Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar gecmiş olsun sevındım ateşi düşmüş allah başka hastalık göstermesın
onlar hasta oldumu bi onlardan daha hasta oluyoruzzzzzzzzz
aynen melekcim kuzular hasta olmasınlar yaa insan kıyamıyoo..ateşliyken gece sayıklıyodu annecim dalin göslerimizi yakmaz diyee
elifcim çok şükür çabuk atlattı hastalığı,iştahı tam olarak açılmadı daha ama olsun iyi olsunda
tuğbacım geçmiş olsun dileklerin için tskler tatlım
mügecim umarım iyisindir ilerlemeden önlemini al portakal falan sık c vitamini al bol bol hamişş..
didemcim başınız sağolsun..Allah mekanını cennet etsin
maşallah can a
çiçek sen kaşlarınımı kalınlaştırdın kuzum bide dudaklarda değişmiş:)kalıcı mnakyajmı yaptırdın yakışmış
bende sorucaktım kaşlar çok yakışmış cidden..dudaklardada var bi değişiklik sanki,,
geçmiş olsun tekrarslm kızlar
çok şükür bişey olmadı ama burnum hafiften kaşınıyo
hafif bi şekilde geçiricem inş.
geçmişler olsun hastalara
şirvanla bend ekonuşmuştum anneler gününde
hala iyileşmemiş demekki burak Allah acil şifalar versin
demircik uyudu
bugün çıkmadık yürüyüşe biraz dinleneyim dedim
ağda yapıcaktım o da elime bulaştı hep bozulmuş
bend egidip ütü yapayım bari
herkese iyi sohbetler
başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım...yine uzun bir aradan sonra meraba
face yazıp buraya yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi
ama melek ede söledim face de bizim şirket hesabıda var müşterilerle iletişim halindeyiz ondan açık
çooookkkk özledim sizi
hasta bebişlere ck geçmişler olsun
demirde geçen hafta nazlıydı
şimdi iyi
3 gün oldu memeden kestik
sandığımdan kolay oldu
teyzemi kaybettik pazartesi günü
o gün demiri bi tanıdıga bıraktık yavrumu göremedim
birde cenaze stresiyle emzirmek istemedim
eve gidince ooofffff cok canım acıyo memeler of oldu dedim aglar gibi yaptım
üsten öptü öptü uf lmus dedi
yıkandık beraber yıkadı memeler::)))) sonra zaten gündüz uyumadığı için kucagımda sızdı
gece 3-5 sefer kalktı bence aglama numarası yaptım uf olmus dıye
hala böyle devam ediyorum cok üstelemedi
yavrum benim içim sızlıyor bana kalsa 10 yaşına kadar emzirirdim de
cok ii günler geçirmiyorum
her ne varsa üstüste geliyor
ve sütümün bu stresle Demire bi faydası olmazdiye düşünüyorum
ayyy benim bile içim gitti..seni tahmin bile edemiyorum...burda da hava cok kapalı ve hep yağmurlu
benim gibi:)))
oğlumu daha cok özlüyorum simdi gibi
emzirirken sıcak teması daha cok kuruyorduk simdi
öyle dakıkalarca kucagımda oturmuyor
öptürmüyor sıpaaaaaaaa:::))))
geçmiş olsun sizede...merhaba herkese
didem canım başın saolsun almekanını cennet eylesin.zor bi durum.
mügecim umarım hasta olmazssın sende.burağada geçmiş olsun yavrucak düzelsin hemen.
bizde eve tıkandık kaldık yaa havalar pazara düzelcekmiş inşalah.kayra 2 gündür çok iştahsızdı 2 kez kustu baklım inşallah hasta olmaz oda.
ne güzel ya hareketlerini hissetmek... özledim bende o duyguyu valla...slm kızlar
yazdım pili btti kapandı sinir şey :)
eve geldim bi bakayım dedim
gerçi biraz öncede evdeydim ağdamı yaptım yıkandım oh mis gibi oldum
anneme gittim domatesli pilav çekti cnm onu yapıcaktım
tam suyunu koyuyodum hoop tüp bitti
bende getirdim bize pişiyo şimdi
melekcim gece bişey yiyip içilmesi çok zararlıymış cnm
kalbi yorarmış ben öyle duyup okumuştum bikaç sefer
didemcim başın sağolsun cnm
Allah mekanını cennet etsin
hayırlısı olsun memeden kesmişsin gerçekten anne için çok zor oluyo
psikolojikman çöküyosun
hele ben bebeim için sütten kestiğimi düşünüp kendime kızıyodum
ama bunada şükür cnm 21 ay emdi inş. kızıda emziririm
offf bende otururken öne eğilemiyorum artık
hep dik oturuyorum
kaburgalarıma baskı yapıyo
artık kafasımıdır bacaklarımıdır ittirip duruyo duru hanım :)
bide çok özlemişim ya artık hareketlerini dıaşrıdan görebiliyorum çok gzl bişey
hadi öpüldünüz iyi akşamlar herkese
afiyetler olsun
güle güle pislet evini canım...negüzel bütün işler bitmiş...gecenin bi köründen merhabalarrr :)
gülşencim benimi sordun diğer tubişimi bilmiyorum ama ben ecrinden fırsat buldukça okuyorum
caillou izlemez dediğim çocuk tam bir bağımlı oldu
8 9 tane videosunu indirdim döndürüp döndürüp izliyor repliklerini bile ezberledim çıldırıciim
laptop onun oldu resmen kızım azıcık haber okuyayım diyorum
şimdi ezberledi pc ye dokunsam annee haber okumaaa diyor :)
büyük temizliğe giriştim.bütün yazlık kışlık ne varsa yıkadım nevresim çarşaf battaniye uyku seti hepsi yıkandı allahtan hava iyi gitti bu gece bozdu işte 1 uyku setim kaldı onuda pazar günü yıkayacağım kısmetse hava açacakmış.
bugün güzelce dipten toz aldım örtülerimi değiştirdim gümüşleri parlattım.akşam aniden kayınpederim kayınvalidem geldi.ev missss gibiydi iyi ki bitirmişim
perşembe gecesi kuranım da bu saate kaldı işte az önce okudum.
sizlerle güzel şiir gibi okumaktan çok hoşlandığım bir cuma duası paylaşıp uykuya gideyim
Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cumaya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.
burda da hava cok kapalı ve hep yağmurlu
benim gibi:)))
oğlumu daha cok özlüyorum simdi gibi
emzirirken sıcak teması daha cok kuruyorduk simdi
öyle dakıkalarca kucagımda oturmuyor
öptürmüyor sıpaaaaaaaa:::))))
yine uzun bir aradan sonra meraba
face yazıp buraya yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi
ama melek ede söledim face de bizim şirket hesabıda var müşterilerle iletişim halindeyiz ondan açık
çooookkkk özledim sizi
hasta bebişlere ck geçmişler olsun
demirde geçen hafta nazlıydı
şimdi iyi
3 gün oldu memeden kestik
sandığımdan kolay oldu
teyzemi kaybettik pazartesi günü
o gün demiri bi tanıdıga bıraktık yavrumu göremedim
birde cenaze stresiyle emzirmek istemedim
eve gidince ooofffff cok canım acıyo memeler of oldu dedim aglar gibi yaptım
üsten öptü öptü uf lmus dedi
yıkandık beraber yıkadı memeler::)))) sonra zaten gündüz uyumadığı için kucagımda sızdı
gece 3-5 sefer kalktı bence aglama numarası yaptım uf olmus dıye
hala böyle devam ediyorum cok üstelemedi
yavrum benim içim sızlıyor bana kalsa 10 yaşına kadar emzirirdim de
cok ii günler geçirmiyorum
her ne varsa üstüste geliyor
ve sütümün bu stresle Demire bi faydası olmazdiye düşünüyorum
seni sormuştum cnmmgecenin bi köründen merhabalarrr :)
gülşencim benimi sordun diğer tubişimi bilmiyorum ama ben ecrinden fırsat buldukça okuyorum
caillou izlemez dediğim çocuk tam bir bağımlı oldu
8 9 tane videosunu indirdim döndürüp döndürüp izliyor repliklerini bile ezberledim çıldırıciim
laptop onun oldu resmen kızım azıcık haber okuyayım diyorum
şimdi ezberledi pc ye dokunsam annee haber okumaaa diyor :)
büyük temizliğe giriştim.bütün yazlık kışlık ne varsa yıkadım nevresim çarşaf battaniye uyku seti hepsi yıkandı allahtan hava iyi gitti bu gece bozdu işte 1 uyku setim kaldı onuda pazar günü yıkayacağım kısmetse hava açacakmış.
bugün güzelce dipten toz aldım örtülerimi değiştirdim gümüşleri parlattım.akşam aniden kayınpederim kayınvalidem geldi.ev missss gibiydi iyi ki bitirmişim
perşembe gecesi kuranım da bu saate kaldı işte az önce okudum.
kardeşim geldi şimdi birlikte okuduk amin dedik..Allah kabul etsin hepimizinkini inş.sizlerle güzel şiir gibi okumaktan çok hoşlandığım bir cuma duası paylaşıp uykuya gideyim
Lailahe illallah Cumanın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cumaya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.