2009 Nisan Anneleri

benim eşimde kız çocuğu istemişti şirvancım.
kız çocuğu babaya düşkün olur diye...

selammmm upuuuzzuuuuuun bir aradan sonra ...

tatile bir girdik pir girdik valla radyasyon yok teknoloji yok iletişim yok.. köyde gayet doğal bir tatil geçirdik...

pınar toprağa çamura çocuklara doydu:) ama şimdi de arıyor dedemin evine nenemin evine gidelim diyip duruyo.

ben kilo aldım sanırım onun dışında değişen bişiy yok. hamile olamadım:)):):) zaten mayır haziranda adet düzensizliği vardı
düzene girdi ama çalışmalar yetersiz kaldı:):):) neyse mayıs annesi olsam da olur:) o da olmazsa 2013 inşallah:):):)

sanırım herkes çiş derdinde...
pınarı babannesi ilk defa wc götürdüğünde pat oturdu oraya bi kaç kaza oldu ankarada sonra köye geçtik köyde
çiçek çizelim böcek çizelim derken çişe alıştık ve büyük geldi arkasından. abidik bir lazımlık alıp pekiştirdi ve 4 günde halloldu...
geceleri bazen kaçırıyo. 1 hafta hiç yapmadı ama dün yaptı:KK43::KK43::KK43:

gece kalkıyo gözü kapalı çiş yapcam diye koşup oturuyo lazımlığa:)

evet gece bez bağlamak alışma sürecini uzatıyo.. ben de bağlamadım...

bizden haberler şimdilik bu kadar....

esencim başınız sağolsun

haaa en önemli konu tayinim çıkmadı... bu dönemde ayrı olcaz eşimle... ama bu defa annem babamı getircem bakıcıyı arkadaşıma devredicem
tek sorun şubatta abimlerin çocuğu doğunca annem oaraya gidecek o zaman bi çare düşüncez bakalım...

herkese hayırlı ramazanlar....

sağol canım...
ne güzel çocukların doğal ortamlarda vakit geçirmeleri..
hayırlısı olsun..Allah biran evvel insallah kavusturur sizi. aynı il de..

selammmm upuuuzzuuuuuun bir aradan sonra ...

tatile bir girdik pir girdik valla radyasyon yok teknoloji yok iletişim yok.. köyde gayet doğal bir tatil geçirdik...

pınar toprağa çamura çocuklara doydu:) ama şimdi de arıyor dedemin evine nenemin evine gidelim diyip duruyo.

ben kilo aldım sanırım onun dışında değişen bişiy yok. hamile olamadım:)):):) zaten mayır haziranda adet düzensizliği vardı
düzene girdi ama çalışmalar yetersiz kaldı:):):) neyse mayıs annesi olsam da olur:) o da olmazsa 2013 inşallah:):):)

sanırım herkes çiş derdinde...
pınarı babannesi ilk defa wc götürdüğünde pat oturdu oraya bi kaç kaza oldu ankarada sonra köye geçtik köyde
çiçek çizelim böcek çizelim derken çişe alıştık ve büyük geldi arkasından. abidik bir lazımlık alıp pekiştirdi ve 4 günde halloldu...
geceleri bazen kaçırıyo. 1 hafta hiç yapmadı ama dün yaptı:KK43::KK43::KK43:

gece kalkıyo gözü kapalı çiş yapcam diye koşup oturuyo lazımlığa:)

evet gece bez bağlamak alışma sürecini uzatıyo.. ben de bağlamadım...

bizden haberler şimdilik bu kadar....

esencim başınız sağolsun

haaa en önemli konu tayinim çıkmadı... bu dönemde ayrı olcaz eşimle... ama bu defa annem babamı getircem bakıcıyı arkadaşıma devredicem
tek sorun şubatta abimlerin çocuğu doğunca annem oaraya gidecek o zaman bi çare düşüncez bakalım...

herkese hayırlı ramazanlar....
ne güzel tam tatil olmuş.
ailen de gelecekmiş nasıl olsa boşver kocanı biraz özlemek güzel olur zaten :)
hayırlısı belki şubatta tayinin çıkar birleşirsiniz yine hayırlısı olsun.

SLM....
emel hoşgeldin tam tatil olmuşşş

bende bugun market alışverişiyaptım yarın yemege agbimler ve 2 kuzenım ve eşlerı gelıcek

bugunden yapılacakları yaptım
ütü yaptım evi süpürüdüm toz aldım
kapı önü yıkandı ege yıkandı uyumadı uyusaydı iyi olacaktı bu akşam sirke götürebılırız orda ne yapıcak cok merak edıyorum

SLM....
emel hoşgeldin tam tatil olmuşşş

bende bugun market alışverişiyaptım yarın yemege agbimler ve 2 kuzenım ve eşlerı gelıcek

bugunden yapılacakları yaptım
ütü yaptım evi süpürüdüm toz aldım
kapı önü yıkandı ege yıkandı uyumadı uyusaydı iyi olacaktı bu akşam sirke götürebılırız orda ne yapıcak cok merak edıyorum
bayılır bence...
bizim kız hala anne sirke götür diyor. çok sevmişti. inşallah ege de seni yormaz ve üzmez..

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

bence alma.. Annem bana sıradan lazımlık almıştı.. Eltimde müzüklilerden doğum gününde hediye getirdi..
şimdi ona yapacam buna yapacam ... Birde tuvalet oturağımız var.. Diye oyuna döndürüyor...
1 tane olsun bence..

Hem müzik açıçap diye ikide bir kalkıyor.. Bitti diyor gene kalkıyor basıyr

bende önce tuvalet aparatı aldım baktım kullanmıyor sonra o lazımlıklardan aldım onuda 1 kere kullandı sevmedi kullanmak istemedi allaha şükür aparata alıştı ötekinide kardeşine ayırdık :-))

off yeni oturdum umutla yorucuu hayattt..eşim kaç akşamdır iftara gelmiyo işyerini taşıyolar orda yemek yaptırıp yiyorlarmış bizde oğlumla orası senin burası benim geziyoruzz bu akşam teravi vakti cami ziyareti yaptırdı umut bana zorla regl oldum zaten giremiyorum içine. .akşam yemeğini orda yedirdim artık yorulmuşum

selincim aldığın alez su geçirmezmi ben bi türlü fırsat bulup alamadım öğlen uykusunda arada kacırıyo yatağında alez var onuda geçip yatağını ıslatıyo su geçirmezse bende alıyım onlardan netten olmazsa

eşim geldi şimdi balkonda bi sigara soda yapalım..iyi geceler iyi sahurlar hepinizee..
burcu geçmiş olsun cnm kıyamam kuzuyaa..esencim sizinde başınız sağolsun unutmadan..iyi geceler tkr

Hayırlı olsun cnm yeni işyeriniz bol kazançlar olsun
su geçirmez geçirmiyor cnm benim oğliş de var 2 kere filan yaptı yatak sağlam Alp de genelde altına yapmıyor ama dönemsel sanırım hepimizin ki bir dönem yapıyor demek ki gece de kalkıyor ben kaldırmıyorum hiç de bezlemedim gece zaten pek yapmıyor sağolsun

bayılır bence...
bizim kız hala anne sirke götür diyor. çok sevmişti. inşallah ege de seni yormaz ve üzmez..

inşallah senın dedıgın gibi olur canım saat 21,30 başlıyor 23,30 kadar devam edıyor birazdan cıkıcaz yola yakın zatennnnnnnn

üstüne gitmek istemiyorumm ama aklımda şı müzikli oturaklardan var onlardanmı alsam kararsızım onuda kullanmaz üzülürüm az değil çünkü fiyatı ay bilmiyorum saldım iyice bende

yiyor maşallah tv yle tabi,
tv hastası bizimki ya o olmazsa ne yapacakmış bilmiyorum
baba konusunda haklısın şu an babamı kaybetmeyi düşünemiyorum
yıkılırım ya :KK43:

burcu geçmiş olsun cnm kayraya

sultancım boşuna o kadar para verme ya çok pahalı ben kayraya at kafalı gibi bişey aldım çok hoşuna gitti 22 tl almıştım istersen resmini faceye eklerim sende bir bak hoş duruyor

bende önce tuvalet aparatı aldım baktım kullanmıyor sonra o lazımlıklardan aldım onuda 1 kere kullandı sevmedi kullanmak istemedi allaha şükür aparata alıştı ötekinide kardeşine ayırdık :-))

Hayırlı olsun cnm yeni işyeriniz bol kazançlar olsun
su geçirmez geçirmiyor cnm benim oğliş de var 2 kere filan yaptı yatak sağlam Alp de genelde altına yapmıyor ama dönemsel sanırım hepimizin ki bir dönem yapıyor demek ki gece de kalkıyor ben kaldırmıyorum hiç de bezlemedim gece zaten pek yapmıyor sağolsun

saol sevgicim aminn..umut çok nadir kuru kalkıyo genelde bezine yapıyo ama öğlen uykusunda bağlamıyorum kaçırıyo bazen hemen almam lazım onlardan yaa bıktım alttaki alezi yıkamaktan ..
selen suya bayıldım maşallah sevgicimm ohh miss nasıl kokuyodur o şimdii kokla benim yerimedee çok şükür bu günleride gördün usluymuşta anlattığın kadarıyla maşallah alpi büyütürken arada oda büyür gider kolaylıkla inşallah allah gücünü artırsın cnm

iyi akşamlar kızlar .
dün annemler abimler iftardaydı yemekler kaldı ondan bugun rahatım .bende gündüz biraz temizlik yaptım tüller perdeler cvamlar derken çok yoruldum .bide oruç olunca bayağ acıktım bugun.
emel hıoşgeldin canım ne güzel doğal tatil yapmışsınız.pınarın çiş öğrenmesinede gözünaydın.bizde 1 haftada öğrenenelerdeniz.
sultancım bence çok para verme kayraya ben çok ucuz bi lazımlık aldım.ilkte pepe izlerken falan oturtuyodum valla bi kez yaptığı zaman alkış kıyamet koparırssınız sonra oda heveslenir inşallah.
sultan gerçekten kız evlat lar çok düşkün oluyo ailesine bende fikrimi değiştirdim 1 kız şart aileye.bide ben rahat edicem diye oğluma bencil davranıyomuş gibi oluyorum çünkü hayat bu bi iyi günü var kötü günü var yapayanlız kalmasınlar hayatta.
sevgi kızına bayıldım lokum lokum hep uslu olsun inşallah.
herkese iyi iftarlar......

Günlerden cuma olmasına ragmen sessızlık kimse yokkk

iyi akşamlar kızlar .
dün annemler abimler iftardaydı yemekler kaldı ondan bugun rahatım .bende gündüz biraz temizlik yaptım tüller perdeler cvamlar derken çok yoruldum .bide oruç olunca bayağ acıktım bugun.
emel hıoşgeldin canım ne güzel doğal tatil yapmışsınız.pınarın çiş öğrenmesinede gözünaydın.bizde 1 haftada öğrenenelerdeniz.
sultancım bence çok para verme kayraya ben çok ucuz bi lazımlık aldım.ilkte pepe izlerken falan oturtuyodum valla bi kez yaptığı zaman alkış kıyamet koparırssınız sonra oda heveslenir inşallah.
sultan gerçekten kız evlat lar çok düşkün oluyo ailesine bende fikrimi değiştirdim 1 kız şart aileye.bide ben rahat edicem diye oğluma bencil davranıyomuş gibi oluyorum çünkü hayat bu bi iyi günü var kötü günü var yapayanlız kalmasınlar hayatta.
sevgi kızına bayıldım lokum lokum hep uslu olsun inşallah.
herkese iyi iftarlar......
burcu allah isteyenlere versın dıyenlerden düşünmüyordunnn benım aklımda öyle kalmış yada acaba ilerıde bende senın düşünlerıne ortak olurmuyumm?

akşm test yapcam kesinleşek ama büyük ihtimlle 2009 nisan annesi olark ben bu kezde 2012 nisan annesi olcam galübaaaaaaa :KK50:

ben istemiyodun melekcim ama insan biraz düşününce tek zor yaa kardeş olması şart nolursa olsun.zaten daha şimdi değil 1-2 seneye kadar bide allah kısmet ederse diyim çünkü bizim biraz sorunlu olmuştu süpriz bebiş oldu bizim yaramaz:))

akşm test yapcam kesinleşek ama büyük ihtimlle 2009 nisan annesi olark ben bu kezde 2012 nisan annesi olcam galübaaaaaaa :KK50:

Hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin cnm...

Burcu bende öyleydim yaşta olunca hızlı davranmak zorunda kaldık ama bizim kız daha hızlı çıktı :-))
Melek biraz zaman geçtikce insan daha çok düşünüyor arkd.genelde yapmayanlar pişman oldu çünkü çocuklar büyüdükçe kardeş istiyorlar.

sultancımm d.günün kutlu olsunn kuzucumm tekrarr..akşama varmıydı bi süpriz eşinden ?

bizde dün arkadaslarla alabalık çiftliğine gittik umut evde uyudu giderkende uyanmadı arabada devam etti uykuya iftara 5 dk kala uyandı..inanılmaz eğllendiler arkadaslarında umuttan 3 ay kücük oğlu var tavşan kovaladılar yerleri süpürdüler fırça şeklindeki süpüragelerle bende evden köfte götürmüştüm buzlu babasıda onu yedirdi oynadığı yerde..kamelyalara yer sofrası yapmışlar bizde arkadasımla hiç kalkmadık yerimizden eşler koşturdu çocukların peşinden..kahveler çaylar ohhh bee ne rahatmışş erkek olmak :)

doğum günümde süpriz yoktu süpriz beklediğim için heralde bu akşam arkadaşlardaydık kermi bakkala götürcem dedim tamam dedim
sesi geliyordu dışardan geldiler sandım keremde doum dünü falan bişeyler söylüyordu kapıyı bir açtımki eşim yerde pastaya mumları dikmeye çalışıyor sokakta:)

böyle süprizleri seviyorum gönlümü almayı başardı:)

X