- 26 Ocak 2009
- 4.423
- 0
Ayyy bişey sourcam kız annesi olarak cahilliğimi bağışlayın.Erkekleri de çiş yaparken oturtarak mı yapıyorsunuz:89:
aslında öyle yapsa iyi olurda bizimki ayakta yapıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bişey sourcam kız annesi olarak cahilliğimi bağışlayın.Erkekleri de çiş yaparken oturtarak mı yapıyorsunuz:89:
parktan duymuştur dıyecegım başka secenek yok tvde imkansız parkdada cocuklar o muahhabetlerımı edıyorlar ki?Ben de yıkıyorum ama yine de oluyor işte.duru suyla yıkayın demişti dr bize.Banyodan sonra da iyice kurulayıp pudra sürüyorum,o da iyi gelir diye,ama yok,özellikle alnı çok kötü.
Yaa kızlar ne dicemmm,Miray tatilden geldikten sonra,anne ben nerden çıktımm diye sormuştu.Biz de hani,sorarsın ya birine,aa sen nerden çıktın,hani şaşırırız da sorarız gibi anlamıştık.Ama o sonra dedi ki,hayıırrr,ben senin popondan çıktımmmm ,dediii.Biz eşimle şokkkkk.hiç üstünde durmamıştık,ama şimdi yine dedi bana.Orda parkta 5-6 yaşlarında kızlar erkekler de vardı,onların yanında durmuştu,acaba onlardan mı duydu?Kesin öyledir,yoksa TV de çizgifilmlerde duyacak değil ya.
Gerçi anlam olarak bildiğinden falan değil de,başkasının yanında söylerse kötü olur.
sahuran kalkıcam diye insanlar oturuyorlar lak lak yapıyorlar yıyıp yatıyorlar benım bogasım gelıyor bazennnnnnayy okadar kavgacı bir kadın ki.. herkes ile kavga ağız münakaşası..
dedim ramazan başında tartışma esen. kendi kendime...
bazen ayakta bazen oturarak canım:))))Ayyy bişey sourcam kız annesi olarak cahilliğimi bağışlayın.Erkekleri de çiş yaparken oturtarak mı yapıyorsunuz:89:
hayırlı ramazanlar kızlarr..benim orucum bozuldu ama hala bisi yemedim allah kabul etsin..yine yerine yer düşer ama bozmadım..elim kesildi 2 dikiş atıldı uyuşturucu iğne bozdu tabi orucumu..görünmez kaza işte bulaşık makinasını boşaltıyodum bardaklar duran dolabı açtım camı yere düşüyo gibi oldu birden anlamadım düşmesin diye tutarken başparmağımın üstü baya derin kesildi allahtan umut uyuyodu..umutu temizlik yapan ablaya emanet edip gittik hemen sağolsun eşim geldi götürdü çok kanadı ama yaa Allah büyük kazalardan saklasın ne kötü bisiymiş canlı canlı dikilmek(
annemi getirdi eşim.. sağolsun o hallediyo yemekleri biz ramazanda yemek yapmıyoruz doyurucu bi çorba oluyo bide iftarlıklar mesela bu gün börek çorbası deniliyo kayseride mantı gibi ama mercimekle pişiyo salçalı naneli çorba gibi limonlu ohh miss yoğurt ekilmiyo yani..sucukiçi..soslu patates..patlıcan salatası var..
sevgicim dua etmez olurmuyuzz Allah hayırlısıyla kurtarsın inş tatlımm
diğer okuduklarımı unuttum yazarım bi ara yinee hadii hayırlı iftarlar az kaldııı suuuuuu:))))
geçmiş olsun canım yahayırlı ramazanlar kızlarr..benim orucum bozuldu ama hala bisi yemedim allah kabul etsin..yine yerine yer düşer ama bozmadım..elim kesildi 2 dikiş atıldı uyuşturucu iğne bozdu tabi orucumu..görünmez kaza işte bulaşık makinasını boşaltıyodum bardaklar duran dolabı açtım camı yere düşüyo gibi oldu birden anlamadım düşmesin diye tutarken başparmağımın üstü baya derin kesildi allahtan umut uyuyodu..umutu temizlik yapan ablaya emanet edip gittik hemen sağolsun eşim geldi götürdü çok kanadı ama yaa Allah büyük kazalardan saklasın ne kötü bisiymiş canlı canlı dikilmek(
annemi getirdi eşim.. sağolsun o hallediyo yemekleri biz ramazanda yemek yapmıyoruz doyurucu bi çorba oluyo bide iftarlıklar mesela bu gün börek çorbası deniliyo kayseride mantı gibi ama mercimekle pişiyo salçalı naneli çorba gibi limonlu ohh miss yoğurt ekilmiyo yani..sucukiçi..soslu patates..patlıcan salatası var..
diğer okuduklarımı unuttum yazarım bi ara yinee hadii hayırlı iftarlar az kaldııı suuuuuu:))))
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben memlekete gitmiştim 1 haftalığına ama acayip yoruldum
zaten akraba ziyareti yetmezmiş gibi bide arabanın muayenesini yaptırmaya kalktık
istanbulda uzun sürüyor diye ama oradada uzun sürdü
herneyse bizde hala bez çıkarma felan yok ondan istek gelene kadar bi daha ağzımı açmamaya karar verdim
denizden nefret etti kıyısında bile oynamadı haliyle bende fazla giremedim
her zamanki gibi tatilde de ekşimik sattık anlayacağınız
neyse herkese hayırlı ramazanlar
ben şu an itibariyle su ve sigara dışında bişey istemiyorum
az kaldı çok şükür Allah sabrını veriyor işte
yemek menüm ie şöyle karnıyarık,pilav salata ve güllaç
hayırlı ramazanlar kızlarr..benim orucum bozuldu ama hala bisi yemedim allah kabul etsin..yine yerine yer düşer ama bozmadım..elim kesildi 2 dikiş atıldı uyuşturucu iğne bozdu tabi orucumu..görünmez kaza işte bulaşık makinasını boşaltıyodum bardaklar duran dolabı açtım camı yere düşüyo gibi oldu birden anlamadım düşmesin diye tutarken başparmağımın üstü baya derin kesildi allahtan umut uyuyodu..umutu temizlik yapan ablaya emanet edip gittik hemen sağolsun eşim geldi götürdü çok kanadı ama yaa Allah büyük kazalardan saklasın ne kötü bisiymiş canlı canlı dikilmek(