2009 Nisan Anneleri

sultan tuğbe elif bu hafta sonu hava guzel olursa beklerım buyrun gelın musaıtsenız bu havanın duzelceği yok valla zaten bu gıdısle havadan umıdımı kestım ben artık busene olmucak duzgun bı yaz o yuzde sızlerde uygunsanız beklerım

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmm

elif mırayın sacları süper olmuş tam bir genc kız edasında

kızlar burasada hava sogukmu
burda gündüzleri sıcakta akşam üzerileri cok serın evet bi türlü tam anlamıyla yaz gelmedi ben balkonumu bile yerleştıremedim..
müge ailenle birlikte nice mutlu senelere canım :)

sehercim ecem bu cumartesi ameliyet olucak kısmetse ben gelemem siz buluşma yapın canım ..bu aradaecem fena grip oldu ya çok morelım bozuk amelyat iptal olabilir geçmezse offff doktor hasta olmaması lazım demişti ya nasıl içim sıkılıyor anlatamam ..

benim aklımda 10 gun sonra dediğin kalmıs canım ya kusura bakma sakın eğer bılseydım teklı bıle etmezdım insaşallah atlatır canım ecem grıbı benım bıldığım hastaysa yapmazlar dıye ama sen içini ferah tut iyileşir ecem sultan o zamana kadar bi aksilik olmadan alatırsınız inşallah

geçmiş olsun tuğbacım kısmet cnm hayırlısıyla atlatsın hastalığını

bizdde bugün pastamızı kestik gerçi kendmiz yaptık annem heves etti yapıcam dedi kıramadım
pazar günü sabahtan eşim gelecek öğleden sonrada çardakta bi mum üfleriz inş.
yaşlandım valla 26 da bitti :)))

herkese iyi geceler

Seher Tuğba da gelemicekmiş zaten,ben de üniversite sınavında görevliyim,davetin için sağol,başka zaman inşallah geliriz.

Tuğba demek bu haftasonu ameliyat,hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah,Ecem de mışıl mışıl uykular uyuyacak.

Günaydın....
üzülme TuğbaCım ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun hemen atlatır inş.geçmiş olsun...

Bizimde dün akşam şirket yemeği vardı çok eğlendik yedik içtik gece de alp uyumamış biz gidene kadar zor uyuttum sabahın 7 de de ayaktaydı nedir bu böyle uykusuz anlamıyorum

günaydın..
herkes nerdeee gezmeler başladı degilmii..ama biz hala ısınamadık su anda bile hapsuruyorum grip olmak üzereyim.k.
kaganında ateşi düştü ama bogazı agrıyor hala...çokaz yemek yiyor..

alpede maşallahsevgi ya..nasıl dayanıyor acaba okadarcık uykuyla...çocuk hayatın icbir saniyesini kaçırmak istemiyor günlerini dolu dolu yaşıyor:))
inşallah ecemde bi an önce iilesirde ameliyatı aksamaz..zaman belirsiz olunca ister istemez stres yaparsın..

teşekkğrler kızlaar bakalım ilaçları verıyorum inşallah cumaya kadar atlatır cuma anestezi muaynesi var çünki:KK43:(

ohh sevgi iyi yapmışsınız değişiklik olmuştur sanada ..

mügecim valla gayette çıtırsın ne yaşlanması:))nice senelere cnm demek sende ikizlerdin benımde yarın doğum günüm ama bu sene bişey yapasım yok eşim ne yapıcaz dedi bişey istemıyorum dedim ecem iyi olsunda başka bişey istemem

AyşeCim geçmiş olsun ikinizede hemen toparlarsınız inş.
Benim ki doğdu doğalı böyle hiç uykuyu sevmiyor sanırım büyüyünce de uykudan kalkmayacak o zaman da ben uyutmayacam :-))

Öyle tuğba ya onlar hasta oldu mu yaşam enerjimiz çekiliyor ecem güçlüdür eminim çabuk toparlar...

selam eceme geçmiş olsun umarım atlatır da hemen ameliyat olur kurtulur. kağan paşaya da geçmiş olsun. bizde tam atlatamadık hastalığı yine de çok şükür.
sevgi iyi yapmışsın biraz kafa dağıtmışsın evdeyken özlersin iş arkadaşlarını :)

günaydın..
herkes nerdeee gezmeler başladı degilmii..ama biz hala ısınamadık su anda bile hapsuruyorum grip olmak üzereyim.k.
kaganında ateşi düştü ama bogazı agrıyor hala...çokaz yemek yiyor..
geçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşirsiniz
teşekkğrler kızlaar bakalım ilaçları verıyorum inşallah cumaya kadar atlatır cuma anestezi muaynesi var çünki:KK43:(

ohh sevgi iyi yapmışsınız değişiklik olmuştur sanada ..

mügecim valla gayette çıtırsın ne yaşlanması:))nice senelere cnm demek sende ikizlerdin benımde yarın doğum günüm ama bu sene bişey yapasım yok eşim ne yapıcaz dedi bişey istemıyorum dedim ecem iyi olsunda başka bişey istemem

ay öhöm öhöm çok mersiler

doğum günün kutlu olsun cnm bnm
nice mutlu huzur dolu sağlıklı yaşların olsun inş. torunlarını gör emiiiii:KK1:
ecede düzelir cnm cumaya kdr ilaçlar toparlar onu inşallah sağlıklıcakla ameliyattanda çıkar
ewet cnm işin içine sağlık problemleri girince insanın canı bişey istemiyo
aslında bende istemiyodum ama eşim ısrar etti uzun zmndırda arkadaşlarla toplaşamadık
öyle eğlence çıkıcak bizede

sabahtan camlarımı sildim ama sadece aşağıdakilere gücüm yetti bi baktım yorulmuşum
demiri uyuturken bende uyumuşum :))))
bugün annem yok günü var bizde demirle denize gidelim bari bakalım tek başıma nasıl başaçıkıcam
herkese bollll sağlklı güzel günler

slmmmmmmmmmmmm

müge oh gidin bakalım ana ogullll ol bol eglenın:)

tugba üzme canım kendini hayırlısı ne zamansa o zama olsun ameliyatını

ayşe gecmiş olsun cnmmmmm

bizde sabhatanberi koşturmaca toz al süpür sil yemeklerımıde yapıyorum ocakta ögleden sonra bizde cıkarız dolaşmaya cok sıcak havada yaaaaaaaa

eşim dışarıda işlerı var onları halledıp gelıcek bugun evde:)

bende de hapşuruk burun akıntısı başladı bana bulaşmasa olmazdı zaten etrafımdaki herkes hasta :KK43:

dışarda yağmur yağıyor... ayağımda yazlık ayakkabı..
eve 1 saatlik yol..şemsiyem de yok
20 lik dişim şişti birazcık yine.. çektirmeden kurtulamayacağım sanırım.

esen o yagmur buraya gelıyor hava karardı gök gürlüyor ama daha yagmadı beklıyoruzzzzz ege bahcede anne bu ne diyor gök gürleyınceeeeeeee

Son düzenleme:
X