Selincim çok sevindim ev işinize,Allah güle güle oturmanızı nasip etsin,ödemelerinizde kolaylıklar versin inşallah!
Tuğbacım ecem e de şimdiden geçmiş olsun,inşallah hayırlısıyla kurtulacak ve daha rahat edecek.
Buraya yazılmamasının bence seçimle alakası yok şu anda.Yaz geldi çocuklar büyüdü,daha çok dışarda vakit geçiriliyor.Düzenli yazışanlar işte bilgisayar başında çalışıyor olanalr,ve onlar da mesela haftasonları yazmıyorlar,ya da 4-5 günlük tatillerde.
Ben her girdiğimde yazamasam da,mutlaka okuyorum,merak ediyorum herkesi.Çok şey öğrendim çok şey paylaştım,buranın yeri çok ayrı hayatımda.
Gülşen bunu senin için demiyorum asla,
bir kişinin ismindeki -MAL hecesini alıp bunun üzerinden birsürü şey paylaşan kişiler cahil kelimesine fazla takıldılar gibi geliyor bana.
bide bu facedeki isim silmelerin de tamamen seçimle alakası yok,sadece seçim üstüne geldi tuzu biberi oldu.Burda ilk girdiğimizde herkes çok sık yazışıyordu ve eklendi .Ama sonradan çok fazlası kkda hiç yazmadı,hiçbirşey paylaşmadı ve facede de bir paylaşımı olmadıysa onu listede daha fazla tutmanın bir anlamı yok diye düşünülüp silinmiş oalbilirler.