hakkonızda hayırlısı olsunnn sıkma canınııkıslar çk moralim bozuk.eşimle iyice anlaşamaz olduk.biz zaten kızım 1 aylıkdı kaynana yüzünden boşanma aşamasına gelmişdikk neyse sonra eve döndüm falan ama ondan sonra iyiymiş gibi gözüküp aslında berbat giden bi ilişki bizimki.eve dönüşümün tek sebebide kızımdı.ben babamı 8 yaşında kaybettim kızım ailenin ne olduğunu bilsin istedim babasıyla ayrılmasın istedim ama olmuyo artık anladığım kadarıyla.ne yapcam bilmiyorum sürekli her büyük kavgada bitirmek istiosan git dio.o deliler gibi aşık olup evlendiğim adam nerde???
sürekli kavga ediyoruz hep ama hemde olmıcak sebeplerden olay çıkıo.o kadın amacına ulaştı en sonunda ne yapcağımı bilmiyorum.çocuk oyuncağına döndürdü.ben kızımı babasız büyütmek istemiyorum.düşünsenize anne-baba ilişkisini bilmicek,aile ortamını bilmicek.
çok fenayım ne gecem kaldı ne gündüzüm...
hafta 1yada 2 akşam anem yada kayınvalidemdeyızz sonrası evdeyıızzvalla gerçeği söylemek gerekirse bizde artık eskisi gibi değiliz....
eskiden yanlız vakit geçireceğimiz zaman oluyordu..
şimdi çoçuktan sonra bu imkansiz.. oo kendi kendine takılıyor... eve geldiğinde eskisi gibi muhabbet olmuyor... tv. yada laptop karşısındayız...
dün bana söz verdi bakalım bu hafta başbaşa yemeğe çıkacaktık.. baranıda anneme bırakacaktık...
ama eminin unutmuştur..
tamam dün dışarda yedik ama kaynım ve eltimde vardı yanımızda...
pazar akşamına kadar bekliyeceğim.. bişey demeden hatırlamayacağı için de lafı yapıştıracğım...
pazargünü :arkadaşlar bizdeydi..
pazartesi :kayınvalidemlerdeydik.. 12 gibi geldik.
salı :eltimlerle sonra eve bıraktık. kayınvalimlerde oturduk..
çarşamba : kesin eve geç gelir.. .. (işim var bahanesi) daha belli değil..
perşembe :annemlere gidecez..
cuma : ????
c.tesi :kardeşimlerde yiyenin doğum günü var..
pazar : arkadaşlara takılırız ....
bu haftaki gidişatımız..
ben mi abartıyorum acaba.. bizde öyle sizlerde nasıl ;
lafın kısası.. eskisi gibi olmuyor..... en azından bizde böyle....
oo dediklerınııını ben yapıyorum hiç bırakmadım helekiii güler yüzz insan nankörr olmasın yeterkiiiiiiiiiiiiiiiiiibenim evliliğim çok farklı değil.ama elimden geldiğince canlı tutmaya çabalıyorum.çok zor olmuyor.sabah kahvaltısını mutlaka hazırlarım.evden uğurlarken mutlaka öperim.eve geldiğinde de sıcak bi karşılama hazırlamaya çalışırım.anneler fedakardır derler ya yorgunda olsam onun yorgunluğunu almaya çalışırım.daha evlendiğimizden beri oğuzu kimseye bırakmadım.çıkamadık sinemaya yemeğe.varsın olsun diyorum daha önümüzde .çok yıllar var dimi.bunalıyorum bende çalışmaya alışan biri oalrak bazen.bazı şeyler bizim elimizde azcık fedakarlık
ana geldimi zamannnnnnnnay kizlar bu ne kalablik heveslendim valla ama kaynim gelecek kalkip yemek yapmaliyim
bu arada mubarek muharrem ayiniz hayirli olsun asure geldi simdi bende malzeme aldi yarin yapcam valla ozlemisim bi yedim ki
http://img35.imageshack.us/img35/8894/dscn0016iq.jpg
işte bızım hedıyemız
güle güle giysinker selen ve yusufEki Görüntüle 31689
Eki Görüntüle 31690
yeliz teyzesinin hediyeleri biz çok beğendik oğlumada çok yakıştı........
hayırslısı olsunndişimiz çıkmış bizimde oleyy :))))
ama babanne haber verdi ben göremedim daha((((
evettt dişş canımkızlar zeynebin şu 3 gündr salyası akmaya başladı bu zamna kadar hiç akmamıştı diş geliyo olabilir mi
birde bizim kız çok sıpa ben ona kızdıgım zamn o da bana kızıyo eger kucagımdaysa hemen suratımı yoluyoo
meriç te gece 2 saatte bir emiyoo.. evde olduğumda da hafta sonu ve aksamlar, bisi yedikten sonra emmeyi seviyor..
nesoc sen hala emziyomusun ve neler veriyosun gün içinde...
sanırım bizi özlüyorlar ondan da emmek istiyorlar. ben işten eve döner dönmez kucağıma geliyor ve kafasını gömüyor. meme verinceye kadar barışmıyor benle
bizimki annesini sever...Bİzde ŞÖle derler gÜndÜz Çok uyyan annesİnİ severmİŞ gece Çok uyyan babasını
egede artık biz kacta uyursak uyuyoooosabah 7:30-8:00 kalkış
10:30-11:00 yatış
1 yada 1,5 saat uyku
sonra 15:30 yatış gene 1-1,5 saat uyku
spnra akşam biz kaçta uyursak (son zamanlarda biz uyumadan uyumuyor)
dün akşam agbımlerdeydik lavabodan cıktım oda benım arkadm gelıyoo dönddümm böööö yaptım kıyamam halıya bi kapandı içli içli agladı korktuuuuu benım babamda bana kızdııııııııııı kıyamam ogluma korkmayıda biliyor artıkkkkkkkkkkkkızlar bizimki önceleri yalancıktan azarlayınca dudağını bükerdi ağlamaya çalışırdı zorla şimdi hiç sallamıyo o kadar şımarık olduki anlatamam ya.
hiç laf diinlemiyor.
ege daha kuvvete yıkanıyor korkarım daha legende kıyamaya kaydırırım diyeeeeeecanm bizimde kuvet var ama ben cesaret edip yıkamadım elimin altından kayar diye ama gerçekten leğen en iisi yanlardan da tutuyo zeynep bende güselce yıkıyorum
yine sana kalmş bşey tabii
şükürrrrrrrr allah başka dert keder göstermesın hepimizeeeeeeeeeeeezeynebimin kalbindeki delik kapandı çok şükür onu haber vereyim diye girmiştim
hayırsılısı olsunnnnevet kızlar dişimiz çıktı hemde 2 tane birden ya inanamadım annem farketti
yanlız ön kesici dişler değil onun iki yanındaki dişler:))
alirızaya zaten felç gelecekkk ve leyla oguza muhtac olup onlarda kalıcakkkkkkkkkkkyaa bu arada yaprak dökümünü izliyorumda
ali rıza bey e felç girdi girecek yaw ay çok üzüldüm
teşekkürlerrr cnmmmmmelekcim sennde hediyeni bugn gönderdm yarın ulaşır inşş
esen bizde bir izmir buluşması yapsak mı:)