2009 Nisan Anneleri

laf atışması yapacağınıza sorunların çözümüne bakın ya
neden insan aşağılıyorsunuz böylesi daha mı kolay

yazilanlari okudukca coooook uzuluyorum gercekten burda gzl paylasimlarimiz olduguna inanirken neden bu denli birbirimize dusmanmisiz gibi davraniyoruz ve neden herkes cicege bu kdr tepkili acik sozlu oldugu icinmi ya da farkli goruslere sahip oldugu icinmi yapmayin nolur cok ayip sultancim simdiye kdr kkdan kimsenin arkasindan konusmadim sadece 1kisinin ukaligi yuzunden yine tartisma yasamamak icin sustum inan senin boyle birsey dusundugunu okuyunca cok uzuldum yinede tsk ederim bana guvendigin icin ins herkes aklini basina toplar da yeniden devam edilir

arkadaşlar inanın yazılanları fransız gibi okuyorum.inanın hiç bişey bilmiyorum haberim de olmadı şimdiye kadar ama kırmayın daha fazla biribirinizi herkes birbirini sevmek zorunda değilki

tuğba bu kadar şeyden sonra şifreyi vereni söyle herkesde bilsin kimse kimsenin günahını almasın veya veren kimse çıksın ortaya adam gibi çokta umrumda değil kim olduğu ama..
boşver sultancım gücü yeten varsa aşağılasın bakalımm ordan göründüğü gibi değil herşey..tarzım değil bunları söylemek ama aşağılamaya kalkanı 2ye katlar 4 le çarparım gösteriş budalası olmadım hiç bi zamann

gülşen bu zamana kadar tanıdığımm kadarıyla çok kaliteli bir insandır tanımadan muhabbet etmeden böyle sözler kullanmak ne kadar kötü

kim kimin öğrencisi neden niye?herkes burda çocuk sahibi aklı başında insanlar öyleyse kimse kimsenin kuklası öğrencisi değil

o gurup meselesine gelince nasıl bir grupsa kk da gerçekten söz sahibi olanlar dan bir kaçını eklemeyi unutmuşlar ben tuğbiş123 tuğba ecrin ve hatırlayamadığım bir kaç arkadaş daha bu ayrım niçindi

neyse ne iyikide dahil değilmişim diyorum

zamanında herkes bir grup oldu ister buna siyasi deyin ister hayat görüşü olarak..

tuğbişle benim aramı bozan kesinlkle tuğbaecrin veya gülşen değildir bizimki kişiseldi herneyse bunu ona açıkladım zaten

böyle sanılıyor

ne gülşeni tuğba ecrini silebilirim hayatımdan ne tuğbişi
birisiyle günmü gecemi her türlü halimi geçirdim

diğerleriyle dertleştim yeri geldi anllatılar dinledim yeri geldi anlattım dinlediler( kendi dertlerimizi)

ve burda bazı kişilerinde bende hatrı var seçim yapamam tamam o ,şu bide bu olsun gerisini boşver diyemem

bana hakkı geçmiş insanları silemem

Go home yankees :) fazlaca seviyeli Kayseri'nin gulu arkadasımız yolun açık ola :)

Algılamanı bekleyemem zaten. seviyesiz dediğin insan her acidan senin ulaşamayacağın yerlerde başka birsey söylememe de gerek yok. Hadi Allah in selameti üzerinize olsun.

açık sözlülük bumu müge..kayserinin gülünü neysee..inmiycem daha fazlaa
şu sendeki seviye ölcer seviyemetreyi banada bi göndersen ölçmem gereken bi kaç kişi var zeka da ölçüyomu bu :)))) ama param yetermiki almayaa tuğba 123 den borç alırım neyse :))))))

açık sözlülük bumu müge..kayserinin gülünü neysee..inmiycem daha fazlaa
şu sendeki seviye ölcer seviyemetreyi banada bi göndersen ölçmem gereken bi kaç kişi var zeka da ölçüyomu bu :)))) ama param yetermiki almayaa tuğba 123 den borç alırım neyse :))))))

ben acik sozluluk derken bunlari kastetmedom onlar sizin aranizda olan seyler diyorum ya simdiye kdr kimsenin hicbir olayina karismak istemedim buradaki gecmisimiz yuzunden kimsenin hicbiseyini olcmek zorunda degiloz birbirimizi kirmanin ne geregi vae bu kdr lafa ne gerek var anlamiyorum herkesin yasantisi kendine kimse kimdeyi parasi pulu icon sewmoyo burda o zmn hala neden bu denlo yazisiyosunuz ben bi soru sordum herkes dokildu meger bnm bilmedigim neler varmis yazik oluyo

Bu yapilan terbiyesizce yorumlara izin vereyim herkes etegindekini doksun mu ? Yoksa ikili polemige giren herkese ceza vereyim sakinlessin sonra gelsinler mi ?

Bu arada ceza verdik diye bizede veryansin yapacaklar, kusecekler gelmeyecekler ama ne kadar saglikli uye o kadar basimiz rahat ! Zira yazilanlari hayretle okuyorum ....

Yok yok kapatmayacagim ama sorun facete yasandiysa neden KK yi bu terbiyesizlige ortak ediyorlar ? Gidip facete neden cozmuyorlar sorunlarini ? 2-3 kisi kendi arasinda sorun yasiyor diye diger uyeleri magdur etmem !

Sunuda kimse unutmasin bu site kimsenin tekelinde degil ! Kalana git gidene de gel demeyiz ! Varsa facebook grubu ile sorununuz gidin orada cozun kirletmeyin 2009 Nisan Annelerini !

2009 nisan annelerinde sağlıklı anne kaldı mı o da bir muamma bundan sonra

eteklerdeki taşlar dökülemedi hakaret etmekten

altından kalkamayacağın laflar etme bi daha,kendini savunmaktan aciz zavallı insan acıyorum sana..çocukken sokakta yaramazlık yapınca annemize koşardık hemen annecim bana kızdılar beni savun diye aklıma o geldi nedensee ..

bi anlatsam bildiklerimi burda kimse kimse yüzününe bakamaz

valla anlatında bizler konuşmayanlarda bilsin benn bu güne kadar kimsenın hakkında bi kelime sarf etmedimm

hep güzellikler içinde konuştuk paylaştık yazık kimler konuştuysaaaaa cok yazık acıorum onlaraa

çiçek konuya asla dahil degılım ama gülşenin tugbanın parasıyla kıyaslaman üzdü acıkcasııı

gülşenle yada tugiş123 le koyu bi muhabbetım yok ikiside aynı tanırım sizlerin renkli resımlerinin arasında böyle sohbetlere dsahil olmak istemem
herkesi cok sevıyorum ve içimde kötülük fasetlık hainlikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk olmadan hep paylaşımlarım oldu burda bir iki kişi var ortalık karıştıran kimse cıksın söylesın demıyecegın bizi okuyup gülüyordurr

ohooo ben ne diyorum hala neler yazıyosunuz
yapmayın bakın uyarıda geldi

sultan boşver senin bildiklerin sende kalsın
hayret ediyorum ki kimsenin işi gücü yokmuymuş ki taaa nerelerden ne laflar yetiştirilmiş ayıp gerçekten ayıp

ohooo ben ne diyorum hala neler yazıyosunuz
yapmayın bakın uyarıda geldi

sultan boşver senin bildiklerin sende kalsın
hayret ediyorum ki kimsenin işi gücü yokmuymuş ki taaa nerelerden ne laflar yetiştirilmiş ayıp gerçekten ayıp

evet müge nasıl tanıyıpta konuşmuşlar cocukların paylaşımlarından cok insanların iç dünyalarını konuşmuşlar
ben çiçegide,sultanıda senide,elifide,gülşenide,şenayıda ayşedi tugbişi, seeride,esenide tugbayıda selinide v.s v.ss herkesi aynı görüp öyle konuştum

evet 2-3 kişi var dahada ısındıgım ama onlarla bile hiç ama hiççç özel bi sohbetim olmadı dedikodu mayetindeeeee pes diyorummmmmmmmm

Son düzenleme:
yazmayacaktım ama açıklama yapmak zorundayım

öncelikle tuğba ve sultanın arasının bozulması tamamen kendi problemleri sultan bana anlattı evet fakat aralarını bozacak tek yorum yaptımsa evladıma doymadan kara toprağa kavuşayım.

hatta en son konusmamızı şirvan bursaya gidip onları buluşturduğunda yaptık ve ben helal olsun şirvana dedim sizin barışmanız gerekli en azından merhabanız kalmalı çünkü çok yaşanmışlık ve ortak tanıdıklarınız var yollarınız elbet kesişecek dedim bu msn kaydı duruyor istenirse buraya kopyalarım

ayrıca ben sultan ve tubanın arasını bozunca elime ne geçecek allah aşkına mantıklı düşünün.

biz sultanla sabahlara kadar sohbet eden hergüngörüşen insanlarda değiliz ayda 2 kere anca konusuruz.ben onun facebookta paylaştıklarına yorum yapmışım da tuğba alınmış...o zamanlar aranızın bozuk olduğunu bile bilmiyordum.

benim çiçekle ve diğer kişilerle msnde face de hiçbir türlü muhabbetim olmadı.kim nerden biliyor benim ne dediğimi ne dedikodusu yaptığımı hem bizim muhabbetimiz yok diye kendiniz söylüyorsunuz.

bana düşmanlığı olan biri benimle çok güzel uğraşmakta.bu yazılanları görüncede çok mutlu oluyordur. mübarek olsun...

kimse kulaktan dolma şu şunu söyledi demelere inanarak kimsenin günahına girmesin.

gülşenin olaylarla uzaktan yakıdnan alakası yokken içine çekilmiş en çok ona üzüldüm.

şifreyi veren arkadaşım ancak kendisi isterse kimliğini açıklar.

olay şifre vermeye döndü yapılan hakaretlerden üzülen olmadı.sadece siyasi fikirlerim dolayısıyla bana diş bileyip bu kadar düşmanlık beslemek hayret verici.tamam kızdık üzüldük kırldık.ama ben kimseye düşmanlık beslemedim

yemin ediyorum ki yine namazlarımda hamilelikte zor günler geçiren çiçeğe dua ettim.doğuma gidenler hep aklımda oldu.şenay adımı ağzına almasın demiş ben sadece zeynep kuzusuna dua ederken adını ağzıma alıyorum yoksa hakkında ne bildiğim var ne merhabamız...

koskoca kadınlar birbirimize söylediklerimiz o kadar acı ki...ağlayarak okudum.ve benim herkesle kötü olmamı isteyip şunu dedi bunu dedi diye laf çıkaran kendini gizli sanan aşikar düşmanların sevineceği bir haber daha vereyim

astım benzeri doktorumun teşhis koyamadığı panik atak benzeri dediği ataklarım bugün 3 kez tekrarladı.önem vermesem üzülmesem keşke ama oluyor.umarım birbirimize kalıcı zararlar vermeden bu olaylar kapanır.

Son düzenleme:
bu arada üyelik sildirme için mail attım ama ulaşmadı diye mail gelmiş sitede nerden talep ediliyor bilen varsa yardımcı olsun lütfen

sultan maşallah gerçekten arkadaşın çok kalitelıymıs yazdıkları kalitesini çok güzel ortaya koyuyor:))))

Son düzenleme:
X