2009 Nisan Anneleri

kıslar moralim çok bozuk...

aslında sizi uyarmak için yazacağım... miniklerle parka gidince aşırı dikkatli olun...

biz bugün pınarla kaza yaşadık:KK43: salıncakta sallanırken inmek istedi indirdim bırakıp onu yakalamaya çalışırken o hemen kaydıraklara dopru yöneldi sağımızda 5 6 yaşında bir çocuğu babası havalara uçururcasına hızlı sallıyodu pınar ordan geçme demeye kalmadı ki (adam pınarı görmesine rağmen salladı) pınar küt yerde.... hemen bi sağlık ocağına gittik çenede falan kırık yok ama yanak mosmor ve kulak... kulağın içinde şişme ve kızarma var... ama zar Allah korumuş ki iyi... kuzum yemek bile yiyemiyo o tarafına yatınca acıyo... o kadar da dikkat ediyordum kaç gündür...

amannn dikkat edin kuzulara ...
ay canım ya çok geçmiş olsun içim acıdı. Benim de en çok korktuğum kazalardan biri o. Allah korumuş yine de.

kıslar moralim çok bozuk...

aslında sizi uyarmak için yazacağım... miniklerle parka gidince aşırı dikkatli olun...

biz bugün pınarla kaza yaşadık:KK43: salıncakta sallanırken inmek istedi indirdim bırakıp onu yakalamaya çalışırken o hemen kaydıraklara dopru yöneldi sağımızda 5 6 yaşında bir çocuğu babası havalara uçururcasına hızlı sallıyodu pınar ordan geçme demeye kalmadı ki (adam pınarı görmesine rağmen salladı) pınar küt yerde.... hemen bi sağlık ocağına gittik çenede falan kırık yok ama yanak mosmor ve kulak... kulağın içinde şişme ve kızarma var... ama zar Allah korumuş ki iyi... kuzum yemek bile yiyemiyo o tarafına yatınca acıyo... o kadar da dikkat ediyordum kaç gündür...

amannn dikkat edin kuzulara ...

ay çok kötü olmuş allah korumuş yine..
çok geçmiş olsun..

ben baranın oyuncaklarını plastik kutular var ya onlara koydum.. 25 lt olanlardan .. 12 tl falan ... senin bu resmdeki kırmızı kutular gibi..

oyuncaklarıda katagorilerine göre koydum. hem alması kolay oluyor.. işi bitincede kapağını kapatıp üst üste koyuyorum derli toplu oluyor... (gerçi hiç iş bitmiyorda)
öbür oyuncak sepetleirnden almak zor oluyordu...

bu arada bu dolapı alacaksan bir mobilyacıya sor bakalım ne kadara yapıyor.. basit bişey çünkü. belki dha ucuza kapatabilirisin

ben baranın oyuncaklarını plastik kutular var ya onlara koydum.. 25 lt olanlardan .. 12 tl falan ... senin bu resmdeki kırmızı kutular gibi..

oyuncaklarıda katagorilerine göre koydum. hem alması kolay oluyor.. işi bitincede kapağını kapatıp üst üste koyuyorum derli toplu oluyor... (gerçi hiç iş bitmiyorda)

bu arada bu dolapı alacaksan bir mobilyacıya sor bakalım ne kadara yapıyor.. basit bişey çünkü. belki dha ucuza kapatabilirisin
bende bir araştırıcam canım. tam nasıl bişi olacak ona bile karar veremedim. belki de kitaplık gibi bişi alırım altı dolaplı olsun yeter.

canım çok geçmiş olsun.. aynı şeyi geçen gün biz yaşadık..
baran 1 hafta yanağı mosmor dolaştı.. kulağına gelmemişti.. yanağına çarpmıştı..
ama benim hiç aklıma gelmedi o an dr. göstermek . çene kırığı falan .. vallahi helal olsun..

ay canım ya çok geçmiş olsun içim acıdı. Benim de en çok korktuğum kazalardan biri o. Allah korumuş yine de.

ay çok kötü olmuş allah korumuş yine..
çok geçmiş olsun..

çok teşekkürler kızlar aman dikkat edin yaa hala ağlıyorum düşünüp düşünüp...
şirvancım bi an ben de dondum zaten arkadaşım yanımdaydı gidelim diyo ben o şokla saçmaladım
sonra da diyorum ki özlem bi sağlık ocağına gidelim mi... sanki o başka bişiy diyo...
kuzum diyo ki anne o taraf acıyo ya bu tarafıma yatayım.. şimdi gene dışardalar çıkarken sen beni koruyamadın babam korur dedi bana :KK43:

çok teşekkürler kızlar aman dikkat edin yaa hala ağlıyorum düşünüp düşünüp...
şirvancım bi an ben de dondum zaten arkadaşım yanımdaydı gidelim diyo ben o şokla saçmaladım
sonra da diyorum ki özlem bi sağlık ocağına gidelim mi... sanki o başka bişiy diyo...
kuzum diyo ki anne o taraf acıyo ya bu tarafıma yatayım.. şimdi gene dışardalar çıkarken sen beni koruyamadın babam korur dedi bana :KK43:
oyy kıyamam :KK43:((

selam kızlar.
emelcim çok geçmiş olsun .benimde parkta en korktuğum şey açıkçası.kuzu nasıl korkmuş yazık
selin seninde annene acil şifalar dilerim inşallah kötü bişey çıkmaz canım .bende kayra nın oyuncaklarının bi kısmını saklıyoum dönüşümlü çıkarıyorum daha ii oluyo sanki yeniymiş gibi geliyo:)

emelcim geçmiş olsun yaa ucuz atlatmışınız yinee benimde en korkuğum şeyy hele öyle hızlı sallayanlara uyuz oluyorumm..bizim bi arkadaşın oğlunun aynı şey başına geldi 15 gün kadar önce..çocuk 2 gün yoğunbakımda kaldı kafatası kırılmışş ayy allah korusun yaa anlatırken bile tüylerim diken diken oluyoo

bende o kutulardan aldım 1 haftadır duruyodu bugün temizlik vardı onlarıda sildik çok islenmişler kepçeleri bi kutuya kitapları bi kutuya falan filan doldurduk umutla çok hoşuna gitti ..bu aralar sepeti alıp ters çeviriyo en büyük zevkii halılarda yok yerde alt komşuyla papaz olucaz valla oğlum yapma demeye kalmıyo pat deviriyo..annemdeydik yeni geldik eve ordaki yatağına çıkardı dişmi acaba umut bebekliğinden beri diş çıkarırken hep kusardıı pöff bbatırdı her tarafı bide karnı aç şimdi su içti uyuduu sütte içmiyo zaten :KK43:(

emelcim geçmiş olsun yaa ucuz atlatmışınız yinee benimde en korkuğum şeyy hele öyle hızlı sallayanlara uyuz oluyorumm..bizim bi arkadaşın oğlunun aynı şey başına geldi 15 gün kadar önce..çocuk 2 gün yoğunbakımda kaldı kafatası kırılmışş ayy allah korusun yaa anlatırken bile tüylerim diken diken oluyoo

ayy demekki nekadar sert çarptı...
Allah korumuş yine..
Bende çok korkarım..

günaydın herkese ....

bu sabah yatıyoruz belim ağrıyor diyede burağı aramıza aldık .kalkınca hemen mememi ağzına tıkıyorum .sabah kalkmış, hiç sesinide duymadım..sen aşağıya doğru kay..ordan çumburlop aşağıya.. yere düşme sesine uyandım ... allahtan bişey olmadı.. sıpaya.. bu fena bişey olacak.. baran böyle değildi... baranı bırak git.. bu canavar.. .

inşallah öyledir selincim...

ay bende perdeciyle uğraşıyorum. yaseminin odasının perdesini kısalt dedim. altı delik dellikti biraz. gitmiş üstten kesmiş. daha bi sürü şey var. Hiç vaktim yok koşturamıyorum. mesai saatleri dışında da hep kapalı perdeci. telefonla halletmeye çalıştım ama olmadı işte. kafasına göre yapıyor adam ya.

kızlar belki bir daha giremem şimdiden hepinizin öncelikle kandilinizi sonra da bayramınızı en içten dilkelerimle kutluyorum. kuzucuklarla beraber çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.

günaydın şeker bayanlar.....

babayramınız şimdiden kutlu olsun..

ben aydına gidiyorum.. giremeyebilirim diye şimdiden yazdım..

herkesee bayramda ailesiyle huzurlu zamanlar geçirmesi dileğiyle byyy

ay bende perdeciyle uğraşıyorum. yaseminin odasının perdesini kısalt dedim. altı delik dellikti biraz. gitmiş üstten kesmiş. daha bi sürü şey var. Hiç vaktim yok koşturamıyorum. mesai saatleri dışında da hep kapalı perdeci. telefonla halletmeye çalıştım ama olmadı işte. kafasına göre yapıyor adam ya.

böyle insanlara çok kızıyorum yaa.. Allah yardım etsin selincim ramazan ramazan ev taşı yerleştir zor iş... benzeri bir tecrübe yaşayınca seni anlıyorum...

kızlar belki bir daha giremem şimdiden hepinizin öncelikle kandilinizi sonra da bayramınızı en içten dilkelerimle kutluyorum. kuzucuklarla beraber çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.

sana hayırlı bayramlar canım....

Emel cok gecmiş olsun kıyamam kuzuma allahım korumuş...
;

sağolasın melekcim çok şükür morluğumuz da azaldı...

günaydın şeker bayanlar.....

babayramınız şimdiden kutlu olsun..

ben aydına gidiyorum.. giremeyebilirim diye şimdiden yazdım..

herkesee bayramda ailesiyle huzurlu zamanlar geçirmesi dileğiyle byyy

sana da iyi yolculuklar ve iyi bayramlar canım... burak bey yaramaz çıkmış:):) iyi gene bişiy olmamış....

günaydın bu arada.... herkese mutlu huzurlu bayramlar...

X