2009 Nisan Anneleri

tugba gecmiş olsun cnm idrar yolu enfeksıyonu bende olmuştum offfffffffffffffffff

emel hoşgeldinnn pın pınada iyi tatıller:)

seher cok haklısın su suz ne yapıcaz cok sıcak yaaaa
ben hastalandım ilk günleri tutamam haftaya cuma cumartesi başlarım nasipseeeee
esen iyi yapmışsın doktora götürmekle içindeki huzurluklar gıttiii

şirvan anam kadın geldi sende sahalara döndün hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sultan ilk kakada hemen tekrar bezlemişsinn ben normal kilotla bıraktım egeyi hep bugun ishal olmuş tuvalete gıdene kadar donuna bi kaç kere geldi hemen tuvalete tuvaletı dokldurdu kıyamam kuzumaaaaaaaaaa nasıl ama anne kakam dedi yapa yapa tuvalete gıttiii

iyi geceler kızlar

evet devrimcim sezeryan olucam ama yinede iyi geliyo dediğin gibi kendmi kuş gibi hissediyorum
zaten ben denize girdiğim an o da başlıyo oynamaya
maşallah hiç durduğu yokki bi ara 1-2 sat duruyo onda da enerji toopluyo sanırım :)

sevgiye noldu girmedi kaç gündür doğurdumu acaba

ayy aliye bnmki sapıttı hatta kendini aştı tekneyi kendisi yapacakmış 3-4 sene sonra bitermiş
bugün fuar vardı maarinada oraya gittik o tekneden indik diğerine bindik başım döndü valla
bakalım aklına koyduğunuda yapar hani delidir biraz:KK9:

ewet tuğba hep senin başının altından çıktı bende diyorum kk da kavgada olmadı kim kime küstü noooluyooo
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

evet bazı hastaneler çok çabuk davranıyo bu mama olayında
bnm dr.umda ilk ay kilo alımı azdı eğer 2. ayda böyle olursa mama vericez demişti
ben korkumdan artık nasıl getirdiysem o sütü çocuk 1.600 gr almıştı 1 ayda :KK9::KK9:

bu akşam çok yorulduummm ayaklarımın altı sızlıyo resmen yatıcam herkese iyi geceler
kocada yok gitti top koşturmaya oğluşla kızçeyle yatiim bende

kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için. benim de içimde yara devrim. o yüzden o emzirsin istiyorum.

tuğbacım geçmiş olsun. çok fenadır benim de bikere olmuştu. acil şifalar

esencim sen de iyiki götürmüşsün başka dr.a erken teşhisle düzelir zaten merak etme

selincim şaşırdım ya. ben girdiğim zaman bi ara sen yoktun sanırım. sen varken de ben yoktum herhalde kaçırdım bu haberi. ev aldığınızı biliyorum mesela. neyse çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım. 2 li testin varsa cinsiyet te belli olur belki. Allah gönlünüze göre versin canım

iyi geceler kızlar

evet devrimcim sezeryan olucam ama yinede iyi geliyo dediğin gibi kendmi kuş gibi hissediyorum
zaten ben denize girdiğim an o da başlıyo oynamaya
maşallah hiç durduğu yokki bi ara 1-2 sat duruyo onda da enerji toopluyo sanırım :)

sevgiye noldu girmedi kaç gündür doğurdumu acaba

ayy aliye bnmki sapıttı hatta kendini aştı tekneyi kendisi yapacakmış 3-4 sene sonra bitermiş
bugün fuar vardı maarinada oraya gittik o tekneden indik diğerine bindik başım döndü valla
bakalım aklına koyduğunuda yapar hani delidir biraz:KK9:

ewet tuğba hep senin başının altından çıktı bende diyorum kk da kavgada olmadı kim kime küstü noooluyooo
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

evet bazı hastaneler çok çabuk davranıyo bu mama olayında
bnm dr.umda ilk ay kilo alımı azdı eğer 2. ayda böyle olursa mama vericez demişti
ben korkumdan artık nasıl getirdiysem o sütü çocuk 1.600 gr almıştı 1 ayda :KK9::KK9:

bu akşam çok yorulduummm ayaklarımın altı sızlıyo resmen yatıcam herkese iyi geceler
kocada yok gitti top koşturmaya oğluşla kızçeyle yatiim bende

oooo müge senin ki baya niyeti bozmuş gerçekten. iyi kendine yapsın sonra da bize yapar. :))biz de en son boat show a gitmiştik orda baya gaza gelmişti ayhan da. neyse ki çabuk indi. Allah gönüllerine göre versin ne diyim

yorulmaz mısın canım. bu temponu bile takdir ediyorum valla. maşallah sana. hadi iyi geceler.
biz de hafta sonu 1 gecelik bi yere gidicez. ütü yapıp çanta hazırlamam lazım. ayhan da gelmedi hala. sabaha karşı falan gelicek. selen de yok. yalnızım bu gece

Aliyecim hayırlı olsun bebeğiniz,sağlıkla annesi babasıyla birlikte güzel bir ömrü olsun.
Benim de normal doğum yapmama rağmen hemen sütüm gelemmişti,eve çıkınca gelmişti.Hastanede de mama vermişlerdi,evde de günde 1 kere veriyorduk.Ama Miray alışamdı biberona,hatta 1 saatlik acil bir yere gittiğimde annem biberonla mama vermeye çalışıyord,ama asla almıyordu.Sonra almadık zaten mama.Sonra da 2 yıl emdi,ve memeyi bırakana kadar hiç biberonla süt içmeyen çocuk,hatta süt az içen çocuk şimdi 1 lt versem içecek.
Benim anladığım ,anne sütü yeten çocuk başka süte mamaya alışmıyor,hatta emziğe de.O yüzden kısa süre emen çocuklar için hiç kendinizi suçlamayın,öyle yaptım böyle yaptım da çocuğum emmedi diye.

müge kız denizde doguracaksın girme artık :))))))))
oh aliye ne güzel 1 günü bile degerlendırıyorsunuzz iyi tatıller canım

herkese güzel haftasonları.............

selam kızlar...
eşim arabayı çarptı tamirde araba o yüzden annemle babam geldiler arabayı bırakmak için o yüzden giremedim
bugün kontrole gittim hem dr hemde nst çeken bu hft doğurursun dediler kasılmalarım çok var annem burada kaldı

aliye gezin ne güzel hiçbir fırsatı kaçırma

hadi bakalım sevgicim Allah hayırlı doğumlar versin bi avazda kurtul inş.

aliyecim maşallah tatil tatil üstüne gezin valla 2. bebiş gelirse durulursunuz ya da ayhan o nada bi çözüm bulur :)

ay melek dur bırakta yüzeyim yaa artık son yüzmelerim dr. sorun yok son güne kdr girebilirsin dedi :))

bizde yarın dr.a gidicez nst ye giricem bakalım ne çıkacak kızımıda göreyim

ramazanda geldi herkese hayırlı ramazanlar Allah tutanların oruçlarını kabul etsin

sehercim doğum günün kutlu olsun cnm nice senelere

sevgicim hayırlı haberlerını beklıyorummmmmm
saglıkla dogsun kuzucuk...

seher dogum günün kutlu olsun canım eşinle ve kızınla nice mutlu senelereeeee

selam kızlar...
eşim arabayı çarptı tamirde araba o yüzden annemle babam geldiler arabayı bırakmak için o yüzden giremedim
bugün kontrole gittim hem dr hemde nst çeken bu hft doğurursun dediler kasılmalarım çok var annem burada kaldı

aliye gezin ne güzel hiçbir fırsatı kaçırma

canım öncelikle geçmiş olsun... allah büyük kazalar göstermesin kimseye...

güzel kızının gelişini hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz..
allah bir avazda kurtarsın canım..

selincim şaşırdım ya. ben girdiğim zaman bi ara sen yoktun sanırım. sen varken de ben yoktum herhalde kaçırdım bu haberi. ev aldığınızı biliyorum mesela. neyse çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım. 2 li testin varsa cinsiyet te belli olur belki. Allah gönlünüze göre versin canım

aa selincim benim evdende haberim yoktu.. ben bayaaa boşlamışım burayı..
canım çok sevindim... hayırlı uğurlu olsun.. yeni eve yeni bebek olacak desene..
allah ağız tadınızı bozmadan uzun yıllar oturursunuz inş.

Selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler....
biz doğuma 1 kala kızın ismini değiştirdik eşim sağolsun topiğin 3.Seleni geliyor Selen Su koyuyoruz eğer eşim gene değiştirmezse

merhaba kızlar ıkı gundur bu sıte bana bakımda gosterıyo bu sayfayı ne sınır oldum sımdı mısafır olarak gırıp okudum

aliye ınsallah gelırde kardesının sutu bol bol emzırır
sevgı adıyla yasasın selen az kaldı beklıyoruz guzel haberlerını sağlıcakla
muge senınde allah yardımcın olsun canım az kaldı
sitenin muhtarı hos geldın canım
tuğba sanada gecmıs olsun canım
doğuö gunumu kutlayan herkesede tesekkur ederım bızde bu gun gezdık denıze gıttık yuzduk bol bol son gunu ıyı değerlendırdık:)

merhaba kızlar ıkı gundur bu sıte bana bakımda gosterıyo bu sayfayı ne sınır oldum sımdı mısafır olarak gırıp okudum

aliye ınsallah gelırde kardesının sutu bol bol emzırır
sevgı adıyla yasasın selen az kaldı beklıyoruz guzel haberlerını sağlıcakla
muge senınde allah yardımcın olsun canım az kaldı
sitenin muhtarı hos geldın canım
tuğba sanada gecmıs olsun canım
doğuö gunumu kutlayan herkesede tesekkur ederım bızde bu gun gezdık denıze gıttık yuzduk bol bol son gunu ıyı değerlendırdık:)

hoşbulduk canım,,

doğum günün kutlu olsun. ailenle mutlu bir yaşam sürmeni dilerim...

bu arada son gününü iyi değerdirmişsiniz

bu ramazanda nefsimizle mücadelede galip geliriz inşallah
bol sevaplı günahların af edildiği bir ramazan olsun kızlar

iyi yapmışınız seher bizde havuza gittik son gün jübileyi yaptık iyi geldi

sehercim doğum günün kutlu olsun..
sevgicim çok geçmiş olsun..kaza yapmışsınız umarın büyük birşey yoktur..

merhaba işler çok yoğun ev hayatı ayrı koşturmaca her haftasonu denize şuraya kaçamak yapmaya çalışıyorduk ramazan geldi artık duruluruz. evlenmeden önce bu şekilde yaşayacağımı bilseydim herhalde yapamam derdim dayanamam derdim. Allah güç kuvvet veriyor çok şükür. ikili teste gittik. keyfi yerindeydi kuzunun kıpraşıp duruyordu. cinsiyeti söylemedi. hayırlı evlat olsun. bi sorun yok gibi şimdilik çok şükür.
aa selincim benim evdende haberim yoktu.. ben bayaaa boşlamışım burayı..
canım çok sevindim... hayırlı uğurlu olsun.. yeni eve yeni bebek olacak desene..
allah ağız tadınızı bozmadan uzun yıllar oturursunuz inş.
öle ufak bi yer ama aldık işte ilerde değiştiririz toparlarsak kendimizi. daha taşınamadık 10 güne kadar falan taşınıcaz inşallah çok sağol.
Selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler....
biz doğuma 1 kala kızın ismini değiştirdik eşim sağolsun topiğin 3.Seleni geliyor Selen Su koyuyoruz eğer eşim gene değiştirmezse
adıyla yaşasın inşallah.

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...

sevgi sanada hayırlı kolay doğumlar dilerim canım .kızın sağlıkla adıyla yaşasın inşallah.
kapanışı iyi değerlendirmişsiniz havuza denize gidenler.
tuğba sanada geçmiş olsun canım.
bende dün gece sahurda doğru düzgün yiyemedim bişey ama çook iim şimdilik çok şükür bide sabah tan beri temizlik yapıyorum allah herkese güç kuvvet versin....

valla sultancım sızde ıyı yapmıssınız havuza gıtmekle
selıncım allah yardımcınız olsun zor olucak ramazanda ev ıcınde kendı evın olsun kucuk olsun bosver ıkılı testınde ıyıymıs bak ne guzel
sevgı allah beterınden korusun bıdaha olmaz ınsallah
burcu bende oyle gece pek yıyemem zate sabahtan berıde sımdı oturdum seloşun corbasını ıcırıp sıldım supurdum mıs gıbı oldu heryer bı zorlanma yok allaha sukur allah gucunu sabrını verır zaten

her kim ramazanın baslangıcında musluman kardesını bı ramazanı daha gorduğu ıcın tebrık ederse allah ona cehennem atesını haram kılar ramazan ayınız mubarek olsun arkadaslarım allah nıcelerını gormeyı nasıp etsın

X