2009 Nisan Anneleri buraya

neyse hakkında hayırlısı olsun canım bende özele gidiyorum ama eşim devlette bi doktor varmış arkadaşlarınn hanımları hep ona gidiyomuş tuturdu onada git bi diye doktorun çocuğu yok olmuyomuş iki oğlu olmuş biri ölmüş biride gene doğumda ölmüş o yüzden çok dikka ediyomuş doğumlara bende kararsız kaldım

kızlar nisa hastanesini önerirmisin sizce iyi bir yermi, ben fiyatınıda öğrendim çok uygun geldi bana, normal doğum 225 ytl, sezeryan ise 525 ytl, mürvet hakyemez isminde bir dr var orada dalında çok iyiymiş, tavsiye edeniniz varmı acaba bana burayı???

tam ben soracakdım ankaralılar nereye gidiyorsunuz ben etlik doğum evine gittim orda kan ve ultrosona girdim 1 ay sonra çağırdılar ama ben bi daha başka bi dr bi defalık gitmeyi düşünüyorum....bebişin kalbini duyuyum diyorum... april sen nereye gidiyorsun.....

yaa bana dr folik asitmidir nedir ondan falan vermedi...bi sorun olurmu dersin ..kan tahlillerim iyi çıkdı ondanmı acaba??yoksa devlet hastanesi ondanmı??

ben 3 aydır folic plus kullanıyorum.doktorum verdi.kullanılması gerekli diye biliyorum ama sen doktoruna sor mutlaka.doktorum özel yüzüncü yıl'da sinan yurttagül.memnunum.doğumu mesa'da yapmayı düşünüyorum.

folic asidin kan tahlilinle alakası yok.tamamen bebeğinin gelişimine katkıda bulunmak için.hemen kullanmaya başlamalısın.google'dan bi bak istersen.

ya arkadaşlar bişey sorcam ben nete göre 5+4üm
geçengün akıntım kahverengi geldi doktoru aradım hemen gel dedi dün ilk kez gittim
çok şükür dış gebelik değilmiş doktor keseyi gösterdi,yolk sacı gösterdi gebelik haftasıyla uyumlu dedi
fakat şimdiden tam bir gebelikmi söyleyemeyiz dedi boş gebelik olma riski ne kadar sizce

selam kizlar ,nasilsiniz?BEN BUGUN BEL AGRISI CEKIYORUM BELIM SANKI ORTADAN AYRILACAK GIBI AGRIYOR TABIKI BACAGIMADA VURUYOR AGRI;normalde gebeligin ilerki dönemlerinde belde agri olyuormus ,ama benimki 6+3gunluk daha basindayim yani,aranizda bel agrisi yasiyaniniz varmi?

umarım sorun yoktur doktor henüz çok küçük 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi zaman nasıl geçecek bilmiyorum

ayy bana neden vermedi acabaa devlet hastanesi olduğu içinmi dersinizz kafam karışdıı...kan tahlilerin nasıl çıkdı canım senın??

yaa bide kızlar eskiden folik asidmi vardı yaaa annelerimiz kullanmadıki demi amaa bu kadar endişe yaratmama gerek yok demi kızlar dr sitesinde sorayım ben en iyisiiiiii

kızlaarrrrr bak akşama kadar yoktum bu seferde nabız olyını bulmuşsunuz boşver kız annemiz nabızmı sayıyodukötükedihüsobu arada bugün dr.uma gittim ve küçük KURUFASÜLYEMİ gördüüüüüüm allahım nasıl bi duygu bu pıt pıt atıyo kalbi kurban olurum ben ona allah herkese bu duyguyu nasip etsin bgn ağzım kulaklarımın kenarından düşmedi hersey yolunda cooook mutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Canım tebrik ederim seni ve fasulyenikaydirigubbakcemile3 İşallah tekme attığı, kucağında ağladığı günleride sağlıkla görürsün.
Bakalım bende yarın gideceğim, zaman geçmek bilmiyo:1shok:

Kızlar bazılarınız bel ağrısından bahsetmiş, benimde aynı problemim var. Bu dönemlerde olurmuş. 5. haftadan beri sürekli ağrıyo belim, dün gece korkunçtu, uyuyamadım ağrıdan. Endişelenmeyin, bu ağrılarda hamişliğin, sıkıntılarından. Napalım güzel şeylerin bedeli ağır oluyo. Hep sonucu düşünelim, ağrı falan kalmazkaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba ne zamandır gırememiştim ne çok şey yazmışsınız okurken bile sayfalar arttı maşallah.yeni gelen hamişlerimiz olmuş gözünüz aydın hoşgeldiniz aramıza.Dr a gittim bugun haftasına ulaşmış 21 mm olmuş teyzeleri kollarının bacaklarının yumruları bıle oluşmuş şükürler olsun rabbime. doktor ,bebek korkutmuştu beni buyumicek sanmıştım dedi işte mucize bunlar dedi.kızlar kafanıza çok sey takmayın sıkılınca bebeğe gıden kordondaki kan sıkışıyormuş sakın ha yapmayın koruyun onları onlar daha çok minik

slm arkadaşlar ..benim bu gün bu midem tavan yaptı ..akşama kadar hep bulantı ..hani kimisinin sabah kimisinin akşam bulanır veya sabah akşam bulansın dielim ama böylede görmedimki .. şu anda bile içtiğim su dışarı çıkmak için can atıyo .buda beni çok halsiz düşürdü ayrıca nefes alışımı zorlaştırıyo kalp çarpıntısıda yapıyor.aranızda böyle olan varmı ..:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…