2009 Nisan Anneleri

hazır sen gırmıŞken Şu demır meslesını sanada soralım.
bızım Şırket doktoru Çocuk doktoru.demır konusunda Şunları sÖledı.
demırın vÜcutta emılımı Öyle kolay deĞıldır bunun ıÇın lıganda ıhtıyacı vardır dedı.eĞer bebekte kansızlık problemı yoksa ve ıyı beslenıyorsa demır ılacı vermenıze gerek yok dedı.
ve ŞÖle dedı kana kan derdı bızım hocamız derdı kanlı besınler kan Üretımınde daha etkılıdır.
?????

ya denızcım geldım sabahtan berı burdayım he,kafayı uzatıyorum varmıbışey bakıyorum dönüyorum Eceye,şımdı uyudu,ya melek bende özledım ıştede bız düzenı tutturamadık bılıyosun belkıdebılmıyosun ıflas ettık en son,sen o sırada ışten ayrılmıştın evdeydın gıremıyodun,ben mersıne geldım doğum ıçın çok şükür hala burdayım,toparlanacaz ınşallah rabbım kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,zor oldu ama atlattık sayılır,eşım ıstanbul-mersın yapıyor bende bır ara gıttım oğluşumu gördüm pascalı yanı,15 gün kadar kaldık gerı döndük,yılbaşından önce gıtmem zor gıbı ama sağlık olsun,ne yapalım ıyıkı aılem var,onların desteğı bambaşka,ay kaan burdayken delı ettı benıona yaz şunu göndersınler davet et bılmem ne,hastalık bu çıftlık sabahlıyor başında valla,Eceyede açtı,bozmuş aklını

meleeek varmış agora da noel baba kostümü ben bodrumdakinde bulamayınca arkadaşımı aradım burda vardı görmüştüm dedi..taa burdan yetişiyom izmirde ne var ne yok :)) bende gitmeyeli izmire 2 ay oldu evim olsa gidersim ama çocukla çook zor yat kalk..

denizcimm hemmen cevap veriyim
demir eksikliği yoksa ve beslenmesi yeterliyse demir ilacı vermeye gerek yok
beslenmede : kırmızı et karaciğer (8. aydan sonra ) bakliyat verilmelidir ,pekmezdeki demirin emilim çok az olduğu için demir ihtiyacını karşılamaz

yani aynı şeyleri söylüyoruz canım
biz demir ilacı kullanıyoruz 6. ayda tetkiklerinde çıkmıştı iştahsızlık falan çoktu, tekrar baktırmadık henüz

ceviz veren oldu mu aranızda ben yarın kahvaltısına katıcamm, omega 3 içeriyor ve beyin gelişimine çok yararlı

ya denızcım geldım sabahtan berı burdayım he,kafayı uzatıyorum varmıbışey bakıyorum dönüyorum Eceye,şımdı uyudu,ya melek bende özledım ıştede bız düzenı tutturamadık bılıyosun belkıdebılmıyosun ıflas ettık en son,sen o sırada ışten ayrılmıştın evdeydın gıremıyodun,ben mersıne geldım doğum ıçın çok şükür hala burdayım,toparlanacaz ınşallah rabbım kımseyı gördüğünden geçırdığınden gerı bırakmasın,zor oldu ama atlattık sayılır,eşım ıstanbul-mersın yapıyor bende bır ara gıttım oğluşumu gördüm pascalı yanı,15 gün kadar kaldık gerı döndük,yılbaşından önce gıtmem zor gıbı ama sağlık olsun,ne yapalım ıyıkı aılem var,onların desteğı bambaşka,ay kaan burdayken delı ettı benıona yaz şunu göndersınler davet et bılmem ne,hastalık bu çıftlık sabahlıyor başında valla,Eceyede açtı,bozmuş aklını
biliyorum canım kız ben işten 30 martta ayrıldım

1 nisanda dogurdummm herseyden haberım var anlatmıştım
allahım büyükk............herkesin yardımcısı olsun
o bahce insanı manyak yaoıyorrrrrrrr

bende kafayı yedım bi ara ama şimdi cok takmıyomm
ona takarsam hersey kalıyorrrrrrrr

meleeek varmış agora da noel baba kostümü ben bodrumdakinde bulamayınca arkadaşımı aradım burda vardı görmüştüm dedi..taa burdan yetişiyom izmirde ne var ne yok :)) bende gitmeyeli izmire 2 ay oldu evim olsa gidersim ama çocukla çook zor yat kalk..

gidince bakıcam inşalla kalırr

sultan gelmedi bugunnn

çiçek desenn yok artık
şirvanııı hiç yokkkkkkkkkkkkkkk

biz demir ilacı kullanıyoruz 6. ayda tetkiklerinde çıkmıştı iştahsızlık falan çoktu, tekrar baktırmadık henüz

ceviz veren oldu mu aranızda ben yarın kahvaltısına katıcamm, omega 3 içeriyor ve beyin gelişimine çok yararlı

ceviz ben veriyorum, özellikle beyin gelişimi için çok önemliymiş, kahvaltı veya meyveye ekliyorum...

biz 1 aydır veriozz bazen de kuru erikk

biz tahlil yaptırmadıgımız için demir konusunda aklım karısık.yani ihtiyacı varmı yokmu bilemiyorum.et falanda yemiyo.veriyorum yani şimdilik demiri

DENıZCıM kadir tugcunun programını izleyebildinmi.ela gibi gaz sorunu olan bi bebegin annesi aradıda

X