Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah çok tatlı yaaa :) tam çicek olmuş:)
ayy sevap mı işledim acaba elif öyle derler :) abim de mezarımı görmğş çok heybetliymiş mermerlerle kocaman bi anıt mezar gibiymiş.şehit oldu diyorlarmış Allah hayırlara getirsin
bende yaprak dökümü eşkı memnu --ezel---hanımın ciftligiini arada bakıomne dizisi var ki bu akşam ben hiç bişii izlemiyorum bi yaprak dökümü bi aşkı memnu arada da melekler korusun,o yüzden sıkılıyorum şurda elasız 2 saattim var ama izleyecek bişii yok..
kolay gelsin.............Ben de çıkıyorum,eve her haftasonu okulla ilgili evrak taşıyorum,ama Cuma kapının önüne nasıl koyduysam öylece alıyordum Pazartesileri.Bugün de getirdim,ama hala bir düzenleyemedim.Şimdi onlara bakacağım biraz.
ıyi geceler hepinize!!!
herkeşe şelam:)) tuğba çok sevindim burda olmana.......niçin gittiğini biliyorum ama bizide özlersin yazarsın diye tahmin ettiğimden dolayı çok üzüldüm..gitmeyin hiçbiriniz bir yere,sende gitme:asigim:
oy oy ne çok yazmışsınız anca bitirebildim..... Tuğba neye kırılmıştı ki ben hatırlayamadım ama geri döndüğüne çok sevindim yerin belliydi valla...... anilya hoşgeldin benimde 27 nisan doğumlu oğluşum.....
foto da çok güzel nasılda yakalamışsın o pozu gülen yüzü hiiiç solmasın....
ne dizisi var ki bu akşam ben hiç bişii izlemiyorum bi yaprak dökümü bi aşkı memnu arada da melekler korusun,o yüzden sıkılıyorum şurda elasız 2 saattim var ama izleyecek bişii yok..
ya kıslarrr elim kalkmıo mutfağı bile toplamadım hiç halim yok miskin miskin oturuom görmein gitsin uff kim toplıcak mutfağı yaaa
ya kıslarrr elim kalkmıo mutfağı bile toplamadım hiç halim yok miskin miskin oturuom görmein gitsin uff kim toplıcak mutfağı yaaa