşıyorum.mide bulantısı çok fena.
egeye bakamıyorum baş dönmesinden. ayağa kalktığımda yürüyemiyorum.
şükür şuan çok yok ama ara ara baş ağrısı var!!

sağol canım inş..
geçmiş olsun aysun yeme konusunda Allah yardımcın olsun

günaydın...

sen misin dün ecrin deliksiz uyuyor diyeeeen :KK43: gece saat başı uyandı hemde katıla katıla ağlayarak...kucağıma alıyorum göğsüme gömüyor kafasını uykuya devam bırakıyorum kıyametler kopuyor.çok zor bi geceydi bizim için de.biraz babasına zaman ayırayım dedim ondan oldu heralde :)

yemeyen bebek çook zor kızlar allah kolaylık versin ecrin diş çıkarmadan önce öyleydi sırtım tutuluyordu karşısnda şebeklik yapıp yedirmeye çalışırken..oyuncak veriyordum eline onu ağzına sokarken aradan mama tıkıyordum ne yapayım..diş çıkınca düzeldi gibi.kilosunu boyunu bilmiyorum son aşısını oldu 6. ayda sonra gitmedik doktora salgın korkusundan.çok merak ediyorum özellikede boyunu.az kilo alsa problem etmem zaten stokda fazlası vardı:)

2.çocuk bende düşünemiyorum.dün yaprak dökümünü izlerken fikretin hastane sahnelerinde kendim yaşadım sanki.hele o yürüme çabası tuvalete gitme oof of nasıl zordu yaa :KK43:

heheh aynen tuğba hele o memeyi alamıyor falan dedi sonra aldı falan dedi eşimle izliyoruz ne çabuk aldı lan biz yaşadık kimi kandırıyosunuz dedim heheh

ben kıymalı patets yemegi makarna yaptım

egeyi aldım mutfaga suan ege örümcegınde ve makarna yıyor bendee tabiki..................................

afiyet olsun melek
bende dünkü yemek var bugün rahatım

bursa lı kızlar:)
geliyomusunuz gelmiyomusunuz bir karar verin anneme pırasalı arnavut böreği yaptırcam

saat 4 de makarnamı yiyorsun melek.
afiyet olsun şekerim..

özlem durumlarınızı biliyorum tatlım çok üzüldüm inşallah yeni yıl şans getirir hepimize.para sağlık hzuur mutluluk..

afiyet olsun melek
bende dünkü yemek var bugün rahatım

bursa lı kızlar:)
geliyomusunuz gelmiyomusunuz bir karar verin anneme pırasalı arnavut böreği yaptırcam

oooooooo sultan ne diyon sen şeker..yiyen var diyette olan var.
bendemi gelsem bursaya:)

saat 4 de makarnamı yiyorsun melek.
afiyet olsun şekerim..

özlem durumlarınızı biliyorum tatlım çok üzüldüm inşallah yeni yıl şans getirir hepimize.para sağlık hzuur mutluluk..

evet canım karnım acıktı azcık yedim
akşamlıgımı bozmdımmmm
kocişi beklerımmm

bnde yemek den yana rahatım.yayla çorbam,et sotem ve domatesli makarnam varr.

ohhh ohhh pırasalı börek ha biz yatıya gideriz onun için.)) hatta hani çok tok olunca birisi bişey teklif ederse derler ya "yok bal olsa yemem çok tokum" işte bizim öyle durumlardaki lafımız"pırasa pidesi olsa yemem o kadar tokum" dur...bilmem anlatabildin mi aşkımızıkaydirigubbakcemile3

ben tam yayılıyordum ki kuzenim aradı haftasonu için gelecekler allahtan yabancı değil ,sultan gibi bende tabii cam silmedim kalktım bi temizlik yaptım ela da peşimde kedi gibi elektrik süpürgesinin kablosuyla oynadı durdu ne güzel temizlikten önce huysuzlanıyordu çok sevdi bu süpürge işini artık rahat rahat süpürebilcem inşallah :)) ama yemek ve ikram için bişiiiler düşünmem lazım..o da yapar gelir zaten bişiiler :))
çok saolun kızlar ben bu laktaz işini bi dr a sorayım saolun..

offf kerem 1 saatlik uykuyla duruyo.huysuz mu huysuz inat etti uyumamak için.

önemli degil denizcim.insallah elaya iyi gelir

keremde bayıloyo süpürgeye.peşinden heryere geliyo.

eline saglık sultan.benide ütü bekliyo mafoldumben

Kızlar Kayra nın idrarı biraz koyu sarı bugün çok değil ama normalden biraz belli neden acaba enfeksiyon olabilir mi???

sultancım denızcım teşekkürler arkadaşlarım,en önemlısı sağlık gerısı boş be,herşey zamanla düzelır takmıyorum artık,bıde şu ınternet olayını çözüp tekrar takılabılırsem çok ıyı olacak

offf kerem 1 saatlik uykuyla duruyo.huysuz mu huysuz inat etti uyumamak için.

önemli degil denizcim.insallah elaya iyi gelir

ege bey de aynııı
1satt uyumadı bileee toplasan gün içinde 7,30 da uyandıı

şimdi uyudu şükür hepp aglıyor gibii eeeeeeee diyor memem alıyom uyur diye uyumuoo en sonunda hava krardı ışıklarıda kapattım uyuduuuu

ohhh ohhh pırasalı börek ha biz yatıya gideriz onun için.)) hatta hani çok tok olunca birisi bişey teklif ederse derler ya "yok bal olsa yemem çok tokum" işte bizim öyle durumlardaki lafımız"pırasa pidesi olsa yemem o kadar tokum" dur...bilmem anlatabildin mi aşkımızıkaydirigubbakcemile3
anlamam mümkün degil.........

ben tam yayılıyordum ki kuzenim aradı haftasonu için gelecekler allahtan yabancı değil ,sultan gibi bende tabii cam silmedim kalktım bi temizlik yaptım ela da peşimde kedi gibi elektrik süpürgesinin kablosuyla oynadı durdu ne güzel temizlikten önce huysuzlanıyordu çok sevdi bu süpürge işini artık rahat rahat süpürebilcem inşallah :)) ama yemek ve ikram için bişiiiler düşünmem lazım..o da yapar gelir zaten bişiiler :))
çok saolun kızlar ben bu laktaz işini bi dr a sorayım saolun..
egede aynı kablosuyla oynuyoırrr

X