2009 Nisan Anneleri

kızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))

urlaa

ama acayip degılmi 20 hafta 1 günlük evliyim

20 hafta 1 günlük hamileyim

geçmişi okudumda böyle yazmışsın sen
evlendiğin ilk gece mi hamile kaldın

denizcim ağacınız çok güzel olmuşş.ela yolmak için deliriyodur yürümeye başlayınca öle süslü şeyleri unutucaz gibime geliyor.ecrin yürüteçteyken hep yapma çiçeklerime gidiyor ama uzanamyor neyseki.

aliye maşallah ya çok süper çıkmış bayıldımmm.çok hevesim vardı esmer kızım olsun diye çünkü bizim anne gürcü baba gürcü sülale hep gürcü dolayısıyla hep beyaz ten renkli göz değişik bi bebek görmedim sülalede :) kızımın esmer olmasını istiyordum şöyle simmsiyah saçlı babasına çekseydi iyi olurdu kapkara saçları eşimin az ama olsun kara :)

kızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))

ayyy hayırlı olsn ama biraz kötü olmş yaaffff

teşekkür edrim nagihan.oldu bu sefer.opuyorumnanaktan
önemli degil canmmmm

anilya hoşgeldin canmm

ne cok konuşmuşsunuzzzzzz .sayfada bırakmıştım sizi öglen

esracım yılbaşı çekilişi diye başlıyo topic.
kızlar seleni stüdyoda foto çektirdim geçen. çok güzel olmuş ya. aslında 1 yaşında çektiririm diyodum. kendim vesikalık için gidince onu da çektirdim.hazırlıksız oldu biraz ama.benim hiç yok stüdyoda resmim o yüzden heves etmiştim.
bende istıyoum cektımekkkkk bakalım nasip ne zaman

kızlar bebişlerinz kulaklarını ne zamn deldireceksnzz ben dogum günnden 1 2 gün önce deldiriyim diyorum ama zamanı mı ki
bence bu zamanlar deldir canımmmmm

sonraya bırakma acımıyor artık aamam mızmızlık yapmasın dogum günü üzerii

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyy oyyyyy

kocaya bak beeeee

kızım sen o kocayı yeeeeeeeeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benım kociş bakıcak mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battanıye

bide notttt süper valla maşallahhhhhhh

okuyup alıntı yapçam diyorum ama iş arası yine kaynıyor:))
denizcim ağacınız çok güzel olmuş....
ayşe sende eşine nazar değdirceksin canım benim.....ben hergece öyleyim ama sabah notla karşılaşmadım hiç...:))
sevda azranın boyunun maşallahı var nazar değmesin...oldukça zayıf gözüküyordur o zaman 8.70 78 cm...avatarında tombik bayaa....
aliye takvim fikrini bende beğendim gerçekleştirilse güzel olur hepsi için zaman lazım....şimdi beni doğumgünü pastası fikri aldı nasıl bişey olcak diye ama napim ancak düşünürüm şurda 3 ay kaldı:))
aynennnn ne plaların var fikir alalım barii

ben öle davetiye falan bastırmam

sadece
babamlar 2 kişi
kayınpederlerim 2 kişi
agbımler 2 kişi
görümcemler 3kişi
ve eşimin agbılerii... 4 kişi

13 kişi gelecek 3de biz 15 yeterr ugraşamam o kafar yaaa

resimli pasta balonlar süslenir

bi kaç kuru pata hazırlarımmmmm

akşam düşünüyorumm

hürrem sürekli bizim göbiş toipiğine resim koyan nisan annelerine hiç uğramayan çakma nisan annesi :))
ehheeeeeeeeeee evet hatırladım
deniz ağacınız harika bizde süslücez bu haft ağacımızı ama tembel ben bi türlü çıkaramadım kutusundan.

bu arada melekcim benim laflardan alıntı yapıp sultan demişsin deniz ben ya hala karıştırıyorsan yani ne diyeyim..
belkide sultanımm mı demek istedin ki:))

kuzu kacırdırmam seniiiiiii

aydınlısın denizsin annemde aydınlıbenım ya ordan çizdim seni beynımeeeeeeeeeeeeee

yanlış yaptım herhaldeeee

yılbaşı akşamı için programı olan varmı?
valla bu soruyu bende sormuştum gecen haftaa

biz agbımler görümcemler eşimin agbılerı ve bizzz

dışardayız yerlerde ayrıldııı

ve ben tedırgınım oglumu bırakıcam aglarsaaa diye aklım hep orda olucakkk

eşime dedim valla belkide gitmeyız dur bakalım dedim
eltımde dıyorki kaynanan beksana nehire (kızı) bizde nasıl gelcez diyo herkeste bi sorun ama yerler ayırtıldııı ehehehheheheh

anlaatt yaa
bende dışarı çıkma istiyorum dağıtmak istiyorum yaalkisalkisalkis

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh işt budur aynenn
dün gece 1 kadeh içtim szatennnn

emziriom diye içimiom

aslıda pek sevemm ama özledim valla

bekarken falan agbımle agbımlerın balkonda acardık 1er bira soguk offfffffff

şimdi öle 1 tane içmeden melek kütük sarhoşşşşşş:lepi:kafamçokkarıştı

valla ben anlatayımda özenin o zaman...
30 aralıkta ilk uçakla parise uçuyoruz..
balo varda işte tüm dünya sosyeteleri geliyormuş.bizide çağırdılar kıramadık tabi..
ordan bi aspene gidelim diyoruz malum kayak için...
öle yani sıradan bi yılbaşı:))))))))

wooww demekki aynı yerlerdeyız görüşelimmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

024s.jpg

025tt.jpg

selenin resimleri bakalım olmuşmu
süperr maşallahhhhhhhh maşallahh tüüyütütütütü

akşama ne yemek yapıyımm yaaa...dün çorba makarna salata yedikk..siz ne yapcaksınız hanımlarr..fikir olsunn.....
kuru fasulye salata pilavv

026uai.jpg

027n.jpg

028fn.jpg

029ng.jpg

030dt.jpg

bunlar da diğerleri
mşallahh canım yaa harıka

maşallah selen ' e
merhaba kızlar herkes gibi bende sayfayı açınca şaşkına döndüm hatta bakıyorum son sayfa 5 tekrar açıyorum yanlış açtım galiba diye niye bir açıklama yapılmamış anlamadım aslında zelden mesaj atıp sormak gerek merak ettim valla
bende bugun öglen aynı şeyii yaptım eehehe

X