sagol cnm :)Ben iyiyim EsenCim tşk.ederim Alp sevicem diye geçiriyor işte o kazalardan korumaya çalışıyorum
bu arada MelekCim doğum günün kutlu olsun Egecikle tüm ömür mutlulukla geçsin cnm kusura bakma nete pek giremiyorum
gecmiş olsun selin egedenınde agzında yaralar cıkmıştı gecen kış memeyı bırakmıştık ateşle 1 hadfta sürmüştü umarım sizin hemen gecer sende dikkat et kendine cok yoruyorlargünaydın
dün işe gelmedim. ve hep kayınvalidelerdeydik. yasemini soğukta eve götürmek istemedim. Çok şükür ateşi falan geçti. ama ateşten herhalde ağzında yara çıktı hiç bişi yemiyor. huysuzluk falan cabası tabi. 2 gecedir devamlı ayağımda sallıyorum öle uyukluyor. uyanıkken de kucağımda çok yoruldum valla. başka kimseye de gitmiyor. işe geldim bugün biraz dinlenirim hiç olmadı oturacağım. dün gece artık içerdeki de rahatsız oldu herhalde çok ağrım falan oldu ama sabaha karşı uyumuşuz kızımla da geçti. babasına bırakıyorum kıyamet kopuyor. herhalde uzun zamandır şu iki gündür ağladığı kadar hiç ağlamamıştır. ben de tabiii. sinirim bozuluyor bi başlıyorum hormonlarda bozuk zaten 2 saat devam ediyor ağlamam. tam delirdik yani. yine de çok şükür çok önemli bişi yoktu. Allah beterinden korusun
sagol cnm :)Ben iyiyim EsenCim tşk.ederim Alp sevicem diye geçiriyor işte o kazalardan korumaya çalışıyorum
bu arada MelekCim doğum günün kutlu olsun Egecikle tüm ömür mutlulukla geçsin cnm kusura bakma nete pek giremiyorum
gecmiş olsun selin egedenınde agzında yaralar cıkmıştı gecen kış memeyı bırakmıştık ateşle 1 hadfta sürmüştü umarım sizin hemen gecer sende dikkat et kendine cok yoruyorlargünaydın
dün işe gelmedim. ve hep kayınvalidelerdeydik. yasemini soğukta eve götürmek istemedim. Çok şükür ateşi falan geçti. ama ateşten herhalde ağzında yara çıktı hiç bişi yemiyor. huysuzluk falan cabası tabi. 2 gecedir devamlı ayağımda sallıyorum öle uyukluyor. uyanıkken de kucağımda çok yoruldum valla. başka kimseye de gitmiyor. işe geldim bugün biraz dinlenirim hiç olmadı oturacağım. dün gece artık içerdeki de rahatsız oldu herhalde çok ağrım falan oldu ama sabaha karşı uyumuşuz kızımla da geçti. babasına bırakıyorum kıyamet kopuyor. herhalde uzun zamandır şu iki gündür ağladığı kadar hiç ağlamamıştır. ben de tabiii. sinirim bozuluyor bi başlıyorum hormonlarda bozuk zaten 2 saat devam ediyor ağlamam. tam delirdik yani. yine de çok şükür çok önemli bişi yoktu. Allah beterinden korusun
geçmiş olsun zeynep kötü olmuş yaagünaydınn
bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.
hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.
senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
izmirde evde yapan kargoyla gönderen isimler var bi araştır istersen ama ben onları önermiyorum bizim kurabiyelerimiz kargoyla gitmeye dayanamıyo hemen kırılıyorlar tereyağlı olduğu için..bana bi müşterim getirmişti üzerindeki modeli göstermek için başına atsan başın yarılır o derece sertti altındaki kurabiye..varsa butik pastaneler bi sor bakalım müge belki yaparlar kolay modellerislm kızlar pek okuyamadım geçmişi
akşama misafirim var mangal yapıcaz
sabahtan beri ayaktayım ayak tabanlarım ağrıdı
herkese iyi günler
gülşen bu bebek kurabiyelerini butik pastanelermi yapar bende yaptırmak istiyorum ama burda yaparlarmı bilmiyorum
geçmiş olsunn selincimm atlatır hemencecik inş yasemincim kıyamam yavruma..günaydın
öyle deme elıf bende hemen cayı koyanlardanım yemek aramam ama cay olmalı mutlaka menunde baya guzelmıs elıfcım keske gelseymıs herkes
sultan hayırlısı olsun yakında sendende haber alırmıyız:)bende senın gıbıyım sultan bu sene yemek yok cesıt cesıt 1c
sevgıcım buyurler aslında selen soyle 7 aylık bı olsun rahat edersın alp onla oynamaya baslayınca
bu gun cenazev ar sabah haberı geldı 7 de basım tutu cok kotu kaynanam gene fena kımse soyleyememıs benı aradılar dün kayınpeder hastaneden cıktı ona soyledım sımdı bakalım nasıl dıcek gercı bızım burda anons edıyolar enınde sonunda duyucak oğle namazına kaldırılcakmıs cenaze yı gıtmek sart
canım ne yapalım sigorta işi çevre işi ..meleğe sunduğum teklif hepiniz için geçerli ..Şirvan valla sen bu işi becerirsin,baksana burdan bile iş ayarlıyorsun)
canu-ım geçmiş olsun... inş. tez zamanda geçerde... kocacınla bol bol öpüşürsün...günaydınn
bizim sigortada aynı elif.ayaktanın %20sini yatarak tedavilerin%100 karşılıyor.doğuma hiç para ödemedik.bazen sinir ediyolar insanı ama bende memnunum özel sigortadan.
hindistan cevizi yerine kakaolu bisküvyle yaparım bende.güzel olur.
senelerdir egzamayla uğrasıyorum ellerimde hep var geçmez doğru düzgün
şimdide dudak egzanması olmusum.offf çok sinir ya ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.sabah gittim doktora kremlere başladım çok sürmez umarım geçmesi,
tabi allah başka hastalık göstermesin ama insanın moralini bozuyor yinede
Elif sanada banada kolay gelsin ben yarınada kayınvalidemleri görümcemi ve eltımlerı alıcam iki gün durmak yokkk
Esen boga burcu inatcıdır senın eşin benım gibi dagınıklıgı sevmıyorr
şirvan ben bıraktım o işleri canım ama kkdan istanbuluları arabası olanlarını kap yani............
yaseminin kötü bişeyi yoktur umarım ama selin neden yok bu işe gelmedi herhalde
zeynep gecmiş olsunnnnn canım
ben işlerın başına döneyım sabahtan beri ortalık topla pazara gıttt öldüm ege sagolsun hep peşimde o dagıtmaca ben toplamacaaaaaaaaaaaa
slm kızlar pek okuyamadım geçmişi
akşama misafirim var mangal yapıcaz
sabahtan beri ayaktayım ayak tabanlarım ağrıdı
herkese iyi günler
gülşen bu bebek kurabiyelerini butik pastanelermi yapar bende yaptırmak istiyorum ama burda yaparlarmı bilmiyorum
günaydın
iyi geceler kızlar
öncelikle hastalara geçmiş olsun
melekcim seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun
sehercim başın sağolsun
şivrancım yeni işiniz hayırlı olsun
tşkler gülşencim araşatıralım bakalım olmazsa baklava dağıtıcam hehehe
unuttuğum varsa kusura bakmasınlar bu kdrı aklımda kaldı okuyorum ama yazamıyorum bazen
artık beklemekten sıkıldım şu 1 haftada geçsede günüm belirlense
bu arada epidural olmaya kesin karar verdim canlı canlı kesilicem bakalım bide dr.umla konuşayımda o zmn tam kesinleşecek
anestezi uzmanı iyidir inşallah herkes çok iyi diyo ama gelir aksilik beni bulur Allah korusun
duru içerde remsen gerin gerin geriniyo gece gece jimnastik yapıyo sanırım yeri iyiiiice daraldı tabi kuzum o da haklı napsın :)
37 haftalık oldu maşallah kuzuma
face de yazdım ama burayada yaziim ecrintuğbayı merak etmiştim ama beni arkadaşlık listesinden silmiş üzüldüm açıkcası
biişeyde olmadı aramızda neyse kendi bilir yinede
hadi herkese iyi geceler