- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
aha ahaaa bizdede durum aynıı tangoya gidiyoduk bi ara evde pratik yapmaya çalışıyoduk umut katiyyenn izin vermiyoduu aramıza giriyodu hemen ben ben ben diyee o dans edicekmiş benimleeselamlar..
biz de haftasonu Bursadaydık amcamın kızının nişanı vardı. Yaseminin gölgesinde geçti biraz. kendi oynuyor tepiniyor ama beni başka kimseyle oynatmıyor. hep onla oynayacağım. hele ki babası ile dans ederken gördü kıyamet koptu bacağıma yapıştı. beni kimseyle paylaşamıyor napıcam ben yaaa...
yine de güzel geçti tabi düğün sonuçta eğlenceli oldu...
sultan anlatmıştımya umutta kıyameti koparıyodu bezi değişirken ya az önce kaka yaptı hiç bişey demedim..baya oynadı hopladı zıpladı eeee sonunda pes etti annecim bezimi değişebii diyo esekk kendi eliyle aldırdım bezini mendilini getirdi odasından paşa paşa yattı değiştiriyim diyee bende naza çekiyorum sinirleniyo hadii diyee...ee o kadar tepinmeye her tarafa yayılmış tabii banyo pakladıı biziii:))
esencim ellerine sağlık yorulmuşun çalışmanında o zorluğu oluyo herşey hafta sonunu bekliyo..yine iyi altından kalkıyosun maşallahh
alpin bisikletide tahmin ettiğim şeymi acaba pilli küçük adam sürüyo..umutta teyzemlerde görmüştü ondan kalkana kadar oynamıştı bulursak alalım diyoduk fırsat olmadı...güle güle oynasınn küçük abiii