2009 Nisan Anneleri buraya

evet kizlar kotu seyler konusunca oluyo iste benim de hafif kanamam var simdi doktora gidiyorum.. gecsin su haftalar da rahatlayalim dimi.. iyi haberlerle gorusmek uzere

kötü derken neyi kastediyorsunuz Allah a şükür nisan anneleri iyi gidiyor haberler hamd olsun iyi ama tabiki endişeleri paylaşacağız yoksa geçmez günler düşünmekten.

sinemcim inşallah birşey olmaz canım üstüne görmede olabilir umarım iyi haberlerle gelirsin ..fezle hareket etme yinede yat dinlen canım ..
kızlar az evvel mart annelerini okudum da onlarda da hep şişkinlik oluyomuş..benim çünkü şu anda 5 aylık gibi bi karnım oldu ..mide bulantıları olunca hamişlikte ilerledikçe geçiyormuş bu şişkinlik ..tabiki tek derdimiz bu olsun ALLAH HEPİMİZE KOLY HAMİLELİK VERSİN
bana dr şunu demişti ilk 3 ayda plesanta olmadığı için bebek direk bizim kanımızdan besleniyor dolayısıylada beslenebilmek için vücudumuz pregeston hormonu salgılayarak midemizin ve bağırsaklarımızın geç boşalmasını sağlıyo ..bebeğin bütün vitaminlerinden yaralanması için bu düzen oluşturuluyor dolayısıyla şişkinlik kabızlık ve hazımsızlık oluyor ..bu geçiçi bi dönem ..3 ay sonunda rahatlarsın dedi sizlerle paylaşmak istedim ..kaydirigubbakcemile2

Nisan Ayı...
Güneşiyle, havasıyla kişiyi saran
Yağmurlarında ıslanan insan
Kış yorgunu toprak aşka uyanan
Nisan, heybetli uyanış...

Ilık havasında bahar coşkusu
Ağaç dallarında tomurcuklanma tutkusu
Kulaklarda kuş sesleri, cıvıltısı
Soğuk mevsimin gidişine alkış
Kışa baş kaldırış...

Uyanışta toprak, tabiat
Aydınlığa göz açma bu
Bir gerinme
Bitti derin kış uykusu
Güzele ne güzel yakarış...

Nisan
Kasvetlerin sonundaki sükûn
Gece ayazlarının sürgün zamanı
Duyguların filizlenişi
Aşkın usu...

Nisan
Bayramdır, halaydır
Sevda okunu geren tılsımlı yaydır...

İbrahim Ethem Bingül

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar nisanda ulusal egemenlik ve çocuk bayramıda var ..ogünlerde herkes çocuk bayramını kutlarken inşallah bizler bebelerimizin doğumlarını kutlucaz..:teytey::teytey::teytey:

evet çok güzel bir ay inşallah hepimiz bu güzel ayda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız,bana herkes ne zaman doğum diyor bende Allah kısmet ederse nisan ayında diyorum ne kadar güzel bilerek bu aya denk getirdin diyor,bilerek denk getirmedim ama en büyük hayallerimden biriydi inşallah sağlıkla gerçekleşir Allah büyük.

doğru söylüyorsun canım benim gelirler inşallah bende de oldu bugün 1 saat falan uyudum sana iyi dinlenmeler,bende izleyim sağol canım ben bu saatlerde yapacak birşey bulamıyorum tv haberler var savaş kan revan hiç izlemiyorum o yüzden burdayım öptüm seni:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende geldım aranıza.gıznurcum paylasımın ıcın teskkurler ılk once lınklere goz attım.ayrıca ben hamılelıgın tum belırtılerını yasıyorum.cok fazla bulantım var ve buzdolabının kapagını acamaz haldeyım cok zor gecıyo ve agız tadı degısıklı var ama yınede mutluyum hemde cookk..tuğcecım bende haber ızlemıyorum cok haklısın cok strese gırıyorum bu yuzden en ıyısı ızlememek.

selam arkadaşlar bugün yoktum misafirlerim vardı fakat yazılarınızı okudum rahatsızlanan arkadaşlara çoook geçmiş olsun lekelenmesi olanlara benden tavsiye benimde sürekli lekelenmem vardı herşeyi allah havale ettim o herşeyin en iyisini bilir ve şu an hernekadar bulantım olsada moralimi yüksek tutuyorum bide herkesin yaşadığı değişiklikler kendine özeldir ve herkeste aynı olacak diye birşey yok bunuda aşermeyen arkadaşlara yazıyorum canınızı sıkmayım bu yol uzun ve meşakkatli bir yol allah hepimize yardım etsin hepimizin kucağı sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun kendinize iyi bakın moralinizi yüksek tutun karınlarımızda bebeklerin yiyecek lokmaları varsa zaten doğuracağız

kızlar bende buradayım.takip ediyorumm.aranızda bel ağrısı yaşayan varmı.benim en büyük şikayetim bu.sürekli belim ağrıyor.o yüzden hep yatıyorumm..

arkadaşlar mrb.bende inşallah allah nasip ederse nisan annesi olacağım.bugün kontrolüm vardı.çok endişeliydim ama biraz olsun rahatladım.ben bir dış gebelik ve bir düşük yaptım.bu üçüncü ve yine düşük tehlikesi var.korkularım bu yüzden.ama bugün onun iyi olduğunu öğrendim.fındık kurdumu ilk defa gördüm.kalp atışlarını dinledik eşimle.çok mutlu oldum.7hafta 1günlükmüş.ama tehlike hala devam ediyor.ağrılarımda çok fazla.benide aranıza alırsanız sevinirim. görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.

arkadaşlar banada bu şekilde bebeğimi gösteren link alırmısınız. bilmiyorum nası alındığını.yardım edin lütfen bugün 7hafta 1 günlükoldu.:teytey:

ya bir ara kimse yok diye çıktım,yeni gördüm msjını,ya hamileyken sanırım herkesin uyku geliyo,bendede tam tersi,offffff çok stres yapıyorum galiba şu hamileliği ya,şöyle herşeyi oluruna bırakabilsem,herşey süper olacak,da nasıl

bu arada bende kocaelide oyuruyorum şuan,gölcükte,siz neresinden

Ayy cnm sen amiş sin daha, hayırlısı ile kurtulmanı dilerim.benim 3.5 aylık oldu kızım ben o yüzden uyuyamıyorum.ama çok güzel bir duygu kaç aylık sın bilmiyorum ama inan çabuk geçiyor. bu arada bn gebze de oturuyorum. konuşuruz yine benim cimcimeden fırsat buldugum zaman hoşçakal svg.ler....by

tuğçecim çok haklısın herseyi çok takıyoruz açıkçası ben farkındaysanız bugünlerde pek yokum aranızda çünkü okuduklarımdan çok etkileniyorum resmen psikolojim bozuldu şimdi adet gecikti test yaptım silik çıktı niye silik bu ?sonra hcg yaptırdım 213 çıktı 2 gün sonra422 olunca niye tam 2 ye katlamadı ?keseyi gördük bu seferde ya içi boşsa?karnım ağrıyo düşükmü yapıyorum?.......vs birsürü sorular soruyorum kendime eşimde kızıyo bana herkesi bilemem ama sürekli bir negatiflik var bende okuduklarım başıma gelcek diye korkuyorum sürekli artık netten arastırmada yapmıycam bi süre fazla bilgili olmakta iyi değil en azından şu riskli günlerde benim düşüncem bu kızlar bu arada bugünde kontrolüm var merak ediyorum neler olcak dua edin bana hepinize selam olsunkaydirigubbakcemile3

canım çok iyi yapıyorsun bende çok şey bilme öğrenme meraklısı biriyim bu yüzden hiç bende olmayan huylar edindim pimpirikli oldum çıktım eski beni çok özledim açıkcası,mirmirmirmirbenim eşimde çok kızıyor telefonla tabi ben arıyorum bak hayatım birine bu olmuş yok şöyle bir durum varmış bidaha şu bilgisayarı açma diye kızıyor:mymeka:ama ben yine dayanamıyorum meraklı melahat CADIARZUöpüyorum seni en iyisini yapıyorsun,canım dualarım seninle inşallah güzel haberler alırsın:1hug:

canım aramıza hoşgeldin ,korkma düşük tehlikesi herkeste devam ediyor ama kalp atışını gördükten sonra ihtimal daha da azalıyormuş sende görmüşsün çok şükür,umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

Kızlar Günaydın,hihoyyyt
Dün garip bir şeklde iyiydim, o nedenle de bütün gün sokaklarda gezdim. 2 gün yatmamın acısını çıkardık yani bebişle birlikte:) Fakat gece sabaha kadar bel ve göğüs ağrısından uyuyamadım. Daha şimdiden belim böyle ağrırsa, son aylarda napıcam?Yazdıklarınızı okudum, yeni gelenlere hoşgeldiniiiiiiiizzzzz diyorum, herkesin bebişini Allah korusun. Tüm hamilelere sabır ve sağlık diliyorum. Ben salı akşamı en son yazımda da yazmıştım artık internette fazla yazı okumicam diye:) görüyorumki benimle aynı fikirde olan hamişler olmuşşş...bugünler kritik ya o yüzden okudukça kafamız karışıyo, fazla bu konuları didiklememek lazım zaman uzun daha nisana çok var.:bbo:
Bu arada bugün 7+1 oldu uğur böceğim ve yarın sabah dr.a gidicez. Dualarınıza çok ihtiyacım var,:Saruboceq: işallah kalp atışını da sağlıkla büyüdüğünü duyarım, 15 gündür, öldüm bittim merak ve strestenkafamçokkarıştı
Herkese sağlıklı bi gün diliyorum..a.s.

aprıl16 canım az kaldı inşallah iyi haberlerle gelirsin ama benim içim senin adına rahat nedense bilemiyorum.iyi yapmışsın dün bende dışarı çıkacaktım vazgeçtim hamile kalalı 1 kez dışarı çıktım oda yarım saat cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya evde patladım sıkıntıdan,dualarım seninle canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…