cnm bende demirin beşiğine yatırıcam
ama salonada park yatak alıcam onada şunu düşünüyorum hem küçük hemde pratik
Casaul Superb Oyun Park 46*81 | | Bebefix.com
bencede o sepetler az kullanılıyo cnm ama heves etmişsin istersen al :)
çok sağol cnm sorma valla hiçbişey yiyemiyorum
azcık yesem şişiyorum
şimdi iyiyim çok şükürde öksürük başladı bu seferde
kızlar demir sabah ateşlendi
sanırım dün denizde üşüttü halbuki çokta girmedi 4 saat arayla ilaç veriyorum hiç dinlenmiyoki
ateşi indiği anda başlıyo zıplamaya
maşallah elaya
siz böyle bezi bıraktık dedikçe ben suçluluk duyuyorum
kendimi yetersiz hissediyorum valla
geçm,ş olsun canım .. baranda kaç gündür hasta bişey yemiyor,, yediğini kusuyor..
geçen gece kulağım diye ağladı durdu... hafifte ateşi vardı..
sabah dr. gittim.. boğaz enfeksiyonu .. burdaki iltihap kulaklara vurmuş..
o yetmezmiş gibi pipim acıyor demeye başladı...
oda sıcaktan kızarmış.. baticom ve fucidinle temizlememi söyledi.. yazın olur böyle dedi..
oğlum bak acıyosa bezi bırakalım diyorum... o kadar oralı olmadı..
bazen keyfine söylüyor. geçen sabah beni uykumdan uyandırdı. anne kakam geldi diye..
hadi oğlum kalk gidip yapalım dedim..
soyunduk lazımlığa oturmaya hazırlanırken bir pırt sesi geldi.. meğerse kaka değilde gazı gelmiş..
Geçmiş olsun Müge havalardan benimde burnum akıyor gözlerim yanıyor alp e geçmeden atlatırım inş.
Park yatak alıcam bende vazgeçtim 5 aydan fazla kullanamazsın diyorlar karyolada almak istemiyorum park yatağı diğer odalara taşımak istiyorum sonrada güzel bir oda yaparım allah izin verirse kızıma....
Valla Annemde öyle diyor bizimki sırf çene dün akşamda komşunun kızının kucağına gitti hiç sesini çıkarmıyor
İşyerinden arkd.annemlere gelmişti kıza diyorki bizim eve gel sana odamı göstereyim helipopterimi göstereyim
)
helikopterli avizesi mi var alpin..
bizim kayınpederde geçen barana almış .. tabii asacak adam yok.. yukarda duruyor...
günaydın
alp şimdiden çapkınlıklara başlamış yakında pul koleksiyonu falan iyice ilerletir :)
pul koleksiyonunu göstermek için senin kızı bekliyormuş.. şirvan teyzesine söyledi.. haberin olsun selin...
slm kızlar dr.dan geldik şimdi demir arabada uyudu
daha doğrusu bayıldı dün akşam 12 de acile gittik
hemen iğne yaptılar ateşi öyle düştü çok şükür sabaha kdrda çıkmadı
sabah yine verdim ilacını sonrada dr.a gittik boğaz enfeksiyonu geçiriyomuş
ya bu çocuk nasıl üşütüyo anlamadım zaten üşüttüğünüde sanmıyorum kesin benden geçti
neyse çok şükür bişeyi yok
bide acildeki salak dr. içimi kararttı
yok ciğerlerinden ses geliyomuş
sezeryanlamı doğmuşmuş genelde oluyomuş
dedim 2 sene oldu hiç böyle bişey yaşamadım şimdimi çıktı
bugün dr.una söyledim canı sıkılmış konuşmak istemiş sizinle dedi delimi ne
2 senedir hiçbişey olmadı şimdimi olcak dedi dr.umuzda
bende yokrgunluktan ölüyorum
ama uyursam tam aptala dönücem herkese hayırlı cumalarr
üff bende acildeki dr. sevmiyorum.. geçen inadına götürmedim.. o başka diyor. kendi dr. başka diyor..
ara ara bana da sinir basıyor. iş de falan bi sürü değişiklik şu bu oluyor kocam yok. kimseyle bişi paylaşamıyorum. bi de aradım pazar gece 1 de falan dönermiş hiç gelme dedim. sinirimi bozdu yaa
al ötekini vur diğerini... benimkide dün sinirimi bozdu..
dün dr. sonra anneme geçtim ,göya akşam yemeğinden sonra eve dönecektik..
bizimki saat 4 de ara ben karşıya firmaya geçiyorum geç gelirim . iyi güzel... buraya kadar bişey yok .
10:30 aradım yeni çıkıyoruz ... 11:30 trafik çok kötü.. köprü trafiği bilmem nerde..
kardeşi de var yanında .. ben gece geç gelirim sizi uayndırmıyım .. annemlerde kalıcam (kayınvalidemlerde tatilde)
tabii ben sinir oldum.. çoçuğun ilaçları evde.. annemde kaldığım zaman her zaman bir bahanesi oluyor.. yada bişeyler denk geliyor..
saat 12:30 araıyor ben geldim.. eee buraya niye gelmedin. sizi uyandırmıyım dedim...
be öküz adam madem geldin.. beni uyandırmak istemedin.. şimdi ne yapıyosun dedim.. zaten uyumak haram olmuş bana..
eee geldiğimi haber vermek için çağrı atacaktımda unuttum çaldı telefon...
o sinirle uyuyabilirmisin..