2009 Nisan Anneleri

yazık çok yazık okuyunca şaşırmıyorum artık nedense ne kadar basit ne kadar seviyesiz ne kadar cahilce konuşmalar bunlar ve herkezi kızıştıran ortalığı karıştıran gülşen şimdi burda kendi kendine yaz tut hakaret et çünki benim içinde kk bitmiştir bundan sonra ne girerim nede okurum sinirlerimi durduk yere bozamam ama burda benim için çok değerli her zaman görüşeceğim insanlar var onlarla zaten hep irtibat halinde olucam faceden onlar zaten kendilerini biliyorlar sizleri seviyorum hoşçakalın ......

gülşenin ne sucu var ben onu alamadımmmmm

şifreyi veren gülşen degıl bence

burada tugbanında dedıgı gibi ne zor günler geceırdık cocuklar hastalandı üzüldü seynepp hastalandı tugba canla başla dualara yardımcı oldu

mutlu oldugumuzda hep beraber sevındıkkkkkk

tugnayla sultan küstü ortalık karıştı
işin coguda secimlerden sonra patlat verdiii

anlamadıgım tek konu koca koca kendini mantıklı cahil görmeyen insanlar bi oy yüzünden ters düştü sacmalık degilde nedir buuuuuuuu

tuğbaecrin konuya çok güzel açıklık getirmiş

iyilikler hatırlanmıyo işte şenayın kızı hastalandığında yedi sülalemize dua okuttuk hiçmi hatrı yoktu şenay editörken aramıştın işini halletmiştim unutuldu bunlar
bunlar söylenmez ama hatırkayın biraz

bu ne kin bu ne öfke ya

melek bu muhabbetler tuğba ve benim yüzümden değil

tamamen siyasi olaylardan patlak verdi

tuğbanında ağzı laf yaptığı için çoğu kişi hazmedemedi hepsi bu

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

urla,bursasu+,

herkes dışardan okuyorrrrrrrrrrr

bende üyelik iprali için bişi diyen varmı diye girdim.
sultan senin şenaya kırılmana gerek yok ki canım o sadece duydukları kadar biliyor aranızı bozdum sanıyor
ben aslında şenayada çiçeğede kızmıyorum ideolojik fikirlerime kızmaları dışında duydukları kadar biliyorlar birşeyleri
herkesi sultanla aramı bozdu diye birbirine katan tuğba neden gülşeni suçlayıp duruyor anlamıyorumda

Son düzenleme:
herkes taşlarını dökmüş sıra bana gelmiş şimdi okadar çok şey varki nerden başlasam 1. bu konu kızımın hastalığına kadar uzanmış duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum.................
2. si tuğba ecrin beni silmiş miş ben facede arkadaş olduğumuzu dahi hatırlamıyorum öyle isek ve sildiyse yolu acık olsun
3. ben kime ne dememişim kimin dedikodusunu yapmışımda bu konuşmalarda bir numaralı isim olarak geçiyorum
4. sultan insanlar bana sorsaydı neden sildin diye demişşsin sen insanlara sordunmu silerken en azından az bucuk hukukumuz vardı bana sorabilirdin şenay şöyle dedin yada böyle yaptın kırıldım siliyorum diye evet haklısın sitede problemim oldu seni aradım çözdün kızım hastalandı buradaki bütün arkadaşlarım dua etti hatta ve hatta bu silme silmeme olayları konuşulduğu gün herkes şahittir yazılarda halen durmaktadır kızıma herkes destek oldu dua etti kim silerse silsin bende bunların hatırı var dedim ama halen hiç içinde olmadığım halde ismim geçiyor bide yetmiyor kızına dua ettik deniyor ......................birilerinin fotoğraflarına iletilerine yorum yapmamışım kusura bakmasınlar canımın canıyla uğraşırken fotoğraf görmedi gözüm kızım ölümle pençeleşirken ay ateşlendik ay dişimiz bilmem ne oldu iletilerini de gönlüm görmedi...
5. gülşenide ayrıca çok severim bütün bunlara nasıl dahil oldu anlamadım konuyla ne alakası var onu hiç anlamadım
6. kk grubu özlem tarafından kurulan herkesin kendi kendini eklediği bir grup özlemle çok samimi olmama rağmen beni bile eklemedi ben kendimi ekledim zaten derdi başından aşkın ve bu işlerden çok anlamıyor amaaa o tiksinç grubun yöneticisi dün geceden itibaren benim ve az sonra gruptaki herkesi silicem artık giriş yönetici onayına bağlı girmek isteyen istek yapsın onay alsın
7.bu güne kadar edindiğim hayat tecrübesi bana hiç birşeyin gizli kalmadığını öğretti o dedikodu yapanlar şifre verip laf taşıyanlar da elbet bunu tecrübe edecekler

biz face de arkadaş değildik hiç şenay.silmedim yani.ben adımı kullanma demişsin ona istinaden söyledim.adın hiçbir muhabbetimizde geçmedi zeynep dışında.sen nasıl dahil oldun onu bilmiyorum.seni sadece hamileyken yapılan muhabbetler kadar ttanıyor ve biliyorum.

şifresini veren arkadaş senin için böyle bir mevzu var benim canım sıkıldı istersen ben cevap vereyim ister sen benim hesabımdan yaz dedi ben onu dahil etmek istemediğim için kendim cevap verdim.o bana edilen hakaretlere dayanamamış hepsi o.

sana neye kırıldığımı hatırlamıyorum sanırım siyasi sebeblerden sanıyorum..
çiçekle mesajlaşmamızı gördün sanırım evet ben arkadaşlığa emek harcayınca karşı taraftanda bekliyorum malesef
o silme muhabbetinde kimseyi görecek gözüm yoktu gönlüm kalmamıştı yani

şenay seninle tartışma yapmak istemiyorum kesinlikle

şu siyasi tartışmalar tamamen saçmalıktı zaten.bütün yazdıklarımı 2. gün silmiştim ne yapıyoruz biz diye.
neyse ben bulamadım üyelik sildirmek nasıl olacak.iftarda bir bardak suyun arkasından içime defalarca çektiğim nefes ilacım beynimi uyuşturdu :) neyse yetsin bitsin inşallah bu mevzular

gülşenin ne sucu var ben onu alamadımmmmm

şifreyi veren gülşen degıl bence

burada tugbanında dedıgı gibi ne zor günler geceırdık cocuklar hastalandı üzüldü seynepp hastalandı tugba canla başla dualara yardımcı oldu

mutlu oldugumuzda hep beraber sevındıkkkkkk

tugnayla sultan küstü ortalık karıştı
işin coguda secimlerden sonra patlat verdiii

anlamadıgım tek konu koca koca kendini mantıklı cahil görmeyen insanlar bi oy yüzünden ters düştü sacmalık degilde nedir buuuuuuuu

neyse güzelim herkes herkesin ne olduğunu biliyormuş ona sevindim en azından..bazıları kendi kendine yorumlarda bulunadursun herkesi kızıştıran ortalığı karıştıran diye ee ortada saldırıcak adam kalmadı naapsın herkesi denedi tutturamadı bi türlü..gülüyorum artık önemsemiyorum çünkü ben kendimi biliyorum

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 4 ziyaretçi)

urla,TugbaEcrin,bursasu+,ceyo16,eysan,zeren_zeynep,esradincel,GulsenUmut,ugly,

ceyo16,TugbaEcrin,esradincel,GulsenUmut+,burcu_arda,ugly,bursasu+,urla,eysan,zeren_zeynep,

Ben de en çok bunu beğendim,arkadaşalr bu konu bir vesile olsun ve gidenelr geri dönsünler,iyi günde de kötü günde de hep beraber:-)))

X