aslında çok memnunum ama devlet hastanesine gitmek istiyorum....özele gidiyorum şu an ve içim çok rahat değil açıkçası...doğumuda devlet hastanesinde yapmak istediğim içinde en başından tetkiklerimin orda yapılmasını istiyorum....malum bugün 9 haftayı bitirdik 2-3 hafta sonra 2 li test var orda değerlendirilsin sonuçlarım...olmadı devlet hastanesindeki doktorun özelinede giderim diye düşündüm ama hayırlısı....
bel ağrım hiç olmadı tüley...açıkçası bir sıkıntı vermemeside bana tuhaf geliyor...acaba diyorum çokta endişe edilcek bir durum değilde bizi mi panik ediyorlar....:sm_confused:
selam kizlar ,nasilsiniz?BEN BUGUN BEL AGRISI CEKIYORUM BELIM SANKI ORTADAN AYRILACAK GIBI AGRIYOR TABIKI BACAGIMADA VURUYOR AGRI;normalde gebeligin ilerki dönemlerinde belde agri olyuormus ,ama benimki 6+3gunluk daha basindayim yani,aranizda bel agrisi yasiyaniniz varmi?[/Q
slmm benim belim yumurtlama günümden itibare ağrımaya başladı ve devam etti 5+4 üm hala ağrıyor doktor bol bol uzan dinlen dedi
selam kizlar ,nasilsiniz?BEN BUGUN BEL AGRISI CEKIYORUM BELIM SANKI ORTADAN AYRILACAK GIBI AGRIYOR TABIKI BACAGIMADA VURUYOR AGRI;normalde gebeligin ilerki dönemlerinde belde agri olyuormus ,ama benimki 6+3gunluk daha basindayim yani,aranizda bel agrisi yasiyaniniz varmi?[/Q
slmm benim belim yumurtlama günümden itibare ağrımaya başladı ve devam etti 5+4 üm hala ağrıyor doktor bol bol uzan dinlen dedi
SAOL CANIM ;cevap icin,bende 5+4gunlukken gitmisdim doktora yalniz keseyi görmusduk ,tam 6hafdalik oldugunda yine gittim ve bebegi ve kalp atislarinida görduk ,sukur.bence sende 6 hafdalikken felan görursun,insallah daha cok kucuk gözukmemesi normalmis bu hafdada hic endiselenme,umarim hersey yolunda gider:1hug:
kızlaarrrrr bak akşama kadar yoktum bu seferde nabız olyını bulmuşsunuz boşver kız annemiz nabızmı sayıyodukötükedihüsobu arada bugün dr.uma gittim ve küçük KURUFASÜLYEMİ gördüüüüüüm allahım nasıl bi duygu bu pıt pıt atıyo kalbi kurban olurum ben ona allah herkese bu duyguyu nasip etsin bgn ağzım kulaklarımın kenarından düşmedi hersey yolunda cooook mutluyumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2