2009 Nisan Anneleri

sen oy verdiğiniz parti yüzünden silmiş demişsin ben kırıcı olduğunuz için sildim diyorum sen hala haklıyım diyosun valla beni bilen bilir herşeye verecek cevabım vardır daa artık ben susacağım ne yazarsanız yazın bu mantıkla bu çirkeflikle baş edilirmi yahu

demiş ya mevlana kitap gibi sessiz ol öylesi lazım zamanında konuştuklarıma yanarım.

Eee Melek,ne yemekler yaptın bugün?misafirin mi vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum?
:-))))))))))))))

dün akşam ve önceki akşam vardı canım bu akşam yoktu bu günde oruclu degıldım gece kalkmamışım...
bu akşam yemek falan yok dünden az az kalmıştı onlar yendi.........

Var ya biz 2 gündür misafirin geldiği günküleri yiyoruz,2 güne böldüm ,ancak bittiler.

benim persembe günü aldıgım misafırlerden tüm kalanları anneme verdim annemlerde o akşam bendeydi dün akşama kalmasın diye dün akşamdan da az az kaldıı bitti bu akşam

kociş seslenıyor ben cıktım iyi akşamlar elif sarı şekerı öp...

Allaa allaaaa bi soru sordum ortalık yine karıştı
arkadaşlar isteyen istediği kişiyi silip ekleyebilir bnm kimseyle bi sorunum yok
kimseden laf alıp kimseye taşıdığımda yok yani kendi yağımda kavruluyorum
sadece böyle bi tartışmaya sebebiyet verdiğim içinde üzüldüm açıkcası madem öyle o zmn artık kimse kimseye kırılmasın diye
kimse kimseyede bişey yazmasın zaten eski muhabbetler sohbetlerde yok

madem herkes herkesin hakkında biçok şey biliyo herkes herkesin arkasından rahatça konuşupta sonra burda cnm cicim muhabbeti dönüyo o zmn burada bişeyler paylaşmanında anlamı yok herkesin yolu açık olsun

Yazacağım çok şey olduğu halde sayfaya olan saygımdan susuyorum.
Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim, benim tuba ile ne paylaşımım olmuşki beni silse ne önemi var? silmese ne önemi var?
Sadece dedikoduları ile zehirlediği insanların bir an önce gözünü açmasını dilerim.Şimdi kalkıp burda kimin arkasından kimlere neler dediğini anlatırdım ama
o seviyeye inemiyeceğim.Umarım adımı bir daha ağzına almak gibi bir akılsızlıkta bulunmaz...

Yazacağım çok şey olduğu halde sayfaya olan saygımdan susuyorum.Ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim, benim tuba ile ne paylaşımım olmuşki beni silse ne önemi var? silmese ne önemi var?Sadece dedikoduları ile zehirlediği insanların bir an önce gözünü açmasını dilerim.Şimdi kalkıp burda kimin arkasından kimlere neler dediğini anlatırdım amao seviyeye inemiyeceğim.Umarım adımı bir daha ağzına almak gibi bir akılsızlıkta bulunmaz...
Bulunabilir hatta guzel olur senayim.

burda üzüldüğüm bir tek insan var umuyorum biran evvel daha fazla çevresındekileri kaybetmeden gerçekleri görebilir ve 2009 nisan anneleri tekrar eski günlerine döner inşallahhhh...

boşverin artık bunları olan oldu kalpler kırıldı malesef herkes herkesin arkasından konuştu

bir kişinin üstüne gidip durmayın kimse kimseyi zehirlemedi

herkesin içinde vardı ortalığa döküldü dedikodu yapmadım demedim kimse
iki yüzlülük yapanlar arada laf taşıyanlar bir de utanmadan bişey yapmadım diyorlar ya helal olsun
şimdi suçlu tuğba ecrinmi oldu

paylaşımım olmadığı kişileri sildim kalbimi kıranları sildim
her face açtığımda acaba bugün ne göreceğimde sinrden karnıma ağrı girecek diye korkuyordum artık
iyi de olmuş baktım gördümki kimse kimseyi sevmiyormuş

herkesin aklı fikri var heralde tek başına bişeylere karar verebilir

şu an bunları kendimi yazmak mecbur hissettiğimden dolayı da nefret ediyorum

paylaşımınız olduğu kişilere neden beni silmiş die bir önem verilseydi keşke ve keşke keşke keşke...

daha fazla kalp kırmaya gerek yok

herkesin kırdığı ve kırıldığı kimseler var

umarım bu yazıma da karşılık biri tekrar kalbimi kırmaz

bana dokunmayan yılan...tavrında bulunsaydım keşke herkesle gül gibi geçinirdim kör sağır ve dilsizi oysaydım ...

bu mübarek ayda hala birbirimizn kalbini kırıyoruz

şimdi bence herkes birbirinden helallik istesin kalp kırmak kul hakkı kadar kötü bişey yok

yapmayalım kin i bir kenara bırakalım

artık birbirimize insan gibi davranalım

ve daha bir çok şey...

iyi geceler.ya sahurda uykum kaçtı bakim dedim noluyo yaa benim hiç bişeyden haberim yok.arkadaşlar kırmayın birbirinizi burda sadece çocuklarımız için bulunuyoruz öncelikle .çok üzüldüm zaten herkes gitti kk nın tadı tuzu kalmadı:KK43:(((

Allaa allaaaa bi soru sordum ortalık yine karıştı
arkadaşlar isteyen istediği kişiyi silip ekleyebilir bnm kimseyle bi sorunum yok
kimseden laf alıp kimseye taşıdığımda yok yani kendi yağımda kavruluyorum
sadece böyle bi tartışmaya sebebiyet verdiğim içinde üzüldüm açıkcası madem öyle o zmn artık kimse kimseye kırılmasın diye
kimse kimseyede bişey yazmasın zaten eski muhabbetler sohbetlerde yok

madem herkes herkesin hakkında biçok şey biliyo herkes herkesin arkasından rahatça konuşupta sonra burda cnm cicim muhabbeti dönüyo o zmn burada bişeyler paylaşmanında anlamı yok herkesin yolu açık olsun

yapma güzelim yaa seninle bizim yada kimsenin sorunu yok sende gitme valla çok üzülürüm .

burda herkesin birbiriyle ortak paylaşımları oldu.çocuklarını kendi çocukları gibi sevdi.ilk adımları,ilk gülüşleri ilk sözlerine şahit olduk.hastalandıklarında kendi çocuklarımız kadar üzüldük.şimdi herkes bırakıp gitsin burayı faceden de silsinler bi kaç yıl geçtiğinde sonra akıllarına gelidiğinde hiç içleri cız etmicekmi .acaba miray,ege,demir,zeynep,alp,kayra,can,selen........nekadar büyüdü yada neler yapıyo diye düşünüp meraak etmicekmi kuzularını:KK43:((((

X