- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah maşallah8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selammmm nasılsınız.. ben gribi atlattım sayılır... yatak döşek yattım yani... sizler aman dikkat edin bol bol c alın.... limon olmasa bu grip geçmezdi... ay AMA SÜTÜM GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİ limon yapar mı ki???? çok çok az............. geri gelsinnnn...
şuna bak yaaaa biz napalımm canmmm bizimkisi 8 de geliyo 1 2 saat ilgileniyoo sıkılıyo sonraaaliyeeee eşin 11 demi geliooo..off çok zorr yaaa..valla benimki öğlen 12 de gelioo..iple çekiomm gelsede kağanı versem dieee..allah yardımcın olsunn..marketiniz filan mı varrr..genelse o saate kadar marketler çalışıodaa ...
esen çıkmıssın galiba.ben yinede yazayım 2 nisan kerem.çok ugrastım olmadı yaa
maşallh ogluşunaaaa8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa