Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın cnm dönemsel değişiyo bu çocuklar..annem aradı uyumuyomuş anne diye ağlıyomuş ev yakındı hemen gittim yüzüme bile bakmıyo herhangi biriymişim gibi davranıyo acayip bu 2009 modeller..eve bıraktım şimdi kardeşimde yanında evde uyuyo dişmi acaba yine huysuzluğu sayamadım ama 2 dişi eksik gibi umutun..GülşenCim dönem dönem oluyor şaşırtıyorlar bizi
Alp de 4 günün ardından kesin problem yapar dedim
hiç sesini çıkarmadan gitti ananesine tabi kucağına değil )
ama yarın napar bilmiyorum....
Ben genelde anane napmış gidip bakalım vs şeklinde gitmeden konuşuyorum
o zaman içeri giriyor sonra bay bay deyip kaçıyoruz babasıyla :-((
canım çok geçmiş olsun elanın ağlamaması iyi olmuş yoksa durum dahada zor olurdu
canlarım ya ayrılmak istemiyorlar , kayrada ananesiyle iyi anlaşıyordu ama temmuzda mecburen bakıcı ayarlayacağız bakalaım nasıl alışacak sizler yine şanslısınız anneniz bakıyor benim oğluşum bakıcıyla kalacak
inşallah iyi biri çıkar karşımıza üzülmemek düşünmemek elde değil aklımdan hiç çıkmıyorki bazen kuzucuğuma bakıp bu saatlerde ne yapacaksın acaba ben yokken beni arar uyanınca anneee diye bağırıyo gelince gülücükler kahkahalar ... sonrada önemli olan sağlıklı olması diyorumhaklısın cnm dönemsel değişiyo bu çocuklar..annem aradı uyumuyomuş anne diye ağlıyomuş ev yakındı hemen gittim yüzüme bile bakmıyo herhangi biriymişim gibi davranıyo acayip bu 2009 modeller..eve bıraktım şimdi kardeşimde yanında evde uyuyo dişmi acaba yine huysuzluğu sayamadım ama 2 dişi eksik gibi umutun..
üzülme cnm..Allah iyi birini çıkarır inşallah karşınıza kayrada sever ..büyüdüler artık çok şükür sevmezse belli eder zaten kuzucuk
Allah yardımcınız olsun insallah iyi insanlrla karşılaşırsınız minecim..
benim de canım şölee gezip dolaşmak tatil istiyor...
yaz tatili taaa eylülün başı..
vay minik kraliçe:))ayaklarım zonkk zonkk zonkluyorrr allahım bi insanın enerjisi hiç tükenmez mi o parktan hiç bıkmazmı
en az 20 kere kaymıştır ama yok bıkmıyoorr
hele şu dönemeli kaydıraktan kaymaya bi başladımı koparmak imkansız
baskette oynadı alışverişede gittik ben öldüm o yorulmadı
gelir gelemzde aannee süt ver uyumak istiyom uyuummaakk diye emir buyurdu uyuyor şimdi :)
ehehe evet olabilir:)Deniz çok kötü olmuş gerçekten de,Ela nın fazla korkmaması iyi yanı olmuş.Ben de korkarım asansörden.
Seher sana da çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.
Sultan özledin beni herhalde,rüyana girmişim)
Bir FB li olarak kendimi ve FB lileri kutluyorum.Gerçi artık hiç takip etmiyorum hangi tk ne yapıyor diye.Lise dönemindeki futbolcuları hatırlıyorum ama şimdi bir tane futbolcu bilmem
Yasoşa da geçmiş olsun,ilerlemeden atlatır inşallah.
aynen bende kocaman bavul tarzı çantayla geziyorumaynen elif herşey benim benim benimmm
salıncakta sallandı indi sonra iki kardeş geldiler kız binerken erkek kardeşi salıncağı tuttu yardım etmek için o binene kadar hemen koştu salıncağı kaptı yine sallandı neyse sıkıldı indi bu sefer kaydırağa kimse çıkmasınmış...bide dondurmalı bi velet vardı bütün elleri falan dondurma içinde ecrini ittirdi merdivenlerde düşmedi ama ben bi bağırdım çocuğa gayri ihtiyari oldu ama zaten midem bulandı ona baktıkça bide ecrini ittirince tutamadım.
sonra anası geldi süslü püslü çocuk rezil içinde silmedi bile ellerini
ben ecrin doğdu doğalı kocaman çantalar alıyorum 1 kat üst baş bezinden bodysinden pantolona kadar bi kocaman poposil suyu vs. sığsın diye millet çok rahat anacım geç kız gibi gelmiş parka
artık ne istediklerini ne istemediklerini söylüyorlar valla uyuyalım acıktım meyve istiytorum yemicem uyumucam....sıradaaa tuvaletim geldi var :)
melek nerelerde yahu girmiyor mu ne
Tuvaletim geldiii,yi sabırsızlıkla bekliyoruz ehhehehhee