2009 Nisan Anneleri

süpersin melek ya..
agoraya gitmeyeli uzun zaman oldu o kadar çok özledimki izmirimi anlatamam.

melekcım valla sosyal Çevre genıŞ herhalde bıgÜn o nda bıgÜn bunda gezmedesın sankım:))
ÇalıŞınca ınsan ev gezmesıne gıdemıyor hıÇ.

günaydın arkadaşalr.dünden beri yazılanları okuyorum anca bitirebildim.biz de 6 buçukta kalktk.az önce uyudu gülfem.inşallah uyur biraz.maşallah diyin dün gece 3 kez kalktı iyi oldu dinlendim azıcık.

3 kezmı ŞaŞırdım valla..
nazar deĞmesın bızımkı.hıÇ uyanmıyor aylardan berı..
bızle yatıyor 8:30-9:00 gıbı kalkıyormuŞ.
saolsun hıÇ Üzmedı benı bu konuda.
yanlız Çok hareketlı ve gezmek delısı.
koltuklara tutunup ayaĞa kalkıyor tutuna tutuna yÜrÜyor.
hedef kumandalar telefonlar ne kadar zararlı alet varsa onlar.

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim

maşallah kereme annesi.

Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg

şımarıklık çok yakışmış annesi.

canım biz cmt doktordaydık valla maske falan takamadık.bişey olmadı şükür.

uyku düzeni kalmadı ki.bu arlar çok kötüyüz.

ama gündüz maşallah keyfi yerinde şimdi yürüteçteee çamaşır mak çalışıyoo onu izliyooo eşşekkkk..

bizimki de gündüz iyi gece 11 den sonra başlıyo anlamadım.doktor görünürde diş yok 2 haftayı bulabilir dedi.sebepsiz ağlamalr işte.ben de çamaşır makinesi çalışınca izletiyodum işime bakıyodum .sonraki sayfalarda sultanın otistik olur yazısını görünce bi daha izletmem.gülfem daha tv izlemedi hiç.

ben de annemi istiyorum.gülfem hiçbişey yemiyo gibi .bi sabah kahvaltı gün içinde 3 kere emiyo akşam da zorla bi kaç kaşık mama yiyo.dün özene bezene kıymalı çorba yaptım 3 kaşık yedi sonra öğğğ tapmaya başladı.mafoldumben

ben de meyveyi genelde kavanozda hipp ya da hero veriyorum.ama yemiyoooooo

kızlar mercimek çorbasına kimyonu hangi aşamada koyuyorsunuz?
Ben kendimize yaparken koymuyorum da,Miray a da veririm bundan diye kimyon koyayım dedim????

ben ilk başta katıyorum.canım mirayınkine de koy.kimyon gazını alıyo yemeklerin.

kızlar ecrin 1 haftadr 6 da uyuyor 8 de uyanıp 11 e kadar oynuyoruz sonra bi yatıyor sabah 7 bugünde ilk kez 8e kadar uyudu acıkmıyorda 8 de mama yedirdim 9 buçuğa kadar yine uyudu

diş yüzünden kalkıyordu demek zırt pırt belkide benim kızım da anası gibi uykucudur.az daha büyüsünde uyuyalım eskisi gibi öğle ezanlarına kadar :)

oy maşallah ecrine tuğbacım.darısı başımıza inşallah.ben de eşim de uykucuyuz.kızımızdan da aynı performansı bekliyoruz bakalım.

günaydın kızlar kanal d yi açsın evde olanlar hastayım bu kadına bütün hayata bakışımı değiştirdi 8 ayda ela da değiştirdi tabi de onun da yeri büyük yani heheh..bizim dr dan bahsediyorum hani şu kitabını söylediğim o var da..

bu arada gece yarım da kalktı ela bi baktım cin gibi yataktan bana bakıyo bitti pilim artık yaa başladım ağlamaya eşim aldı ela yı çıktı odadan sinirlerim çok bozulmuş artık gece 3-5 kalksın da kalkıp cin gibi oturmasın ya 3 e doğru uyudu tabi o saatte kadar gündüz gibi tutunup ayağa kalkmalar aynı şeyleri yapıyo gece aynı gündüz aynı bittim artık ((

deniz bu iyi hali .3 haftadır gece tam 6 - 7 kez kalktığı oluyo.bazılarında 2 saat kadar ağlıyo.3 kereye nasıl sevindim bi bilsen.maşallah irfana annesi hep böyle olsun.
gülfem de çok hareketli tutunabildiği her yere tutunup ayağa kalkıyor.ama uykudan tık yok.

kım o ya denız?
ben ıŞteyım tabıde sen bılgılendırısen sevınırım.

deniz geçen gece ben de başladım ağlamaya.çünkü gerçekten bitmiştim.bi tarafatan uykusuzluk bi taraftan faranjit.içimde n o kadar kızdım ki hatta sesli olarak yeter dayanamıyorum diyince eşim de beni salona gönderdi.o ilgilendi sağolsun.seninle benim uyku düzenimiz en baştan beri aynıydı.şimdi de aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım.

günydın kızlar
çamaşır mkinsından bhsedilmiş aslında izleyen çocuk otistik olmaz otistik olan yada eğilimi olan çocuklar o tarz aletlerin önününde saatlerce kalabilir yni onların dikkatini çektiği çok görülmüş bizimkilerin bir iki dk bakmasından bişey olamz heralllll:)))
aysuncum bende öle napsam yediremiyorum hadi dedim belki bir yöntem duyarımmm((

acıktım.ben hem kendime hem gülfeme kahvaltı hazırlayım.çok yazmayın.açığım arada okurum gerçi.cvp yazamayabilirim.

yeliz günaydın canım.gülfem bi kaç dk değil rahat bi yarım saat karşısında duruyo.korkmalı mıyım acaba.off otistik çocuk nasıl olur ki?en başta anlaşılıyo muki?

evet maseles su vermeyen ve vemeyin diyen çok oldu...
biz nasıl susuyorsak onlar da susuyo dimi..

uyandık erkenden offfff

kahvaltıya davetlıyım

ordanda agoraya gidecegızz...
çocuğu nasıl koruyorsun, neyle gidiyorsun canım..

günaydın arkadaşalr.dünden beri yazılanları okuyorum anca bitirebildim.biz de 6 buçukta kalktk.az önce uyudu gülfem.inşallah uyur biraz.maşallah diyin dün gece 3 kez kalktı iyi oldu dinlendim azıcık.

biim de çok sık kalkıyor..

negüselll oo çok iyi.. bizim kesin 3 ü geciyor...

bu sabah 5,30 da kalktı.. besiğine tutundu sallanıyorr... oynuyor..
negüsel dimi ... şimdi de uyuyo ama....
cimcimee..

off ya nıye bÖlekı bu bebıŞler hala nıye gece uykusuna geÇemedıler.
ınŞallah en yakın zamanda geÇerler.
bızımkıde var ya dÜn yatana kadar kaka yaptı artık ısyan edecektım yatana kadar kaÇ bez deĞıŞtırdım.
10 gÜn demeden koca paket bıtıyor bızde.
bugÜn gene alacaĞım.
yılbaŞı pıyangosu bana Çıksa Ğek gÜzel olcak:)

dÜn at olduk ırfan beyı odalarda gezdırıdk sırtımızda gÜlmekten krıldı paŞam..
bı at eŞek olmamıŞtık uĞruna oda oldu:))

kesınlıkle ya yedıĞını Çıkarıyor..
ne yapcam ben bÖle bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…