2009 Nisan Anneleri

ben de kola gibi gazlı içecek vermiyorum acı o baba içsin diyorum. bir iki tattı hep acı dedi bıraktı. gerçi ilerde alışır ama şimdilik bilmesin en azından ama bizim eve de pek girmez kola vb. misafir falan gelinirse bazen alınır. dışarda da evde de hep ayran içeriz. o da etkilidir. biz içsek o da içer mutlaka.

valla ben içiyorum hep de çok severek..
evde olduğumuz zaman su katıyorum asiditini kırsın biraz diye. ama bazen dışarda olmuyor

ben de kola gibi gazlı içecek vermiyorum acı o baba içsin diyorum. bir iki tattı hep acı dedi bıraktı. gerçi ilerde alışır ama şimdilik bilmesin en azından ama bizim eve de pek girmez kola vb. misafir falan gelinirse bazen alınır. dışarda da evde de hep ayran içeriz. o da etkilidir. biz içsek o da içer mutlaka.

valla ben içiyorum hep de çok severek..
evde olduğumuz zaman su katıyorum asiditini kırsın biraz diye. ama bazen dışarda olmuyor

şeker muhtarım face de kk hala var ama burayıda hiç terk etmedikki biz.
bazen insan tutuluyor işte. hep aynı olunca yazacak birşey bulamıyor ondan.

Şirvan Baran'ın koyunluğunun sebebi çok yemediği için kabız olmasından canım.
Çıkaracak çok şey olmayınca öyle oluyor kakaları.Benim oğlanda değil ama kızda çoktu o durum.
Sabah eline bir kuru kayısı ver annesi eğer yerse hem şekeri yükseleceğinden hemen açıkıp daha
iyi kahvaltı eder hemde çıkarırken o kadar kuru olmaz.
:emir_bebek:

tamam şekerim saol..
yarın sabahtan itiberen deneyecem ..

ilerki durumlarda b..k durumumuzu bildirecem... ayy ne kadar iğrenç bir insanım ..

şeker muhtarım face de kk hala var ama burayıda hiç terk etmedikki biz.
bazen insan tutuluyor işte. hep aynı olunca yazacak birşey bulamıyor ondan.

yazacak bişey bulamadığında beni ne kadar sevdiğini söyle şeker..

birazda güzel sözler dönsün buralarda...

Canımmm Muhtarım,
Valla yazacak olsam benim de bugünlerde tek muhabbetim bahsettiğin şeyle ilgili.
dört gündür beyefendiyi bezden kurtarmaya çalışıyorum.O bezden kurtulacak diye evin her tarafı malum şeyden oldu valla.
Bu oğlan çok inat bakalım kim kazanacak.:KK74:

bende kolayı çok severim özellikle yemek yerken arıyorum
kereme vermiyoruz biz kola içerken o da ayran yoksa da su içiyor
allahtan çok ısrarcı değil tutturmuyor bende kola içiçem diye

keremde bezli hala
ve ondan ayrılmaya hiç niyeti yok dilekcim
bakalım nekadr daha böyle devam edecek

Kızlar bir sorum var.Bezi bıraktırırken geceleri çişe kaldırdınız mı çocukları.
Gece bez bağlamaya devam mı ettiniz.

Günaydın

Yazılanlar gerçekten çirkindi....ne olduğunu da tam olarak anlamadım zaten....neyse kapanmış iyi olmuş......

Dilekcim Enes Kaan kakayı hep söylüyo uzun zamandır da....çişi oyuna dalınca bir iki kaçırabiliyo...çiş geldiğini biliyo ama aşağıda oynuyosa eve çıkmamak için tutuyo tutuyo sonra bırakıyo : )

bi de ben gece bağlıyorum...tembellikten....

Şirvan sana çok pratik 2 salata tarifi vericem hatta daha fazlasıda var istersen bunları 10 dk da hazırlarsın malzemen varsa

önce patates koy düdüklüye 4-5 tane haşlansın hatta kabuklarını soyup at daha kolay oluyo
sonra ez soğusun biraz
sonra kabuklarıyla birlikte 3-4 tane salatalığı rendele elinle suyunu sık ikisini karıştır
sarımsaklı yoğurda birazcık mayonez ekle dereotu ekle 1 bağ kadar ..tmm bu hazır

ikinciside şöyle
bir kavanoz (büyük) közlenmiş patlıcan aldır
onu boşalt servis tabağına hatta ikye üçe bölüceksen ona göre ayır tabaklara sunucağın şekliyle
son olarak 1 domatesle 1 biberi minik minik doğra cok az tereyağıyla zeytinyağ karışımında öldür yağa birazda toz kırmızı biber serp yoğurdun üzerine koy off nefis oluyoo

Dilek umutta gündüz söylüyo ama gece uyuduktan sonra gece kilodu giydiriyorum en azından bez bitti artık yok dedik sözümüzü yemeyelim diye :)
bazen kuru kalkıyo bazen full dolduruyo bende tembellik ediyorum aslında umut yazın cok su içiyo biraz daha azaltmasını bekliyorum

kola olayı bizdede aynı selin babası hadi iç oğlum diyo taktik uyguluyo umutta içmem acı o diyo allahtan ayrana bayılıyo bide favorisi ice-tea şeftali allahım bayılıyo onada

Şu alıştırma kilodundan bende takıyım bari geceleri.Bez takıyorum ama valla tembellikten değil gece uykusu bozulmasın vücudu gece kalkmaya alışmasın dedim ama dolu dolu oluyor sabah bezi.Gecede mızırdıyo sanırım çişini tutmakla bırakmak arasında kalıyor ondan.
Kızlar biraz daha iyi herhalde bu konuda kızımı bıraktırdığımda gece gündüz birden kesmiştik ilk günden kuru kalkmaya başlamıştı.Ama bu oğlan bana kök söktüreceğe benziyor.
Bu arada salata tarifleride kolay ve hızlıymış bende kayıtlara geçtim.

Dilek umutta gündüz söylüyo ama gece uyuduktan sonra gece kilodu giydiriyorum en azından bez bitti artık yok dedik sözümüzü yemeyelim diye :)
bazen kuru kalkıyo bazen full dolduruyo bende tembellik ediyorum aslında umut yazın cok su içiyo biraz daha azaltmasını bekliyorum

kola olayı bizdede aynı selin babası hadi iç oğlum diyo taktik uyguluyo umutta içmem acı o diyo allahtan ayrana bayılıyo bide favorisi ice-tea şeftali allahım bayılıyo onada

benim kıza da nazar mı değdi ne iki gecedir yapıyor altına devamlı çamaşır yıkayıp duruyorum.
alıştıma külodu olarak tavsiye edeceğiniz bi marka falan varmı ben yakar mı şumu bu mu derken beğenemedim. bi tane aldım o da hiç hoş değil :KK43:

alıştırma kilodu değil selincim gece kilodu hani şu dry&nites varya ondan kullanıyorum bez gibi aynı ama kilot gibi giyildiği için umut kendini abi sanıyo :)
bide bez gibi terletmiyo onlar umutun sırtı bezden hep isilik olmuştu geçti şimdi

Sirvanim ın muhtarım
Seni saygıyla takdir ediyorum
Sahalardan uzak kaldın neler oldu
Demek Muhtar sartmisss
Öpüyorum

selam
neler oldu ben de anlamadım geçmişe bakmadım. ben de ne olursa olsun burada paylaşıma devam etmek isteyenlerdenim. çocuklar hariç girilen tartışmaları da gereksiz buluyorum
Kızlar bir sorum var.Bezi bıraktırırken geceleri çişe kaldırdınız mı çocukları.
Gece bez bağlamaya devam mı ettiniz.
canım ben özellikle gidip kaldırmadım. ama selen uykuyla uyanıklık arası mızırdandı ağladı falan. öyle kaldırdım tabi uyku sersemi bi ağlama kriziyle yaptı tuvaletini de. ama şimdi kalkmıyo artık
zaten benim alıştırmaya başlamam selenin 3-4 sabah arka arkaya kuru kalkmasıyla oldu. ondan önce bezinden taşarak kalkıyodu.
Şirvan sana çok pratik 2 salata tarifi vericem hatta daha fazlasıda var istersen bunları 10 dk da hazırlarsın malzemen varsa

önce patates koy düdüklüye 4-5 tane haşlansın hatta kabuklarını soyup at daha kolay oluyo
sonra ez soğusun biraz
sonra kabuklarıyla birlikte 3-4 tane salatalığı rendele elinle suyunu sık ikisini karıştır
sarımsaklı yoğurda birazcık mayonez ekle dereotu ekle 1 bağ kadar ..tmm bu hazır

ikinciside şöyle
bir kavanoz (büyük) közlenmiş patlıcan aldır
onu boşalt servis tabağına hatta ikye üçe bölüceksen ona göre ayır tabaklara sunucağın şekliyle
son olarak 1 domatesle 1 biberi minik minik doğra cok az tereyağıyla zeytinyağ karışımında öldür yağa birazda toz kırmızı biber serp yoğurdun üzerine koy off nefis oluyoo
tarifler çok pratik gülşen. eline sağlık yazdığın için:)
patateslerin doğranmış şeklinde olanı selinde yemiştik çok hoşuma gitmişti benim.
kışında seher içine kereviz rendeleneni söylemişti o da güzel olmuştu

selen de aynen ayran ve ice tea şeftalı içer. kolayı tattırdık acı diyo kendiliğinden şimdi
günaydın ...

kızlar bişey soracağım...

bara nkoyunlar gibi kakasını yapıyor.... zeytin gibi tane tane yanii...

neden oluyor anlamıyorum. bişey yemiyor .. öğlenleri zorla bir çorba içiriyorum .. akkşam ne yerse artık ..

sizinkilerde varmı böyle bişey... koyun oğlum benim ...

şirvancım aynı selen
biliyosun bi kabızlık durumu var bizde. çoğunlukla öyle kakası. selende o taneler birleşik olarak çıkıyo bi de. bağırsak tembelliği dedi dr. çok yemek yemez. meyve sebze fazla yemez. sonuç bu oluyo işte. yeme düzeni gerek.naısl düzelticez bilmiyorum.

X