2009 Nisan Anneleri

sinem inşallah dr dan hayırlı haberlerle dönersiniz.çocuklara ve yaşlılara hiç kıyamıyorum.allahım onları tüm kötülüklerden korusun ve en başı sağlık versin.çok geçmiş olsun.

esencim geçmiş olsun annene meriçte yanındamıydı yoksa

sinemcim aklına kötü şeyler getirme hayırlı sonuçlar alıcaksınız inşallahh

yok canım allahtan erkek kardesim parka götürmüş. yoksa çok korkardı..
1 parmak boyunda yarık... hala gitmiyormuş doktora kız kardesim gelmiş zorla göndermiş

günaydıınnn...
Tuğba aynen yaa.Bide heryerde park görüyoruz,gezmeye bile gitsek yakalanıyoruz mecbur.Hadi dediğin gibi bıksalar tamam da,ne kadar kaysa da oynasa da hiç doymuyor ve her seferinde ağlıyor.Onun peşinde gezmekten daha çok yoruyor ağlaması.
Herşeye benimm diyorlar ya,Miray parktaki herşey için de benimmm diyor,ve başka çocukların kaymasını istemiyor,ağlıyor falan.Ayyyy çok zor ya:-(

Ecrin yine uyumak istiyormuş kendisi.Bizimki o kadar çok uykusu olmasına, huysuzluk yapmasına rağmen uyumak da istemiyor,ağlıyor uyumayalım diye.Baze üstünü değiştireceğim zaman bile biz uyumayalımmmm diye ağlıyor.
aynen aynen..parkı 20 metreden görüyo sallananları falan yere oturup bağırıyo heey o benim diye..aynı yaşlarda başka çocuklarda yapıyo bazen ama 3-4 yaş rahat sanırım bu konuda..
ela da 3-4 gündür evdeysek anne uykum geldi diyo yatıyoruz iyi oluyo..çişi de böyle söylese keşke :KK70:
bende bendee :)

ben bir karar aldım artık bilgisayarı sadece ecrinin uyuduğu saatlerde açmaya çalışacağım.
laptopa çok sardı devamlı caillou aç ecrin resimlerini aç ecrn videosu aç diye başından ayrılmıyor
işlerime bile bakamıyorum.

beni çok taklit ediyor zaten bugü sabahtan işelre baktım kapattım.cam siliyordum o da başladı silmeye sormadı bile laptopu

bende bugün kendime 3 tane kitap aldım elimde okumadığım kitabım kalmamıştı.artık onun ihtiyaçları ve oyunları dışında beni hep okurken görmesini istiyorum.bakalım yapabilecek miyim...birşey değil de işler siteler facede sitelerin sayfaları vs...bunları tepetaklak etmeden götürebilirsem çok iyi olacak.

yada laptopu küçük odaya koyup o fark etmeden gidip orda herşey yolunda mı bakarak idare edeceğim.

bu arada aldığım kitaplar
ayşe kulin hayat dürbünümde 40 sene
tuna kiremitçi selanikte sonbahar
elif şafak aşk

ejderha dövmeki kız kitabını çoka radım bulamadım birde sabiha hanımın son kitabını bulamadım netten sipariş vereceğim
ejderha dövmeli kız süpeerrrr....ben 3 günde bitirdim de kk da nerdesin sen kaç gündür demişlerdi ejderha dövmeli kızı okudum demiştim o kadar sürükleyici ki..ben genelde o tarz okurum..
meriç hanım sabaha kadar uyamadı yine...

1 -2 saatlik uykuyla duruyorum.
kafam kazan gibi..
oof dişler mi ki..gerçi bizim çıktı hepsi ama..arada burnu tıkanıyo..terliyo..üşüyo hep bi bahane var..
annemin kafasına kutu düşmüş yarılmış..
doktorada gitmemiş dirseklerine kadar kan olmuş..
iyiyim diyor..
kız kardesim zorla doktora gitmesine ikna etmiş 5 dikiş atmışlar ya..
üff çok canım sıkıldı..
çoook geçmiş olsun..

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederiz..cep telefonu yanımda biniyorum hala valla..kilidi varmış düşmezmiş ya :) ona güveniyorum bi de acil nosu var adam hemen geliyo..tabi allah bi daha yaşatmasında..mecbur biniyosun hele çok sıcak oldu şimdi en üst katta da oturuyoruz..
hep baş dönememden yakınırdım ya..dr gittim kan idrar falan baktırdım herşey normal çıktı..çok su iç dedi adam..bi de çevremde herkes biz de çocuk büyütürken çok dönerdi diyolar..belki öğlen ya da akşam uykum geliyo ela izin vermiyo ya ona bağı uyuyorum vücudum istediği zaman değil ondandır..gerçi hepimiz öyleyiz ama ben hassasım sanırım azcık uyku konusunda..
sinem ve seher e çook geçmiş olsun..

günaydın
esen senin annene de geçmiş olsun. iyiki götürmüş doktora kardeşin

deniz sizde kötü bir korku yaşmışsınız Allahtan ela çok etkilnememiş. Bizden daha dayanaklı bu kuzular maşallah

gerçekten selincim..
bi defa daha anladım ki kızımın bu yaşa kadar yapışık yaşamasından belliymiş..
yanında annesi babası var diye kapalı karanlık bi yerde kaldığı halde başıma bişey gelmez annem babam yanımda diye düşünüyo..ben o kadar karanlıkta kalınca kalınca bağırır demiştim ama maşallah telefonun ışığı ve bizi görmesi yetti..
anne abi gelcek tamir etcek çıkcaz diye bizi tekrar edip durdu..

esencım çok geçmiş olsun annene ya allah beterınden korusun inşallahh..

sinemcım sende üzme kendini ya erken teşhişle iyi olucak inşallahh kuzucuğun acil şifalar canım ..

bende pazara gittim kızıma dana ciğeri kavurdum 1 tabak yedi maşallahh et suyu kaynattım onuda akşama çorba yaparım ama çorbayı sevmıyor ecem hala oyunla makarna et pilav börek yesin anca:))

maşallah Ecem' e bizimki de öyle sade yemez illa çorba olacak
etle işi yok, gerçi yemeyle işi yok :-)

Merhaba kızlar...bu sefer de modem arızalandı bakamadım.....

Biz de asansörde kalmıştık ailecek...ama çıkmamız çok sürmedi..hem de ara da kalmıştık..Allah tan elektrik çok sürmeden gelmişti..akşam olunca ürkütücü olabiliyo....

geçmiş olsun size de Deniz....

Sinem umarım iyi çıkar sonuçlarınız....

Seher geçmiş olsun canım...

Esencim annene de geçmiş olsun..................

geçmiş olsun esen Allah korusun annelerimizi ya sevdiklerimizi..
geçen akşam aklıma geldi babam 62 yaşında birde hüzün çöktü yıllar geçiyor çocuğum büyüyor diye seviniyorum ama annem babam yaşlanıyor onlar olmazsa ben ne yaparım

nasıl yaşarım babamın kokusu annemin şefkati olmadan:KK43:
oooofff çok derin konular bunlar

ecemede yarasın löp löp et olsun

keremle bugün sohpete gittik yaşıtı 3 çocuk vardı ama resmen bana işkence çektirdi sürekli ağladı peşii bırakmadı çocuklarla oynamadı herkes Allah sabır versin dedi düşünün bugün benim sabrımın denenme günüydü sanırım off

bu arada gece uyumayan kuzularımıza bol bol uyku diliyorum
Allaha şükür maşallah bizim öyle bir sorunumuz kalmadı uyuyoruz darısı sizin başınıza..

iyi akşamlar kızlar
dün giremedim misafirler gitti eşim geldi sürpriz yaptı bize
demir delirdi resmen dün bi danslar bi danslar yavrum çok özlemiş babasını

esencim annene geçmiş olsun cnm

sinemcim inş. güzel haberler getiriceksin bize

okuyamadım uykum var bugn yoruldum aklımda kaldığında yazıyorum

sultan bu gece uyumaz kerem yazdın ya buraya :)

ya bu arada kızlar sizin çocuklarda çok su içiyomu
demir çok su içmeye başladı korkuyorum bende şeker mi var diye
acaba hava ısındı ondanmı içiyo dün annemlerin arkadaşlarından biri takip edin
bi tanıdığın 1.5 yaşındaki çocuğuna şeker tanısı konulmuş o da çok su içip çok ıslatıyomuş altını
dedi korktum bende

ağzından yel alsın mükee:))

keremde çok su içiyor ama daha çok oynamak için anne şubu anne şubu bardaktan bardağa döküyo suyu koltuklar çürür yakında heryer ıslak:)

geçmiş olsun esen Allah korusun annelerimizi ya sevdiklerimizi..
geçen akşam aklıma geldi babam 62 yaşında birde hüzün çöktü yıllar geçiyor çocuğum büyüyor diye seviniyorum ama annem babam yaşlanıyor onlar olmazsa ben ne yaparım

nasıl yaşarım babamın kokusu annemin şefkati olmadan:KK43:
oooofff çok derin konular bunlar

ecemede yarasın löp löp et olsun

keremle bugün sohpete gittik yaşıtı 3 çocuk vardı ama resmen bana işkence çektirdi sürekli ağladı peşii bırakmadı çocuklarla oynamadı herkes Allah sabır versin dedi düşünün bugün benim sabrımın denenme günüydü sanırım off
sağol canım. ben de onu düsündüm bu kaza da..
tamamen aynısını ... çocuğum büyüyüor ama annemler yaşlanıyor...
onları çok seviyoyorum.. allah başımızdan eksik etmesin..
iyi akşamlar kızlar
dün giremedim misafirler gitti eşim geldi sürpriz yaptı bize
demir delirdi resmen dün bi danslar bi danslar yavrum çok özlemiş babasını

esencim annene geçmiş olsun cnm

sinemcim inş. güzel haberler getiriceksin bize

okuyamadım uykum var bugn yoruldum aklımda kaldığında yazıyorum

sultan bu gece uyumaz kerem yazdın ya buraya :)

ya bu arada kızlar sizin çocuklarda çok su içiyomu
demir çok su içmeye başladı korkuyorum bende şeker mi var diye
acaba hava ısındı ondanmı içiyo dün annemlerin arkadaşlarından biri takip edin
bi tanıdığın 1.5 yaşındaki çocuğuna şeker tanısı konulmuş o da çok su içip çok ıslatıyomuş altını
dedi korktum bende
gözün aydın müge.. sağol canım..
bizim ki de çok su içiyor..

Günaydın...
Alp Demir de çok su içiyor Müge hele ki çok yerse susatacak şeyler filan...
Gözünaydın eşin gelmiş Demir in mutluluğunu tahmin ediyorum....

Günaydın

Enes Kaan da acayip su içiyo....biraz havadan artık.....bazen de yedikleriyle alakalı oluyo.....
şeker falan olduğunu sanmam.....dr.a sormuştum daha önce ......içsin işte daha ne istiyosunuz demişti : )

oğlumu biraz bisikletiyle gezdiriyim başımda beni bekliyooo.......

güzel bi gün olsun herkese.

günaydınn
gözünaydın müge..
ela da çok içiyo her gördüğünde yani..yoksa aklına pek gelmez..bi de bardakla kendi içiyo artık onun hevesi de var bizde..kışın vereyim bardakla dedim çok döktü ıslandı..şimdi yaz geldi diye veriyorum artık dökmüyo ama maşallah..

X