sağol canım , maşallah gelişimi kilosu iyimasallah mine oğluşuna..
inşallah temiz çıkar sonuçlar...
ağzı kokunca şeker mi olabiirmiş...
Maşallh mine oğluşuna kilosu çok iyi ama neden kansızlık çıkmışki ??
Şeker de in.çıkmaz allahım korusun tüm yavrularımızı ağız kokusu süt içince gece Alp de de oluyor biz kan tahlillerini yaptırmadık dr.bir ara yaptırın dedi kaldı öyle....
eşim sonuçları almış çok şükür bişey yok ohhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım valla kaç gündür içim içimi yiyordu Allahım kimseyi evladıyla sınamasın düşünmesi bile çok kötü
Hastalarımıza şifalar versin Rabbim
ohh maşallah kayraya inş.melis de kurtulur......
ohh maşallah kayraya inş.melis de kurtulur......
sağolun arkadaşlarslmmm
kayranın sonucları temiz çıkmış ohh gözün aydın annesi
melek ihmal etme sendee yaptır tahlillerini kuzununn
bizode dün sabah 10 gibi çıktık evden gece 10 da eve geldik...gezmenin birini bitiriyoruzz annecim şimdi nereye gidiyoruz diyoo evin caddesinden geçsek istemiyoo unut istemiyoo diyo..çok alem bunlar yaa..üniversitenin içinde çok güzel bi bahçe var tavşanlar ördekler oraya gittik sabah annemlerle ordan anneanneme ordan başka bi yere ordan başka bi yere en sonunda bitap düştüm yorgunluktan annemleri eve bıraktık aaa annecim mc donaldsa gidelim diyoo bahçesinde oyun alanı var..:)) bilmedikleri bişey yokk..
teşekkürler elif çekirkede medika hastanesi var kulak burun boğaz üzerine sadece, hastaneyi ve doktoru çok beğendim içime sindi bakalım birkaç arkadaşımın çocuğuda bu doktorda oldu çok memnunlar ecemin doktorunun yakın arkadaşı birde bakalım inşallahh iyi olur bu arada sadece geniz eti çıkmadı birde bademcik ama onu şimdi almıycam henüz küçük dedi((