2009 Nisan Anneleri

sevgicim çok sağolasın. doğur da bebeiş görmeye geliriz inşallah. bizim de bu yaz hareketli geçecek gibi. düğün nişan koşturuyoruz. bu hafta bursadayız 2 hafta sonra adanada..
haftasonu falan gelirsek kızımla viaporta haber veririm

slmmmmmmmmmmmm

müge kızın cok sımarık olucak baksana içerde durmuyor anesini cok yoracak cimcime işveli ,cilveli oluyorlar yaaaaaaaaa

eşim hasta dün akaşmdan beri onunla ugraşıyorum
yok vikisle
limon sık
masaj yap
corba hazırla
yemekte yemıyor

beimkisi hasta oldumu hiç cekilmezdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52:

tugba benim eşimin sülalesıde öyle bayramdan bayara cogu bayram o bile yokkkkk

yarın ceyız yazmaya gıdecegiz bakalım:KK52::KK52:

sağlıklı olsunlarda varsın şımarık olsun :)

çok geçmiş olsun melekcim bnm eşim hasta olsa haytta anlamazsın gider yatar kalkmaz yemeğini verirsin yer ilacını içer yine yatar ama ölecek kdr kötü olunca dr.a gider
bu huyuda beni sinir ediyo
ben olsam hemen giderim ilerlemesin diye havadan asla ilaç almam korkarım

çooooooooooooooooooooooooook mutluyum bu aradaaa
yarın sabah kocam geliyooooo:KK8::KK8::KK1:

bnm kız çok oynuyo diyorum ya
ne zmn ağzıma bişey atsam o zmn oynuyo
eşime söylüyorum o zmn senin ağzın hiç durmuyo diyo:KK1::KK1:
ay doğru söylüyo şu 2 gündür yemediğim şey kalmadı
tabi deli dehşet yemiyorum öyle 1-2 tane demekki bizimkinin yemekle arası iyi olacak
ayyyyyyyyyy inşallaaaahhhhhhh

sagolun kızlar benım eşimde işkence eder hem kendine hep etrafındakilere umarımegeye gecmeden atlatır yaz gribini..

ayyy erkeklerin gribi çocuktan beterrr
eşim resmen çocuklaşıyor hasta olunca pervane oluyorum başında.gitsin ballı sütler gelsin limon suları ilaçta içmez kolay kolay.ayy başımı ov offf üstümü ört bilmem ne :))) ecrin daha sessiz sakin atlatıyor hastalıkları yani :) geçmiş olsun melek her ikinizede :)

sabahtan beri ütü yapıyorum...pazartesi annem ve babam gelecek.annem yorgan istemez hava ısındı diye pikeleri çıkardım.çeyizime bi karış dantelli pike takımları yaptırmıştı ben kullanmam demiştim ben gelince bana örtersin derdi :) onları yıkadım ütüledim jilet gibi hazırladım ehehe

babam ne zamandır eyüp sultana gitmek istiyordu oraya götüreceğim onları.oradan miniatürke geçeriz sonraki gün camileri müzeleri gezeriz falan...iyi gelecek bana da.

iyi gecelerr..
ohh tuğbacım gözün aydın gezin sizde o bahaneyle annenlerle:))
geçmiş olsun melekk hasta koca hiç çekilmiyo valla hemen iyileşsin inş. size bulaştırmadan..
mügecim gözün aydın senindee kociş geliyomuşş

bizde akşam üzeri uçurtma uçurmaya gittik babası kocaman bi uçurtma almış ama bizimkinin halini bi görseniz elinde taş uçurtmayı taşlıyo eşekk bide kahkaha atıyoo taş atıyorum diyeee:KK9:

sağooll gülşencim 1 ayı geçti annemi görmeyeli d.gününde ordaydık en son en çokta annemi göreceğime seviniyorum :) ne kadar büyüsekte söz konusu anne olunca çocuğuz işte.seviniyorum küçük çocuklar gibii

eşime muhteşem bir babalar günü süprizi yapıyorum.çok istediği ama burda henüz satışa çıkmayan bi telefon var almanyadaki kuzenimle konustum ordan aldırıyorum teyzem geliyormuş yakında o getirecek.telefonu gördüğünde yüzünün şeklini düşündükçe içim içime sığmıyorrr :))

slm kızlarrr
ohh ne güzel tuğba anne bi başka gerçekten ben şimdi o kdr alıştımki anneme
bi yere gitse özlüyorum hemen varlığını eksik etmesin rabbim

umutcukta eğlenmiş ne güzel

inş. demircikte uyanınca eğlenicek babasını görünce
gerçi uyanınca afallar yavrum karşısında görünce rüya görüyorum sanar herhalde
söylemedim geleceğini öğlen uyumazdı yoksa

çikolata damlalı kek attım hemen gelince yesin babamız
sever böyle şeyleri maşallaahh :))

ooo tuğba çok güzel tam sürpiriz olacak desene
ben babama ne alsam diye düşünüyorum bide eşim var :)

eşimin çok istediği bi tekne var onu sipariş etsemmi:KK53:
Allah kısmet ederse 2 seneye kdr almak istiyoruz
adı bile hazır de&du :KK1:

hmmm şimdi yazarken aklıma geldi ben en iyisi ilk önce ismi yazılı bi tabela yaptırayım :KK33:

sağol mügecim.aslında senin ki de güzel fikir ama isimler teknelerin üstlerine yazılıyor arka kısmına da bağlı olduğu limanı yazmak lazım yani önce tekneyi sipariş et sen :) ne güzel olur aslında süsleteceksin bir de amma şok olur adamlar he :) benim şimdilik sadece telefon süprizi yapacak param var belki bigün kocamdan habersiz tekne alacak kadar zenginde olurum hihihi

ecrin halıya pasta döktü bende bari halıyı tümden sileyim dedim.belim koptu :KK43:
bugün kayınpederimin doğum günü hediyesini netten almıştık bugün geldi akşam gideceğiz.arkasından babalar günü arkasından benim babamın doğum günü...bu ay babalara çalışıcaz ehehe

şu patates ruloyu deneyeceğim güzel olursa götürürüm tatlı pasta onlardan tuzlu pasta benden olur inşallah beceririm :)

sağooll gülşencim 1 ayı geçti annemi görmeyeli d.gününde ordaydık en son en çokta annemi göreceğime seviniyorum :) ne kadar büyüsekte söz konusu anne olunca çocuğuz işte.seviniyorum küçük çocuklar gibii

eşime muhteşem bir babalar günü süprizi yapıyorum.çok istediği ama burda henüz satışa çıkmayan bi telefon var almanyadaki kuzenimle konustum ordan aldırıyorum teyzem geliyormuş yakında o getirecek.telefonu gördüğünde yüzünün şeklini düşündükçe içim içime sığmıyorrr :))
oooo süperrrrrrrrrrrr ne güzellllllllllll iyi günlerde kullansın:)
slm kızlarrr
ohh ne güzel tuğba anne bi başka gerçekten ben şimdi o kdr alıştımki anneme
bi yere gitse özlüyorum hemen varlığını eksik etmesin rabbim

umutcukta eğlenmiş ne güzel

inş. demircikte uyanınca eğlenicek babasını görünce
gerçi uyanınca afallar yavrum karşısında görünce rüya görüyorum sanar herhalde
söylemedim geleceğini öğlen uyumazdı yoksa

çikolata damlalı kek attım hemen gelince yesin babamız
sever böyle şeyleri maşallaahh :))

kıyamam kuzuma özledi tabi babsını :)

babalar günü haftayamı:)
benım kayınpederımın hedıyesi hazırda kendi babama ne alıcam bılmıyorummmmm

su pastetesli rulonun tarıfını bi ara tekrar eklermısınız ben kaydettım sandım ama yokk

selam kızlar,süprizlerin süper:)
babalar gününde babama ve belki kayınpederime hediye alıcam
eşime almıcam o da bana almadı hemde konusu olduğu halde:63::63::63:

patates ruloma baaayılldııllaarrr :)) hele kayınvalidem en çok o yedi :)) hemen tarifi yazıdrdı.linki ilk veren sultandı sanırım salon bidenemm :)

annemlerede yapacağım p.tesi günü müthiş pratik ve lezzetli oldu.kayınvalidemde semizotu salatası yapmış ikisini birlikte yedim valla :)

ecrine hediyeyi verdim doğumgnün kutlu olsun dedecimm de dedim arka arkaya defalarca söledi sarıldı ağlattı dedesini.şimdiye kadar aldığım en güzel hediye işte buydu diyor :)

slm kızlar

babamız geldi demir çok şımarıyo babasına
uyku saati geçti hala uyuycaklar sağolsun eşimde çok rahat hala konuşuyolar
ama çok mutlu tam yemeğimizi bitirdik babası geldi söylememiştim
sürpriz demiştim tabiki ne olduğunun farkında değil ama babasını görünce çooooook sevindi

kucağından inmiyo onunla uyuyo
onunla kalkıyo onunla oynuyo onunla tuvalete gidiyo:KK9:

olsun be tuğba bizde tabelayı içeri asarız hihihi sürpriz değilmi
valla bnmde o kdr param olsa şimdiye kdr beklemez verirdim siparişi :)

patatesli rulo gerçekten çok güzel oluyo
annmin günündekilerde çok beğenmişti
afiyetler olsun

ben babamla eşimi düşünürken kayınpederimi unuttum hihii adamı2-3 ayda bir gördüğümüz için:KK35:onuda oğluşu düşünsün artıkın:82:

demir şayet uyurda uyanırsa denize gidicez bu sefer girmeyi planlıyorum:82::82:

slmmmmmmm

yerim ben o demiri ee özlüyor babasınıı
sende dinlen işte mügeeee eheeh demir babasını peşinden hiç ayrılmsın
burdada cok giren var denızeeee

biz dün sabahtan ceyıze gıttık geldik ögleden sonra hastalık izide vurdu öksürüyoruz hep birlikte ailecekkkkkkk

sabah eşim sagolsun kahvaltıya götürdü ordanda sahilde yıne parktaydık akşmüzeri babamlara gidecegız bugun babişkomun dogum günüüüüüüüüüüüüüüüüü

patates ruloma baaayılldııllaarrr :)) hele kayınvalidem en çok o yedi :)) hemen tarifi yazıdrdı.linki ilk veren sultandı sanırım salon bidenemm :)

annemlerede yapacağım p.tesi günü müthiş pratik ve lezzetli oldu.kayınvalidemde semizotu salatası yapmış ikisini birlikte yedim valla :)

ecrine hediyeyi verdim doğumgnün kutlu olsun dedecimm de dedim arka arkaya defalarca söledi sarıldı ağlattı dedesini.şimdiye kadar aldığım en güzel hediye işte buydu diyor :)
afiyet olsun cnm benim

slmmmmmmm

yerim ben o demiri ee özlüyor babasınıı
sende dinlen işte mügeeee eheeh demir babasını peşinden hiç ayrılmsın
burdada cok giren var denızeeee

biz dün sabahtan ceyıze gıttık geldik ögleden sonra hastalık izide vurdu öksürüyoruz hep birlikte ailecekkkkkkk

sabah eşim sagolsun kahvaltıya götürdü ordanda sahilde yıne parktaydık akşmüzeri babamlara gidecegız bugun babişkomun dogum günüüüüüüüüüüüüüüüüü

geçmiş olsun meleğim

X