2009 Nisan Anneleri

Yarın benim de misafirim var,iftar geç olsa da insan yetişecek mi yetişmeyecek mi diye stres yapıyor.Tatlıyla böreği yaptım bugünden.İnşallah son ana bırakmam:-)

tarifi kopyala yapıştır yapıp arşivime ekledim.
parçalar çok küçük olmuyor mu gülşen sarılabiliyormu kırılmıyor mu..
20 yazıyo ama ben 15 parçaya ayırdım..sardığınız zaman dikdörtgen görünmesi gerekiyor..mikserde iyi çırpılırsa pamuk gibi oluyo hiç kırılmıyo
slm kızlar

hayırlı ramazanlar

girrer girmez gülşenin tarifini okudum.çok lezzetliye benziyo.evde olduğum bigün deneyeyim.ben hindistan cevizi sevmem.onu kullanmasam olur herhelde.

mügecim az kalmış seninde doğumuna.Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm,
bende epiduralden çok memnun kaldım.2yide öyle istiyorum.

benim bel ağrım hiç olmadı.ama ben 3 gün tam olarak kalkamadım ayaga.ameliyat yerim çok fazla acıyodu ve ağrıyordu.
elifde söylemiş hindistan cevizi yerine kakaolu bisküviyi çek rondoda onu serp cnm tepsiye teyzem anlatıyodu geçen gün benim yaptığımı yedi bende içine muz sarıp kakaolu bisküviyle kaplıyodum diye..
benim kız içinde bıngıldağı ufak demişti doktor halası bayağı bi korkmuştuk o zaman çok şükür bi sorun olmadı. işitme testi de yapmışlardı yasemine.

kız şirvan zengin olursunuz işte ne güzel :) kız benim koca spora şuna buna gidiyor ne göbek ne bişi var ben yine şişmeye başladım zaten.
selin maşallahın var kızım yaa sen yine eski haline dönersin maşallah fotolarda gayet fitsin..:)
kızlar 1 aya kalmaz çalışmaya başlıyorum yenidem..
ama bu sefer kendi işiimizi kuruyoruz kardeşimle...

kardeşimi daha önce söyledim mi bilmiyorum .. sigorta acentesinda çalışıyordu..
çalıştığı yer primlerini vermeyince sinirlendi.. istifa etti..
kendi yerimizi açalım abla dedi.. benim eşimde benden önce tamam dedi.. ben daha nasıl olur demeden .. kendimi iş kurmuş buldum..

şuan bostancıda dükkan tutuldu tadilat oluyor..

bakalım nasıl olacak ben ofiste olacam kardeşim dışarda...

burağa bakıcı bakacak .. baranda kreşe gidecek eylülde ..şimdiki planlarımız böyle..
hakkımızda hayırlısı olsun .. inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız...
hayırlı olsun şirvancım ..Allah hayırlı bol kazançlar versin..arkadasların dediği gibi sana ççok moral olur..fazlalıkları bile atarsın..oh ne güzell..maşallahh

ya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....
ayy kıyamam cnm yaa umarım önemli bisey değildir..geçmiş olsunn

bende yeni geldim eve daha kurabiye siparişleri vardı..imalathaneye gittim ramazanda gündüz mesai yok..çok sıcak oluyo hava akımı yok orda pek..umut uyumuş annem vardı..bacaklarım ağrımış oturunca anladım

esen o kadayıf benimde favorim ..buzluğa atıyorum alınca 2 ye bölüp sonra bıçakla ince ince kıyıyorum veya azar azar rondoya koyup çekiyorum daha güzel oluyo..hafif hafif :)

halledersin elfcim zaten börek tatlı oyalıyo..bi çorban bi yemeğin kalmış yetişirsin..bi kaçta salata tamam iste :
ben daha annemler dışında hiçkimseyi çağırmadım daha doğru dürüst evdede durmadık..
çağırıcağım zaman umutu gönderirim heralde ayağımın altından çok ev dağıtıyo bide yapışıyoki off vıc vıc sürekli kucağımda...odasına giderken bile kucağıma çıkıyo ben yorulurum annedimm diye esekk :)=)

gece kalmıyor,, sabah 8:30 akşam 6 da gidiyor...
gerçi ramazan diye bu ara 5:30 da gidiyor...
canım yemeğin oluyordur herhalde süper çok iyi..
Selin inşallah önemli bir şeyi yoktur,Allah şifa versin.

Şirvan sizin işiniz de hayırlı olsun,Allah bol kazançlar versin.Sizin Burak a yaptırdığınız sigorta ne ki?Full mü ödüyor,bizim de var ama %20 sini biz ödüyoruz,ve birçok ilacı da ödemiyor.Yatılı tedavilerde %100 karşılıyor,Allah kullanmak zorunda bırakamasın tabi.

Esen o dediğin yemekte yufka nasıl katlanıyor anlamadım ,yuvarlak şekilde dolanıyor mu?Güzel bir şeye benziyor,ellerine sağlık.

Gülşen senin dediğin paşa sarmasını ben altına bisküvi ufalayarak yapıyorum,biraz fark var tabi.
börek gibi yuvarlak şekilde dolanıyor bir dahaki yufka diğerinin çevresine öyle...
bizim eve yakın deniz gelsen göreceksin deeeeeeeee gelemedin bi cadde ayırıyor yarım saat yüzdü geldik
güzel dileklerın içinde teşekkürler

denizde kıyılarda oynuyor havuza delırıyor
havuzda güzel glenıyor kolluklar takılı hop atlıyor

sagol cnm

eheheheh eşin ne burcu esencim
gel yavrum gelllllllllllllll bizim burdaki denız pek güzel degıl ben seni cesmeye götürürmmm

gecmiş olsun umarım bişeyi cıkmazzzzzzzz

aaaaaaaaaaa benim işim şirvan ben 7 sene çalıştım
hayırlısı olsun ol kazançlı günlerınız olsunnnnnnnnn
eşim boğa burcu:)
20 yazıyo ama ben 15 parçaya ayırdım..sardığınız zaman dikdörtgen görünmesi gerekiyor..mikserde iyi çırpılırsa pamuk gibi oluyo hiç kırılmıyo

elifde söylemiş hindistan cevizi yerine kakaolu bisküviyi çek rondoda onu serp cnm tepsiye teyzem anlatıyodu geçen gün benim yaptığımı yedi bende içine muz sarıp kakaolu bisküviyle kaplıyodum diye..

selin maşallahın var kızım yaa sen yine eski haline dönersin maşallah fotolarda gayet fitsin..:)

hayırlı olsun şirvancım ..Allah hayırlı bol kazançlar versin..arkadasların dediği gibi sana ççok moral olur..fazlalıkları bile atarsın..oh ne güzell..maşallahh

ayy kıyamam cnm yaa umarım önemli bisey değildir..geçmiş olsunn

bende yeni geldim eve daha kurabiye siparişleri vardı..imalathaneye gittim ramazanda gündüz mesai yok..çok sıcak oluyo hava akımı yok orda pek..umut uyumuş annem vardı..bacaklarım ağrımış oturunca anladım

esen o kadayıf benimde favorim ..buzluğa atıyorum alınca 2 ye bölüp sonra bıçakla ince ince kıyıyorum veya azar azar rondoya koyup çekiyorum daha güzel oluyo..hafif hafif :)
ben kadayıfı aldım buzluğa attım. 1 hafta oldu.. zaten kırık ve kuru oluyor o yüzden cabuk kavruluyor..

günaydınn

Şirvan sizin işiniz de hayırlı olsun,Allah bol kazançlar versin.Sizin Burak a yaptırdığınız sigorta ne ki?Full mü ödüyor,bizim de var ama %20 sini biz ödüyoruz,ve birçok ilacı da ödemiyor.Yatılı tedavilerde %100 karşılıyor,Allah kullanmak zorunda bırakamasın tabi.

Esen o dediğin yemekte yufka nasıl katlanıyor anlamadım ,yuvarlak şekilde dolanıyor mu?Güzel bir şeye benziyor,ellerine sağlık.

Gülşen senin dediğin paşa sarmasını ben altına bisküvi ufalayarak yapıyorum,biraz fark var tabi.

bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.

hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.

senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede

günaydınn

bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.

şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,

günaydınn

çok geçmiş olsun cabuk iyleşirsin umarım..

sagol esencm

selin yokbugun yasemin nasıl oldu acaba
salgın varmış beta mı ne tam bilmiyorum

kerem geçen hafta sadece ateşle atlattı ishal falan olmadı
ama 2-3 kilo kadarda verdi
zaten sıcak bişey yemiyodu birde hastalık olunca hiç yemedi

günaydınn

sagol esencm

selin yokbugun yasemin nasıl oldu acaba
salgın varmış beta mı ne tam bilmiyorum

kerem geçen hafta sadece ateşle atlattı ishal falan olmadı
ama 2-3 kilo kadarda verdi
zaten sıcak bişey yemiyodu birde hastalık olunca hiç yemedi
insallah bişi yoktur canım ya..
kıyamam baya vermiş.. kuzucum

Elif sanada banada kolay gelsin ben yarınada kayınvalidemleri görümcemi ve eltımlerı alıcam iki gün durmak yokkk

Esen boga burcu inatcıdır senın eşin benım gibi dagınıklıgı sevmıyorr

şirvan ben bıraktım o işleri canım ama kkdan istanbuluları arabası olanlarını kap yani............

yaseminin kötü bişeyi yoktur umarım ama selin neden yok bu işe gelmedi herhalde

zeynep gecmiş olsunnnnn canım

ben işlerın başına döneyım sabahtan beri ortalık topla pazara gıttt öldüm ege sagolsun hep peşimde o dagıtmaca ben toplamacaaaaaaaaaaaa

slm kızlar pek okuyamadım geçmişi
akşama misafirim var mangal yapıcaz
sabahtan beri ayaktayım ayak tabanlarım ağrıdı

herkese iyi günler

gülşen bu bebek kurabiyelerini butik pastanelermi yapar bende yaptırmak istiyorum ama burda yaparlarmı bilmiyorum

gecmıs olsun zeynep benımde elımde var
kolay gelsın elıf ve melek hava serın allahtan zorlanmadan atlatırsınız inşallah misafirlerinizi
evet ya yasemın noldu acaba
selendede ıshal yok ama cok sık kaka yapıyo 3 gundur ve sadece basında ara ara ates oluyo sızınde oyle oluyomu hiç kızlar gercı bız boğazı ıcın ılaç kullanıyoruz ama ondanmıdır acaba
rahatlamıssındır bıraz olsun sırvan yardımcın olunca sen cocuklarla ılgılenıyosundur
denız yok bu ara hıc noldu acaba

sevgi bu arada girersen okursan bi cevap ver.
umarım doktordan memnun kalmıştırdır ya ben tavsiye ettim de inşallah bi problem yaşamamışsındır merak ettim.

Canım saol memnun kaldım valla bir problem çıkmadı allaha şükür bende zaten problemsiz bir hamişdim ilkinde de öyleydi 2 saatte doğurdum :-))

ya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....

Geçmiş olsun cnm benim düzeldi mi acaba ??

kızlar 1 aya kalmaz çalışmaya başlıyorum yenidem..
ama bu sefer kendi işiimizi kuruyoruz kardeşimle...

kardeşimi daha önce söyledim mi bilmiyorum .. sigorta acentesinda çalışıyordu..
çalıştığı yer primlerini vermeyince sinirlendi.. istifa etti..
kendi yerimizi açalım abla dedi.. benim eşimde benden önce tamam dedi.. ben daha nasıl olur demeden .. kendimi iş kurmuş buldum..

şuan bostancıda dükkan tutuldu tadilat oluyor..

bakalım nasıl olacak ben ofiste olacam kardeşim dışarda...

burağa bakıcı bakacak .. baranda kreşe gidecek eylülde ..şimdiki planlarımız böyle..
hakkımızda hayırlısı olsun .. inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız...

Hayırlısı olsun Şirvancım evde duranlar çalışmaya başlıyor bakalım ben napıcam

gecmıs olsun zeynep benımde elımde var
kolay gelsın elıf ve melek hava serın allahtan zorlanmadan atlatırsınız inşallah misafirlerinizi
evet ya yasemın noldu acaba
selendede ıshal yok ama cok sık kaka yapıyo 3 gundur ve sadece basında ara ara ates oluyo sızınde oyle oluyomu hiç kızlar gercı bız boğazı ıcın ılaç kullanıyoruz ama ondanmıdır acaba
rahatlamıssındır bıraz olsun sırvan yardımcın olunca sen cocuklarla ılgılenıyosundur
denız yok bu ara hıc noldu acaba

Geçmiş olsun ishal kötü inş.hemen düzelir....

Alp de çok yoruyor valla annemde bugün eve gitti sabah Selen' in topuk kanını aldılar çok ağladı yavrum benim :-((
evde yalnız günler başladı bakalım napıcam,

Ben iyiyim EsenCim tşk.ederim Alp sevicem diye geçiriyor işte o kazalardan korumaya çalışıyorum

bu arada MelekCim doğum günün kutlu olsun Egecikle tüm ömür mutlulukla geçsin cnm kusura bakma nete pek giremiyorum

selam kızlar
bugün kayınvalidemler bendeydi yeni gittiler

seher geçmiş olsun salgın var sanırım
yasemine de geçmiş olsun
adaşımız keremede geçmiş olsun

sevgi nasıl geçiyor zaman?2.ler seviliyormu>)
geçen gülşenle muhabbet ettik ikimizde 2. çocuğa çok uzaktan bakan insanlardık birden kendimizi yapsakmı yapmasakmı muhabbettinde bulduk nasıl olduysa:)
ertesi gün buraya yazmış deli .)bide bana sakın haber vermeden yapma diyor kendisi çoktan naneyi yemiş:)
heheh

şirvan yeni işiniz hayırlı olsun hayırlı kazançlar
değişiklik olacak sanada

ya iftarda o kadar şey yenmiyorki neden kendinizi paralıyorsunuz:)
bir çorba bir yemek yanına makarna yada pilav 2 çeşit salata olur bide tatlı
artıyor bile

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar

Şirvancım işin hayırlı uğurlu olsun.......

Seher , Zeynep geçmiş olsun size de.......

Sevgicim alışırsın merak etme.....bi de baktın ki Selencikte 2 yaşında....zaman çabuk geçiyor....

iyi sahurlar herkese....

Oyyy yorgunum yorgunummmm:-)
ay sinir oldum,annemler teyzemler dayımlar gelecekti,tabi o kadar kişiye göre hazırlık yaptım,tam iftara 5 kala,dayımlar geldi,teyzemler yokkkk.Yağmurdan çıkamamışlar!!!Nasıl sinir oldum ama,4 kişiler ve ben 2 masa hazırladım,mutfak masasını da salona taşıdık falan,ona göre yemek tabak kaşık vs..İnsan arar söyler biz gelemicez diye.

Ay ben de menümü yazayım bari:-))
Mercimek çorbası
Etli barbunya
Kıymalı mantarlı bohça börek
Nohutlu pilav - Fırında köfteli patates
Yeşil Salata
Yoğurtlu biber kavurması
Patlıcan ezme
Haşhaşlı tatlı
Mevsim meyveleri:-)

Vee daha sofradan kalkmadan çayyyy.En çok da buna deli oluyorum ya,ne çay aşığı babam - dayım varmış:-)))Akşamın 7 si babam soruyor ,çayı koydun mu diye:-))

X