Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MineCim çok üzüldüm şimdi , eve kamera filan yerleştirirsiniz içinde merhamet olan biri inş.denk gelir
benim demek istediğim ben bile sabredemiyorum dün bağırdım hani kendi kanından olmayan daha çok bağırır eder demek istemiştim özür dilerim cnm
canım kayınvalide de bir çözüm olabilir. ama ben kayınvalidemle iyi anlaşırım. Sağolsun hala daha o bakıyor. Ama bir ara 7 aya yakın bizim evde baktı o zaman daha yanımıza taşınmamışlardı. çok zor oluyor. Ben bile bunalmıştım. Bence orda nasıldır bilemem ama kreş daha mantıklı iyi bir bakıcı olursa o ayrı ama artık kocaman oldular. Kreşte de güzel idare ederler. Ama en iyi kararı siz verirsiniz anne baba olarak...canım özür dilemene gerek yok ben seni gayet iyi anladım bazen bende diyorum ama çok duygusalım da kamera düşünüyorumda yapmak istedikten sonra diyorum bakalım hayırlısı her ne kadar kayınvalidemle pek anşalamasamda ona söyleyeceğim kış bitene kadar gelin burda kalın diye en ben her ne kadar sıkıntı yaşarsamda en azından oğlum açısından gözüm arkada kalmaz diyorum ama bakalım kabul eder gelirse olmazsa bakıcı ((
canım kayınvalide de bir çözüm olabilir. ama ben kayınvalidemle iyi anlaşırım. Sağolsun hala daha o bakıyor. Ama bir ara 7 aya yakın bizim evde baktı o zaman daha yanımıza taşınmamışlardı. çok zor oluyor. Ben bile bunalmıştım. Bence orda nasıldır bilemem ama kreş daha mantıklı iyi bir bakıcı olursa o ayrı ama artık kocaman oldular. Kreşte de güzel idare ederler. Ama en iyi kararı siz verirsiniz anne baba olarak...
Ben bile diyorum bu kışa kreşe falan gitsin. En azından yarım gün tüm gün çocuklar evin içinde sıkılıyorlar..
slmm millettt
kaç gündür giremedim nete pc bozuldu..işyerindeyim şimdi özlemişim sizii
esencim arkadaşlarda yazmış milletin lafına kulak asma bak önemli biseyde değilmiş..cuma günü dr.danda duyarsın için rahatlar inşallah cnm
ayşecim geçmiş olsun kuzuyaa dondurmadan sonra ılık su içir hiç bisey olmaz umutta yiyo sık sık
saçlarınıda güle güle kullan bu arada
eliff dönemsel bişey bencede birazcık daha sabret geçicektir eminim..bi dönem bizde böyleydik maşallah iyi bu aralar
yağlamayı kayseride çok yaparlar müge sormuş sanırım..süper olur lahmacun gibi ben hazır alıyorum üzerine koyuyorum kıymasını sosunu..
bende umuta çok görev veriyorum..mendilini bezini getirir,bezini atar,tv yi kesin o kapatır,kapıları o açar hatta dün ekmek istedi görevliden başarıcağını sanmıyodum oğlum diafona basta ekmek iste ramazan amcandan dedim bi baktım basmış bize bi ekmek ben unut diyo sıpaa anlaşılır söylemişki geldi ekmek
hatırlıyorum canım taşınmadan önce sizde kaldıklarını,
valla duygusal olarak düşünüyorum bakalım teklif edeceğim zaten kayınvalidemde çok kalmaz o çok gezer günleri vs , konuşuruz iyi bir bakıcı bulana kadar derim o zaamn ucunu açık bırakırız baktım çok zor oluyor bende bakıcı bakınırım onlarıda üzmeden ,,
kreş için çok küçük diyorum sabah erkenden kalkacak akşama kadar yarım günü bende yaza doğru düşünüyorum ama tam gün çok sıkıcı bence evde daha rahat ederler ama öğleden sonra oyun grubu iyi olur benimde aklımda, Allahtan hayırlısı
Günaydın....
artık kimse gelmiyor yakında tamamen biter kk mineCim
sevgi senin de az kaldı..
ne zaman ayrılacaksın işten
bitmese ben burdan sizlerden çok şey öğrendim, gün geldi sıkıntılarımızı paylaştık gün geldi mutluluklarımızı , herkesin bebeklerle ilgili tecrübesi banada fayda sağladı kayra ne zaman hastalansa başka kuzuda hasta olurdu onun doktoru bunu demiş şöyle yapmış bende yapayım diye çok yardımlar aldım, aslında büyüdükçe yetiştirmede davranışlarımızda da birbirirmize örnek olabileceğimiz harika bir grup burası , her ne kadar yaşantılar, hayatlar fikirler farklı olsada en büyük ortak noktamız yavrularımız ben site kapanmadığı sürece elmden geldiğince takip edeceğim umarım herkes içn geçerlidir