yani 76 mıydın masallah 10 kilo vermek kolay bişi değil
benim kız içinde bıngıldağı ufak demişti doktor halası bayağı bi korkmuştuk o zaman çok şükür bi sorun olmadı. işitme testi de yapmışlardı yasemine.
kız şirvan zengin olursunuz işte ne güzel :) kız benim koca spora şuna buna gidiyor ne göbek ne bişi var ben yine şişmeye başladım zaten.
şirvancım bende gecen gün yedim. çok beğendim. mantı değilde baska birşey diyorlar adına ama ben unuttum mantı diyorum.
kadın 60 yaşlarında hazır yufka ile yapmış ama süper olmuş..
kıyma soğan tuz karabiber kavrulur..
bir yufka 2ye bölünür. içten konup börek gibi tepsiye konur yuvarlak olacak şekilde.
fırında pişilir..
sonra ocak üstüne alınır et suyu eklenir suyu çektirilir.
üstüne yoğurtlu sarımsak.. istediğin gibi süsle..
süper bir lezzet..
ben de yapmadım ctesi ilk kez yapacağım..
evet esencim 63le hamile kalmıstım.21 kilo almıştım hamileyken.sonra 68e kadar düştüm sonra bi yedim bi yedim 76 yı gördüm :))
neyseki 66 yım şimdi.daha da vericem inş
ya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....
şirvancım çok sevindim hayırlı olsun.
senin için de değişiklik olur..
Allah bol kazançlar versin şirvan
kardeşin biliyorsa işi avantajlı başlıyosunuz
onun tanıdıklarında vardır
sizinde çevreniz falan böyle böyle baslarsınız işte
şirvancım çok sevindim çünkü tek başına insan bulanır 2 çocuk birde..
çok iyi düsünmüşsünüz..
gece kalıyor mu sizde..
en güzelini yapmıssın şirvan
2 çocukla zor valla
kendinede vakit ayırabilirsin, çocuklarlada daha güzel zamn geçirirsin sevimdim senin adına
benim evimin dağınıklığı biraz benim tembelliğm ya :))
bizim eve yakın deniz gelsen göreceksin deeeeeeeee gelemedin bi cadde ayırıyor yarım saat yüzdü geldikohh yapmışşsın yemekleri melek..
doğum günü kutlu olsun nice yıllara hep birlikte...
denize mi götürdün:) nereyee
denizde kıyılarda oynuyor havuza delırıyoraynı bizim evi anlatmıssın selin :))
burarada hamilemisin sanırım negüzel.tebrik ederim cnm.kaç aylık şimdi
buralarda çok sıcak ama denizimiz yok(
siz en azında denize yakınsınız melekcim
ege giriyormu denize ?
kerem daha küçükken havuza giriyordu bayıla bayıla şimdi sokamıyoruz
sadece ayaklarını sokacakmışş sıpa
sagol cnmiyiki doğdun bu arada melek nice yıllara sağlıkla mutlulukla...
bizimki de hergün denize gidelim diyor
haftasonu belki bursaya gideriz havuza falan girer rahatlar. ama herkes de oruçlu mecbur ben ilgilenirim çocukla sıcakta zor olur annemlere...
eheheheh eşin ne burcu esencim:)
ben salonu kapatıyorum.
oturma odası dağınık oluyor meriçin oyuncakları..
ütülenecekleri de sepetiyle birlikte dolabin içine koyuyorum. ütüleneceği zaman çıkarıyorum..
birde meriç gece 12 uyuyor ..uyuduktan sonra oyuncakları toparlıyorum..
tabi benim eşim de dağınıklığı sevmediği için.. ortalığı toparlar..
bulaşıklıktaki bulaşıklara gıcıktır.. varsa hemen kaldırır..
gel yavrum gelllllllllllllll bizim burdaki denız pek güzel degıl ben seni cesmeye götürürmmmbu da yeni moda herhalde.. burak içinde bıngıldak kapalı denmişti.. internet araştırdım . beyin gelişimi geriliği falan yazıyordu.. ded,im eyvah çoçuk gerizalımı olacak . sonra dokroruna gittikde yok bişey dendi..
canım alpın hareketleri normal .. benimki neler yapmadı .. uslu dediğimiz baran .. şimdi oturtuyorun yere bir bakıyorum burak yerde yatıyor.. baran da üstünde...
canım benim ilkinde hiç bir ağrım yoktu.. bunda uyanırken biraz ağrılarım oldu.. o kadar. oda 1 gün sürdü..
ondan sonra devamlı ayaktaydım ilkinde de 2.de hiç yatmadım .. annem devamlı yat diyordu ama yatamadım .. bilseydim . böyle olacağını devamlı yatardım..
şimdide yatacak zaman arıyorum ..
tamda damla sakızı yoksa diye içimden geçirirken yazmışsın saaol canım ...
iyi olduda bayaaa yıpranıyor insan .. gerçi biraz rahatsan bişey olmuyor..
ben hala çoçuklarımın herşeyiyle ben ilgilenim diyorum .. o zamanda tükeniyorum .. ayağımın altında ilk kez nasır olmuş... devamlı ayaktayım ...
ben ne yapım o zaman ben heriften 1 yaş da büyüğüm ..
yakında annem diye gezdirmesin beni yanında...
son iki tarifi isteyecektim.. tatlıyı yazmışsın saol .. mantı nasılmış.. milasın ne özelliği varmış bakaalım ...
melek benide denize götürsene .. bu sene hiç girmedim daha...
1 kez havuza gidelim dedik.. 2 günlüğüne şile doğa tatil köyüne..
onunda 1 günü yağmur yağdı.. ne kadar kısmetsisiz bu konuda...
deniz özlemi var içimde....
gecmiş olsun umarım bişeyi cıkmazzzzzzzzya annem aradı yasemin ateşlenmiş durmuyormuş beni istiyormuş off çok üzüldüm. Allahın dağından da gidemem ki. mecbur 5 servisiini beklicem. normalde hiç aramazdı erken gel diye annem demekki gerçekten dayanamıyorlar. çok üzüldüm.....
aaaaaaaaaaa benim işim şirvan ben 7 sene çalıştımkızlar 1 aya kalmaz çalışmaya başlıyorum yenidem..
ama bu sefer kendi işiimizi kuruyoruz kardeşimle...
kardeşimi daha önce söyledim mi bilmiyorum .. sigorta acentesinda çalışıyordu..
çalıştığı yer primlerini vermeyince sinirlendi.. istifa etti..
kendi yerimizi açalım abla dedi.. benim eşimde benden önce tamam dedi.. ben daha nasıl olur demeden .. kendimi iş kurmuş buldum..
şuan bostancıda dükkan tutuldu tadilat oluyor..
bakalım nasıl olacak ben ofiste olacam kardeşim dışarda...
burağa bakıcı bakacak .. baranda kreşe gidecek eylülde ..şimdiki planlarımız böyle..
hakkımızda hayırlısı olsun .. inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız...
Selin inşallah önemli bir şeyi yoktur,Allah şifa versin.
Şirvan sizin işiniz de hayırlı olsun,Allah bol kazançlar versin.Sizin Burak a yaptırdığınız sigorta ne ki?Full mü ödüyor,bizim de var ama %20 sini biz ödüyoruz,ve birçok ilacı da ödemiyor.Yatılı tedavilerde %100 karşılıyor,Allah kullanmak zorunda bırakamasın tabi.
Esen o dediğin yemekte yufka nasıl katlanıyor anlamadım ,yuvarlak şekilde dolanıyor mu?Güzel bir şeye benziyor,ellerine sağlık.
Gülşen senin dediğin paşa sarmasını ben altına bisküvi ufalayarak yapıyorum,biraz fark var tabi.
bizim eve yakın deniz gelsen göreceksin deeeeeeeee gelemedin bi cadde ayırıyor yarım saat yüzdü geldik
güzel dileklerın içinde teşekkürler
denizde kıyılarda oynuyor havuza delırıyor
havuzda güzel glenıyor kolluklar takılı hop atlıyor
sagol cnm
eheheheh eşin ne burcu esencim
gel yavrum gelllllllllllllll bizim burdaki denız pek güzel degıl ben seni cesmeye götürürmmm
gecmiş olsun umarım bişeyi cıkmazzzzzzzz
aaaaaaaaaaa benim işim şirvan ben 7 sene çalıştım
hayırlısı olsun ol kazançlı günlerınız olsunnnnnnnnn