2009 Nisan Anneleri

haberleri izliyorum ve dehşete düşüyorum bebeklerimiz büyüdüğünde nasıl bir türkiyede yaşayacaklar acaba..........

eşim yusuf büyüdüğünde yurtdışında eğitim almasını istiyor belki bizde o zaman yurt dışına yerleşiriz,insanın kendi ülkesinde yaşaması gibi yok ama artık bu ülkede yaşamak çok zorlaşıyor işsizlik, terör,eğitimsizlik vs bu ülkeyi bu hale getirenlerin ALLAH BELASINI VERSıN...............

teşekkür ederim seninkide ole
haberler konusunda çok haklısın insanın içi kararıyo

kızlar cenk öksürüyo braz önce farkettim öksrd ağzına balgam geldi herhalde yüzü değilti baktı bana yutkundu hemen ne yapcam şaşırdım off
doktorada gidemiyoz malum biz yaşadığımız şehri ve eşimin işi çokk fena olmadıkça evdeyiz ne yazkıki doktora telefon açtım klamox şurup bide mukolex şurup verdi kullananan bebeği iyileşn varmı yazı nız lütfen

geçmiş olsun biz peditus kullanıyoruz soğuk algınlığında içinde öksürük içinde yazıyor dr. götür bence göğsü dolmasın bebişini

mutlulukla sağlıkla girin yeni yıla ağaç güzel görünüyor:)))

aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??

maşallah boyuna gayet uzun

024s.jpg

025tt.jpg

selenin resimleri bakalım olmuşmu

harika resimler çok güzel kızıma benzetiyorum senin cimcimeyi resim koyabilirsem göstereyim

kızlarr 21 sayfa yaptıkk aferin bizeeee..

evet yarım saattir okumaya çalışıyorum :))))

slm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka

hoşgeldin belgin ebru ben ege de 6 nisan doğumlu

bu ne hız kızlar bir 2000 daha yapacaktınız nerdeyse oku oku bitemedim:)))

kız deli ne demek o yaa buraya girmeden olurmu hiç

zamanında ben de çok kırılmıştım ama:dilcikar:
Sen niye kırılmıştın ya,neyse hatırlatmayayım bir daha.

selamlar...

tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde :KK66:
Tuğba dün seni rüyamda görmüştüm , çok güzeldin:-))
çocuklarla doğru iletişim cnm kitabın adı..yemek yiyordum da ela uyurken hızlı hızlı :))anca gördüm..
Ben de ne atmışım ha kitabın adını hihiihiii

kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
Aynen öyle,habire dönüp duruyor.

anilya hoşgeldin ama bana yabancı gelmedi ismin

Dedektif iş başında :-)))

ben yemek yaptım hemde sabah 8.30 da..sabah ela keyifliyken koşuşturmadan yapıyom ii oluyoo..dolma mercimek çorbası salata..
evet sabah yapıom bende tüm işlerı uykusu almışkennnn .. ii oluyorrrrr

selammmm nasılsınız.. ben gribi atlattım sayılır... yatak döşek yattım yani... sizler aman dikkat edin bol bol c alın.... limon olmasa bu grip geçmezdi... ay AMA SÜTÜM GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİ limon yapar mı ki???? çok çok az............. geri gelsinnnn...
gecmiş olsun dereotu ve bulgur pilavı yee süt içinnnn

kıslarrr ben çıkıyorummm..marketee gidiyozzz..nasıl seviniomm..evden çıkıcazz oleyyy..patladım yaaa..by byee..

çıkmadan bi kızz vardı yazık annesi babasını aldatıyoo kızcağızda ıspatlamışş bi ona bakimmm..çok üzüldümm..daha 20 yaşında..annesini durdurmaya çalışıooo..
oh afıyet olsun............

kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
aynennnnn banyodan sonra kıyamaet kopuyoo

hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
hoşgeldinnnnnnnnnnn

kızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))
allah büyükkk alahh yardımcısıda olsun cokk zordurrr

urlaa

ama acayip degılmi 20 hafta 1 günlük evliyim

20 hafta 1 günlük hamileyim
hatırlamıyoum canım yazdıgımı ama arasında cok yokturrrr23 haziranda evlendimmm

15 agustos ta hamile oldugumu ögrendim
1 nisanda dogurdummmmmmmmmm

23 haziranda evlendimmm

geçmişi okudumda böyle yazmışsın sen
evlendiğin ilk gece mi hamile kaldın
ilk gece kalınsa bile hemen dölenneme falan cok zorr

23 haziranda evlendimmm
sat : 6 temmuzzz
23 haziranda evlendimmm

zaten sık girmiyorum nete bi baktım kapalı ne oldu bebek öpme karşılığı ne demek şimdi kızlar

onuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, afacanege2009, aliye83, chveneburi, ekim.29, huzur84, mecbue, roseberry

bu arada hangi arada 30 sayfa yazdınız helal kızlar size

ben yusufa yürüteç almamıştım fakat o kadar hızlı yaramazlık yapıyor ki arkamı bi dönüyorum evin bir köşesinde yeğenim yürüteçi vardı ardiyede onu çıkardım ama benim kuzumun boyu uzun olduğu için ayakları kıvrılıyor yürüyemiyor............

çok hoşuna gitti yürüteç yarın ona güzel yüksek bir yürüteç alıyim kızlar sizinkiler hangi marka?

geniş aile başladı ben kaçar arkasından küçük kadınlar var kışın bu diziler olamasa napardık :sm_cool:

X