- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş
doktor çok iyi dedi çok sevindim
Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg
slmmmmm..
sabah saat 4 te yattık..kağan paşa çok huysuzzzzzzzzz..hiç uyumuyo sıpaaaaaaa..2 ssaat sonra bizde dra gidecez..bakalım şikayeti neymiş paşanınn..artık pess ettim götürcemm..eşim gelirken maske alıcak..allahım korusun inşallahhh...
Günaydın arkadaşlar,
biz yine gece uyuyamadık Kayra nın uykusu halan düzene girmedi gece 12. 30 da yatıyor 3.5 da kalktı 5 e kadar uyumadı sorun ne anlamadım sizin kuzuların uyku düzeni nasıl ,
sultann pişti olduk bende kuru fasulye yapacağım
maşallah Kayra ' ya
ama gündüz maşallah keyfi yerinde şimdi yürüteçteee çamaşır mak çalışıyoo onu izliyooo eşşekkkk..
kızlar yaklaşık 2 aydır annemdeyim annem bahçeşehirde ben beylikdüzünde oturuyorum geçen ay menisküs ameliyatı olduğum için uzun kaldım ama ara ara eve gidiyorum çocuğum burda kilo almaya başladı.........çünkü;
annem senin yaptığın yemekleri çocuk sevmez diyordu ben anne sen karışma diyordum baktım çocuğum annemin yaptığı o leziz yemeklerden yiyince maşallah kilo almaya başladı ve yusufun damak zevki çocuğum gurme olacak mesela 6 saat aç benim özenerek yaptığım klasik sebze çorbasını öldür içmiyor ama annemin yaptığı çorbalara hasta annemde yusuf yiyecek diye tuzunu ve yağını iyi ayarlıyor ..
ben hep hipp ya da milupa veriyorum.güvenmiyorum ki bende pazardan aldıklarıma.hipp in havuçlu elmalısı var onuda çok seviyor ecrin.erik püreleri kabıza birebir.ecrine yeterki ekşi bişiler ver meyve yoğurt gibi..dibine kadar götürür.benim gibi bi tatlı manyağı hamileyken tatlıdan iğrenmiş turşuya dadanmıştım :) ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler hihih
kızlar mercimek çorbasına kimyonu hangi aşamada koyuyorsunuz?
Ben kendimize yaparken koymuyorum da,Miray a da veririm bundan diye kimyon koyayım dedim????
kızlar ecrin 1 haftadr 6 da uyuyor 8 de uyanıp 11 e kadar oynuyoruz sonra bi yatıyor sabah 7 bugünde ilk kez 8e kadar uyudu acıkmıyorda 8 de mama yedirdim 9 buçuğa kadar yine uyudu
diş yüzünden kalkıyordu demek zırt pırt belkide benim kızım da anası gibi uykucudur.az daha büyüsünde uyuyalım eskisi gibi öğle ezanlarına kadar :)
kız delimisn sen kaşıklaaaaaaaaaaa
daya biberonuuu
artık büyüdülerrr
bızım burda bi akraba temmuzda dogurdu ve su vermeişti cocuga delininde 2. ccocugu benım ona sormam gerekırken o bana soruyoobana yakın oturuyor arar beni onu vereyımmı bunu vereyımmı sen egeye ne zaman verdınn
dedik ona su ver ver vermedi
cocugun bagırsaklarında problem var susuzkuktannnn
,su verın bol bollllll
kaşoıgı bırak biberona gec 1 aylık cocuk degıl ooooooo
bardak içioo artıkkkk
daya biberonu bak nasıl içeçecekkk
ezmeden ver bakalım yıyebilecekmmii
çocuğu nasıl koruyorsun, neyle gidiyorsun canım..uyandık erkenden offfff
kahvaltıya davetlıyım
ordanda agoraya gidecegızz...
günaydın arkadaşalr.dünden beri yazılanları okuyorum anca bitirebildim.biz de 6 buçukta kalktk.az önce uyudu gülfem.inşallah uyur biraz.maşallah diyin dün gece 3 kez kalktı iyi oldu dinlendim azıcık.
3 kezmİ ŞaŞırdım valla..
nazar deĞmesİn bİzİmkİ.hİÇ uyanmıyor aylardan berİ..
bİzle yatıyor 8:30-9:00 gİbİ kalkıyormuŞ.
saolsun hİÇ Üzmedİ benİ bu konuda.
yanlız Çok hareketlİ ve gezmek delİsİ.
koltuklara tutunup ayaĞa kalkıyor tutuna tutuna yÜrÜyor.
hedef kumandalar telefonlar ne kadar zararlı alet varsa onlar.
bu arada gece yarım da kalktı ela bi baktım cin gibi yataktan bana bakıyo bitti pilim artık yaa başladım ağlamaya eşim aldı ela yı çıktı odadan sinirlerim çok bozulmuş artık gece 3-5 kalksın da kalkıp cin gibi oturmasın ya 3 e doğru uyudu tabi o saatte kadar gündüz gibi tutunup ayağa kalkmalar aynı şeyleri yapıyo gece aynı gündüz aynı bittim artık ((