2009 Nisan Anneleri

mügecim bişey kaçırmadın hayatım...gün gece apar topar buraya taşındık sanırım diğerinde mesaj sayısını doldurduk yani öyle tahmin ediyorum kendi adıma...
çekilişte son durumda cuma saat 18.00 son katılım saati çekilişte 21.00 olur diye konuştuk

ne takvimiii?
sağol sehercim tam oğluşum 8. ayını bitirdiği gün yapılacakmış
denk geldi

8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallah maşallah

selammmm nasılsınız.. ben gribi atlattım sayılır... yatak döşek yattım yani... sizler aman dikkat edin bol bol c alın.... limon olmasa bu grip geçmezdi... ay AMA SÜTÜM GİTTİİİİİİİİİİİİİİİİ limon yapar mı ki???? çok çok az............. geri gelsinnnn...

geçiş olsun canım. bnen de hasta oluyorum. maskeyle geziyorum şu an.inşallah gelir sütün.
selen daha fazla izin vermiyo. çıkıyorum vben de.
tuğba bişeye mi kızdı ki. bişey mi olmuştu.

geda çok geçmiş olsun
sütünün geri gelmesi için bol bol dereotu ye
bu aralar fazlada emzirmiyosundur
yemek aralarında emzirmeyi deneki sütün çoğalsın

Ben de anlamadım Tuğba olayını,Gülşen ve Seher sizle ne alakası var ki?Bence hiç yok?

bebişlerin fotolarının oldugu takvim mügecim.

sagol aliye.sizede gecmiş olsun.bizim1 ayı gecti.çok kötü yandı.ama allahaşükürler olsun ki artık iyi.

aliye teşekkürler canımmm
gedacım bol bol sıvı tüket ve kesinlikle sık sık emzir bide kuru dut hoşafı bana iyi gelir humana çayınıda deneyebilirsin

esencim çıkmışsın ama kızımın adı elif 9 mart doğumluuu yardımcı olursan sevinirim

denizcim ağaç çok güzel olmuş
selene bayıldımmm maşaallah bu selenin hazırlıksız hali ise birde hazırlansa düşünemiyorummmmm:lepi:
kızım şu saat oldu hiç bişey yemedi napıcam ben yaaaaa çok mutsuzummm

aliye selenin fotolar süperr maşallah esmer güzeli yaa..Allah nazarlardan saklasın fıstık..bizide yaz talipler listesine :)))

deniz ağacınız çok güzel olmuş ben bu sene o enerjiyi bulamadım kendimde ..
yılbaşında umutu bırakıp biyerlere gitmek istemiyorum ama eşim çok ısrar ediyo..zaten burda olsakta 12 de kesin uyumuş olucak 9-10 gibi yatıyo ...kendimi öyle teselli ediyorum

tuğbanın kime kırıldığını biliyorum ben..seher ve gülşen kesinlikle deil..kendi söylemek isterse söylesin..
haklı ama..

benimde eşim yurtdışına çıktı bu sabah annemi ikna ettim bizde yatıcak..biraz dinlenirim ohh..
haberturkte sabiha paktuna vardı size haber veriyim derken bitmiş ..umuta çorba yediriyodum o sıra

amma çok yazmışınız bee oku oku bitiremedim

deniz prof.sabiha paktunanın kitabının adı neydi geçen gün alıcaktım kalmamış d&r da..emin olamadım
anne işte değilde diğeri neydi ???

evet seyrettim mine gördüm:)
tuğbanın neden girmediğini sanırım tahmin ediyorum yani ama böyle yapması na anlam veremedim

... çocuk yetiştirmenin yolları mı neydi valla ben de emin olmadım???

selamlar...

tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde :KK66:

Son düzenleme:
kız deli ne demek o yaa buraya girmeden olurmu hiç

zamanında ben de çok kırılmıştım ama:dilcikar:

aliyeeee eşin 11 demi geliooo..off çok zorr yaaa..valla benimki öğlen 12 de gelioo..iple çekiomm gelsede kağanı versem dieee..allah yardımcın olsunn..marketiniz filan mı varrr..genelse o saate kadar marketler çalışıodaa ...
şuna bak yaaaa biz napalımm canmmm bizimkisi 8 de geliyo 1 2 saat ilgileniyoo sıkılıyo sonraa

esen çıkmıssın galiba.ben yinede yazayım 2 nisan kerem.çok ugrastım olmadı yaa

8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maşallh ogluşunaaaa

huzur canım yaptım ama inşş olurr
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10723;30/st/20090309/e/elif/dt/-11/k/9664/event.png

X