2009 Nisan Anneleri

Sultan bizim hamileler bizden hamarat baksana,son haftasında bile misafir çağırıyor,Mügenin menüsü beni özendirdi haa:-))Maşallah diyeyim:nazar:

Gerçekten de hiçbirşey yenmiyor,çook az yapmak lazım yemeği,2.gün de yenmiyor,ama biraz ondan biraz bundan derken oluyor yine kocaman yemek.

Sultan ii yapmışsın bezi ertelemekle,biraz unutsun bakalım.

bende özenmiyorum merak etmeyin. bizim de iftar davetleri başladı ama ben herhalde alamam fazla kişiyi. bi de taşınma işi hallolsaydı :KK43:

Böyle evde tutmak halsiz bırakıyoken....çalışıp tutanlara Allah kolaylık versin ............

Hamamönünde ramazan şenlikleri yapılıyomuş.....bugün oraya gidecez.iftara kadar oğlumu doyuracaz sonrada biz orucumuzu açıp biraz gezip gelicez bakalım..........

hava azda olsa serinledi de bizde rahatladık biraz....inşallah artmaz sıcaklıklar.......

iyi günler kızlar...
esen geçmiş olsun canım .bende dün akşam sofradan yarım kalktım.midem bulandı elim ayağım boşaldı uzandım biraz sonra geçti.
bizde akşam feshanedeydik.kayra çok eğlendi.
müge canım maşallah son haftalarda hala misafir çağırıyosun .
bu akşam fazla yemek yapmıcam hep kalıyo çünkü.kıymalı börek yapıcam,çorba bide salata yapıcam dünden de pastam var yeter.

sana da geçmiş olsun canım..
kız kardeşim iftarda 2 bardak su içmiş..
çıkarmış sonra da... midesi bulanmışşş hemen..

masallah muge menun super
esencım sanada gecmıs olsun valla bende 1 bardak suyu ıceyım ter bosalıyo resmen her yerımden aclık suresı uzun olunca oluyo herhalde
haklısın sultan yazık oluyo atılan yemeklere ama bızde pek etılmıyo ben az yaparım genelde bende 2 gundur yemek yapmadım kahvaltıyla atıstırmalıklarla atlattık selene kadar yapıyorum hep bu gun bı corba yapıcam bıde kemalpaşa tatlısıbıde etlı bamya yanınada salata tamamdır
bende butun gun yemek harıcı bısı yapmasam cok rahat gecıyo ama temızlık yapınca zorlanıyorum
aman kılo konusunda bende senle aynıyım melek valla pekte takmıyorum dıyet mıyet uğrasamam sımdı

selam kızlar..
herkesehayırlı ramazanlar..çok şükür üyü gidiyor..pek zorlanmıyorum..iftardada sadece 1 kase çorba o kadar..başka bişey yenmiyo..bol bol meyve..

mügeee daha ne yapacaksın canım yaa..hele o hünkar begendi sarma ne kadannn yorucu yemekler kuzum..kendini çok yorma..

Ayyyy inanılmaz heyecanlandım,Allah sağlıkla kavuştursun Sevgicim,kolay bir doğum olsun!

günaydın.
ayy sevgiden haber varmı akşam sancılanmış inşallah çok kolay ve sorunsuz bi doğum olmuştur miniği kollarındadır .merak ettim şimdi.

bende yeni gördüm mesajını ama dün akşamda bu sabahta hep aklımdaydı napıyor diye. biraz daha bekleyelim de olmaı ben ararım numarası var. rahatsız da etmek istemiyorum.
Allahım kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.

günaydın ..havalar gerçekten ne güzel serinledi ilk defa bugün terlemeden uyanmışım..
oruç tutmak bisi değil dayanıyorum ama umut çok zorluyo beni..nazlanıyo oyun oynamak istiyo yemeğini zor yiyo falan filan cok terliyorum evimizde sıcak..Allahım gücünü veriyo ama normal zamanda bile çok yoruluyodum umutla..

bende oruç yerken çağırıcam daha kimseyi davet etmedik..oruçken altından kalkamam heralde..

kuzum benim biraz önce babasıyla konuşuyodu telefonda..birden telefonu bana verdi babacım pardon çişim geldi diyo gittiği yerde..nasıl bi bal olduu bunlar yaa..maşallah kuzularımıza
Gülşen menün güzel gerçekten.....sucuk içi dediğin ne tam olarak...bildiğimiz sucuk mu...

Melekkkkk ben de tam o kadarım....ne yapacağız bilmiyorum valla................bi de sürekli tartılıyorum.............

herkese yorgunluk çöktü tabi.....

iyi geceler, iyi sahurlar................
devrimcim sucuk içi kıyma formunda tavada kısık ateşte kavruluyo..lezzeti sucuktan daha güzel..her yerde var sanıyodum kayseriye özgüymüş demek :) canı çekene gönderebilirim ama kokarmı acaba..

aallaaahh doğum var
sancılar başladıysa devamı gelmiştir umarım inş. sağlıcakla alsın kucağına tlf yokmuu sevginin bi arasak

bnm misafirimden nolur bu kdr işte haftayada başka bi arkadaşları çağırıcaz bitti gitti
başka kimseyi çağıraammam valla kimse kusura bakmasın
zaten sonrada doğum geliyo yallahhh bundan sonra beni unutsunlar :)

konuştum sevgiyle kara kızımız dünyaya gelmiş sesi de iyiyidi çok şükür

Son düzenleme:
Çok güzel haber,çok şükür.Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin minik bebişe.Şansı bol kaderi güzel olsun.

bebek geldi demek .)ne güzel ya Ağlıklı hayırlı evlat olsun inş.

aynen gülşenim bende hastayken alıcam misafir

X