aminnnKanal D de Hayat Sineması var,geçen bölümün tekrarı.Çocukları olmayan bir çift,boşanma aşamasında.
Erkeğin olmuyor,geçen seyrettim de,ağla ağla harap olmuştu ikisi de,tabi ben de.Allah kimseye çocuk yokluğunu,özlemini ve acısını yaşatmasın !!!
kolay ama bgımlılık yapıyorrrya kızlar bu tarla oyunu nasıl çözemedim yaafff
kız ben kaşıkla ortadan ikiye bölüyorm veriyorum yiyyo meselanagihan koca makarnayı nasıl yutsun kız:))
bursalı hatunlar en geç yarın cevap verin başımın üstünde yeriniz var
dışarda bebekleri uyutması yedirmesi zor olur
canm valla yemiyosa iştah acıcı şurup içirrneden yemiyorrrr canmm
ah bir bilsem canımmm bir bilsemmm
valla ben zeynep yemzse hemn fışfıl kayıkçıyı söylüyom hemn agzını açıyookızlar sizlerin bebeler rahatça yemek yiyolarmı yoksa yemek yedirme taktikleriniz varmıııı benimle paylaşırmısınızzzz
valla bizde yemek konusunda sıkıntılıyız canım sizin kadar olmasada.ona özel mi yapıyosun yemekleri*.tuz yag falan koyuyomusun?
bütün taktikleri denememe rağmen yediremiyorum.kızlar sizlerin bebeler rahatça yemek yiyolarmı yoksa yemek yedirme taktikleriniz varmıııı benimle paylaşırmısınızzzz
SAOL CANM YAAA VALLA YAPA ÖGRENCZ SANIRIMMmasallah adaşıma.valla tarla işini bende çözemedim nagihan
İyi geceler!!
Zeynep e daha nice 9 aylar yıllar diliyorum anne babasıyla birlikte inş!!!
MAŞALLAHHHhehhehehh zeynepppp 9 aylıkkkkkk sositososito
EKLErmisin BENİ FACEDE sen varmısın bendeeemasallah adaşıma.valla tarla işini bende çözemedim nagihan
evet öle yapın herkes bi çeşit götürsün yada alsın işte neyse rahatca oturun...........Elif yazılı sorusu hazırlamakla meşgul:-((
Bence ev daha uygun olur buluşma için diyorum,Sultan sen başla en iyisi)
Yok kız şaka diyorum,boşver işi mişi.Pasta börek işine de hiç girme,ben bir çeşit yaparım,herkes 1 şey getirse,1 i tatlı, 1 i tuzlu,sen de bir salata yaparsın olur biter..