- 25 Aralık 2008
- 2.496
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler tamam
kızlar cenk öksürüyo braz önce farkettim öksrd ağzına balgam geldi herhalde yüzü değilti baktı bana yutkundu hemen ne yapcam şaşırdım off
doktorada gidemiyoz malum biz yaşadığımız şehri ve eşimin işi çokk fena olmadıkça evdeyiz ne yazkıki doktora telefon açtım klamox şurup bide mukolex şurup verdi kullananan bebeği iyileşn varmı yazı nız lütfen
ağacımızı sizinle paylaşmak istedim :))
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/15/2633.jpg
aman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
selenin resimleri bakalım olmuşmu
kızlarr 21 sayfa yaptıkk aferin bizeeee..
slm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka
Sen niye kırılmıştın ya,neyse hatırlatmayayım bir daha.kız deli ne demek o yaa buraya girmeden olurmu hiç
zamanında ben de çok kırılmıştım ama:dilcikar:
Tuğba dün seni rüyamda görmüştüm , çok güzeldin)selamlar...
tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde
Ben de ne atmışım ha kitabın adını hihiihiiiçocuklarla doğru iletişim cnm kitabın adı..yemek yiyordum da ela uyurken hızlı hızlı :))anca gördüm..
Aynen öyle,habire dönüp duruyor.kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
anilya hoşgeldin ama bana yabancı gelmedi ismin
evet sabah yapıom bende tüm işlerı uykusu almışkennnn .. ii oluyorrrrrben yemek yaptım hemde sabah 8.30 da..sabah ela keyifliyken koşuşturmadan yapıyom ii oluyoo..dolma mercimek çorbası salata..
gecmiş olsun dereotu ve bulgur pilavı yee süt içinnnnselammmm nasılsınız.. ben gribi atlattım sayılır... yatak döşek yattım yani... sizler aman dikkat edin bol bol c alın.... limon olmasa bu grip geçmezdi... ay AMA SÜTÜM GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİ limon yapar mı ki???? çok çok az............. geri gelsinnnn...
oh afıyet olsun............kıslarrr ben çıkıyorummm..marketee gidiyozzz..nasıl seviniomm..evden çıkıcazz oleyyy..patladım yaaa..by byee..
çıkmadan bi kızz vardı yazık annesi babasını aldatıyoo kızcağızda ıspatlamışş bi ona bakimmm..çok üzüldümm..daha 20 yaşında..annesini durdurmaya çalışıooo..
aynennnnn banyodan sonra kıyamaet kopuyookızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
hoşgeldinnnnnnnnnnnhoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
allah büyükkk alahh yardımcısıda olsun cokk zordurrrkızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))
ilk gece kalınsa bile hemen dölenneme falan cok zorrurlaa
ama acayip degılmi 20 hafta 1 günlük evliyim
20 hafta 1 günlük hamileyim hatırlamıyoum canım yazdıgımı ama arasında cok yokturrrr23 haziranda evlendimmm
15 agustos ta hamile oldugumu ögrendim
1 nisanda dogurdummmmmmmmmm
23 haziranda evlendimmm
15 agustos ta hamile oldugumu ögrendim
1 nisanda dogurdummmmmmmmmm
geçmişi okudumda böyle yazmışsın sen
evlendiğin ilk gece mi hamile kaldın
buda benim kızım
Bu gerçek mi,oyuncak gibi,çok hooşşş!!
Anilya hoşgeldin,ben bebişi göremedim,sildin mi acaba?