2009 Nisan Anneleri

öyle deme elıf bende hemen cayı koyanlardanım yemek aramam ama cay olmalı mutlaka menunde baya guzelmıs elıfcım keske gelseymıs herkes
sultan hayırlısı olsun yakında sendende haber alırmıyız:)bende senın gıbıyım sultan bu sene yemek yok cesıt cesıt 1c
sevgıcım buyurler aslında selen soyle 7 aylık bı olsun rahat edersın alp onla oynamaya baslayınca
bu gun cenazev ar sabah haberı geldı 7 de basım tutu cok kotu kaynanam gene fena kımse soyleyememıs benı aradılar dün kayınpeder hastaneden cıktı ona soyledım sımdı bakalım nasıl dıcek gercı bızım burda anons edıyolar enınde sonunda duyucak oğle namazına kaldırılcakmıs cenaze yı gıtmek sart

günaydın
dün işe gelmedim. ve hep kayınvalidelerdeydik. yasemini soğukta eve götürmek istemedim. Çok şükür ateşi falan geçti. ama ateşten herhalde ağzında yara çıktı hiç bişi yemiyor. huysuzluk falan cabası tabi. 2 gecedir devamlı ayağımda sallıyorum öle uyukluyor. uyanıkken de kucağımda çok yoruldum valla. başka kimseye de gitmiyor. işe geldim bugün biraz dinlenirim hiç olmadı oturacağım. dün gece artık içerdeki de rahatsız oldu herhalde çok ağrım falan oldu ama sabaha karşı uyumuşuz kızımla da geçti. babasına bırakıyorum kıyamet kopuyor. herhalde uzun zamandır şu iki gündür ağladığı kadar hiç ağlamamıştır. ben de tabiii. sinirim bozuluyor bi başlıyorum hormonlarda bozuk zaten 2 saat devam ediyor ağlamam. tam delirdik yani. yine de çok şükür çok önemli bişi yoktu. Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun selincim..
sinirlerin bozulmuş tabii..
insallah çabuk atlatır yasemin.

Ben iyiyim EsenCim tşk.ederim Alp sevicem diye geçiriyor işte o kazalardan korumaya çalışıyorum

bu arada MelekCim doğum günün kutlu olsun Egecikle tüm ömür mutlulukla geçsin cnm kusura bakma nete pek giremiyorum
sagol cnm :)

günaydın
dün işe gelmedim. ve hep kayınvalidelerdeydik. yasemini soğukta eve götürmek istemedim. Çok şükür ateşi falan geçti. ama ateşten herhalde ağzında yara çıktı hiç bişi yemiyor. huysuzluk falan cabası tabi. 2 gecedir devamlı ayağımda sallıyorum öle uyukluyor. uyanıkken de kucağımda çok yoruldum valla. başka kimseye de gitmiyor. işe geldim bugün biraz dinlenirim hiç olmadı oturacağım. dün gece artık içerdeki de rahatsız oldu herhalde çok ağrım falan oldu ama sabaha karşı uyumuşuz kızımla da geçti. babasına bırakıyorum kıyamet kopuyor. herhalde uzun zamandır şu iki gündür ağladığı kadar hiç ağlamamıştır. ben de tabiii. sinirim bozuluyor bi başlıyorum hormonlarda bozuk zaten 2 saat devam ediyor ağlamam. tam delirdik yani. yine de çok şükür çok önemli bişi yoktu. Allah beterinden korusun
gecmiş olsun selin egedenınde agzında yaralar cıkmıştı gecen kış memeyı bırakmıştık ateşle 1 hadfta sürmüştü umarım sizin hemen gecer sende dikkat et kendine cok yoruyorlar

dün bende cok yoruldum ege bir rahat bırakmadı devamlı aladı mızmızdı burasıda serinledi yagmur yok ama 2 kere altına kacırdı bezi bıraktıgımızdan beri 1 kere bile yapmamıştı üşüttü herhalde ama bugun normale döndü
bugunde kayınvalidemler gelıcek iftar yemgide görümcem ve eşi bide eltımler gelıcek yıne 11-12 kişi olucagız dün akşamda 12 kişiydik
haftayada bi kafile alıcam haftaya egeyi annemlere yolucam
herkese hayırlı cumalar

Ben iyiyim EsenCim tşk.ederim Alp sevicem diye geçiriyor işte o kazalardan korumaya çalışıyorum

bu arada MelekCim doğum günün kutlu olsun Egecikle tüm ömür mutlulukla geçsin cnm kusura bakma nete pek giremiyorum
sagol cnm :)

günaydın
gecmiş olsun selin egedenınde agzında yaralar cıkmıştı gecen kış memeyı bırakmıştık ateşle 1 hadfta sürmüştü umarım sizin hemen gecer sende dikkat et kendine cok yoruyorlar

dün bende cok yoruldum ege bir rahat bırakmadı devamlı aladı mızmızdı burasıda serinledi yagmur yok ama 2 kere altına kacırdı bezi bıraktıgımızdan beri 1 kere bile yapmamıştı üşüttü herhalde ama bugun normale döndü
bugunde kayınvalidemler gelıcek iftar yemgide görümcem ve eşi bide eltımler gelıcek yıne 11-12 kişi olucagız dün akşamda 12 kişiydik
haftayada bi kafile alıcam haftaya egeyi annemlere yolucam
herkese hayırlı cumalar

kolay gelsin melek..
ben de yarın alacağım 11 kişi oalcağız sanırım
haftaya pazar bir de galiba yine 10 kişi olacağız..
baska da alırmıyım bilmiyorum..zaman uyarsa ayarlarım ...

sağolun kızlar
annemi aramaya korkuyorum ya uyandırırsam ya kötüyse diye. hiç durmasa haber verirler herhalde. zaten eve gidip onla ilgilenecek halim bile yok. gerçi böle diyorum da kızıma dayanamıyorum. kimse beni kaldıramaz yatayım diyorum anne su diyor hemen kalkı veriyorum. insan kıyamıyor yavrulara. İftara misafirleri olanlara Allah kolaylık versin. ben herhalde bu sene kimseyi alamam. kendimize bile bişi hazırlayamıyorum.
bu arada evimiz boşalmış en sonunda. bide onun telaşesi başlayacak. Ama güzel telaşlar inşallah toparlanırız da ana kız girişiriz işlere. kızım var bana yardım eder sırtım yere gelmez artık :p

Seher başınız sağolsun canım.....Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin...

Selin geçmiş olsun Yasemin e........

bende de ütü birikmişti onları yaptım...bi de kaysı hoşafı.....daha yemek hazırlamadım....

herkese hayırlı cumalar

günaydınn

bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.

hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.

senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
geçmiş olsun zeynep kötü olmuş yaa
slm kızlar pek okuyamadım geçmişi
akşama misafirim var mangal yapıcaz
sabahtan beri ayaktayım ayak tabanlarım ağrıdı

herkese iyi günler

gülşen bu bebek kurabiyelerini butik pastanelermi yapar bende yaptırmak istiyorum ama burda yaparlarmı bilmiyorum
izmirde evde yapan kargoyla gönderen isimler var bi araştır istersen ama ben onları önermiyorum bizim kurabiyelerimiz kargoyla gitmeye dayanamıyo hemen kırılıyorlar tereyağlı olduğu için..bana bi müşterim getirmişti üzerindeki modeli göstermek için başına atsan başın yarılır o derece sertti altındaki kurabiye..varsa butik pastaneler bi sor bakalım müge belki yaparlar kolay modelleri
günaydın
geçmiş olsunn selincimm atlatır hemencecik inş yasemincim kıyamam yavruma..

bende sabah çıktım avm falan dolaştık umutla sonra markete gittik yorulmuşum bayaa şimdide yemeğe girişicem

yayla çorbası
hasanpaşa köfte-pilav
tavuklu arpa şehriye salatası
salatalıklı patates salatası
közlenmiş patlıcanlı bi salata öğrendim onu yapıcam..şimdiden afiyet olsun hayırlı iftarlar hayırlı cumalar hepimize..:)

iyi gecelerrrr....
biz 1 haftadır annemdeydik.yeni geldik eşim iş seyehatindeydi ayy kuzum çok özledi babasını tabi bende ilkez bu kadar ayrı kaldık allah ayırmasın...annnemde rahattım tabi yinede:) sahur hazır iftar hazır masa hazır :)ohh ana yinede evim evim güzel evim.....

selin yasemine geçmiş olsun,şirvan sizinde işiniz hayırlı olsun.geçmişe pek bakamadım anca bunları gördüm herkese iyi geceler...

öyle deme elıf bende hemen cayı koyanlardanım yemek aramam ama cay olmalı mutlaka menunde baya guzelmıs elıfcım keske gelseymıs herkes
sultan hayırlısı olsun yakında sendende haber alırmıyız:)bende senın gıbıyım sultan bu sene yemek yok cesıt cesıt 1c
sevgıcım buyurler aslında selen soyle 7 aylık bı olsun rahat edersın alp onla oynamaya baslayınca
bu gun cenazev ar sabah haberı geldı 7 de basım tutu cok kotu kaynanam gene fena kımse soyleyememıs benı aradılar dün kayınpeder hastaneden cıktı ona soyledım sımdı bakalım nasıl dıcek gercı bızım burda anons edıyolar enınde sonunda duyucak oğle namazına kaldırılcakmıs cenaze yı gıtmek sart

başınız sağolsun seher kimin vefat ettiğini anlamadım ama..mekanı cennet olsun

bende çaysız duramayanlardanım yemek yerken çayı koyarım..)

iyi geceler kızlar

öncelikle hastalara geçmiş olsun

melekcim seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun

sehercim başın sağolsun

şivrancım yeni işiniz hayırlı olsun

tşkler gülşencim araşatıralım bakalım olmazsa baklava dağıtıcam hehehe

unuttuğum varsa kusura bakmasınlar bu kdrı aklımda kaldı okuyorum ama yazamıyorum bazen

artık beklemekten sıkıldım şu 1 haftada geçsede günüm belirlense
bu arada epidural olmaya kesin karar verdim canlı canlı kesilicem bakalım bide dr.umla konuşayımda o zmn tam kesinleşecek
anestezi uzmanı iyidir inşallah herkes çok iyi diyo ama gelir aksilik beni bulur Allah korusun

duru içerde remsen gerin gerin geriniyo gece gece jimnastik yapıyo sanırım yeri iyiiiice daraldı tabi kuzum o da haklı napsın :)
37 haftalık oldu maşallah kuzuma

face de yazdım ama burayada yaziim ecrintuğbayı merak etmiştim ama beni arkadaşlık listesinden silmiş üzüldüm açıkcası
biişeyde olmadı aramızda neyse kendi bilir yinede

hadi herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Şirvan valla sen bu işi becerirsin,baksana burdan bile iş ayarlıyorsun:-))
canım ne yapalım sigorta işi çevre işi ..meleğe sunduğum teklif hepiniz için geçerli ..
iş ayarlayın prim vereyim... :)))

günaydınn

bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.

hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.

senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
canu-ım geçmiş olsun... inş. tez zamanda geçerde... kocacınla bol bol öpüşürsün...

Elif sanada banada kolay gelsin ben yarınada kayınvalidemleri görümcemi ve eltımlerı alıcam iki gün durmak yokkk

Esen boga burcu inatcıdır senın eşin benım gibi dagınıklıgı sevmıyorr

şirvan ben bıraktım o işleri canım ama kkdan istanbuluları arabası olanlarını kap yani............

yaseminin kötü bişeyi yoktur umarım ama selin neden yok bu işe gelmedi herhalde

zeynep gecmiş olsunnnnn canım

ben işlerın başına döneyım sabahtan beri ortalık topla pazara gıttt öldüm ege sagolsun hep peşimde o dagıtmaca ben toplamacaaaaaaaaaaaa

niye canım istanbuldakileri kapım .. ben tüm türkiye genelinde çalışıcam... tüm kaskoları bekliyorum kızlar... özel sigorta da olur tabiiii.

slm kızlar pek okuyamadım geçmişi
akşama misafirim var mangal yapıcaz
sabahtan beri ayaktayım ayak tabanlarım ağrıdı

herkese iyi günler

gülşen bu bebek kurabiyelerini butik pastanelermi yapar bende yaptırmak istiyorum ama burda yaparlarmı bilmiyorum

canım ben burağa yaptırmıştım .... istersen ben burdan kargoyla gönderebilirim.. şayet orda bulamazsan ..

günaydın

canım geçmiş olsun yeniden ..

iyi geceler kızlar

öncelikle hastalara geçmiş olsun

melekcim seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun

sehercim başın sağolsun

şivrancım yeni işiniz hayırlı olsun

tşkler gülşencim araşatıralım bakalım olmazsa baklava dağıtıcam hehehe

unuttuğum varsa kusura bakmasınlar bu kdrı aklımda kaldı okuyorum ama yazamıyorum bazen

artık beklemekten sıkıldım şu 1 haftada geçsede günüm belirlense
bu arada epidural olmaya kesin karar verdim canlı canlı kesilicem bakalım bide dr.umla konuşayımda o zmn tam kesinleşecek
anestezi uzmanı iyidir inşallah herkes çok iyi diyo ama gelir aksilik beni bulur Allah korusun

duru içerde remsen gerin gerin geriniyo gece gece jimnastik yapıyo sanırım yeri iyiiiice daraldı tabi kuzum o da haklı napsın :)
37 haftalık oldu maşallah kuzuma

face de yazdım ama burayada yaziim ecrintuğbayı merak etmiştim ama beni arkadaşlık listesinden silmiş üzüldüm açıkcası
biişeyde olmadı aramızda neyse kendi bilir yinede

hadi herkese iyi geceler

kızlar hepinize teşekkür ediyorum iyi niyetleriniz için.. allah kimsenin emekllerini boşa çıkarmasın ....

bu arada tuğba benide silmişti.. ben yeniden arkadaşlık talebi gönderdim .kabul etti..
ben bir durum olduğunu zannetmiyorum.. belki yanlışlıklar silinmiştir.. en azından ben öyle düşünmek istiyorum ... çünkü benimde aramda bir tatsızlık olmadı ....

benimde iki akşamdır misafirim vardı...
şimdi de ortalığı toğladım .. masa örtülerini makineyi atmıştım onların bitmesini bekliyorum ...

bu arada bende yemeye oturmadan çay koyanlardanım...

merhaba kızlar

kk kızları grubunda ki yazdıklarınızı bir arkadaşımın bana face hesabının şifresini vermesiyle gördüm.
ben tartşma olduğu zaman burda yazmıştım gözden kaçmış herhalde
artık kimseyi kırmak ya da kırılmak istemediğim için sildim demiştim.sadece yüzyüze görüştüklerimi silmedim sultan hariç.

elif kimseyi oy verdiği partiye göre silmedim seninle ilgili çok farklı düşünüyordum bunu sultanda söyler çok sevdiğimi burda yazdıklarını okumaktan en zevk aldığım kişi olduğunu defalarca söylemişimdir fakat böyle biri olduğun ve peşin hüküm verdiğin hiç aklıma gelmezdi üzüldüm arkamdan konusman kolay oluyor dimi :)

çiçek ve şenaya zaten bişey demiyorum çiçek oy verdiğimiz parti yüzünden de bizi böceğe benzetmişti değişik bir üslup yok ortada kötü söz sahibinindir.ben böyle düşükseviyeli hakaret içeren cümlelere asla kızıp köpüremem.

yine söylüyorum kırıp kırmamak için sildim kkdaki arkadaşlarımı.çnkü ben biraz sivri cümleler kuruyor olabilirim.kul hakkına girmek istemiyordum hepsi o

benim asla göremediğimi sandığınız sayfada atıp tutmak ne kolay dimi :) ama kk da hiçbirşey gizli kalmaz :) arkamdan konusanlara hakkımı helal etmiyorum.
Allah akıl fikir versin.

hoşçakalın

benimde söyleyeceklerim var ama artık bunlarla uğraşmak istemiyorum
yeniden tartışmalara girmek istemiyorum
içime attım eminimki arkamdan atıp tutanlar oldu yüzüme gülenler..
hepsini biliyorum herkes rahat olsun

sussanda elini eteğini çeksen de rahat yokişte sultan.benim face duvarımda sildiğim kişiler hakkında nasılsa görmeyecekler diye atıp tuttuğum kırıcı vs. bir tane cümle yok.göremeyecek insanın arkasından konusacak kadar basitleşmek çok komik.ortak arkadaşların görecek dur ben üste çıkayım bir iki laf sallarım olur düşüncesi kaç yaş mantalitesi malumunuzdur.böyle ergen çocuk diyaloglarına gerek yok

gördüğünüz gibi herkesin herşeyden haberi oluyor.artık orda burda benim için ne yazılırsa yazılsın görsemde lafı bana taşınsa da her ne olursa olsun...hepsini Allaha havale ediyorum.bari şu ramazan günü tuttuğunuz oruca saygınız olsun dedikodularınızı başka zamana bırakın

sultan da ben de face de ya da kk da aktif olduğumuz zamanlarda herkesle muhabbetimiz olduğu için kimin kime ne dediğini kimin nesine kızdığını bugün birbirine canım cicim diyenlerin bu sırlar ortaya çıksa birbirlerinin yüzüne bakamayacağını biliriz.bunlar ortaya dökülürse birileri çook rezil olur çookkk...ama ben artık kk yıda yaşananlarıda bu seviyesizliğin kahramanlarınıda unutmak istiyorum.keşke nisanda doğurmasaymışımda bu hengameye ortak olmasaymışım.

Son düzenleme:
Asıl dedikodu yapanlar , kul hakkı yiyenler birbirlerine gizli şifrelerini verip de arkadan konuşanlardır.Herkes bıraksın milletin orucunu,onu zaten Allah değerlendirir.

Tuğba yine de söylemeden edemeyeceğim,girmeyeceğim desen de nasılsa haberin olur.Benim buraya seçim sonrası yazdığım mesajın ertesinde beni silmen tesadüf değildir sanırım.İnsan muhabbetini sevdiği bir insanı durup dururken neden siler ki yoksa?Ayrıca Müge kk grubunda sorduğu için oraya yazılmıştır cevabım.Kimse elini eteğini çekmemiş olmalı ki,hala kk da da kk grubunda da olup bitenden haberi olduğuna göre.nokta.

senin seçim sonrası yazdığına cevap yazarak sileceğim demiştim zaten sevdiğim insanlar bile beni kırmaya laf sokmaya başladıysa herkesden uzak durmalıyım diye düşündüm üşenmyorsan ara bak gözünden kaçmışsa.

arkadaşım şifresini verdi ve orada kendi hesabından cevap vermemi söyledi fakat ben onuda bu çirkeflik oyununa sokmak istemedim.o isterse kimliğini açıklar.sadece sizin gördüğünüz yerde yapılıyor diye dedikodu olmaktan çıkmıyor herhalde.utanma sıkılmada yok yahu hala üste çıkma çabası edep biraz lütfen.

birdaha sizlerden de dedikodu gruplarınızdan da haber getireni en yakınım olsa yinede sileceğğim bu da böyle biline.

X