2009 Nisan Anneleri

günaydınn
selincim hayırlı olsun eviniz,ağız tadıyla oturun inşallah
ne denirki bilmiyorum kk nın böyle olması herkes gibi benide üzüyor,giden gider kalan sağlar bizimdir mantığı en iyisi belkide kimseye zorla yazdıramayız..en azından takip eden arkadaşlar paylaşımda bulunursa yaşatırız 2009 nisan annelerini :)

slm kızlar bugün doktora gittilk anestezi muaynesi olduk yarın ameliyat dua edin bizim için ..
Dualarım sizinle tuğbacım hemen kurtulsun ecemcik....

selam felaket nezleyim
yarın adanaya gidiyoz pzr akşam dönücez. o kadar yoğunuz ki. ev işi de halloldu gibi kredimizde onaylandı. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

Geçmiş olsun cnm eviniz hayırlı olsun çoook sevindim yakındı şimdiki yere dimi ??
güle güle git gel cnm

neden böyle olduğunu ben anlatıyım müge..
tabiki herkesin bi siyasi görüşü,savunduğu bi fikir,tutuğu bi takım ,okuduğu bi yazar vs. olabilir..aslolan zıt görüşü savunan insanları incitmemek,kırmamak,aşağılıkça saldırmamak,onurunu zedelememektir..herkes aynı mukavemeti gösteremeyebiliyor zaman zaman..

selincim nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun canım eviniz allah kolaylık versin ödemelerinizde

slm kızlar bugün doktora gittilk anestezi muaynesi olduk yarın ameliyat dua edin bizim için ..
kolay bi şekilde gecsin ameliyatı saglıklı bi şekilde dönsün evine cimcimeeee
selam felaket nezleyim
yarın adanaya gidiyoz pzr akşam dönücez. o kadar yoğunuz ki. ev işi de halloldu gibi kredimizde onaylandı. Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin...

[cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmallahım bizlerede nasip etsinn güle güle oturmayı nasip etsın canım hayırlı yolculuklarrr

herkese hayırlı cumalar............

haklısın gülşen ama bazıları gerçekten abartıp olayı resmen savaş alanına döndürdüler
nasıl hakaretlerdi birbirlerine karşı söyledikleri laflar beni bi anne olarak çok üzdü gerçekten
nolursa olsun kavgada bile söylenmeyecek sözler vardır ben gerçekten çok kırıldım ama yinede bişey demedim

senide kırmak istemedim emin olabilirsin kırdıysamda kusura bakma

selincim güle güle otur cnm hayırlı olsun eviniz

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,tugbiş123,demirim,

beni kırmadın yorumundaki cahil ve at gözlüğü takmış insan benzetmesi çok talihsiz bi açıklamaydı sadece..hiç kimsenin ülkenin yarısına böyle bi yakıştırma yapmaya hakkı yok ..başkaları bunun on katı daha ağır ithamlarda bulunuyor belki ama sana değer verdiğim için üzüldüm sadece

Tuğbacım inallah ecem biran önce iyiyleşir dualarımız onunla ve şifa bekleyen hastalarla cuma günü yüzü gözü hürmetine inşallah Rabbim kolaylıklar versin

facede olanlara bende şaşkınlıkla okuyorum bende çok üzüzlüyorum hatta benzetmelerini bende yakıştırmıyorum sonuçta herkesn tercihi farklıdır karşıdakni rencide edecek sözler sadece kendisini küçültür yada yüceltir derim ben hiç cevap vermedim ama çok anlamsız bence sonuçta insanlar her türlü konuda farklı fikrlere sahip olabilirler herkesin tercihi '' x '' destekliyorum diye Atatürkü sevmeyen , dünyadan bi haber değilim tabiki , herkes aynı müzik tarzını sevecek diye birşey yok insanların beklentleri görüşleri ssempatileri farklı olabilir , gerçekten yorumlar yaşananlar benide çok üzdü..

Son düzenleme:
slm kızlar
oncelıkle selıncım evınız hayırlı olsun canım gule gule oturun ınsalah
tuğbacım sende uzulme canım ecem cok rahat bı sekılde atlatıcak yarını dualarımız sizinle
sevgı az kaldı senınde alah gayret versın
ben partı olaylarını hıc karısmayı sevmedım hiç kimseylede bu konuda tartısmaya gırmedım esımde dahıl buna sadece bı yazı beyendım ve yayınladım bın pısman durumuna dustum herkesın ozgur dusuncelerı vardı saygı duymak gerekır bana gore takım tutmak neyse buda o ama cok agır seyler yazıldı duvarımda bu yaznın altında buda benı kırdı hıc bı zaman bu kadar ağır bı dıl kullanmadım ben sahsen kullanmamda ordada dedım tarısmadım sımdeye kadar tartısmamda tebrık etmek gerekır herkesın fıkrıne saygı duymak gerekır en azından benım gorusum bu bu yuzden buraya yazılmıyosa artık cok üzüldüm yavas yavas kımse kalmıyacak demekkı o zaman

öncelikle herkese selam....
tuğbacım geçmiş olsun..
selin eviniz hayırlı olsun güle güle oturun..

facede olanlar.... kim kiminle tartıştı bilmiyorum ama.... seçime kadar herşey normal sonuçlar belli olunca aman Allahım hiç aklıma gelmeyecek hakaretler duvarımda.... kibarca rahatsızlığımı dile getirdim ama .....
ve son açtığımda it köpek cahil aptal ve ... kadın olmuş benim gibi akp oy verenler.... ve doğal olaarak ben de üzerime alındım bu talihsiz gönderileri....
oysa burda 3 yılımızı geçirdik.... kimseyle paylaşmadığımız şeyleri paylaştık birbirimizin tecrübelerinden istifade ettik... buluştuk görüştük... emek verdik zaman harcadık birbirimiz için... bir seçimle o kadar çok hakareti hak ettiğimi düşünmüyorum..
haa bana ithaf olmamış olabilir ama o zaman genel yazılmamalıydı hakaret ve gönderiler....

ben buraya sık yazamasam da müdavimlerdenim ve olmaya devam edecek gibi görünüyorum... ara ara da olsa...
eğer ki sizleri üzecek bir hareketim olmuşsa affola....

Selincim çok sevindim ev işinize,Allah güle güle oturmanızı nasip etsin,ödemelerinizde kolaylıklar versin inşallah!

Tuğbacım ecem e de şimdiden geçmiş olsun,inşallah hayırlısıyla kurtulacak ve daha rahat edecek.

Buraya yazılmamasının bence seçimle alakası yok şu anda.Yaz geldi çocuklar büyüdü,daha çok dışarda vakit geçiriliyor.Düzenli yazışanlar işte bilgisayar başında çalışıyor olanalr,ve onlar da mesela haftasonları yazmıyorlar,ya da 4-5 günlük tatillerde.
Ben her girdiğimde yazamasam da,mutlaka okuyorum,merak ediyorum herkesi.Çok şey öğrendim çok şey paylaştım,buranın yeri çok ayrı hayatımda.

Gülşen bunu senin için demiyorum asla,
bir kişinin ismindeki -MAL hecesini alıp bunun üzerinden birsürü şey paylaşan kişiler cahil kelimesine fazla takıldılar gibi geliyor bana.

bide bu facedeki isim silmelerin de tamamen seçimle alakası yok,sadece seçim üstüne geldi tuzu biberi oldu.Burda ilk girdiğimizde herkes çok sık yazışıyordu ve eklendi .Ama sonradan çok fazlası kkda hiç yazmadı,hiçbirşey paylaşmadı ve facede de bir paylaşımı olmadıysa onu listede daha fazla tutmanın bir anlamı yok diye düşünülüp silinmiş oalbilirler.

facede başörtüsünü salak saçma şekillere sokup hayvanların kafasına takıp paylaşan akplileri onlara benzeten tipleri görmeyen ama bizim tahrikleri sonucu yazdıklarımıza takılanlara el insaf diyorum ellll insafff...

cahil kelimesine takılıyorum evet elif çünkü ben ne imkansızlıklarla okudum üniversiteye girdiğimde bambaşka bir görüşteydim o insanların içinde çalışarak onlardan uzaklaştım.görüyorumki haksız değilmişim.kendinden olmayana yapıştırdıkları yaftalar hiç değişmiyor...artık çirkinleşen bu ilişkilere bir son vermek istiyorum.

ben kimseyi silmedim fakat artık sileceğim.çünkü gönderileri gizle demek yetmiyor aa bak bu sana şunu demiş seni kast etmiş diye dedikodu taşıyanlardan da salak saçma şeylerle kırılmaktanda kırmaktanda bıktım...

benden yana hak varsa cümlesi helal olsun.sizlerde helal edin.
Allah hepinizin evlatlarına uzun ömürler versin.hoşçakalın...

slm kızlar bikaç gündür dirip okuyorum yazmadan çıkıyorum
yeni yeni kendime geliyorum elifin dediklerine kendi adıma tamamen katılıyorum
ayrıca arkamdan konuşulanlardan haberim var neyseki bir kaç iyi ve vicdanlı arkadaşım şifresini bile bana vererek okumamı sağladı

okudum ne olduğunu gördüm dalga konusu olduğunu gördüm iki yüzlülerin olduğunu gördüm

neyin ne olduğunu daha iyi anladım

kesinlikle tartışmak için yazmıyorum bıktım artık

kimseyi siyasi görüşü için silmedim

ama çok kırıcı laflar kullanıldı

paylaşımım olmadığı kişileri sildim

her neyse aslında yazmayacaktım bu konuyu buraya ama konu açılmış diye yazıyorum

herkes iyi okuduğuma göre bizde iyiyiz çok şükür

Selam kızlar
çok şükür girebildim yeniden. içime dert oldu günlerdir giremedim diye ya
bir sürü şey oldu. çok önemli değil ama bi badana boyaya kalkıştık 2 kat olunca uzun sürdü ev su aldığı için tadilat vardı yine. yazlığa gittik. ancak geldik hallettik işleri çok yoruldum ama. tel. de bozuldu bi kaç kere bi şarjı bozuldu yaptırdım şimdi de konuşurken çekmiyo falan. neyse özetle durum böyleydi ama çok özledim sizi
son sayfayı okudum bi tek

selincim ev almışsınız çok sevindim canım. allah ödeme kolaylıgı versin iyi günlerde oturun inşallah

ecem ameliyat oluyomuş. neden? Allah şifa versin size de tuğbacım

müge sevgi günleriniz az kaldı nasılsınız bakalım.

mügeee biz tiguanı aldık biliyomusun? arabasızlık çok zor oldu bekleyemedik eylül ekimi aldık valla!

neler oldu böyle seçim kavgaları falan. bu tarz şeyler için daha doğrusu pek çok şey için kalp kırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum ben. buradaki paylaşımlarımız çok güzel. ben de çok şey öğrendim sizlerden. mümkün olduğunca uzun süre görüşmek yazışmak isterim
başka ne okudum unuttum valla ya

bir iki kere girebildim ama laptop un tuşları bozuk klavye nerde belli değil okudum sadece o zaman

geçmiş sayfaya da baktım
mügecim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. eşinle kuzucuklarınla multu sağlıklı bir ömür diliyorum. çıtır annem güzel arkadaşım!
tugbacım senin de doğum gününü kutlarım canım. eşinle kızınla mutluluklar. ecemin sağlıklı haberleri hediye olur inşallah sana.
denizcim mutlu yıllar dilerim. sağlıklı huzurlu bir ömrün olsun inşallah

ayşecim sen de saçlarını güle güle kullan. iyi olmuştur değişiklik
selincim acil şifalar diliyorum sana da. ve hasta olan kuzucuklara da

ay yazdıkça hatırlıyorum ben de. biz bu arada bi de selenin kabızlığından dolayı hastanelik olduk çok kötüydü ya. sanırım çocuk cerrahi yada gastroentereloğa götürücem artık. normal değil bence durumu.

kızlar kayra atrık çorap pantolon kesinlikle giymek istemiyor akşama kadar ben giydiriyorum o çıkarıyor çıplak ayakla betonlarda geziyor yerlerde taş sonuçta hasta olacak diye korkuyorum , her yeri buz gibi ma giymyor , sizlerin almış olduğu önlemler varmı ???
terlik ayakkabı kesinlikle giymiyor ((

Son düzenleme:
minecim ben bişey olmaz diyorum bişey olmuyo çok şükür:))

bazen giyiyo selen de ama çoğu zaman çıplak ayak.
günde en az 2 kornet yiyo ama çok şükür olmuyo bişey

minecim ben bişey olmaz diyorum bişey olmuyo çok şükür:))

bazen giyiyo selen de ama çoğu zaman çıplak ayak.
günde en az 2 kornet yiyo ama çok şükür olmuyo bişey
maşallah seleneeeeeeee
ben egeye hafta ir falan bir tane max dondurma alıyorum korka korkaaa

egede corap gıymeli ay olduu korkma mineeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…