2009 Nisan Anneleri

günaydın kıslar...

yakışıklı kerem in güzel annesi... doğum günün kutlu olsun.... biraz geç oldu ama anca girdim :KK43:

dün temizlik vardı malum taşıncaz diye eşyaları toplamıştım ev sanki yeni tutulcak ev gibi pisti:KK43::KK43: iki teyze ben 12 den 6 ya kadar arı gibi çalıştık anca temizledik... banyo içim e sinmedi ama ramazan olunca incelemeyim dedim.... ama geri kalanı ohhh mis gibi.... ama gece yorgunluktan uyuyamadım resmen...

Son düzenleme:
ooo süpermiş sultan bende severim öyle süprizler yapmayı bi kaç arkadasıma aynısını yapmışlığım var :)

ohh emelcim güle güle oturun evinizde yorulmuşun ama değmiş..bayram temizliğide çıkmış aradan..

slm herkese hayırlı pazarlar iyi tatıller

dogum günün kutlu olsun sultiş

iki günden beri nete gırmedim yeni yaşında ogluşun ve eşinle mutlu yılların olsun cnm benim

haklısınız sanırım burcu sevgi yumoş kızını öp benım yerıme ne güzel eviniz bebek kokuyordur..........

slm herkese hayırlı pazarlar iyi tatıller

dogum günün kutlu olsun sultiş

iki günden beri nete gırmedim yeni yaşında ogluşun ve eşinle mutlu yılların olsun cnm benim

haklısınız sanırım burcu sevgi yumoş kızını öp benım yerıme ne güzel eviniz bebek kokuyordur..........
saol tatlımm öpüyorum:)

günaydın kıslar...

yakışıklı kerem in güzel annesi... doğum günün kutlu olsun.... biraz geç oldu ama anca girdim :KK43:

dün temizlik vardı malum taşıncaz diye eşyaları toplamıştım ev sanki yeni tutulcak ev gibi pisti:KK43::KK43: iki teyze ben 12 den 6 ya kadar arı gibi çalıştık anca temizledik... banyo içim e sinmedi ama ramazan olunca incelemeyim dedim.... ama geri kalanı ohhh mis gibi.... ama gece yorgunluktan uyuyamadım resmen...
emelcim saol canım :KK69:

yarın 7-8 kişi misaifirm var
etli nohut pilav çorba
2çeşit salata
şekerpare tatlısı yapmayı düşünüyorum

canım sen istiyordun ama değil mii..

valla ne olduğumu bende bilmiyorum aslında başta istemiodum sonra kendimi daha kesinleşmeden hamile zannetöeye başladım bu seferde değilsem üzülüerüm modun girdim 3 gün önce test yaptım tek çizgi sat 21 temmuzdu hala yok bişey 2.çizgi belli belirsiz vardı sanki bir kaç gün dha olmazsa kan testi yapcam

günaydınn
ayy ramazan bitseydi hayırlısıyla tüm düzenimiz alt üst oldu akşama kadar uyukluyorum resmen umutta izin vermiyoki bi uyuyum gözümü açıyo içine oyuncak batırıyo..o uyuyuncada uykum kaçıyo birden işlerimi hallediyorum..

valla ne olduğumu bende bilmiyorum aslında başta istemiodum sonra kendimi daha kesinleşmeden hamile zannetöeye başladım bu seferde değilsem üzülüerüm modun girdim 3 gün önce test yaptım tek çizgi sat 21 temmuzdu hala yok bişey 2.çizgi belli belirsiz vardı sanki bir kaç gün dha olmazsa kan testi yapcam

2. çizgi azcık da olsa açık renkte olsa vardır ozaman canım..
hayırlısı olsun...

selam
hayırlısı olur inşallah.....
biz de haftasonu taşındık o kadar yoruldum ki 2 gündür. gece yorgunluktan uyuyamıyorum. neyse ki bayağı bir toplandı. sabahta eski evin elektiriği suyu benim üzerimeydi onlara koşturduk yeni işe geldim. ev ufaktı biraz daha bi sürü eşya dağıttık çöpe attık falan zor sığdık ama hoş oldu şirin oldu bence. biz sevdik. yasemin daha alışamdı sanıım ama eve gidelim diyor bişeye kızınca falan. umarım bunu da sorunsuz atlatırırz..

güle güle oturun selincim..
bunu da atlattın. yavaş yavaş yerleşirsin artık
yasemin de alışır merak etme.
aynı şeyi arkdasımın oğlu da yapmıştı..

SelinCim allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin , allahtan çok uzamadı ilerleyen dönemde daha zor olurdu senin için
biz Alp 1 yaşındayken taşınmıştık bizde birşey farketmemişti inş.alışır yasemin o daha büyük tabi

sağol canım inşallah.
normalde iyi bakın benim odam falan diye gösteriyor herkese cici ev falan diyor ama hoşuna gitmeyen bişi oldu mu başlıyor.
mesela matkap çalıştı mı hiç sevmiyor sesini hemen yapışıyor bana eve gidelim diyor. yada uykusu gelince huysuzlanınca falan.

sağol canım inşallah.
normalde iyi bakın benim odam falan diye gösteriyor herkese cici ev falan diyor ama hoşuna gitmeyen bişi oldu mu başlıyor.
mesela matkap çalıştı mı hiç sevmiyor sesini hemen yapışıyor bana eve gidelim diyor. yada uykusu gelince huysuzlanınca falan.

sağol canım inşallah.

güle güle oturun yeni evınızde

kıyamam kuzuma alışır zamanla ege şimdi bile oturma odasında yatıyorduk biz kışın bazennnnn evimize gidelim diyor annecim evımızdeyız yaa oturma odasını gösterıyor orda yatıcakmış neyse oraya gidip ayagımda sallıyorumsonra yatak odasına getırıyorummmkıyamam ben onlara yaaaaaaaaa yerleşmişinde yavaş yavaş hallolur artıkkk

selincim güle güle oturun yeni evinizde tatlımm yeni bebisinizle huzurlu,sağlıklı inş...

benimde evde işlerim vardı babaannesine bıraktım umutu dönüşte arabayı yıkamaya vermiştim evin hemen yakınında sonra eşim geldi iftara kayınvalidemlere gidicektik bende onun arabası var diye iftardan sonra alırız diyodum..arabanın işi varmış oda vermiş elemanlara kaldık ortada iftar vakti taksiyle gittik ama geciktik...bi araba laf işittim ya sabırr diyorum allahım bi çenesi açıldıı susmak bilmiyoo oruç oruç bana çattı allahtan susmayı becerdimde facia yaşanmadı :)

dün gece keremin sayıklamasıyla uyandık
ateşi 40 a geliyordu
daha sonrada 7:30da tekrarladı acile gittik boğaz enfeksiyonu ne zamandır olmamıştı körolasıca mikrop
bana alından ateşölçer lazım kızlar tavsiye bekliyrum almaya gidicem

cnm yaa geçmiş olsun ateş çok kötü bisii..umarım daha iyidir simdi..
almışındır belki sultancım ama alından değilde kulaktan ölçenleri önermişti dr.umuz..vücudun sıcaklığını en doğru şekilde yansıtıyomuş..braununkini tavsiye ederim bir iki sn içinde ölçüyo

günaydın ...
selincim güle güle oturun.
sultan çok geçmiş olsun yaa ateşde zor umarım daha iidir keremcik.
bende en iyisi kulaktan ölçülen olarak biliyorum canım.

X