2009 Nisan Anneleri

selamlar..
biz de haftasonu Bursadaydık amcamın kızının nişanı vardı. Yaseminin gölgesinde geçti biraz. kendi oynuyor tepiniyor ama beni başka kimseyle oynatmıyor. hep onla oynayacağım. hele ki babası ile dans ederken gördü kıyamet koptu bacağıma yapıştı. beni kimseyle paylaşamıyor napıcam ben yaaa...
yine de güzel geçti tabi düğün sonuçta eğlenceli oldu...
aha ahaaa bizdede durum aynıı tangoya gidiyoduk bi ara evde pratik yapmaya çalışıyoduk umut katiyyenn izin vermiyoduu aramıza giriyodu hemen ben ben ben diyee o dans edicekmiş benimlee:KK1:

sultan anlatmıştımya umutta kıyameti koparıyodu bezi değişirken ya az önce kaka yaptı hiç bişey demedim..baya oynadı hopladı zıpladı eeee sonunda pes etti annecim bezimi değişebii diyo esekk kendi eliyle aldırdım bezini mendilini getirdi odasından paşa paşa yattı değiştiriyim diyee bende naza çekiyorum sinirleniyo hadii diyee...ee o kadar tepinmeye her tarafa yayılmış tabii banyo pakladıı biziii:))

esencim ellerine sağlık yorulmuşun çalışmanında o zorluğu oluyo herşey hafta sonunu bekliyo..yine iyi altından kalkıyosun maşallahh
alpin bisikletide tahmin ettiğim şeymi acaba pilli küçük adam sürüyo..umutta teyzemlerde görmüştü ondan kalkana kadar oynamıştı bulursak alalım diyoduk fırsat olmadı...güle güle oynasınn küçük abiii

Sanırım o GülşenCim bayıldı valla gerçi bizimki maymun iştahlı bırakır yakında
Alp de hiç rahatsız olmaz öyle bıraksam hemen pişik oluyor bakalım bende evdeyken daha çok düşücem üzerine eğer kakayı dememişse çok sinirli ve kötü davranıyor bize maksat altını değiştirmeyelim diye

valla bunlar akıllandıkca dahada bı fena oluyolar sanırırm:)
sevgı alp gule gule kullansın oyuncağını temın atlamısım
valla selın annem gecen 2 saat tutamadı ne yemek yemıs ne uyumus gıt anane annem gelsın dıyomus annemde kızdı bu ne bu kadar dıye ben yapmısımda ne bu duskunlukte saydı doktu ama ben yapmadım bısey desemde anlatamadım

Olur mu SeherCim çocuğun içinden geliyor bizde her hft pazarlık var,
dün site kapısı yapıldığı için arabayı site dışına bıraktık babamız önden gitmişti
Alp le gidiyoruz dedim bak 1 ay sonra ne güzel hep beraber gezicez buralarda
ben yarın işe gidicem filan dedim gitme diyor ama sonra hep beraber gezicez olur mu
diyorum oluuuu diyor bakalım evde iki çocukla napıcam.

selin cuma aksamı biz de dügündeydik..
3müz kalktık dansa meriçte gelecek kalmıyor..
2 dk sonra anne sen git demeye basladı...
dans müziği bitene kadar beraber babasıyla dans ettiler..
dans müziği bitince babaaa dönelimmm baba dönelimm diyor..
dans etmeye devam edecek..

bende dedim babayla dans et yok ne yardan ne serden geçiyor...
biz oturduk o arkadaşları ile takılmaya devam etti..

sehercim.. meriçte anane senin kafana vuracağım sonra uf olcak ondan sonra daaaa
annem beni bakacak diyor..

annem de bana " meriç bize alışamadı diyor.. ama tabii çocuğun yapısı .. özlüyor..

bizimkide rahatsız olmaz kakadan bazen farketmemiş oluyoruz hiççç umrunda değil...
bide değiştirirken kıyamet kopuyor. artık yalvar yakar değiştiriyoruz.
koca eşşek oldular hala beze yapıyorlar :KK50:

şirvanı aradım eşi aydına gıdıyomuş oda eşine takılmış 10 gün ordalarmış 2-3 gün önce evıne gelmiş
tuvalete gıtmeye vaktım yok melek dedi fırsat bulursam girerım ama artık cok zor dedi hergün aglıyorum bagırıyoum dedi kıyamam bi bi tanesıyle başa cıkamıyoruzzzzzzz allah kolaylık versınnnn:)

allah kolaylık versin yaa.. şirvana
mellek yazdıklarını okuyunca tüylerim ürperdiii.. üzüldüm..
yardımcı tutacaktı noldu acaba

Melek sınav günleri aynıydı tüm Türkiyede .Diğer branş arkadaşları da hemfikirdi,8lerin soruları daha kolaydı.Ben İngilizceyi 7lerde zor buldum,geçen senelere oranla.Hele ki deneme sınavlarına göre baya baya zordu yani.
Bizim okulda full yapan yok,en iyi 1 yanlış olan var.

elif sen 7 ler cumtesi deyince bende şaşırdım

ya 8lerın matematık cok zor be kitapcıktan baktıkta ben bile yapamadım
heleki bir pil sorusu var anlam bile veremedik...

bizim burda 7lerden bi oglan var 450 beklıyor 8lerdende bi kız var 490 beklıyor kız süper yanlız inek dıyorlar ondan işdee
hak eden hak edıgı yerlerı kazanır inşallahhhhhhhhh

sen hangi sınıflkara giriyorsun elif ortaokulmu ?

valla ıcınden gelıyoda cok fazla ya ınsan bunalıyo bazen merıce baksen akıllı bıdık nelerde dıyo hadı sız clısıyosunuz esencım selıncım ben calışmıyorumda sureklı bır aradayızama sorun işte
şirvana cok uzuldum ne kadar zor bı durum allah yardımcısı olsun bız bı taneyı yerı gelıyo cekemıyoken o ıkıtaneyle bas edıyo allah kolaylığını versın
sınava gırenlerde ınsallah ıstediği notları alırlar

günaydınn
dün sabah ayrılırken ağlamıştı tüm gün sinir küpü gezdim çok şükür bugün güzel ayrıldık...

Ewet selin ya gerçi bizimki artık çok ağlamıyor ben hergün işte dedeye şunu göstericez
sen anlat o bilmiyo filan diyorum bazen birşey demezsem de eve yaklaşınca anne ben dedeye ne göstericem şimdi diyor :-))

Ewet selin ya gerçi bizimki artık çok ağlamıyor ben hergün işte dedeye şunu göstericez
sen anlat o bilmiyo filan diyorum bazen birşey demezsem de eve yaklaşınca anne ben dedeye ne göstericem şimdi diyor :-))

hah ha cin bunlar ya..
ben de her sabah ne tiyatrolar yapıyorum kendim bile şaşıyorum..
bu sabah eline ksilefonu almıştı oynamak için hadi araba da babayla beraber müzik yapın o da miyop mikropu(bi çocuk şarkısı) açsın dedim. o zaman sevine sevine gitti. bi de babanne de ppeyi izlerken onun ksilefon çaldığı bölüm denk gelmiş çok mutlu olmuş beraber müzik yapmışlar.
ama dün çorap giymek istemedi ordan bi huysuzlaştı babası da üstüne gidince iyice azıttı..

slmlar
hemen şöylebi bakıp kaçıyorum
güne gidiyorum :9

deniizn truff ından yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim ama hava sıcak olduğu için hemen yapmanız gerekiyo yoksa yapışıyo

demirde kakasını yapar sonra anne hadi tuvalete der demese bile poposunu çekiştirip duruyo

hatta bazen çişini yapıncada çekiştiriyo
rahatsız oluyo ama tuvalete yapmıyo
gerçi dün akşam kendini yırttı tuvalete çiş yapıcam diye iyi hadi dedim bismillah başladık herhalde
oturdu ıkındı sıkındı yok gelmiyo çiş dedi kalktı :))

dün yine denizdeydik demir deniz kenarından hiç ayrılmadı maşallah çok seviyo suyu ama daha henüz
denize girmek istemiyo su soğuk ondan sanırım ben girdim oh mis gerçekten

bide orda aşk ve cezadaki bora vardı cillop gibi adammış gerçekten çok hoştu :)))

merhaba kızlar
kontrole gittik
oğluşum 94 cm 15 kilo
biraz kansızlık çıktı bide alerjisi var dedi yanında parfüm vs kullanmayın dedi
kayra bu aralar çıplak dolaşıyor ben giydiriyorum o çıkarıyor çorap pantolon külot bazen bez hiç istemiyor,
kan verdik bende şeker hastalığı için tahlil istedim selimin kızını duyunca yaptırayım dedim kız kardeşimde şeker hastası olunca korktum açıkçası , bu aralar çok su içiyor doğal olarak idrara çok çıkıyor bide eşim arada nefesi kokuyor dedi bende korktum bugün alacağız sonuçları inşallah bişey çıkmaz ..

X