2009 Nisan Anneleri

tatile gidelim diyoruz bakınıyorum siteleri ben çok sıkılıyorum yüzmede bilmeyince sadece güneşleniyorum bide kenardan suya giriyorum o yüzden gittiğimiz yer bazı yerlerede yakın olsunki sıkılınca gezelim diyorum ,
kayra doğmadan önceki yıl akyakaya gitmiştik orasıda çok güzeldi hemde muğlaya yakındı fethiyeye yakındı çok eğlenmiştik bu senede öyle bir yer arıyorum fikri olan varsa paylaşabilir mi???

merhaba kızlar
kontrole gittik
oğluşum 94 cm 15 kilo
biraz kansızlık çıktı bide alerjisi var dedi yanında parfüm vs kullanmayın dedi
kayra bu aralar çıplak dolaşıyor ben giydiriyorum o çıkarıyor çorap pantolon külot bazen bez hiç istemiyor,
kan verdik bende şeker hastalığı için tahlil istedim selimin kızını duyunca yaptırayım dedim kız kardeşimde şeker hastası olunca korktum açıkçası , bu aralar çok su içiyor doğal olarak idrara çok çıkıyor bide eşim arada nefesi kokuyor dedi bende korktum bugün alacağız sonuçları inşallah bişey çıkmaz ..

masallah mine oğluşuna..

inşallah temiz çıkar sonuçlar...

ağzı kokunca şeker mi olabiirmiş...

masallah mine oğluşuna..

inşallah temiz çıkar sonuçlar...

ağzı kokunca şeker mi olabiirmiş...
sağol canım , maşallah gelişimi kilosu iyi
canım oda belirtilerinden gerçi sürekli değil bide dişini tam fırçalamıyoruz ondan olur diyoruz ama içimde kuşku kalmasın dedim
aşısını yaptırmadık daha ya doktor bildiğiniz eczaneden alın tarihi yeni olmazsa pek etkisi olmuyor dedi bakacağız s çiçeğinide yaptırmadık daha sivasdaki doktor gerek yok demişti genelde doktorlarda öneriyor

Maşallh mine oğluşuna kilosu çok iyi ama neden kansızlık çıkmışki ??
Şeker de in.çıkmaz allahım korusun tüm yavrularımızı ağız kokusu süt içince gece Alp de de oluyor biz kan tahlillerini yaptırmadık dr.bir ara yaptırın dedi kaldı öyle....

kansızlığı bende anlamadım çok yok dedi ilaç vermeyelim gıdalarla takviye edin dedi
kayrada köfte vs yemiyor işte dolmalarda vs yediriyorum kandıra kandıra

eşim sonuçları almış çok şükür bişey yok ohhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım valla kaç gündür içim içimi yiyordu Allahım kimseyi evladıyla sınamasın düşünmesi bile çok kötü
Hastalarımıza şifalar versin Rabbim

ohh maşallah kayraya inş.melis de kurtulur......

slmmmmmmmmmmmmm
havalar ısındı resmn kaynıyoruz bugun kuzenımde toplandık cuma cumartesi dügünümüz var ay ay ay kim ne gıycek etcek muhabetı ettik ah biz kadınlar :)))))))))

tugba nerelerde ya ecemın annesi unuttu bizi

havalar ısındı sürekli dışardayız artık herkes iyidir inş.
kayranında sonuçları temiz çıkmış darısı melsin başına

egenınde arada agzı kokuyor ama süt içiyorlar ya ondan dır diye düşündüm ben

şeker hastalıgı için tahlıl yaptıracagım daha egeye yarın gıdeyım dıyorum bi türlü gidemıyorum ben en yakın zamanda gıdeyım bari:)

slm melekçim şöyle bir son sayfaya baktım merak etmıssın cnm saol unuturmuyum pazar gecesınden beri kayınvalidemlerde kalıyoruz cnm bugun geldım yarın yine gidicez kısmetse kiraz toplamaya gelıyor işçiler kayınvalidemdede bel fıtığı var işçilere yemek yap bulasık falan yetısemıyor bende yardıma gıdıyorum cnm bu hafta biticek kısmetse bakalım

bu arada ecem sürekli horulduyordu nefes alamıyordu pazartesı randevu aldım goturduk doktor hemen ameliyet dedi genızeti çok büyük ya kameradan bizede gösterdi şok olduk bakalım hastene doktor cok ıyı once allaha sonra bana guvenın dedi 18 hazıranda ameliyet olucak kısmetse bızden haberler boyle hepınızı opuyorum allaha emanet olun ..

Melekçim ben bu sene 6-7-8 lere giriyorum ,ama normalde 4-5-6-7-8 lere girebiliyorum.490 çok iyi,okul puanı da etkili tabi,o iyi olan kızın velisi öğretmenelriyle görüşseydi sözlü notlarını yükseltselerdi biraz

Aaa Tuğba,çok geçmiş olsun ya,neyse ki çok küçük bir ameliyat,sorunsuz atlatırsınız inşallah.Nerde yaptıracaksınız ameliyatı?

teşekkürler elif çekirkede medika hastanesi var kulak burun boğaz üzerine sadece, hastaneyi ve doktoru çok beğendim içime sindi bakalım birkaç arkadaşımın çocuğuda bu doktorda oldu çok memnunlar ecemin doktorunun yakın arkadaşı birde bakalım inşallahh iyi olur bu arada sadece geniz eti çıkmadı birde bademcik ama onu şimdi almıycam henüz küçük dedi((

Son düzenleme:
Geçmiş olsun TuğbaCım Elif de olmuştu Yelizin kızı memnundu inş.sizinde iyi geçer
Günaydın bu arada...

slmmm
kayranın sonucları temiz çıkmış ohh gözün aydın annesi
melek ihmal etme sendee yaptır tahlillerini kuzununn

bizode dün sabah 10 gibi çıktık evden gece 10 da eve geldik...gezmenin birini bitiriyoruzz annecim şimdi nereye gidiyoruz diyoo evin caddesinden geçsek istemiyoo unut istemiyoo diyo..çok alem bunlar yaa..üniversitenin içinde çok güzel bi bahçe var tavşanlar ördekler oraya gittik sabah annemlerle ordan anneanneme ordan başka bi yere ordan başka bi yere en sonunda bitap düştüm yorgunluktan annemleri eve bıraktık aaa annecim mc donaldsa gidelim diyoo bahçesinde oyun alanı var..:)) bilmedikleri bişey yokk..

sağolun arkadaşlar
umuta bak sen maşallah pek bilmişlerya ama ben seviyorum bilmişliklerini saf olmalarındansa bilmiş olsunlar

geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…