Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yazıyo ama ben 15 parçaya ayırdım..sardığınız zaman dikdörtgen görünmesi gerekiyor..mikserde iyi çırpılırsa pamuk gibi oluyo hiç kırılmıyotarifi kopyala yapıştır yapıp arşivime ekledim.
parçalar çok küçük olmuyor mu gülşen sarılabiliyormu kırılmıyor mu..
elifde söylemiş hindistan cevizi yerine kakaolu bisküviyi çek rondoda onu serp cnm tepsiye teyzem anlatıyodu geçen gün benim yaptığımı yedi bende içine muz sarıp kakaolu bisküviyle kaplıyodum diye..slm kızlar
hayırlı ramazanlar
girrer girmez gülşenin tarifini okudum.çok lezzetliye benziyo.evde olduğum bigün deneyeyim.ben hindistan cevizi sevmem.onu kullanmasam olur herhelde.
mügecim az kalmış seninde doğumuna.Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm,
bende epiduralden çok memnun kaldım.2yide öyle istiyorum.
benim bel ağrım hiç olmadı.ama ben 3 gün tam olarak kalkamadım ayaga.ameliyat yerim çok fazla acıyodu ve ağrıyordu.
selin maşallahın var kızım yaa sen yine eski haline dönersin maşallah fotolarda gayet fitsin..:)benim kız içinde bıngıldağı ufak demişti doktor halası bayağı bi korkmuştuk o zaman çok şükür bi sorun olmadı. işitme testi de yapmışlardı yasemine.
kız şirvan zengin olursunuz işte ne güzel :) kız benim koca spora şuna buna gidiyor ne göbek ne bişi var ben yine şişmeye başladım zaten.
hayırlı olsun şirvancım ..Allah hayırlı bol kazançlar versin..arkadasların dediği gibi sana ççok moral olur..fazlalıkları bile atarsın..oh ne güzell..maşallahhkızlar 1 aya kalmaz çalışmaya başlıyorum yenidem..
ama bu sefer kendi işiimizi kuruyoruz kardeşimle...
kardeşimi daha önce söyledim mi bilmiyorum .. sigorta acentesinda çalışıyordu..
çalıştığı yer primlerini vermeyince sinirlendi.. istifa etti..
kendi yerimizi açalım abla dedi.. benim eşimde benden önce tamam dedi.. ben daha nasıl olur demeden .. kendimi iş kurmuş buldum..
şuan bostancıda dükkan tutuldu tadilat oluyor..
bakalım nasıl olacak ben ofiste olacam kardeşim dışarda...
burağa bakıcı bakacak .. baranda kreşe gidecek eylülde ..şimdiki planlarımız böyle..
hakkımızda hayırlısı olsun .. inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız...
ayy kıyamam cnm yaa umarım önemli bisey değildir..geçmiş olsunnya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....
canım yemeğin oluyordur herhalde süper çok iyi..gece kalmıyor,, sabah 8:30 akşam 6 da gidiyor...
gerçi ramazan diye bu ara 5:30 da gidiyor...
börek gibi yuvarlak şekilde dolanıyor bir dahaki yufka diğerinin çevresine öyle...Selin inşallah önemli bir şeyi yoktur,Allah şifa versin.
Şirvan sizin işiniz de hayırlı olsun,Allah bol kazançlar versin.Sizin Burak a yaptırdığınız sigorta ne ki?Full mü ödüyor,bizim de var ama %20 sini biz ödüyoruz,ve birçok ilacı da ödemiyor.Yatılı tedavilerde %100 karşılıyor,Allah kullanmak zorunda bırakamasın tabi.
Esen o dediğin yemekte yufka nasıl katlanıyor anlamadım ,yuvarlak şekilde dolanıyor mu?Güzel bir şeye benziyor,ellerine sağlık.
Gülşen senin dediğin paşa sarmasını ben altına bisküvi ufalayarak yapıyorum,biraz fark var tabi.
eşim boğa burcu:)bizim eve yakın deniz gelsen göreceksin deeeeeeeee gelemedin bi cadde ayırıyor yarım saat yüzdü geldik
güzel dileklerın içinde teşekkürler
denizde kıyılarda oynuyor havuza delırıyor
havuzda güzel glenıyor kolluklar takılı hop atlıyor
sagol cnm
eheheheh eşin ne burcu esencim
gel yavrum gelllllllllllllll bizim burdaki denız pek güzel degıl ben seni cesmeye götürürmmm
gecmiş olsun umarım bişeyi cıkmazzzzzzzz
aaaaaaaaaaa benim işim şirvan ben 7 sene çalıştım
hayırlısı olsun ol kazançlı günlerınız olsunnnnnnnnn
ben kadayıfı aldım buzluğa attım. 1 hafta oldu.. zaten kırık ve kuru oluyor o yüzden cabuk kavruluyor..20 yazıyo ama ben 15 parçaya ayırdım..sardığınız zaman dikdörtgen görünmesi gerekiyor..mikserde iyi çırpılırsa pamuk gibi oluyo hiç kırılmıyo
elifde söylemiş hindistan cevizi yerine kakaolu bisküviyi çek rondoda onu serp cnm tepsiye teyzem anlatıyodu geçen gün benim yaptığımı yedi bende içine muz sarıp kakaolu bisküviyle kaplıyodum diye..
selin maşallahın var kızım yaa sen yine eski haline dönersin maşallah fotolarda gayet fitsin..:)
hayırlı olsun şirvancım ..Allah hayırlı bol kazançlar versin..arkadasların dediği gibi sana ççok moral olur..fazlalıkları bile atarsın..oh ne güzell..maşallahh
ayy kıyamam cnm yaa umarım önemli bisey değildir..geçmiş olsunn
bende yeni geldim eve daha kurabiye siparişleri vardı..imalathaneye gittim ramazanda gündüz mesai yok..çok sıcak oluyo hava akımı yok orda pek..umut uyumuş annem vardı..bacaklarım ağrımış oturunca anladım
esen o kadayıf benimde favorim ..buzluğa atıyorum alınca 2 ye bölüp sonra bıçakla ince ince kıyıyorum veya azar azar rondoya koyup çekiyorum daha güzel oluyo..hafif hafif :)
Selin inşallah önemli bir şeyi yoktur,Allah şifa versin.
Şirvan sizin işiniz de hayırlı olsun,Allah bol kazançlar versin.Sizin Burak a yaptırdığınız sigorta ne ki?Full mü ödüyor,bizim de var ama %20 sini biz ödüyoruz,ve birçok ilacı da ödemiyor.Yatılı tedavilerde %100 karşılıyor,Allah kullanmak zorunda bırakamasın tabi.
Esen o dediğin yemekte yufka nasıl katlanıyor anlamadım ,yuvarlak şekilde dolanıyor mu?Güzel bir şeye benziyor,ellerine sağlık.
Gülşen senin dediğin paşa sarmasını ben altına bisküvi ufalayarak yapıyorum,biraz fark var tabi.
Selin inşallah önemli bir şeyi yoktur,Allah şifa versin.
günaydınn
bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.
hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.
senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
günaydınn
bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.
hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.
senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
insallah bişi yoktur canım ya..sagol esencm
selin yokbugun yasemin nasıl oldu acaba
salgın varmış beta mı ne tam bilmiyorum
kerem geçen hafta sadece ateşle atlattı ishal falan olmadı
ama 2-3 kilo kadarda verdi
zaten sıcak bişey yemiyodu birde hastalık olunca hiç yemedi
sevgi bu arada girersen okursan bi cevap ver.
umarım doktordan memnun kalmıştırdır ya ben tavsiye ettim de inşallah bi problem yaşamamışsındır merak ettim.
ya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....
kızlar 1 aya kalmaz çalışmaya başlıyorum yenidem..
ama bu sefer kendi işiimizi kuruyoruz kardeşimle...
kardeşimi daha önce söyledim mi bilmiyorum .. sigorta acentesinda çalışıyordu..
çalıştığı yer primlerini vermeyince sinirlendi.. istifa etti..
kendi yerimizi açalım abla dedi.. benim eşimde benden önce tamam dedi.. ben daha nasıl olur demeden .. kendimi iş kurmuş buldum..
şuan bostancıda dükkan tutuldu tadilat oluyor..
bakalım nasıl olacak ben ofiste olacam kardeşim dışarda...
burağa bakıcı bakacak .. baranda kreşe gidecek eylülde ..şimdiki planlarımız böyle..
hakkımızda hayırlısı olsun .. inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız...
gecmıs olsun zeynep benımde elımde var
kolay gelsın elıf ve melek hava serın allahtan zorlanmadan atlatırsınız inşallah misafirlerinizi
evet ya yasemın noldu acaba
selendede ıshal yok ama cok sık kaka yapıyo 3 gundur ve sadece basında ara ara ates oluyo sızınde oyle oluyomu hiç kızlar gercı bız boğazı ıcın ılaç kullanıyoruz ama ondanmıdır acaba
rahatlamıssındır bıraz olsun sırvan yardımcın olunca sen cocuklarla ılgılenıyosundur
denız yok bu ara hıc noldu acaba