2009 Nisan Anneleri

deniz prof.sabiha paktunanın kitabının adı neydi geçen gün alıcaktım kalmamış d&r da..emin olamadım
anne işte değilde diğeri neydi ???

çocuklarla doğru iletişim cnm kitabın adı..yemek yiyordum da ela uyurken hızlı hızlı :))anca gördüm..

kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz

evet hiç durmuyo giydiririken bıde kızarsa yırtırıyo ortalığı ağlarken

temiz bir sayfa açılmışş

yılbaşı akşamı için programı olan varmı?

bizim var yılbaşı programı ama anlatmıyım özenirsiniz şimdi...:))

canım eşim benim bu sene bana sürpriz yapmış yerlerimizi ayırtmış MARDAN PALACE da geçirecez yılbaşını oğluş annemlerde kalacak ama oğlumsuz yeni bir yıla girmek istemiyorum

ONT]

selenin resimleri bakalım olmuşmu
maşallah çooooooooooook tatlısın fıstık .......
... çocuk yetiştirmenin yolları mı neydi valla ben de emin olmadım???

aay cnm yaa o zaman hiç girme diyen o olursa o olmaz ben sizsiz yapamam demişsin yaa...duygulandım valla bende aynen benimde burda kimsem yok sizlerde olmasanız..neyse konumuza dönelim :)) tabiki tekrar eskisi gibi bizimle muhabbet ediyorsun madem bizden ayrılamıyorsun bizide senden mahrum etmeye hakkın yok işte o kadar.. lmaz:

nagihan sağol canım,
yeni isimler görüyorum arada keşke kendilerini tanıtıp bir merhaba deseler
eftelyasu, anilya, ceyo16, chveneburi, didem1981, ekim.29+, huzur84, roseberry, ssengun ,

bende elayı giydirirken ne taklalar atıyorum ama giydirirken olsa iyi azıcık çıplak kalır bişi olmaz..hele altını değiştirirken bi kaçıyo ki popoyu sallaya sallaya koltuklara tutunmaya ya da babasına kaçıyo hatta sonunda halıma işedi dün ama yakalasam geri getirsem de ıslak mendil çıkarana kadar uzaklaşmış oluyo valla işkenceye dönüştü şu bez değiştirme..

format uygun degil diyor nagihan.uğrastıgın için tesekkür edrim canım.

keremde kıpır kıpır.ne giydiriken duruyo nede altını degiştirirken.hele dışarı çıkarken kat kat giyinmek hiç istemiyo.

bunlar ıyı gunlerimiz valla daha kç takla atıcaz yakalamaya calışırken

slm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…