2009 Nisan Anneleri

Selin nasıl gidiyor cnm kaç hft kaldı cinsiyeti öğrenmeye sağlıkla gelsin güzel bebek
Alp' de bu ara bir iki altına yapıyor demek ki o da dönemsel korktum ben Selen den sonra bezi ister diye ben bebek değilim diyor bugün emziği ağzına götürüyor ısırmıyor sonra anne bende memeni emicem diyor tm gel diyorum ben bebek değilim Selen e ver diyor, kendi memesini açıyor güya seleni emziriyor kafasından taraf :-))

çok ii 6 sı gitmiş..
biraz daha gider..2 aya kadar..
2 çocukla sen 6 aya kalmaz eski kilona dönersin canım ..

Selin nasıl gidiyor cnm kaç hft kaldı cinsiyeti öğrenmeye sağlıkla gelsin güzel bebek
Alp' de bu ara bir iki altına yapıyor demek ki o da dönemsel korktum ben Selen den sonra bezi ister diye ben bebek değilim diyor bugün emziği ağzına götürüyor ısırmıyor sonra anne bende memeni emicem diyor tm gel diyorum ben bebek değilim Selen e ver diyor, kendi memesini açıyor güya seleni emziriyor kafasından taraf :-))

çok şükür fena gitmiyor . bi taşınma telaşı başladı onu atlatırız inşallah. bu hafta sonu taşınacağım kısmetse.
aslında cinsiyet artık belli olmuştur ama bana bayramdan sonra gel demişti o zaman öğrenirim artık. öle çok öğrenme istediği de yok. hayırlısı olur inşallah. doğuma kadar sölemem dese doktor kabul ederim herhalde. çünkü etrafımda yeteri kadar meraklılar var. beni geriyorlar... eşimle ben sakiniz sadece...

kiloyu da dert etme kuşların keyfi senin keyfin yerinde olsun verirsin inşallah hepsini.
ay özlüyoruz ya seni de bi esen bi ben kaldık zaten :KK43: :)

bak esen yarın öbür gün ben de giderim. sen elini çabuk tut yalnız kalma yap bi tane bebiş başını kaşıcak vaktin kalmasın :)))

kereme banyoda köpük yaptık 1 saatte çıkmazdı bi 10dakka sonra anne çıkar diyince çıkarttım bez alamaya gittim geldim yok
malum köşesine egitmiş belliki kaka yapmaya hazırlanırken yakaladım altında da bişey yoktu tutamadı pat pat yapıverdi üstelik cıvık Allah tan oruçlu değilim nasıl temizledim

inatla söylemiyor ya bezle dolaşıyoruz hala

hala tek tek kahvaltı etmiyoruz bulamaca devam malesef
peki onu yiyormu.. baranda bişey yemiyor. yemez se yemesin dedim artık.. ,
eline havuç salatalık ceviz fındık veriyorum onları yiyor...bir dönemde böyle olsun ne yapım...

selam herkese sahurdan önce bi bakayım dedim
tartışmalar hakkında yorum yapmayayım her zaman sanal ortamda yanlış anlaşılmalar olabileceğii savunuyorum
yeterki kırıcı boyutlara gelmesin.
sonuçta şimdiye kadar sebepsiz yere çekip giden çok oldu
neyse ben herkesi seviyorum burayıda terk etmeyi asla düşünmüyorum
sizin ve çocuklarımızın ortak noktası burası.
herkese hayırlı sahurlar...

benim kafamdan ne güzel işte...

dün eşimin dayısını kaybettik.Allah rahmet eylesin..
dünyada ölüm var ölüm...
tartışmalar olmuş keşke görmeseydim..çok üzücü.......
başınız sağolsun... ölümün ne olduğunu geçen sene anladım...ondan öncesi yalanmış..
hala babam geri gelecekmiş gibi hissediyorum.. bekliyorum.. dışarda torunlarıyla oynayan dedeleri görünce neden allahım diyorum.. şuan gözünden yaş bile geldi..
allah k,mseye yaşatmasın çok zor kızlar çokkkk
çok özledim bababmı kucağında oturmayı..

Anca geçmişi okudum okumasam daha iyiydi hiçbirşey anlamadım ama inş.düzelir çok severek okuduğum gördüğüm tanıdığım insanların gitmesine üzüldüm inş.geri gelirler :-((

Seher ve Esen başınız sağolsun...

EsenCim annem perşembe günü gitti o günden beri yalnızım Alp hala sorun bende Selen hiç abisine benzemiyor ne tip olarak ne de huy olarak inş.devam eder böyle 13 günlük olduk bugün zaman bana hiç kalmıyor anca ikisi de uyuduğu zaman kaçgündür girememiştim aklım hep buradaydı kilolar kaldı kızda hstde sadece 6 kilo gitmiş ve çok iştahım açık inş.verebilirim :-((

ye canım boş verr ..ben yiyorum valla

iyi akşamlar kızlar .sevgi kızınada sana da maşallah kilolrda emzirdikçe gider. inşallah güzel emiyodur minikkuş .
selin canım taşınma işi zor sen dikkat et kendine .yasemininde geçer inşallah canım kaçırmaları üstüne düşme.
kayrada sabahtan beri hasta burnu tıkalı,keyfi yok ilaçlardan hemencik uyudu yavrum sürekli başına masaj yaptırıyo:KK43:

günaydın
gerçekten nazar değdi ya kızıma gece az az iki kere gene çişini yaptı :KK43:
hastalığı geçmişti gerçi ama sesi hala borazan gibi demekki boğazı tam geçmemiş belki ondan da kaçırıyor olabilir. neyse sabırlı olmam lazım. yine yıkarız nolcak sağlıkları iyi olsun.
sultan istemiyorsa sölemek sölemesin kerem bey de elbet bırakır kendi istediği zaman hiç zorlama...
üstüne gitmek istemiyorumm ama aklımda şı müzikli oturaklardan var onlardanmı alsam kararsızım onuda kullanmaz üzülürüm az değil çünkü fiyatı ay bilmiyorum saldım iyice bende

peki onu yiyormu.. baranda bişey yemiyor. yemez se yemesin dedim artık.. ,
eline havuç salatalık ceviz fındık veriyorum onları yiyor...bir dönemde böyle olsun ne yapım...

benim kafamdan ne güzel işte...

başınız sağolsun... ölümün ne olduğunu geçen sene anladım...ondan öncesi yalanmış..
hala babam geri gelecekmiş gibi hissediyorum.. bekliyorum.. dışarda torunlarıyla oynayan dedeleri görünce neden allahım diyorum.. şuan gözünden yaş bile geldi..
allah k,mseye yaşatmasın çok zor kızlar çokkkk
çok özledim bababmı kucağında oturmayı..

ye canım boş verr ..ben yiyorum valla

yiyor maşallah tv yle tabi,
tv hastası bizimki ya o olmazsa ne yapacakmış bilmiyorum
baba konusunda haklısın şu an babamı kaybetmeyi düşünemiyorum
yıkılırım ya :KK43:

burcu geçmiş olsun cnm kayraya

üstüne gitmek istemiyorumm ama aklımda şı müzikli oturaklardan var onlardanmı alsam kararsızım onuda kullanmaz üzülürüm az değil çünkü fiyatı ay bilmiyorum saldım iyice bende

yiyor maşallah tv yle tabi,
tv hastası bizimki ya o olmazsa ne yapacakmış bilmiyorum
baba konusunda haklısın şu an babamı kaybetmeyi düşünemiyorum
yıkılırım ya :KK43:

burcu geçmiş olsun cnm kayraya

bence alma.. Annem bana sıradan lazımlık almıştı.. Eltimde müzüklilerden doğum gününde hediye getirdi..
şimdi ona yapacam buna yapacam ... Birde tuvalet oturağımız var.. Diye oyuna döndürüyor...
1 tane olsun bence..

Hem müzik açıçap diye ikide bir kalkıyor.. Bitti diyor gene kalkıyor basıyr

esencımbasınız sağolsun canım
sevgıverırsın canımkıloları onları takma sen masallah selene abısıne benzemıcek demekkı
yasemınde ıyıleşmıs selın allah bıdaha hastalık vermesın bıde tasınsan evıne ıyıce rahat edersın
bızde hala bezlıyız ınat edıyo altına yapıcakmıs bende bıraktım yap kızım dıyorum :)
allah rahmet eylesın sırvan babana bende suan oyle bı durumda olsam kaldıramam kesın babamın yokluğunu

esencımbasınız sağolsun canım
sevgıverırsın canımkıloları onları takma sen masallah selene abısıne benzemıcek demekkı
yasemınde ıyıleşmıs selın allah bıdaha hastalık vermesın bıde tasınsan evıne ıyıce rahat edersın
bızde hala bezlıyız ınat edıyo altına yapıcakmıs bende bıraktım yap kızım dıyorum :)
allah rahmet eylesın sırvan babana bende suan oyle bı durumda olsam kaldıramam kesın babamın yokluğunu

Esen canım başınız sağolsun......Allah kalanlarına sabır versin.....

Burcucum Kayra ya geçmiş olsun.....

Sevgi şimdilik kiloyu dert etme...Alp de sütte sıkıntılıydın ya dikkat et....rejim falan yapma sütün gider sonra.....zaten sütü bol su içmek yapıyo biliyosun.....içebildiğin kadar suyunu iç.....zaten yiyorsundur ama bulguru da unutma canım......(tabi bebeğin gaz sorunu yoksa)

iftardı şuydu buydu derken ancak fırsat buldum bakmaya.....

bizde müzikli almıştık....yıkayınca bozuldu...uğraşmadık sonra.....klozetin üstüne aparat aldık....diğerini de banyo lavabosunda ellerini yıkamak için basamak niyetine kullanıyo.....

yaz diye dışarı çıkabiliyo Allahtan da....dışarda top aynayarak vs. ama hep oyunla yiyo Enes Kaan .....ama biz en baştan beri yemede çok sıkıntılıyız....aç kalsın umrunda değil hiçbişey yemez......

herkese iyi geceler iyi sahurlar...........

off yeni oturdum umutla yorucuu hayattt..eşim kaç akşamdır iftara gelmiyo işyerini taşıyolar orda yemek yaptırıp yiyorlarmış bizde oğlumla orası senin burası benim geziyoruzz bu akşam teravi vakti cami ziyareti yaptırdı umut bana zorla regl oldum zaten giremiyorum içine. .akşam yemeğini orda yedirdim artık yorulmuşum

selincim aldığın alez su geçirmezmi ben bi türlü fırsat bulup alamadım öğlen uykusunda arada kacırıyo yatağında alez var onuda geçip yatağını ıslatıyo su geçirmezse bende alıyım onlardan netten olmazsa

eşim geldi şimdi balkonda bi sigara soda yapalım..iyi geceler iyi sahurlar hepinizee..
burcu geçmiş olsun cnm kıyamam kuzuyaa..esencim sizinde başınız sağolsun unutmadan..iyi geceler tkr

şirvan kusura bakma aacını hatırlatarak üzdüm senii..
gerci hep aklındadır ...
çok zor gerçekten Allah sabır versin..
allah geride kalanlara ömür versin..

günyadın çok şükür dünden beri kaçırmıyor kızım altına. hastalıktan herhalde değişmiş kuzucum.

off yeni oturdum umutla yorucuu hayattt..eşim kaç akşamdır iftara gelmiyo işyerini taşıyolar orda yemek yaptırıp yiyorlarmış bizde oğlumla orası senin burası benim geziyoruzz bu akşam teravi vakti cami ziyareti yaptırdı umut bana zorla regl oldum zaten giremiyorum içine. .akşam yemeğini orda yedirdim artık yorulmuşum

selincim aldığın alez su geçirmezmi ben bi türlü fırsat bulup alamadım öğlen uykusunda arada kacırıyo yatağında alez var onuda geçip yatağını ıslatıyo su geçirmezse bende alıyım onlardan netten olmazsa

eşim geldi şimdi balkonda bi sigara soda yapalım..iyi geceler iyi sahurlar hepinizee..
burcu geçmiş olsun cnm kıyamam kuzuyaa..esencim sizinde başınız sağolsun unutmadan..iyi geceler tkr

yaseminin yatağında var o çişi geçirmedi hiç ama çok aşırı yaparsa geçirir mi bilemedim. sanırım sevi baby den almıştım onu.

günaydınnn
sağol selincim bi göz atıyım üşeniyorum gitmeye

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
GulsenUmut

:KK53: sizede günaydın ziyaretçiler

şirvan kusura bakma aacını hatırlatarak üzdüm senii..
gerci hep aklındadır ...
çok zor gerçekten Allah sabır versin..
allah geride kalanlara ömür versin..

yok canım olurmu.. yaşamımda babamın yeri ayrıydı.o yüzden hep aklımda...

hatta ilyasın bile dikkatini çekmiş.

neden bu kadar kız çoçuk istiyorsun diyorum.. kızlar babalarına ve ailelerine daha bağımlılar dedi bana...
onlrda hiç kız olmadığı için

günaydınnn
sağol selincim bi göz atıyım üşeniyorum gitmeye

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
GulsenUmut

:KK53: sizede günaydın ziyaretçiler
bizi merak etmeden olmaz şeker....
bu da bir şey .. 2-3 hafta böyle devam eder, sonra yavaş yavaş damlarlar.....

selammmm upuuuzzuuuuuun bir aradan sonra ...

tatile bir girdik pir girdik valla radyasyon yok teknoloji yok iletişim yok.. köyde gayet doğal bir tatil geçirdik...

pınar toprağa çamura çocuklara doydu:) ama şimdi de arıyor dedemin evine nenemin evine gidelim diyip duruyo.

ben kilo aldım sanırım onun dışında değişen bişiy yok. hamile olamadım:)):):) zaten mayır haziranda adet düzensizliği vardı
düzene girdi ama çalışmalar yetersiz kaldı:):):) neyse mayıs annesi olsam da olur:) o da olmazsa 2013 inşallah:):):)

sanırım herkes çiş derdinde...
pınarı babannesi ilk defa wc götürdüğünde pat oturdu oraya bi kaç kaza oldu ankarada sonra köye geçtik köyde
çiçek çizelim böcek çizelim derken çişe alıştık ve büyük geldi arkasından. abidik bir lazımlık alıp pekiştirdi ve 4 günde halloldu...
geceleri bazen kaçırıyo. 1 hafta hiç yapmadı ama dün yaptı:KK43::KK43::KK43:

gece kalkıyo gözü kapalı çiş yapcam diye koşup oturuyo lazımlığa:)

evet gece bez bağlamak alışma sürecini uzatıyo.. ben de bağlamadım...

bizden haberler şimdilik bu kadar....

esencim başınız sağolsun

haaa en önemli konu tayinim çıkmadı... bu dönemde ayrı olcaz eşimle... ama bu defa annem babamı getircem bakıcıyı arkadaşıma devredicem
tek sorun şubatta abimlerin çocuğu doğunca annem oaraya gidecek o zaman bi çare düşüncez bakalım...

herkese hayırlı ramazanlar....

X