2009 Nisan Anneleri

hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah atlatır dediğiniz gibi..

burda hava bugün süperdi ama hiç belli olmuyor ya güneş varken biranda yağmur yağabiliyor

iyi akşamlarr
biz denize gitmedik babamz gitmeyin son aylardasın bide sancın tutar fln dedi
bende korktum bide çok sıcaktı bizde gezdik biraz esen yerlerde
sonra annemin yanına gittik demir topraklara daldı elektriğini atmıştır herhalde
eve geldik yıkadım yedirdim uyuttum

şimdide menü bakıyorum
gerçi eşim bişey yapma hazır alırız dedi ama içime sinmiyo bi pasta bide böreği hazır alıcam
diğerlerini ben yapayım
mercimekli köfte
kakaolu kek
çin salatası
kurabiye
börek
sarma
pasta
sizce nasıllllll tariflere açığım

Müge bence çok güzel.Sadece bana salatalrın kuru gibi geldi ,hani şöyle yoğurtlu birşey de olsa olur gibi .

o zmn ben bide yoğurtlu bişeylere bakayım :)
bunları yapıyorum sonra bize kalıyo yaaa yemiyolar
gerçi yine bi 20 kişi olur gibi geliyo inş. aç gelirler

Aç gelin deee:-)
Bize de haftaya perçembe gelebilirmiş eşimin iş arkadaşalrı,20 kişi gibi,onlar işten geleceği için aç gelecekelr.yani benim gerçekten de çok şey yapmam lazım:-(

Müge menün çok güzel yorma kendini çok cnm ama elifin dediği gibi yoğurtlu birşey güzel gider,
soğuk soğuk....
Elif sana da kolay gelsin zor işin desene.....

Günaydın bu aralar....

günaydınnn kızlarr bugün benim doğum günümmmmmm:)))ecem sabah uyanmış babasıyla beni öpuyor tam olarakta iyiki doğdun diyeıuyr anne doğmuş diyor:))ama bu bana yeter dimi eşim akşam hazırlan dışarı çıkıcaz dedi bende bu hafta doğum günü falan düşünücek durumda değilim çıkmayalım dedim ama kızım ameliyat olsun allahın izniyle iyileşsin haftaya acısını çıkarıcaz inşallah dedim..

mügecim menü süper valla bendemı gelsem ne.9)

günaydın arkadaslar..

müge menün çok güzell..
akşam yemekten sonra ise bence eksiltebilirsin biraz..
dediğin gibi kalırr..

tuğbacım doğum günün kutlu olsun en büyük mutluluk ailenin yanında ve sağlıklı olması daha ne olsun :)

İyiki doğdun Tuğba iyiki doğdun güzel anne....
bence de yeter valla hftya çıkarırsın şimdi keyifli olmaz...

Ya dün Alp bizi deli etti ve şimdi de annemleri delirtmeye devam ediyor napıcaz bilmiyorum
dün bağırdım dedim ne istiyorsun niye bağırıyorsun diye ne desen yok yok bağırma ağlama
annemi aradım kadında çıldırma noktasında noldu anlamadım ya :-((

gunaydınlar
tugbacım doğum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara sevdıklerınle
denızcım senınde doğum gunun kutlu olsun canım nıce mutlu yıllara
muge menun guzelde canım dedıklerı gıbı aksam yemeği sonrası içinse fazla bıraz
sevgıcım sanırım buda bı gecıs donemı bızdede vardı durup duruken bağrır sudan sebep ağlardı ama atltık gıbı sımdıde her ısı ben yapıcam hevesı var bunların donemsel sorunları hıc bıtmıcek gıb ı
selın sanada gecmıs olsun canın hasta olan tum anne ve bebekelrımızede gecmıs olsun

bizdende bi günaydınnnn...
hava hala ısınamadı burada yaa..battaniye ile oturuyorm yataktaa hiç çıkasım da yokk...
kagan bey daha iyi allaha şükür..
bende dün kuaföre gittim sa.larımı kestirdimm..arkası kısa onu uzun çok güzel oldu hafifledimmm..

geçmiş olsun dilekleri için çoookk tesekkürler..
tugba ve deniz dogum günlernizii kutlarım..nice seneler inşallah..

Denizinde mi d.günüymüş bugün nice senelere cnm minişinle ve eşinle beraber...

Ayşecim güle güle kullan saçlarını....

slmlaarrr

tuğbacım doğum günün kutlu olsun cnm ben dünde kutlamıştım :)))
güzel annee çıtır anneee iyiki doğdun cnmmm huzur mutluluk sağlık yaşınla beraber kat kat artsın inşallahhhh

denizcim seninde doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kızınla eşinle tüm sevdiklerinle

ben saat 4-5 arası yapmayı düşünüyorum hava biraz serin olsun diye malum çardakta yapacağımız için
akşama kdr oturup giderler diye düşünmüştüm
sabah 10 da gelicek eşim anca hazırlanırız
yoğurtlu bişey yapayımda hava sıcak oluyo ya yoğurt çabuk kuruyo ondan pek istemedim ama yapıcam

güle güle kullan saçlarını ayşecim

sevgicim demirde öyle herşeye ağlar oldu ağlamadan söyle diyorum yok
gelip sürekli etekelrimi çekiştiriyo valla bazen dayanamıyorum ellerine vuruyorum

Herkese merhabalar,
Tuğba ve Deniz doğum günleriniz kutlu olsun kızlarrr , ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu olunnnnnnn inşallahhh :KK71: :KK71:

İyiki doğdun Tuğba iyiki doğdun güzel anne....
bence de yeter valla hftya çıkarırsın şimdi keyifli olmaz...

Ya dün Alp bizi deli etti ve şimdi de annemleri delirtmeye devam ediyor napıcaz bilmiyorum
dün bağırdım dedim ne istiyorsun niye bağırıyorsun diye ne desen yok yok bağırma ağlama
annemi aradım kadında çıldırma noktasında noldu anlamadım ya :-((

canım bizimki de bu ara öyleymiş
babanne ve dede eve gittiğimizde perişan halde oluyorlar. büyüdükçe akıllanacaklarına deliriyorlar

Bizde de aynı durum selinCim ama annem de sürekli hasta mı gece üşüttünüz mü deyip
duruyor birde o beni delirtiyor inş.hemen geçer valla dayanılacak gibi değil
allahtan bakıcıya bırakmıyoruz dün eşime diyorum kaç posta dayak yer bakıcı baksa

Bizde de aynı durum selinCim ama annem de sürekli hasta mı gece üşüttünüz mü deyip
duruyor birde o beni delirtiyor inş.hemen geçer valla dayanılacak gibi değil
allahtan bakıcıya bırakmıyoruz dün eşime diyorum kaç posta dayak yer bakıcı baksa

ahhhhhhhh sen öyle deyince içim sızladı valla ben gelecek ay işe başlıyorum kayrayıda bakıcıya bırakabiliriz çok duygusalım zaten nasıl bırakacağım ben :KK14: :KK14:

X