2009 Nisan Anneleri

Allah yardımcınız olsun insallah iyi insanlrla karşılaşırsınız minecim..

benim de canım şölee gezip dolaşmak tatil istiyor...
yaz tatili taaa eylülün başı..

GülşenCim dönem dönem oluyor şaşırtıyorlar bizi
Alp de 4 günün ardından kesin problem yapar dedim
hiç sesini çıkarmadan gitti ananesine tabi kucağına değil :-))
ama yarın napar bilmiyorum....
Ben genelde anane napmış gidip bakalım vs şeklinde gitmeden konuşuyorum
o zaman içeri giriyor sonra bay bay deyip kaçıyoruz babasıyla :-((
haklısın cnm dönemsel değişiyo bu çocuklar..annem aradı uyumuyomuş anne diye ağlıyomuş ev yakındı hemen gittim yüzüme bile bakmıyo herhangi biriymişim gibi davranıyo acayip bu 2009 modeller..eve bıraktım şimdi kardeşimde yanında evde uyuyo dişmi acaba yine huysuzluğu sayamadım ama 2 dişi eksik gibi umutun..

canım çok geçmiş olsun elanın ağlamaması iyi olmuş yoksa durum dahada zor olurdu

canlarım ya ayrılmak istemiyorlar , kayrada ananesiyle iyi anlaşıyordu ama temmuzda mecburen bakıcı ayarlayacağız bakalaım nasıl alışacak sizler yine şanslısınız anneniz bakıyor benim oğluşum bakıcıyla kalacak :KK14: :KK14:

üzülme cnm..Allah iyi birini çıkarır inşallah karşınıza kayrada sever ..büyüdüler artık çok şükür sevmezse belli eder zaten kuzucuk

haklısın cnm dönemsel değişiyo bu çocuklar..annem aradı uyumuyomuş anne diye ağlıyomuş ev yakındı hemen gittim yüzüme bile bakmıyo herhangi biriymişim gibi davranıyo acayip bu 2009 modeller..eve bıraktım şimdi kardeşimde yanında evde uyuyo dişmi acaba yine huysuzluğu sayamadım ama 2 dişi eksik gibi umutun..

üzülme cnm..Allah iyi birini çıkarır inşallah karşınıza kayrada sever ..büyüdüler artık çok şükür sevmezse belli eder zaten kuzucuk
inşallah iyi biri çıkar karşımıza üzülmemek düşünmemek elde değil aklımdan hiç çıkmıyorki bazen kuzucuğuma bakıp bu saatlerde ne yapacaksın acaba ben yokken beni arar uyanınca anneee diye bağırıyo gelince gülücükler kahkahalar ... sonrada önemli olan sağlıklı olması diyorum
Allah yardımcınız olsun insallah iyi insanlrla karşılaşırsınız minecim..

benim de canım şölee gezip dolaşmak tatil istiyor...
yaz tatili taaa eylülün başı..

inşallah Esencim zor bir durum hayırlısı bakalım inşallah merhametli ilgilenen sevgi dolu biri çıkar karşımıza

selam
bugün yerime oturmadım desem yeri
umarım herkesikler iyidir.
yaseminin biraz burnu akıyor. huysuzluk yapıyor bizde burun akıntısı :)
haftasonu birazcık gezdik hasta diye çoşamadık :)

minecim insallah..

yasemine geçmiş olsun annesii.. insallah hafif atlatır..

Deniz çok kötü olmuş gerçekten de,Ela nın fazla korkmaması iyi yanı olmuş.Ben de korkarım asansörden.

Seher sana da çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.

Sultan özledin beni herhalde,rüyana girmişim:-))

Bir FB li olarak kendimi ve FB lileri kutluyorum.Gerçi artık hiç takip etmiyorum hangi tk ne yapıyor diye.Lise dönemindeki futbolcuları hatırlıyorum ama şimdi bir tane futbolcu bilmem:-)

Yasoşa da geçmiş olsun,ilerlemeden atlatır inşallah.

ayaklarım zonkk zonkk zonkluyorrr allahım bi insanın enerjisi hiç tükenmez mi o parktan hiç bıkmazmı
en az 20 kere kaymıştır ama yok bıkmıyoorr
hele şu dönemeli kaydıraktan kaymaya bi başladımı koparmak imkansız
baskette oynadı alışverişede gittik ben öldüm o yorulmadı

gelir gelemzde aannee süt ver uyumak istiyom uyuummaakk diye emir buyurdu uyuyor şimdi :)

Tuğba aynen yaa.Bide heryerde park görüyoruz,gezmeye bile gitsek yakalanıyoruz mecbur.Hadi dediğin gibi bıksalar tamam da,ne kadar kaysa da oynasa da hiç doymuyor ve her seferinde ağlıyor.Onun peşinde gezmekten daha çok yoruyor ağlaması.
Herşeye benimm diyorlar ya,Miray parktaki herşey için de benimmm diyor,ve başka çocukların kaymasını istemiyor,ağlıyor falan.Ayyyy çok zor ya:-(

Ecrin yine uyumak istiyormuş kendisi.Bizimki o kadar çok uykusu olmasına, huysuzluk yapmasına rağmen uyumak da istemiyor,ağlıyor uyumayalım diye.Baze üstünü değiştireceğim zaman bile biz uyumayalımmmm diye ağlıyor.

aynen elif herşey benim benim benimmm
salıncakta sallandı indi sonra iki kardeş geldiler kız binerken erkek kardeşi salıncağı tuttu yardım etmek için o binene kadar hemen koştu salıncağı kaptı yine sallandı neyse sıkıldı indi bu sefer kaydırağa kimse çıkmasınmış...bide dondurmalı bi velet vardı bütün elleri falan dondurma içinde ecrini ittirdi merdivenlerde düşmedi ama ben bi bağırdım çocuğa gayri ihtiyari oldu ama zaten midem bulandı ona baktıkça bide ecrini ittirince tutamadım.

sonra anası geldi süslü püslü çocuk rezil içinde silmedi bile ellerini
ben ecrin doğdu doğalı kocaman çantalar alıyorum 1 kat üst baş bezinden bodysinden pantolona kadar bi kocaman poposil suyu vs. sığsın diye millet çok rahat anacım geç kız gibi gelmiş parka

artık ne istediklerini ne istemediklerini söylüyorlar valla uyuyalım acıktım meyve istiytorum yemicem uyumucam....sıradaaa tuvaletim geldi var :)

melek nerelerde yahu girmiyor mu ne

Son düzenleme:
bende bendee :)

ben bir karar aldım artık bilgisayarı sadece ecrinin uyuduğu saatlerde açmaya çalışacağım.
laptopa çok sardı devamlı caillou aç ecrin resimlerini aç ecrn videosu aç diye başından ayrılmıyor
işlerime bile bakamıyorum.

beni çok taklit ediyor zaten bugü sabahtan işelre baktım kapattım.cam siliyordum o da başladı silmeye sormadı bile laptopu

bende bugün kendime 3 tane kitap aldım elimde okumadığım kitabım kalmamıştı.artık onun ihtiyaçları ve oyunları dışında beni hep okurken görmesini istiyorum.bakalım yapabilecek miyim...birşey değil de işler siteler facede sitelerin sayfaları vs...bunları tepetaklak etmeden götürebilirsem çok iyi olacak.

yada laptopu küçük odaya koyup o fark etmeden gidip orda herşey yolunda mı bakarak idare edeceğim.

bu arada aldığım kitaplar
ayşe kulin hayat dürbünümde 40 sene
tuna kiremitçi selanikte sonbahar
elif şafak aşk

ejderha dövmeki kız kitabını çoka radım bulamadım birde sabiha hanımın son kitabını bulamadım netten sipariş vereceğim

ayaklarım zonkk zonkk zonkluyorrr allahım bi insanın enerjisi hiç tükenmez mi o parktan hiç bıkmazmı
en az 20 kere kaymıştır ama yok bıkmıyoorr
hele şu dönemeli kaydıraktan kaymaya bi başladımı koparmak imkansız
baskette oynadı alışverişede gittik ben öldüm o yorulmadı

gelir gelemzde aannee süt ver uyumak istiyom uyuummaakk diye emir buyurdu uyuyor şimdi :)
vay minik kraliçe:))

Deniz çok kötü olmuş gerçekten de,Ela nın fazla korkmaması iyi yanı olmuş.Ben de korkarım asansörden.

Seher sana da çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.

Sultan özledin beni herhalde,rüyana girmişim:-))

Bir FB li olarak kendimi ve FB lileri kutluyorum.Gerçi artık hiç takip etmiyorum hangi tk ne yapıyor diye.Lise dönemindeki futbolcuları hatırlıyorum ama şimdi bir tane futbolcu bilmem:-)

Yasoşa da geçmiş olsun,ilerlemeden atlatır inşallah.
ehehe evet olabilir:)
hatta bugün aklımdan geçti havalar düzeldi buluşalım diye
buraya girdim seher belini incitmiş..

aynen elif herşey benim benim benimmm
salıncakta sallandı indi sonra iki kardeş geldiler kız binerken erkek kardeşi salıncağı tuttu yardım etmek için o binene kadar hemen koştu salıncağı kaptı yine sallandı neyse sıkıldı indi bu sefer kaydırağa kimse çıkmasınmış...bide dondurmalı bi velet vardı bütün elleri falan dondurma içinde ecrini ittirdi merdivenlerde düşmedi ama ben bi bağırdım çocuğa gayri ihtiyari oldu ama zaten midem bulandı ona baktıkça bide ecrini ittirince tutamadım.

sonra anası geldi süslü püslü çocuk rezil içinde silmedi bile ellerini
ben ecrin doğdu doğalı kocaman çantalar alıyorum 1 kat üst baş bezinden bodysinden pantolona kadar bi kocaman poposil suyu vs. sığsın diye millet çok rahat anacım geç kız gibi gelmiş parka

artık ne istediklerini ne istemediklerini söylüyorlar valla uyuyalım acıktım meyve istiytorum yemicem uyumucam....sıradaaa tuvaletim geldi var :)

melek nerelerde yahu girmiyor mu ne
aynen bende kocaman bavul tarzı çantayla geziyorum
çocuğu olmayan dalga geçiyor ama olunca görücem onları:)

Tuvaletim geldiii,yi sabırsızlıkla bekliyoruz ehhehehhee

inşallaaaaah ama bizde hiç belirtim yok..

melek ceza almış perşembe kalkçakmış cezası

slmm güzellerrr denızcım cok geçmiş olsun seni çok ıyı anlıyorum ben ecemle 45 dk kaldım asansorde ama senınki daha kötü olms kayış sesi falan ayy allah korusun :KK43:

seher sanada geçmiş olsun cnm ..

melek ne cezası almıs ya ??

mügeyle meleğin yokluğu hissediliyoo müge niye girmedi bugün acaba ??
sinemdende haber yok merak ettim inş.korktuğu gibi bisey çıkmaz

bu aralar acayipp anneci olduk yaa istiyodum bana düşkün olsun diye ama abarttı umut bu aralar kuzum benimm seviyorum onu ya naparsa yapsınn Allahım uzun sağlıklı ömürler versin hepsinee

Ben asansörde kalmaktan korkuyorum da,en çok neden korkuyorum biliyor musunuz?Bilmediğim bir binada,ben yalnızken orta katlardan birinde bir erkeğin binmesi,abowwwwww

merhaba kızlar
doktora tekrar gıttım bu gun adam yatak ıstıratı vedı bıde dıyokı bu kızla nasıl yatıcaksın bılmeme amma aynen dedım bende bıraz daha ıyım ama anı hareket edemıyorum yanı oturdugum yerden dırek kalkamıyorum hala cuma gunu kaynanamı hastaneye yatırıcaz psıkıyatrıye bı yandan onlada uğrasıyorum cumartesi gidilmesi gereken bi düğün pööfff isterseniz haftaya musaıtım beklerım buyrun gelın hem pıknık gıbı yaparız denız kıyısında ıstediğiniz için ben de ıstedım boyle olmasaydımbu hafta için ne guzel hazır havalarda sıcakken havalar ısınır artık bu saatten sonra ınsallahta kısa zamanda buluşuruz
denız allah korumus canım korkmanız normal aman bıdaha olmaz ınsallah
mıne sende ıstediin gibi bi bakıcı bulursun kayraya ınsallah merhametlı sefkatli
selın yasemınede gecmıs olsun canım
sınemde gırmemıs bu gun mügede
melek nıye ceza almıskı sultan
ecrın o saatte uyuyunca uyanmazmı tuğba bı daha bende senın gıbı yaptım selen sureklı leptopun tepesınde olunca kaldırdım telden gırdım gunduz o uyuyunca acuyorum yada
mırayda parklar kralıcesı masallah ona elıf
gulşen derler ya cocuğumun hasta olduna değil huyunun değiştiğine yanarım bızımde oyle oluyo sanırım
alıyecım ben gemlıkte oturuyorum sızde dınlendınız geldınız ne guzel
yarın bursaya gıdıcem hastaneye ugrayıp yapılcak testlerı yaptırcaz kaynanama anca aksama gırerım

iyi geceler dyim artı anca yetişebildim

bütün gün demirin peşindeyim çıkmadığı yer kalmıyo 1 dk oturmuyo
beni gören kilo almamışsın diyo nasıl alayım diyorum ne dışarıda duruyo ne evde
gerçi popişim yayıldı ama :)))

yarında çardakta misafirlerimiz var ona hazırlık yaptık annemle
demirle ne kdr zor oldu anlatamam çünkü ne bakan vardı nede demirin durduğu en son pizza yaparken
hamuru verdim eline başladı oynamaya bizde rahatça yaptık
demin duşumu aldım bi bakayım dedim

denizcim çok geçmiş olsun bende korkardım öyle bi durumda
yoksa bende çok soğukkanlıyımdır

sehercim sanada geçmiş olsun cnm çok kötü bel ağrısı

melek niye ceza almış ya bende merak ettim şimdi

sevgiiiii bnmde nefesim tıkanıyo yaaa bebe kyukarı çıktıkça olur dedi bnm dr.um

babamız çarş. perş. gelirim dedi ama ben kendimi artık hzırlamıyorum:63::63:

herkese iyi geceler ben yatayım

müge allah kolaylık versin canımm biz bile bu halimizle yoruluyoruzzz senin yine maşallahın var valla melek ve seni okuyunca yaptıklarınızı ben yoruluyorum :))

eheheh elif alemsin ya Allah karşılaştırmasın o zaman
faceden mesaj attım birinin yüzünden ceza yedim dedi biriyle atıştı heralde:)
perşembeye kadar cezalıymış

seher sen kasma kendini ya olsun cnm sen iyileş kendine iyi bak nasıl yatacaksan valla çocukla kolay gelsin

X