Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
kızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))
önemli degil canmmmmteşekkür edrim nagihan.oldu bu sefer.opuyorumnanaktan
bende istıyoum cektımekkkkk bakalım nasip ne zamanesracım yılbaşı çekilişi diye başlıyo topic.
kızlar seleni stüdyoda foto çektirdim geçen. çok güzel olmuş ya. aslında 1 yaşında çektiririm diyodum. kendim vesikalık için gidince onu da çektirdim.hazırlıksız oldu biraz ama.benim hiç yok stüdyoda resmim o yüzden heves etmiştim.
bence bu zamanlar deldir canımmmmmkızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrağacımızı sizinle paylaşmak istedim :))
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/15/2633.jpg
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyy oyyyyybide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
aynennnn ne plaların var fikir alalım bariiokuyup alıntı yapçam diyorum ama iş arası yine kaynıyor:))
denizcim ağacınız çok güzel olmuş....
ayşe sende eşine nazar değdirceksin canım benim.....ben hergece öyleyim ama sabah notla karşılaşmadım hiç...:))
sevda azranın boyunun maşallahı var nazar değmesin...oldukça zayıf gözüküyordur o zaman 8.70 78 cm...avatarında tombik bayaa....
aliye takvim fikrini bende beğendim gerçekleştirilse güzel olur hepsi için zaman lazım....şimdi beni doğumgünü pastası fikri aldı nasıl bişey olcak diye ama napim ancak düşünürüm şurda 3 ay kaldı:))
ehheeeeeeeeeee evet hatırladımhürrem sürekli bizim göbiş toipiğine resim koyan nisan annelerine hiç uğramayan çakma nisan annesi :))
deniz ağacınız harika bizde süslücez bu haft ağacımızı ama tembel ben bi türlü çıkaramadım kutusundan.
bu arada melekcim benim laflardan alıntı yapıp sultan demişsin deniz ben ya hala karıştırıyorsan yani ne diyeyim..
belkide sultanımm mı demek istedin ki:))
valla bu soruyu bende sormuştum gecen haftaayılbaşı akşamı için programı olan varmı?
anlaatt yaa
bende dışarı çıkma istiyorum dağıtmak istiyorum yaalkisalkisalkis
wooww demekki aynı yerlerdeyız görüşelimmdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvalla ben anlatayımda özenin o zaman...
30 aralıkta ilk uçakla parise uçuyoruz..
balo varda işte tüm dünya sosyeteleri geliyormuş.bizide çağırdılar kıramadık tabi..
ordan bi aspene gidelim diyoruz malum kayak için...
öle yani sıradan bi yılbaşı:))))))))
süperr maşallahhhhhhhh maşallahh tüüyütütütütü
selenin resimleri bakalım olmuşmu
kuru fasulye salata pilavvakşama ne yemek yapıyımm yaaa...dün çorba makarna salata yedikk..siz ne yapcaksınız hanımlarr..fikir olsunn.....
mşallahh canım yaa harıka
bunlar da diğerleri
bende bugun öglen aynı şeyii yaptım eehehemaşallah selen ' e
merhaba kızlar herkes gibi bende sayfayı açınca şaşkına döndüm hatta bakıyorum son sayfa 5 tekrar açıyorum yanlış açtım galiba diye niye bir açıklama yapılmamış anlamadım aslında zelden mesaj atıp sormak gerek merak ettim valla
hoşgeldin cnm..benim oğlumda 5 nisan doğumlu resmini koysana oğlunun..slm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka
bizde seni seviyoruzzzzopuyorumnanaktansağolun canım arkadaşlarım seviyorum sizi...opuyorumnanaktan