Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sultan aparatı yeni mi aldınız?Biraz alışsın ona bekle ,oynasın etsin.
Ben tutamıyorum oruç,sahurda da yemedim tabi birşey ve bu saate kadar hiçbirşey yemedim,oruç tutmuş gibiyim yani,ama şimdiden sonra başladım acıkmaya.Sahursuz tutamam demek ki.
Mirayda da acayip isilik oldu yine,geçen sene de böyleydi.Şampuansız yıkıyorum ne zamandır ama geçmiyor.
menüleri alalım kızlar
dün aksam arkadasları (ev almışlardı)..
görmeye gittik.. geldik biraz mutfağı toparladım
12,30 gibi yattım. masallah karşı apartmanda bi bayan kocaman sesiyle balkonda 2yi 10 geceye kadar oturdu lak lak yaptı..
eşime kapıyı kapa yoksa kadınla kavga edeceğim dedim..
kendsi 12 ye kadar uyuyan tip..
2,30 da yan komşumuz teyze kapıyı tıklattı kalktınız mı diye.
çünkü 18 gibi yan dairede oturan teyze uğramıştı..
işte sahurda kalabalıkla daha ok yeniyor dedi..
teyze ile amcanın da hiç çocukları olmamış..
60 küsür yaşındalar.. onlar sahura cagırdım.. börek attım fırına bişiler daha hazırladım kahvaltılık da hazırladım..
5 gibi gitiler ..
ben de meriçe baktım altını ıslattım üstünü değiştir yataktaki alazi çıkar çarsafı değitir. meriçe süt ver..
uyumasını bekler dersen uyumusun 6,50 de kalkıp duş alip is yolunu tuutum..
yani uykusuzum da..
hafif başım ağrımaya başladı...
sultancım bende domates çorbası ,fırında patatesli tavuk(knorr tavuk harcıyla),pilav ve salata var tatlıyıda eşim alıcak.
Ben de yıkıyorum ama yine de oluyor işte.duru suyla yıkayın demişti dr bize.Banyodan sonra da iyice kurulayıp pudra sürüyorum,o da iyi gelir diye,ama yok,özellikle alnı çok kötü.
Yaa kızlar ne dicemmm,Miray tatilden geldikten sonra,anne ben nerden çıktımm diye sormuştu.Biz de hani,sorarsın ya birine,aa sen nerden çıktın,hani şaşırırız da sorarız gibi anlamıştık.Ama o sonra dedi ki,hayıırrr,ben senin popondan çıktımmmm ,dediii.Biz eşimle şokkkkk.hiç üstünde durmamıştık,ama şimdi yine dedi bana.Orda parkta 5-6 yaşlarında kızlar erkekler de vardı,onların yanında durmuştu,acaba onlardan mı duydu?Kesin öyledir,yoksa TV de çizgifilmlerde duyacak değil ya.
Gerçi anlam olarak bildiğinden falan değil de,başkasının yanında söylerse kötü olur.
esencim yorgunluktan ağrıyordur başın bide açlık susuzluk olunca daha da çok ağrır .
ne güzel yapmışsınız valla beraber yemeyi Tebrik ederim arkadaşım seni ..
o kadına bende sinir oldum okuyunca ben olsam balkona çıkar yükses sesle bir üff derdim belki anlar ümidiyle
gece çok sıcak oluyor odanın camı açık olsa acaba kayrayı hasta edermiyiz ki ???