- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
aynennnnnnnnnnnSultan face de bende bir çok kişiyi tam çözemedim bazen birilerine soruyorum bu kimdi diye :)))
senın kociş erken gelıyo galibaaabenim yemekte güzel olmuş sadece etleri biraz geveledik heheh
bende etyi pek sevmemmmben de yumuşak et pişiremem bi türlü :) et sevmediğimden et yemeklerini öğrenmeyi ihmal etmişim eşimle sevgiliyken sölemiştim bunu ben zaten fazla sevmem et olsa da olur olmasa da olur demişti kandırmış beni bayılıo ete valla ama annem gelince yiyor güzel pişmişini :) tavuk yemeklerini güzel yaparım bir de köftemi beğenmeyen yoktur :)
aayy evet ama şimdi izleyemiom kociş film almış dövüş onu ixlioo ege kucagımda tek elle yazıom cbbzyaprak dökümü başladııı..adam bebeğe yaptığı ilk konuşmada ağlattı beni yaa zaten hassas dönemdeyim
kızlarrrr farkındamısınız bilmem cok cabuk ilerlıyo sayfalarr ne bu ya bi gidom gelıom sayfalar doluyoo
aynennnnnnnnnnn
[
senın kociş erken gelıyo galibaaa
bende etyi pek sevmemmm
evlenden önce kandırırlar hep
aayy evet ama şimdi izleyemiom kociş film almış dövüş onu ixlioo ege kucagımda tek elle yazıom cbbz
Şubat anneleri Oyun grubu adı altında buluşmalar yapacakmış,biz de öyle başlayabiliriz.dışarda buluşmak gerçekten zor olur,artık öyle hemencecik dışarda uyumuyor bizimki mesela,ama ev olursa daha rahat olur .