2009 Nisan Anneleri

evet kızlar dişimiz çıktı hemde 2 tane birden ya inanamadım annem farketti

yanlız ön kesici dişler değil onun iki yanındaki dişler:))
hayırlı olsun dişiniz :)
ayyy canm inşşş yaaa
valla aglıcm artıkk çıksn şu dişş biraz önce ark konştumm zeynepten 2 hafta küçük kızı var oda dün çıkarmş dişii gel artık dişş gelllll umsuluk ettin biziii
elif bende bakıyorum da hiç oyuncaga rastlamamştım saol canm
sen üstüne düştükçe çıkmıyo nagihan boşver kıss napıcan çıkıcak bi gün stres yapma

delirmek üzereyim yine ishal yine yine daha 2 hafta oldu iyileşeli :KK43:(( 3 kere yaptı şimdiye kadar hepside su ooof nerde yanlış yapıyorum yaa..
umarım sorun neyse tahlilde çıkarda tedavi edilir denizcim..yazık elayada huzursuzluğuda ondandır belki..

oyy benim canım kızım da elif teyzesinin doğum gününde 8 aylık olmuşş.kızım da çok çok mutlu seneler görsün inşallahh aminn :)
aminn cnm nice aylara yıllara inş

elifinde doğum günü kutlu olsunn...nice yıllara

selam arkadaşlar bende kızımı 2 nisan 2009 da dünyaya getirdim, bu siteye yeni üye oldum, başka bir sitede bebeğimin doğumundan öncesinden beri paylaşımda bulunuyoruz, şu an hamileliğimizi beraber geçirdiğimiz arkadaşlarla beraber bebişlerimizi büyütüyoruz... görüşmek üzere.
?????????
delirmek üzereyim yine ishal yine yine daha 2 hafta oldu iyileşeli :KK43:(( 3 kere yaptı şimdiye kadar hepside su ooof nerde yanlış yapıyorum yaa..[/QUOTE
geçmiş olsun canım

delirmek üzereyim yine ishal yine yine daha 2 hafta oldu iyileşeli :KK43:(( 3 kere yaptı şimdiye kadar hepside su ooof nerde yanlış yapıyorum yaa..

canım üzülme.ben de gülfemin her hastalığında hatayı kendimde arıyorum.ama biz onşlara çok itinalı bakıyoruz bunu biliyorum.ama işte her bebeğin bünyesi aynı olmuyor.zamanla daha az hasta olacaklar inşallah.hemen bi kaka gaitası yaptırın.belki ishal değildir.bi keresşnde gülfem 7 kere sulu kaka yaptı ama tahlilde bişey çıkmadı garip di mi?belki ela da öyledir.

oyy benim canım kızım da elif teyzesinin doğum gününde 8 aylık olmuşş.kızım da çok çok mutlu seneler görsün inşallahh aminn :)

hayırlı olsun ecrinimizin 8. ayı.

Kızlar merhaba
Bebeğini hala emziren anneler var mı?

var ben urla huzur didem.... aklıma gelenler bunlar ama daha var noldu ki?

teşekkür ederiz gülşen ve güler teyzelerii :)
bende emziriyorum ama arada apertif niyetine asla doymaz son günlerde de meme emerek uyuma modası çıktı tok da olda emerek uyumak istiyor kuvvetli de emmiyor emzik niyetine kullanılıyorum :) babası senin kokunla uyumak istiyor dedi pek hoşuma gitti :)

çok teşekkürler kızlar ..gülercim olablir bizimde sebepsiz dişten de olabilir dr tahlilde bişii çıkmazsa da ona göre gaz ilacı verelim dedi ama o da fayda etmiycek eminim :KK43: şurup vermişti önceden gaz için 1 hafta kullandım geçmedi bende bırakmıştım..

Kayra' nın günlük menüsü:
Sabah 150 cc anne sütü
Cicibebe, pekmez, labne peyniri, ceviz, yumurta ve 1 tane zeytin den oluşan kahvaltı
Sebzeli ( tavutlu veya etli ) mama
Yoğurt
Kendi hazırladığım karışık meyve suyu
Saat 17 de ben gitttikten sonra yatana kadar anne sütü
Yatacağı zaman Milupa sütlü pirinçli
Gece uyandığı zaman da emziriyorum
Doktorumuz " önceliğimiz anne sütü değil " dedi.
Siz neler veriyorsunuz?

necos bizim günlük menümz sabah bizimle kahvaltı
sonra kaşık maması
çorba her çeşit
arada yogurt
sonra yine çorba
meyve
akşm bizim yediklermzden
gece yatmadan önce devm sütü birde gece uyandıgında

ben kaşık mamsını azalttım

sehercim ya daha önceki dişlerde kaka sayısı artmıştı ama böyle su gibi olmuyordu ,oof sanırım şu an 4. yü yapıyo :KK43: yk ben bakamıyorum bu çocuğa 1 aydır hiç bi şeyi düzelmedi tam tersine kötü gidiyo herşey ,check-up a mı soksam bi ne ben anlamıyorum derdinden..
Yok Deniz,hiç öyle düşünme,tabi ki de sen kızına en iyi şekilde bakıyorsun.
iyiki doğdun elifcim bu arada doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle nice mutlu yıllara..
Tşk ederim Denizcim.
günaydınnn.
şenaycım çok güzel bir haber vermişsin.yılbaşı hediyesi gibi oldu teyzelerine :) Allah başka sıkıntı göstermesin güzellere.

denizcim çok geçmiş olsun ben geçen gün ecrine muz yedirdim 3 gündür kabız :KK43: pirinç lapası da ishali durdurur diye bilirim.sıvı alımını arttır su kaybediyor çünkü.gerçi biliyorsundur bunları da işte kendi çapımızda öneriler..

elifcim küvet bakıyorsun miraya sanırım.ben halen filesini kullanıyorum çünkü kız çocukları banyo yaptırılan suya oturmamalıymış.enfeksyon kapıyorlarmış yeğenim o sebepten çok çekmişti doktor öyle söylemiş.ben filesine önce yatırıyorum ecrini vücudunu yıkıyorum sonra yüz üstü yatırıyorum dirseklerinin üstünde duruyor kendisi zaten sırtını falan yıkıyorum.sonra oturuyor filede kafasını yıkıyorum.kafasını yıkarken de eline bi oyuncak verdimmi hep onunla igileniyor.su dökmek için çaydanlık altını kullanıyorum özel kap almıştım satılıyor ya bebişler için ama ikide bir su almak zor oldu kocaman bi kaba su dolduruyorum çaydanlıktaki su bittikçe ordan takviye..ooh mis gibi oluyor :)
Ben de aynen dediğin gibi yıkıyorum Tuğbacım,çaydanlık altı iyi fikir,ağzı dar birşey olunca gözüne kaçırmam,tşk ederim.

Amin inşallah!

doğum gunun kutlu olsun elıfcım mıray ve esınle nıce mutlu huzurlu yıllar gecırmenı dılerım
Tşk ederim Sehercim.

ayy canm çok geçmişolsnn muz falan yedirr belki ii gelirr

ELİFCİM DOGUMGÜNÜN KUTLU OLSNNN NİCE YILLARA KUZUNLAA MUTLU Bİ HAYAT GEÇİR İNŞŞ
Tşk ederim Nagihancım.

iyiki doğdun elifff
Tşk ederim Selincim.

hayırlı olsun dişiniz :)

sen üstüne düştükçe çıkmıyo nagihan boşver kıss napıcan çıkıcak bi gün stres yapma

umarım sorun neyse tahlilde çıkarda tedavi edilir denizcim..yazık elayada huzursuzluğuda ondandır belki..

aminn cnm nice aylara yıllara inş

elifinde doğum günü kutlu olsunn...nice yıllara
Tşk ederim Gülşencim.

elif doğum günün kutlu olsun canım
Tşk ederim Aysuncum.

Kızlar merhaba
Bebeğini hala emziren anneler var mı?
Ben emziriyorum ama ekgıda ağırlıklıyız artık.Sabah kalktığında,öğlen okuldan geldiğimde,gece uyuturken,ve sonra gece kalktığında emziriyorum.Ama kesinlikle tok tutmuyor artık,çünkü emziriyorum,yarım saat sonra yemek yiyor.

elif doğum günün kutlu olsun nice yıllara
Tşk ederim Gülercim.

elif doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle uzun mutlu yıllar............
Tşk ederim Esracım.

Çoook sağolun arkadaşlarım,umarım birini atlamamışımdır.Hep beraber kuzucuklarımızla birlikte mutlu yıllarda yaşlanalım inşallah!

Ben de kaşık mamasını sadece akşam 8-8:30 gibi veriyorum.Gece biraz daha tok tutuyor.

geçmiş olsun canım...
necos bizim günlük menümz sabah bizimle kahvaltı
sonra kaşık maması
çorba her çeşit
arada yogurt
sonra yine çorba
meyve
akşm bizim yediklermzden
gece yatmadan önce devm sütü birde gece uyandıgında

ben kaşık mamsını azalttım

bizim kız hazır mam tarzı yemiyor biz ne yiyorsak onu yiyor...

sadece aptamil içiyor ben yokken....

ben mümkün olduğunca mezirmeye çalışıyorum ama doymadığından kahvaltı meyve yoğurt akşam yatnadan önce mama veriyorum.gece uyandıkça emziriyorum ki bu sık oluyo.

X