2009 Nisan Anneleri

aa bucadamı neresındee biz önceden bucada hipodrumun orda oturmuştukkk

şimdi urladayız

ya bende verıyorum1 haftadır cevız,ezıp cıcıbebeye yada meyve püresıne neye rast gelırse karıştırıyorum,ben 2 gündür ılk adım sütünden karıştırıyorum mamasına kullanan varmı,bıde 6 aydan sonra verılen babymıx verıyorum 1küp babymıxle1küp büyümıx karıştırıyorum onu severek yıyor,evdekı yoğurttan vermıyorum,günlükte yapmıyorum

cnm izleyemedim yaa ne diyo söyler misin?o da büyük müydü ki ela gibi kaç aylıkmış??

ya bende verıyorum1 haftadır cevız,ezıp cıcıbebeye yada meyve püresıne neye rast gelırse karıştırıyorum,ben 2 gündür ılk adım sütünden karıştırıyorum mamasına kullanan varmı,bıde 6 aydan sonra verılen babymıx verıyorum 1küp babymıxle1küp büyümıx karıştırıyorum onu severek yıyor,evdekı yoğurttan vermıyorum,günlükte yapmıyorum

süt konusunda fikrim yok ama babymix'i doktora sormuştum, verebilirsin demişti...

ben şirinyer merkezdeyim ama urlayı çok seviyorum ben
annemlere yakın bir yer

sultan gelmedi bugunnn

çiçek desenn yok artık
şirvanııı hiç yokkkkkkkkkkkkkkk

ya zaman bulamıyorlardır belkıde valla ben bağlanabılsem boş bırakmam bılırsınız benım çene durmaz,allahım geçen sene bu zamanlar ne alem ne güzeldık,ohhh yaşananın yaşandığı kalıyorışte:içelim:

evet özlem yaa gecen sene bu zamanlar ban midem bulanıo bugun doktora gidioz v.sss

programı kaçırdım diye üzülmeyin şurada arkadaşınız bağırıyor kaç aydır size Kadir tuğcunun sitesine üye olun diye....anneoluncaanladım.com.....orada tvdeki bilgilerin hepsi var soruda sorabilirsiniz...ben kadir hoca sayesinde idile abartmamak koşulu ile 2 aydır bal,yaklaşık 4 aydır kutu süt,6.aydan beride bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum ayrıca hastalıklarındada ilaç kullanmıyorum....dün aliye peditus demişti ya işte kadir hoca 3 yaşından önceki bebeklere verilmez diyor....ben kendisine sonsuz güveniyorum ayrıca demir ilacı kullanmıyorum ve pekmezi gereksiz yere verip kalori almasına sebep olmuyorum..sadece tatlandırıcı pekmez...ama bilinenintam tersine yoğurduna katıyorum çünkü kalsiyumdan çok daha zengin bir öğün oluyor...yıllarca süt ürünleri ile pekmezi vermeyin diye söylerlerdi ama yıllarca bizi kalsiyumdan uzak tutmuşlar....demem o ki..kadir hocayı hep seyredin,izleyin,yazın

ilk adım sütünü 1 aydır pirinç unuyla muhallebi yapıoz onun için alıorum bzen de arı mama ya katıorum.yoğurt danone muzlu verioz doktor ver dedii ama haftada 2 kez onun dışında normal yoğurt.ya arkadaşlar devam sütünden yoğurt mayalayan varmı:??:ecrin_bebek:

programı kaçırdım diye üzülmeyin şurada arkadaşınız bağırıyor kaç aydır size Kadir tuğcunun sitesine üye olun diye....anneoluncaanladım.com.....orada tvdeki bilgilerin hepsi var soruda sorabilirsiniz...ben kadir hoca sayesinde idile abartmamak koşulu ile 2 aydır bal,yaklaşık 4 aydır kutu süt,6.aydan beride bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum ayrıca hastalıklarındada ilaç kullanmıyorum....dün aliye peditus demişti ya işte kadir hoca 3 yaşından önceki bebeklere verilmez diyor....ben kendisine sonsuz güveniyorum ayrıca demir ilacı kullanmıyorum ve pekmezi gereksiz yere verip kalori almasına sebep olmuyorum..sadece tatlandırıcı pekmez...ama bilinenintam tersine yoğurduna katıyorum çünkü kalsiyumdan çok daha zengin bir öğün oluyor...yıllarca süt ürünleri ile pekmezi vermeyin diye söylerlerdi ama yıllarca bizi kalsiyumdan uzak tutmuşlar....demem o ki..kadir hocayı hep seyredin,izleyin,yazın

vallahı haklısın arkadaşım ya ben geç kalmışım bakıım ben hemen,korktuğum yapmadığım şeylerı yapabılırmışım he,

denizcim oda ela gibi büyüktü 9 aylıktı laktaz enzimi eksikliğinden oluyormul doktor lakataz içren bir damla vermiş çocuğa ama kadiir tuğcu laktaz içeren sütler varya markette onları alın içirin bir deneyin dedi bu gaz normal bebeklik gazı değilmişşş bu aylardaki gaz bu enzim eksikliğinden olurmuşşş

kızlar diyetler ne alemde benden 3 kilo daha eksildi MAŞALLAH:nazar:,manken gibi olunca face resim koyacam heheh:))))))

yani aynı şeyleri söylüyoruz canım
biz demir ilacı kullanıyoruz 6. ayda tetkiklerinde çıkmıştı iştahsızlık falan çoktu, tekrar baktırmadık henüz

ceviz veren oldu mu aranızda ben yarın kahvaltısına katıcamm, omega 3 içeriyor ve beyin gelişimine çok yararlı
ben arada veriyorum.

cnm ben bucadayım sen nerdesin

merhaba...
ben de izmir karşıyaka da

şirinyer tansasa yakın mı....

ben şirinyer merkezdeyim ama urlayı çok seviyorum ben
annemlere yakın bir yer

kızlar diyetler ne alemde benden 3 kilo daha eksildi MAŞALLAH:nazar:,manken gibi olunca face resim koyacam heheh:))))))

negüsel yaa...
emziriyormusun...
ben emzirdiyim için diyet yapamıyorum..
nasıl diyet yapıyorsun...

denizcim oda ela gibi büyüktü 9 aylıktı laktaz enzimi eksikliğinden oluyormul doktor lakataz içren bir damla vermiş çocuğa ama kadiir tuğcu laktaz içeren sütler varya markette onları alın içirin bir deneyin dedi bu gaz normal bebeklik gazı değilmişşş bu aylardaki gaz bu enzim eksikliğinden olurmuşşş

Kayra nın da gazı oluyor acaba bende doktoruna sorsammı hangi marka sütlerde bilgin varmı Yeliz canım

denizcim huzur yazmış canım doktorun sölediklerini.kadın bebegini gastrolojiye götürmüş damla vermişler.sende bi doktoruna danış istersen.

gülşen ben bilmiyodum ya -.biraz önce üye oldum.sorumuda sordum.bakalım cevap gelecekmi

işte geldim burdayım özlem döndünmü kız sonunda çok sevindim hoşgeldin...

urla cam sildim kız hihihi valla bak

X