2009 Nisan Anneleri

ben bu veledi nasıl alıştırıcam kakaya yaaaaa
dün bi yerden geldik arabasında uydu öylece yerine koydum ben yatarken öpüyordum bi koklayayım dedimkiii
iyiki koklamışım kaka yapmış gecenin körü altını açtım ağlaya zırlaya
bugünde öyle kaka yapmış söylememiş
ne yapçam bilmiyorum:KK43:

kakadan hiç rahatsız olmıuyor her alt açışta ağlıyoruz>((

deniz sezonunu açtım oh iyikide girmişim
biraz soğuktu ama iyi geldi
demir sahile gider gitmez suyun seviyesi aynı sanıp koşa koşa gitti denize
balıklama daldı resmen hahahahah Allahtan korkmadı
koşa koşa yanıma geldi bi daha girmez diyodum biz güldük diye korkmadı herhalde
hiç çıkmadı sudan inş. hasta olmaz

öğlen uyumadı denizze gidicez diye heyecan yaptı çocuk
biraz önce bayıldı

sultan kaka yaparken ıkınmıyomu cnm
demir kakası gelince sağa sola koşturuyo noldu diyorum kaka geldi diyo
hadi tuvalte gidelim diyorum yok gitmiyo
bende nasıl alıştırıcam bilmiyorum

melekcim çok geçmiş olsun babanın doğum günüsüde kutlu olsun
Allah sağlıklı uzun ömürler versin

yaa sorma ben tlf almadım eşim almıştır diye meğer o da almamış çekemedik
yarın gidersek çekerim
göbek önden gidiyo işte merak edilecek bişey yok :KK9:

hihii demirde öyle hayatta yanımıza gelmez gider bi köşede yapar gelir anne bitti hadi tuvalete der :)

iyi geceler güzellerrr

bizde yorulmuşuzz sabahtan bi çıktık geç geldik eve..
umut kudurukuu kaç kıyafet değiştik sabahtan berii..alabalık çiftliğine gitmiştik ördek kovaladı gelene kadar..temiz hava aldı çocuum tavşanlar kazlar falanda vardı değişiklik oldu kuzumaa

Sultan bir gün denesen,Kerem kaka yaptım diyene ya da bundan rahatsız olana kadar değiştirmesen.
Ya da bezini değiştirdikten sonra kakasını gösteriyor musun bilmiyorum da,kkasını göstererek aaa çok güzel ne güzel kokuyor falan de.Sonra da çöpe beraber atın ,el sallayın falan.

Benim de uykum kaçtı iyice,ütü yaptım yerleştirdim,buraya bakiim dedim.
Dün ve bugün SBS sınavında görevliydim.Dün 8ler vardı,velilerinden ayrılırlarken ben de ağlayacaktım nerdeyse ,yanımda birileri olmasaydı tutmazdım kendimi ,ne heyecan ne stres.Allahım bütün hepsinin emeğinin karşılığını versin,haksız yere kimse bir yerlere gelmesin.

Bu sene sınavlarda çok kötü deneyimler yaşandı,aklıma geldikçe acayip hırslanıyorum.

Günaydın kızlar....
oh herşey yolunda melekCim eşine geçmiş olsun düzelmiştir inş...
Bizde ctesi herzamanki gibi viaport oradan kvalideler yaptık pazar da eşimin teyzesi geldi onu aldık görümcem bugün sezeryan oluyor 2.bebek geliyor eşimin tarafına, teyzede alp e çoook güzel bir bisiklet almış üzerinde adamı var ben hiç görmedim müzikli gidiyor birde çok beğendim ben alp de benim teyzem aldı deyip duruyor çok sevindi yavrum....
Biz valla viaporttan çıkamıyoruz yatağıda oraya taşıyayım eşimde helikopter istiyordu babalar günü hediyesi onu aldık ona bu kaçıncı Alp le birbirlerine giriyorlar diyorum babanın o babanın değil ki benim o ucundan tutmuyorum kırmam bozmam ne pazarlıklar yapıyor :-))

Keyifli ve yorucu bir hft oldu evde hiç yemek yemedik işten ayrılınca napıcam bakalım hiç yemek yapmıyorum

günaydın..
sevgi çok güsel isim..

benim hafta sonu çok yorucu idi..
nasıl geçti anlamadım..
cuma eve gittim yemek yedik dügün için hazırlandık dügüne gittik oradan saat 12 idi k.validemlere gittik.
orada kaldık...ctesi günü kayinvalidemin mevlüdü vardı umreye gitti geldi de...
neyse orada iken kuzenler aradı ist da oturuyor bodruma gitmişler çok vakiteleri yokmuş geçerken annenlere ugrayayim sende gel dedi.. neyse ben tabi hemen gidemedim mevlüdün bitmesini bekledim..
17 gibi vardim annemlere.. neyse gitmişler..

annen biraz rahatsızmış bişiler yaptım.. sonra hazirlandik esim de geldi kızkardesim de kuzene gittik yemege çağırmıştı..

neyse orda dabi yandan meriçin arkasından koş bir yandan kuzenin eşine yardım et..
eve geldik 12 yi geçiyordu yatana kadar 1....
pazar günü balkonları yıka banyoları ov temizle evi süpür sil toz al.. camasır ser topla katla...
yemek yap meriçi uyut saat 17..
kardesim arıyor caya geliyor... dedim yemege gelin..
yemek yapmıştm ek yemek yaptım pilav salatalar tatli....
yemek yendi cay içildi o arad meriçi banyo et... 11de gittiler evi topla et saat 1..
artık sırtımda bir yanma oluştu yorgunluktan..
uyayamadım.. sabah 6 da kaltım duş aldım işe geldim:)))))

Ay esen okurken ben yoruldum nasıl dayandın ya....
valla ben evde kimseyi ağırlamadığım ve yemek yapmadığım halde çok yoruldum gene

Saol EsenCim bu sefer gerçekten ağır hissediyorum ilk hamişlikler daha rahat valla
2.de dinlenemediğimden midir nedir ?? şimdi biraz yol yürüyeyim hemen kasılıyorum

slmlarr

valla maşallah esen hepsi üstü üste gelmiş baya yorulmuşsundur
neyse sağlık olsunda

sevgicim isminiz hayırlı olsun adıyla yaşasın güzel kız
biz duru dedik öyle kaldı
gerçi eşim berenide beğeniyo ama değişmez bundan sonra
bende yorulyorum cnm dinlenemediğimiz için doğru diyosun
demire hamileyken bişey yapıp yorulursam oturuyodum
şimdi nerdeee yorulsan bile demirin peşindeyim
Allah sağlık versin

demirciği uyuttum uyansın yine denize gidicez
artık durmayız evde demirde balıklama dalmayı öğrendi nasıl olsa:KK9:

slmmmmmmmmherkesin hafta sonucu yorucu telaşlı ve güzel gecmiş cok sevındımmmmm
esen bende okurken yoruldum maşallahhhhhhh

sevgi kızın ismi süper favarı isimlerımden asyaaaaaaaa
adıyla yaşasınn

demire maşallah balıklamaaaa:)
sultan nasıl rahatsız olmuyor yaaaaaaa 2 gün kalıcak yaniiiiiii nasıl çıkacaksın işin içinden

ege bazen işini söyluyor bazen altında bez yokken şortuna işiyor söylemıyor kakayı yptıktan sonra hemen söyluyor oglum diyorum gelınce hemen söle tuvalete gıdelım yapalım tamam diyor ama yokkkkkkkk

bizde dün ababmlara gıttık pastamızı kestık geldik
sabatan beri koşturmaca camaşır yıka carsafları yıka süpür sil balkon yıkaa v.ssssssssss

şimdi yemekleimi yapayım egeyide yıkadım pepeyi izliyor

size iyi sohbetler

haftamız güzel olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

elif burda sbs için 8. sınıflar c.tesi
7 sınıflar pazar girdi sbsye cok zormuş sorular hle matematık cogu caktı burada eltımın oglu 8 sınıf cogu arkadaşıyla kız erkek abla kardeş gibiyiz kafa dengisin derler her gün gelırler aşagı yukarı

dershaneye toplatmışlar bazıları 250 alan 360 alan tabi bu kafadan atanlarda var
okul puanı ble gelse güzel puan alamazlar

selamlar..
biz de haftasonu Bursadaydık amcamın kızının nişanı vardı. Yaseminin gölgesinde geçti biraz. kendi oynuyor tepiniyor ama beni başka kimseyle oynatmıyor. hep onla oynayacağım. hele ki babası ile dans ederken gördü kıyamet koptu bacağıma yapıştı. beni kimseyle paylaşamıyor napıcam ben yaaa...
yine de güzel geçti tabi düğün sonuçta eğlenceli oldu...

merhaba kızlar
ben bu ara hastane ev arasında zaman gecırıyorum
melek esıne gecmıs olsun babanında doğum gunu kutlu olsun
mugecım esın gelmıs gozun aydın demırede masallah suyu sevıyo demekkı
sultan sen bı dene bırak altında bakalım hıc ses etmıcekmı selen 2 aydan fazladır kakayı yapıyo tuvalete yanında ben yoksam bezıne yaptıysa bı yere oturamaz yazık ayakta bekler oylece sevmıyo
esencım masallah hafta sonu yğunmussunm allah guc versın
sevgı adıyla yasasın asya allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın
sırvandan hıc ses yok bu ara haberı olan varmı
selın bızdede aynı sorun var selen nefes aldırmıyo babasını bıle kıskanıyo işim var bunla benım

merhaba kızlar
ben bu ara hastane ev arasında zaman gecırıyorum
melek esıne gecmıs olsun babanında doğum gunu kutlu olsun
mugecım esın gelmıs gozun aydın demırede masallah suyu sevıyo demekkı
sultan sen bı dene bırak altında bakalım hıc ses etmıcekmı selen 2 aydan fazladır kakayı yapıyo tuvalete yanında ben yoksam bezıne yaptıysa bı yere oturamaz yazık ayakta bekler oylece sevmıyo
esencım masallah hafta sonu yğunmussunm allah guc versın
sevgı adıyla yasasın asya allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın
sırvandan hıc ses yok bu ara haberı olan varmı
selın bızdede aynı sorun var selen nefes aldırmıyo babasını bıle kıskanıyo işim var bunla benım
gerçek mi ya ben çalışıyorum diye böle olduğunu düşünüyordum. çalışmasam da aynı olurdu desene :KK43:
çoğu zaman hoşuam da gidiyor da bazen sınırları zorluyorlar :)))

bu arada sevgi ben de asya koymayı çok istedim ama pek beğenilmedi aile de bi de asya deyince biraz esmer olması lazımmış gibi geliyor bana nedense ben sarışınım kızım da belki sarı olur diye koymadım ama kara bi kızım oldu :KK1:

selin cuma aksamı biz de dügündeydik..
3müz kalktık dansa meriçte gelecek kalmıyor..
2 dk sonra anne sen git demeye basladı...
dans müziği bitene kadar beraber babasıyla dans ettiler..
dans müziği bitince babaaa dönelimmm baba dönelimm diyor..
dans etmeye devam edecek..

X