2009 Nisan Anneleri

Günaydın

bakamadım 1 haftadır malesef......umarım herkesler iyidir.....Son sayfalardan Sinem in yazdıklarını gördüm...içini rahat tut canım......belki de çocuklarda aynı değerde olması gerekmiyordur....

biz de hastalıktan nefes alamadık nerdeyse.....önce ben faranjit vs. oldum...sonra da oğlum da orta kulak iltihapı çıktı derken yeni yeni toparlandık.....

herkese iyi pazarlar........

slmlarr

aliyecim ne demek cnm sen gel yeterki
valla ne giydireceğimi kestiremiyorum inş. çok sıcak olmazda pişikle uğraşmayız
zira küçücük çocuğu o sıcaklarda nasıl emziiricem kara kara düşünüyorum

çok geçmiş olsun devrimcim inş. bi daha hastlık uğramaz

haklısın sinemcim ne kdr takmasanda anne yüreği işte düşünüyosun inş. gzl haberlerle döneceksin

kolay gelsin sultiş inş. bu sınavlardada başarılı olacaksın ben inanıyorum
yürü yavrum kim tutar seni :)))

ben dün çok mutluydum artık değilim
çünkü eşimin işi çıktı gelemiyo
çok sinir bi durum yaaa tam yarın gelecek diyosun iş çıkyıo ööff pööfff

bende temizliğimi yaptım demir bey uyandı şimdide gidip onunla ilgileneyim kızda içerde
zurna davul eşliğinde halay çekiyo sanıırım :)))

aaa neden kimsecikler yazmamışşş

şampiyon olduukkkkk :)))

ayy biz saat 8 gibi markete gittik demirde dışarıda güzel süt içiyo diye
süt aldım marketten çocuk içti içti deken karnını tuttu anne annee dedi noldu oğlum dedim
bende sandımki kakası geldi böyle ıkınır gibi yaptı ki demir dışarıda hayatta yapmaz gelince bile
tutuyo ala alaa dedim noluyo
sonra baktım ağzını tutuyo hoopp diye bi çıkardı

bugün denize gittik ama girmedik tabi buz gibiydi annem girdi
demirde ayaklarını soktu çokta sıcak değildi güneşin altında da kalmadı
acaba ayakalrını biraz suya soktuk ondan mı midesi bozuldu neyse hemen dönmek zorunda kaldık

herkese iyi geceler

selam kızlar nasıl yoruldum bende şu cmtesi pzar..
devrim geçmiş olsun cnm müge elif sağolun kızlar 2.sınavlarım 1.ler kadar iyi olcağını sanmıyorum rüyalarıma giriyor artık
hatta dün akşam eliiiiiiiiif seni gördüm rüyamda sattın beni konuşmam artık senle>))
sınavdaki görevli öğretmen sendin sorular bi acayip cevaplayamıyorum sana soruyorum hiç kopya vermedin nasıl bozuldum anlatamam heheh:))

demir e de geçmiş olsun

slm güzellerr
sinemden daha haber yok sanırım..inş.hayırlı haberlerle döner

devrimcim geçmiş olsun sizedee..hastalık çok zor yaa
meleğe noolmuş kapsama alanı dışında diyoo??
bende uğrayamadım hiç hafta sonu çok yoğun geçti..ne yazıcağımıda unuttum yorulmuşumm

iyi geceler kızlar
mugecım esının gelmemesı kötu olmus allah tez zamanda kavustursuncanım demırede gecmıs olsun usuttu herhalde
sultancım sen bu sınavlarında altından kalkarsıncanım ne guzel evınıde temızlemıssın bu hafta gule gule kırlen
fennerbahcelılerıde kutlarım
devrım sızede gecmıs olsun
basıma gelmeyen bı bel tutlması kalmıstı oda oldu dun selenın yuzunu sılmek ıcın bı eğildim boyle belımden elektrık carptı gıbı oldu ayaklarım basmadı zor attım odaya kendımı esımı aradım hastaneye gıttık kas gevsetıcı vurdular ağrı kesıcı eve yolladılar aksam yattımkalkamıyodm yuruyemedım bıle allah kımseye vermesın sağolsun esım kaldırdı yatırdı yemek yaptı selenı baktı bu gun bıraz daha ıyı gıbı aman bır an once gecsın ne kötu bı durum allah kımseye vermesın

Günaydın kızlar....
4 gün tatil yaptık bizde dinlendik gezdik, tabi viaporttan çıkamadık hergün gittik :-)) tavusa gidicez tavşana gidicez diye diye zorla götürdü....
Emel'Cim çok üzüldüm sıkıntılarına allah en kısa zamanda hayra çıkarsın
Sehercim çook geçmiş olsun bel ağrısıda kötüdür hele ki küçük çocukla
SinemCim sende çok kasma kendini belki testlerde bir sorun olmuştur,
öyle değilse bile erkenden farkına varmanız iyi olmuş bizim de kan tahlili yaptırmamız lazım ama bakalım ne zamana....
Bursalılar ve depremi hissedenler çok geçmiş olsun, biz hissetmedik
MügeCİm inş.eşinde en kısa sürede gelir,

günaydınnn
tüm fenerlileri tebrik ederim..
eşimin son günü yarın iş başı yapıyo artık..
geçen bursa depreminde yazacaktım yine giremedim çok geçmiş olsun arkadaşlar allah bi daha göstermesin..
dün ela ve babası deniz sezonunu açtı sabah kalkmış anne deniz nerde gidelim diyo :KK70: yine işimiz gücümüz su olacak sanırım bu yaz da..

bu arada cmrtsi çok kötü bişey oldu :KK43:
eşim ela ve ben akşam asansörde kaldık.ben çok soğukkanlıyımdır korkmam karanlık ya da kapalı alandan..allahtan ela da zorluk çıkarmadı..az korktu amaa...
birden çatırt diye bişey düştü kafamıza kayışı koptu dedik ama nasıl korku kımıldayamıyorum ya şu an her ne tutuyosa o da koparsa aşağı düşriz diye aman allahım kimse yaşamasın..sonra eşim kurcaladı düğmeleri yapma dediğim halde ve 1 kat daha aşağı düştük ama 30 sn çatırdama bitmiyo sürekli bişeyler düşüyo..dedim zemine varıcaz her yerimiz kırık..neyse acil telefon nosu varmış adam 15 da geldi ama o an yaşadıklarımı anlatamam..çıktık ama ben 24 saat kendime gelemedim..şimdide tamire gelmişler ne oldu çok merak ediyorum..aslında kayış bile kopsa asansör düşmezmiş..bu duruma karşı kilitleri varmış..tutuyomuş kendini ama biz bilmediğimiz için mahvolduk :KK43:

DenizCim çok korkunç gerçekten de bende çok korkarım asansörde kalmaktan
Alp de hep düğmelere basar annemlerde stop tuşuna bastı korktum kaldık diye
sonra eşim bastı tuşlarada 1-2 dk sonra harekete geçti seni anlayabiliyorum cnm

deniz geçmiş olsun cnm insan korkar gerçekten Allah tan ela zorluk çıkarmamış daha da panik olurdunuz

sehercim sanada geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hırpaladın kendini temizlikle falan

canım sıkılıyo ya of dışarı çıkasım yok böyle salak bi ruh halindeyim

selamlar
kendim dahil bütün fenerlileri kutlarım :))
deniz geçmiş olsun gerçekten çok korkunç
sultişim geçen gece facede konusuyorduk ya elektirik gitti ondan offline oldum
zaten aklımda deprem var bide elektirik kesildi çok gerildim

dün floryaya gittik deniz kenarına ecrin çok eğlendi dönerken fenerbahçenin şampiyonluğu belli olmuştu konvoylar fala bayıldı bayıldıııı
şampiyon olduk dedim aannee şaapion oooduk aannee şapiona (konvoylara) bakcaaamm dedi durdu arabanın camına yapıştı resmen :)

babamı aradık koyu fenerlidir.ecrin şaapion olduk dedeee dedikçe adam mest oldu forma alıcam kızıma diyor :)

o ruh halinden bende de var sultan
sanki nefes alamıyorum 4 günden sonra işbaşı yaptığım için mi acaba ??

Bir fenerli olarak teşekkürler Tuğba bende kutlarım tüm fenerlileri
bizim alp de topa vurunca fenerbahçe golü diyor topumuz var fb topu

ya bende oyun açtım heralde dedim ofline göründüm gitti die düşündüm olsun cnm önemli değil zaten çok geç olmultu bende yatmaya gittim:)

iyi geceler kızlar
mugecım esının gelmemesı kötu olmus allah tez zamanda kavustursuncanım demırede gecmıs olsun usuttu herhalde
sultancım sen bu sınavlarında altından kalkarsıncanım ne guzel evınıde temızlemıssın bu hafta gule gule kırlen
fennerbahcelılerıde kutlarım
devrım sızede gecmıs olsun
basıma gelmeyen bı bel tutlması kalmıstı oda oldu dun selenın yuzunu sılmek ıcın bı eğildim boyle belımden elektrık carptı gıbı oldu ayaklarım basmadı zor attım odaya kendımı esımı aradım hastaneye gıttık kas gevsetıcı vurdular ağrı kesıcı eve yolladılar aksam yattımkalkamıyodm yuruyemedım bıle allah kımseye vermesın sağolsun esım kaldırdı yatırdı yemek yaptı selenı baktı bu gun bıraz daha ıyı gıbı aman bır an once gecsın ne kötu bı durum allah kımseye vermesın
sehercim geçmiş olsun tatlım..umarım bi an önce toparlanırsın..dikkat et kendine
eşim ela ve ben akşam asansörde kaldık.ben çok soğukkanlıyımdır korkmam karanlık ya da kapalı alandan..allahtan ela da zorluk çıkarmadı..az korktu amaa...
birden çatırt diye bişey düştü kafamıza kayışı koptu dedik ama nasıl korku kımıldayamıyorum ya şu an her ne tutuyosa o da koparsa aşağı düşriz diye aman allahım kimse yaşamasın..sonra eşim kurcaladı düğmeleri yapma dediğim halde ve 1 kat daha aşağı düştük ama 30 sn çatırdama bitmiyo sürekli bişeyler düşüyo..dedim zemine varıcaz her yerimiz kırık..neyse acil telefon nosu varmış adam 15 da geldi ama o an yaşadıklarımı anlatamam..çıktık ama ben 24 saat kendime gelemedim..şimdide tamire gelmişler ne oldu çok merak ediyorum..aslında kayış bile kopsa asansör düşmezmiş..bu duruma karşı kilitleri varmış..tutuyomuş kendini ama biz bilmediğimiz için mahvolduk :KK43:

ayy kıyamam yaaa çok kötü olmuş elayla bidee...verilmiş sadakanız varmış Allah korusun

mügecim geçmiş olsun demire iyidir şimdi umarım..eşin için bencede üzülme söylemesi kolay diyosundur ama çalışıyo adamcağızz naapsın sizin için :)) Allah kavuştursun en yakın zamanda cnmcımm

umut bugünde anneannesinde çok zor ayrılıyo bu aralar yaa tam 45 dk.oyaladı bugün beni kucağına al diyo gitmiyim diye eskiden kapıyı kendi kapatırdı annecm by bye diye..huyu çok değşti bide şu hastalıktan sonra..bi terör örgütüyle bağlantısı olduğundan şüpheleniyorum:KK1: terörist kesildi başımızaa:))

GülşenCim dönem dönem oluyor şaşırtıyorlar bizi
Alp de 4 günün ardından kesin problem yapar dedim
hiç sesini çıkarmadan gitti ananesine tabi kucağına değil :-))
ama yarın napar bilmiyorum....
Ben genelde anane napmış gidip bakalım vs şeklinde gitmeden konuşuyorum
o zaman içeri giriyor sonra bay bay deyip kaçıyoruz babasıyla :-((

canım çok geçmiş olsun elanın ağlamaması iyi olmuş yoksa durum dahada zor olurdu
GülşenCim dönem dönem oluyor şaşırtıyorlar bizi
Alp de 4 günün ardından kesin problem yapar dedim
hiç sesini çıkarmadan gitti ananesine tabi kucağına değil :-))
ama yarın napar bilmiyorum....
Ben genelde anane napmış gidip bakalım vs şeklinde gitmeden konuşuyorum
o zaman içeri giriyor sonra bay bay deyip kaçıyoruz babasıyla :-((

canlarım ya ayrılmak istemiyorlar , kayrada ananesiyle iyi anlaşıyordu ama temmuzda mecburen bakıcı ayarlayacağız bakalaım nasıl alışacak sizler yine şanslısınız anneniz bakıyor benim oğluşum bakıcıyla kalacak :KK14: :KK14:

X