2009 Nisan Anneleri

yassı kadayıfı yapıpda güzel oluyor diyen varmı denemek istiyorum hamurunuda evde yapılan bir tarif
tatlı krizim tuttu :KK43:((

kızımız doğmuş ne güzel:nazar::nazar::nazar:.....Allah bahtını açık etsin.......

darısı sana Mügecim.......

yassı kadayıf yapmadım hiç.....afiyet olsun ...............

ben bugün menemen yaptım, birazdan patates kızartıcam.....çay la beraber kahvaltılıklarla idare edecez......

herkese hayırlı iftarlar........

Ben de bugün çorba ve karışık kızartma yaptım domates soslu ve yoğurtlu.

Ayy Sevgilerde neler oluyor acaba,en çok da AlpDemiri merak ediyorum,yavrum neler düşünüyordur şimdi,bilmiş bilmiş:-)

Ben 1.çocuk olduğumdan mıdır bilmem,hep ilk çocuklara karşı bir zaafım vardır:KK69:

İyi akşamlar

Sevgi dogum yapmış allah uzun ömürler versın sevgiyle beraber 3. arkadaşında cocugu 3 agustos dogumlu

aslan burcu benim gibi:)

hastalagım bitti
ben dün oruc tutacaktım kalkamadım yengemde rahatsız midesinde tutamıyor hadi havuza gıdelım dedi dün havuzdaydık ordan görümceme gectık hep beraber orda kaldıksohbet muhabbet gece 3,30 da sahurumuzuda yapıp öyle yattık bugun 1. günümdü benım susuzluk dışında bi problem yoktu
bu akşamda kayınvalideydık yeni geldikkkkkk
herkes duş aldı yattı bende sizlere bakayım dedım bende duşlumu alıp yatıyorm 3 saat sonra yıne kalkıcaz iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bebeğimiz olmuş.. Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün insallah..
alp ne yapıyor acaba ben de çok meark ettim.
annesi yatıyor diye hasta sanıyordur..

sıra müge de..
Allah seni de kurtarsın canım

Allaahhhh kızımız gelmiişşşş maşallahhh
Allah analı babalı büyütsün inş.

tşkler kızlar bnm 20 günüm kaldı bide tuğba var o da normal yapacak bakalım bnden önce gitmezse sıra bende

dün bebek görmeye gittik Allahım dedim ne kdr küçük bu nasıl büyüycek sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiydim maşallah çok şekerdi ya
annemde yarın doğur diyo töbe dedim sus daha küçük :)

bu akşam ben yemek yapmicam oh :)
kayınpederim doğumgünüsü var balık yemeğe gidicez
demirde ananesinde kalıcak
sıcaklar bi yandan ölüyorum yahuuuuu

Ohh sevgicim kurtulmuş hayırlısıyla..ALlah uzun sağlıklı güzel ömürller nasip etsin bebeğimizede..maşallah:nazar:
cidden alp ne tepki verdi acaba canlı canlı bebeği karşısında görünce:)

benim ayşe tatile çıktı bugün..misafirlere baslıycam yarından itibaren..menümü düsünüyorum simdi..

dün iftara gittiğimzi yerde karagöz hacivat karşıladı bizi çok güzeldi..sonrada perdeden oyunlarını oynadılar..umut tek başına gitti karşısından izliyodu hacivat konuşurken izledi sonra karagöz vay vay vay vay diye bağırınca bi kaçışı vardı görmeniz lazımm..ödlekk kuzumm benim ağlamıyoda..erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır nasıl olsa:KK70:DD

Ohh sevgicim kurtulmuş hayırlısıyla..ALlah uzun sağlıklı güzel ömürller nasip etsin bebeğimizede..maşallah:nazar:
cidden alp ne tepki verdi acaba canlı canlı bebeği karşısında görünce:)

benim ayşe tatile çıktı bugün..misafirlere baslıycam yarından itibaren..menümü düsünüyorum simdi..

dün iftara gittiğimzi yerde karagöz hacivat karşıladı bizi çok güzeldi..sonrada perdeden oyunlarını oynadılar..umut tek başına gitti karşısından izliyodu hacivat konuşurken izledi sonra karagöz vay vay vay vay diye bağırınca bi kaçışı vardı görmeniz lazımm..ödlekk kuzumm benim ağlamıyoda..erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır nasıl olsa:KK70:DD

sana şimdiden kolay gelsin o zaman biz kışın karagöz ve hacivat gösterisine gitmiştik. yasemin biraz aşina onlara. ne güzel umutta öğrenmiş olmuş...

bende bu yaşımda ilk defa televizyon dışında bi yerden izledim..şimdiki çocuklar ne şanslı valla..
off bugün oruç olmamama rağmen hiç halim yok..dün gittiğimiz yer çok esiyodu üşüttüm heralde ..

bende bu yaşımda ilk defa televizyon dışında bi yerden izledim..şimdiki çocuklar ne şanslı valla..
off bugün oruç olmamama rağmen hiç halim yok..dün gittiğimiz yer çok esiyodu üşüttüm heralde ..

evet canım ben bile bursalı olmama rağmen yaseminle beraber izledim ilk defa canlı olarak :)
çocuk kanallarında da hep ramazanla ilgili programlar var bu ara. yumurcakta trt çocukta ne kadar da fazlalar. çok şaşırdım görünce.

iftara görümcemler gelecek... evde bişi yok..
ben eve gideceğim de eşim alışverişe gidecekmiş te..
gelecekmiş. bende yemek yapacam sonra....

selam.
bebeğimiz gelmiş çok sevindim.allah analı babalı büyümeyi nasip etsin alp napıyoki acaba bilmiş alp:))
bende bugun hiç yemek yapmadım eşim yemeğe götürücek iftara.
allah herkesin tuttuğu orucu kabul etsin.

onları da alın dışarı çıkın. çalışan insanlarsınız biraz daha anlayışlı olsalardı ya keşke. bi kaç gün önceden haber verselerdi bari....

onları da alın dışarı çıkın. çalışan insanlarsınız biraz daha anlayışlı olsalardı ya keşke. bi kaç gün önceden haber verselerdi bari....

bizde bugün mantı var.....yapmışken birazda dolaba koydum ama yoruldum ...........

her yerim ağrıyo heralde regl olucam akşama....hiç şaşmaz zaten 28 günde bir...: )

hava sıcaklıkları tekrar artacakmış..ne yapacaksak artık......

oğlumu doyuruyum....zaten 2 saatte anca yiyo.....sinir ediyo beni....bazen hiç sabrım kalmıyo....

herkese iyi iftarlar...............

Kız Selin,nasıl gitmedin sen Hacivat Karagöz gösterielrine.Biz küçükken Kültürparkta hep olurdu yazları gösterileri,giderdik.Miray da TV den biliyor,geçen bir yerde gördü resimlerini,tanıdı akrabalarını:-))

selamlar kızlar
bizde karagöz ve hacıvatla geçen sene bursada merins parkında ramazanda tanıştık
bu senede akrabamızın sünnet düğününde gölge oyununu yaptılar orda da izledik kerem le

trt çocukta tangram adlı programda çıkıyor ama keremin ilgisini pek çekmiyor
trt çocuk ta pepee favorimiz,kahverengi ayıcık arthur u izliyor bide kelğlan hastası:)

bugün börek yaptık iftarı zor ettim Allah kabul etsin çok zorlandım ya

slmlar herkese iyi haftasonları

bizde keloğlan ve pepee hastasıyız
bide özel ajan oso var :)

bugün pazara çıktım ay ne kalabalık herkes sabah serinliğinde çıkmış herhalde
bi ara nefes alamadm bağırdım açın yolu diye bi baktm herkes kaçıyo heehe
hamile olan ark.ımda geldi ama o baygınlık geçirdi resmen
tansiyonu düştü onu oturttuk bi yerde annemle hemen alışveriş yaptık geldik
o da hiç kendine bakmıyo
hiçbişey yemiyo çocuğu beseleyemediği gibi kendiniide besleyemiyo tabii güçsüz kalıyo vücudu
bişeyde söylenmiyo herşeye bi tepki bi negatiflik :KK47:

bizde akşama iftara davetliyiz
zaten yemek yapacak halimde kalmamıştı iyi oldu :)

kuzumm benim 2 gündür öğlen uykusu gelince bizim yatağa yatıyo orası kendi odasından daha serin eline suyunu memesini alıyo üstünüde örtüyo pikeyle ..epey bi sesi çıkmayınca uyudu yatağında heralde diyorum bi bakıyorum bizim yatakta kuzum benimm..bugün dikişli elime oyuncak fırlattı ama nasıl acıdı anlatamam ağladım acısından oda ağladı duygusal kuzum bidaha bapmıycam annedimm söz diyo kaçıncı söz bu :)
kızlar sizdede varmı o fırlatma huyu birden eline geçen herşeyi atıyo mutlu oluyo oynuyo kendince hatta geçen kardeşimin telefonunu aşağı attı allahtan bi kaç çizik dışında bisi olmamış altta asma kat vardı oraya çarptı hızını kesti..

bende bugün çağıramadım arkadasları mutfak dolaplarını elden geçirdim perdesini yıkadım mutfağım aklınızda olsun jaluzi perde kullanan varsa ben bulaşık makinasında yıkıyorum teker teker koyup mis gibi oluyo asıncada bi bezle siliyorum tertemiz parlıyo ..

akşamada anneannem davet etti tüm torunları..oraya gidicez..hayırlı iftarlar şimdidenn

herkese iyi haftasonları

oo gülşen müge ne güzel davetlisiniz
bende haftaya 2-3 parti insan alıcam allah nasip ederse

gülşen fırlatma genelde sinilendince oluyorrrrrr bizdeeeeeeee

X