2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınn.ya evet bende de milyonlarca korku oluştu.paranoyak gibi oldum.

ama gerçekten öyle bide ben iki kez bebklerimi kaybettim
çok korkuyorum bişey olacak diye inan korkudan bebeişimle ilgili hayl kurmuyorum
ya nebilim 10. haftaya g
iirince mide bulantılarım azaldı iştahım açıldı ay allahım normalmi bunlar yoksa benmi anarmolim paranoyaklık bende son hattinde

cnm iyi düşün iyi olsun sen kendini de bebeğini de strese sokma arkadaşım.benim hiç iştahım kapanmadı ozman benimkide mi anormal 2 kilo bile aldım.bende senin gibi 10.haftaya girdim cnm telaşlanmaa.s

günaydın kız erkencisin bugün bende bebişin kıpırtısından uyuyamadım 1 saatten beri kıpırdıooo

cnm iyi düşün iyi olsun sen kendini de bebeğini de strese sokma arkadaşım.benim hiç iştahım kapanmadı ozman benimkide mi anormal 2 kilo bile aldım.bende senin gibi 10.haftaya girdim cnm telaşlanmaa.s

kız zaten ikimizin de doğumu 1 nisan aynı yani
sendede kasık ağrısı varmu
yani daha doğrusu senin şikayetlerin ne mesela göğüs ağrın felan varmı

umut çoook geçmiş olsun ama vardır herşeyde bi hayır

sağol
ya aslında ilk iki gebeliğim bunu gibi değildi
1. sinde kalp atışı yoktu
2. ikizdi sürekli kanamama oluyordu
bunda hiç öyle şeyler olmadı diğerlerinde midem felan bulanmazdı
bunda farklı hemde doktorum ii dedi
ama yinede işte elimde değil korkmamak

kız zaten ikimizin de doğumu 1 nisan aynı yani
sendede kasık ağrısı varmu
yani daha doğrusu senin şikayetlerin ne mesela göğüs ağrın felan varmı

kasık ağrım yok cnm ama göğüs ağrısını hiç sorma duş alamıyorum su deyince bile acıyor zaten şampuandan da midem bulanıyorkafamçokkarıştı.bulantılarım var ama çok yoğun olmuyor hiç istifra etmedim şimdiye kadar.bide fazladan 2 kilom var daha şimdiden ya inanamıyorum.kabızlık da var bende yemek yiyince şişkinlik aman ne çok şey varmış yaz yaz bitmiyor :CüvCüv:

günaydın kız erkencisin bugün bende bebişin kıpırtısından uyuyamadım 1 saatten beri kıpırdıooo

nisan annelerinin yanına hoşgeldin ocak annesi.koca kızın oldu bırakta kıpırdasın yani çok güzeldi dün ultrasonda ağzını açıp kapatıyo bide yaramaz

ada_merke sen folik asiti hala kullanıyormusun vea hiç kullandınmı acaba ne zamana kadar kullanmak gerekiyor fazla kullanınca zararı ourmu acep

günaydın kızlar, bende mide bulantısından tosttan başka hiçbişey yiyemiyorum, bebeğim doğar doğmaz "anneee tost" diye bağıracak kesin :) bu sabahta bir bel ağrısıyla uyandım sormayın, göğüslerim deseniz yerlerinden fırlayacakmış gibi off oofff!

canım sendemi sinan bey e gidiyorsun bende ona gidiyorum karşılaşıyomuyuz yoksa hastanede acabaaa haftaya ayın birinde randevum var malum beni her hafta çağırıyo dr cuğum özlüyo ikizleri görmek istiyo hayırlısıyla kalplerinin attığını bide ben görsem

günaydın kızlar sayfaları okudukça yalnız olmadığımı anlıyorum aynı korkuları yaşıyoruz ama herşey Allahtan kaderde varsa bazı şeyleri yaşıyacaksak elden ne gelir o yüzden hakkımızda herşeyin hayırlısı üzülmemizle korkmamızla olacağı varsa birşeylerin hiç birşey değişmez,ben bugün herşeye daha güzel bakmaya karar verdim ama bugün yarını bilmiyorum ruh halime bağlı,neyse Allah bebekleride bizleride korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…