2009 Nisan Anneleri

evet çok önemsiyorum,içinde çok değerli arkadaşlarım var,olmayanalrı da eleniyorlar zaten,kendilerini imha edip çıkıyorlar gruptan

gülşen eğer okuduysan burada yazılanları,o grupta olan bir arkadaş Tuğba ya şifresini verip o grupta yazılanları okumasını sağlamış.
ama sen de hiç bilmediğin içinde kimlerin olduğunu bilmediğin yazılanları görmediğin bir grup hakkında nasıl tiksinç gibi bir kelime kullanabiliyorsun!!!ve içinde ne kazanlar kaynadığını nerden biliyorsun

bundan bi kaç ay önce sultanla konuşurken böyle bi grup kurulduğunu duydum ve face in arama çubuğuna yazınaca çıkıyo zaten üyelerin kim olduğu
kk kızları grubun adı ve her nedense belirli kişiler var içinde ee hal böyle olunca içeriği tahmin etmek zor olmuyo

fazla bile yazdım bu konuda yeterince vaktimi harcadım gereksiz yeree daha önemli şeylere vakit ayırmaya gidiyorum şimdi

elif bırak ya nede olsa kimin öğrencisi olduğu az çok belli oluyor sen burda vakit harcama gülşen ne şimdi nede bundan sonra......

ya susayım susayıım dıyorum ama bu kadar terbıyesızlıge susamıycam yani madem bu grup senın için çok boş ne işin var burada bunca zaman nıye yazdın gidip önemli işlerinle uğraşsaydın ya sen ne kadar terbiyesızmmıssın ya yeter daha fazla ufalma

Bı mac gündür okuyamiyordum ve şimdi gözlerim dolu dolu okuyorum
Ne yapıyorsunuz siz
SEBEp nE

aynen arkadaşım ben uzun zamandır bakmıyordum buraya faceden kızlara bakıodum takibetmeye çalışıodum ama bu gün ve dün çok şaşırdım bende helal olsun bizim kızlara nasılda dağılmadılar hala bağlılar diordum ama içten içe neler dönüomuş yazık anlkadığım kadarıyla olay dün ve bugünden ibaret deil kızlar kendi içlerinde ikiye ayrılmışlar bazı meselelerden amaunutmayın ki bizim burda olmamızın nedeni bizi burada birleştiren 2009 nisan bebişleri ve o günlerin ve yaşanan paylaşımların hatrına biraz sakin olun ve kırıcı olmayın nacizane fikrimdir

Gülşen şimdi gerçekten çok ayıp ettin

bu konu derken yaklaşık yarım saattir yazıştığımız konu hakkında yani ilgim olmayan kk kızlarını kasdettim yanlış anlamayın..
dikkat ettiysen sadece seni muhattap alıyorum eliff..ben terbiyesiz kim gösterirdim ama inanın seviyesine inemiycem mahalle kavgası bana göre değill bundan sonrada lütfen adımı ağzına almasın,,değerli bir arkadaşımızın hatrına aramıza kabul ettiğimizi unutmasın ve dağdan gelip bağdakini kovmaya kalkışmasın

şifreyi benim vermem için gruba dahil olmam gerekiyor bu birincisi..
aha aha ahaa çiçek bana go home dedii elveda arkadaşlar buraya kadarmışş

Algılamanı bekleyemem zaten. seviyesiz dediğin insan her acidan senin ulaşamayacağın yerlerde başka birsey söylememe de gerek yok. Hadi Allah in selameti üzerinize olsun.

doğru söylüyosun o bursada bense taa anadolunun taşra kayserisinde ..gelip görmeni tavsiye ederim
her açıdan benim ulaşamayacağım yerlerde olduğu senin değerlendirmen tabikii benim yaşadığım muhiti ve kayseride sahip olduğumuz değerleri,varlıkları ve seviyeyide gelip görmeni varsa tanıdıkların ailemizi sormanı tavsiye ederim şiddetle ..face eklenen iki tane gösteriş timsali resimle belli olmuyo yani bu
her ikiside son derece talihsiz açıklamalardı ayrıca..TANIDIĞIM KADARIYLA yakıştıramadım sana

müge günahını almışım özür dilerim bir arkadaşla konuştuk kesinlikle tuğbaecrin ve gülşenumut değil anladımki o kişi sen değilmişsin
özür dilerim müge gerçekten

nasıl bir oyun dönüyor anlamıyorum biri diyor bu sana şu dedi biri diyor hayır bak asıl sana şu bunu dedi ben seni savundum

kime inanacağımı şaşırdım ya

X