2009 Nisan Anneleri buraya

yazdıklarını okuyunca cok sevındım ada_merkecım bebısının gelısmesıne.Hep guzel dusunelım guzel seyler olsun arkadaslar Allahın ıznıyle insallah...

ben varım giznurcum cok bulantım var yemek yıyemez durumdayım doktorum ılac verdı ve hıc bır ıse yaramadı.buzdolabının kapısını acmak bıle benı bulandırıyo,yemek yıyemez ve yapamaz durumdayım.esım suan mutfakta kendıne yemek yapıyo sağolsun en buyuk destekcım.Ayrıca bu bulantıların sebebıde beta hcg yukseldıkce bulantı olusuyor dedı doktorum yanı saglıklı bır gebelık gecırıyoruz cok sukur.

arkadaslar sunuda ekleyım bulantısı olmayanlar saglıklı gebelık (gecırmıyor)anlamında degıl herkezın belırtısı ayrıdır.bız nısan annelerı bıraz evhamlıyız eklemeden edemedım..

ben varım giznurcum cok bulantım var yemek yıyemez durumdayım doktorum ılac verdı ve hıc bır ıse yaramadı.buzdolabının kapısını acmak bıle benı bulandırıyo,yemek yıyemez ve yapamaz durumdayım.esım suan mutfakta kendıne yemek yapıyo sağolsun en buyuk destekcım.Ayrıca bu bulantıların sebebıde beta hcg yukseldıkce bulantı olusuyor dedı doktorum yanı saglıklı bır gebelık gecırıyoruz cok sukur.

canımsın ya çok zor biliyorum ..benim durumumda olan birinin daha olması beni rahatlattı ..bulantının olması sağlıklı olmsının göstergesi olduğunu biliyorum ama yinede endişeleniyo insan acaba başka bi nedenmi diye..
sen çok şanslısınki eşin yemek yapabilio ne güzel aman mutfağı harebeye çevirmesin de bu arada..benim eşim maalesef bu konuda çok beceriksiz..bu gidişle hep peynir zeytin yicez gibime gelio ..cokacimcoook

kızlar merhaba ne zamandır gırememiştim ne çok şey yazmışsınız okurken bile sayfalar arttı maşallah.yeni gelen hamişlerimiz olmuş gözünüz aydın hoşgeldiniz aramıza.Dr a gittim bugun haftasına ulaşmış 21 mm olmuş teyzeleri kollarının bacaklarının yumruları bıle oluşmuş şükürler olsun rabbime. doktor ,bebek korkutmuştu beni buyumicek sanmıştım dedi işte mucize bunlar dedi.kızlar kafanıza çok sey takmayın sıkılınca bebeğe gıden kordondaki kan sıkışıyormuş sakın ha yapmayın koruyun onları onlar daha çok minik

ade merkesenin adına sevindim canım pazartesi benim bebeğimin kalbini dinlemek için drumuza gideceğim ..inşallah senin gibi duyarım bende .kaydirigubbakcemile5

nisanur canım bu arada sen kaç haftalık hamileydin cetvelinde ovulasyon tickeri varda ..bence hamişliğin cetvelini yap canım hem bizler anlarız hemde sen bebeğin ne kadarlık olduğunu daha iyi takip edersin ..:eek:

canımsın ya çok zor biliyorum ..benim durumumda olan birinin daha olması beni rahatlattı ..bulantının olması sağlıklı olmsının göstergesi olduğunu biliyorum ama yinede endişeleniyo insan acaba başka bi nedenmi diye..
sen çok şanslısınki eşin yemek yapabilio ne güzel aman mutfağı harebeye çevirmesin de bu arada..benim eşim maalesef bu konuda çok beceriksiz..bu gidişle hep peynir zeytin yicez gibime gelio ..cokacimcoook

evet gıznurcum bak mutfagı harab etme konusu uzmalık alnıdır esımın bır yandan yaparken bır yandanda harap eder ama yınede ısten gelır yemek yapar Şeniz sagolsun sanslıyım.:nazar:

ade merkesenin adına sevindim canım pazartesi benim bebeğimin kalbini dinlemek için drumuza gideceğim ..inşallah senin gibi duyarım bende .kaydirigubbakcemile5

inş cnm duyunca inanamıycaksın öyle muhteşem bir ses daha duymadım ben nasıl heyecan verici:dance:

ben yemek yapabiliyorum ama başka yerden gelen yemek kokusuna tahammülüm yok zor durumdayız yanı.kızlar annlerimizin kıymetini bilelim neler çekmişler bizim için bide onların zamanındaki doğumları düşününce annecim seni çok seviyorum:1hug:a.s.Şeniz

bugun 7 haftalık oldu gıznurcum bugun hayrılısıyla.iyi aksamlar demanz hosgeldın gelecek ay ıcın doktorum cagırdı ikili testler ıcın.

ayy bana neden vermedi acabaa devlet hastanesi olduğu içinmi dersinizz kafam karışdıı...kan tahlilerin nasıl çıkdı canım senın??

canım kusura bakma cevap veremedim
bana kan testi yapmadı doktorum daha 5+4 üm geçen akşam kanamam olmuştu bunun üzerine çağırdı sonrada düşük tehliken var dedi progestanla folic acid verdi

haklısın ada_merkecım hep derdı annem(annlerın kıymetını anne olunca anlarsınız)dıye cok haklılarmıs valla.daha sımdıden mercımek tanemle bogusuyoruz ama cok mutluyum bebısımle.Yuce Rabbım buyurmus ya cennet anaların ayakları altında dıye...baska soze ne hacet...

yaa bide kızlar eskiden folik asidmi vardı yaaa annelerimiz kullanmadıki demi amaa bu kadar endişe yaratmama gerek yok demi kızlar dr sitesinde sorayım ben en iyisiiiiii

ayrıca bende aynı şeyi düşündüğüm için içmiyordum doktorumda sen bilirsin demişti ama bu sefer kendi verdi

ayrıca bende aynı şeyi düşündüğüm için içmiyordum doktorumda sen bilirsin demişti ama bu sefer kendi verdi

herkes farklı düşünüyor ama internetten araştırdığıma göre bebişler için çok önemli hatta hamilelikten önce bile başlamamız gerekiyormuş ben kullanıyorum günde 3 tane:nazar:

bende kullanıyorum hatta hamile kalmadan önce başlamıştım kızlar.folik asite doktorum öle demşti devamda ediyorum çünkü cok önemli...

şenay ikiz gebeliklerde her hafta çağırıyorlar ilk başta canım.ama bu sefer beni 2 hafta sonraya çağırdılar.diğer bebiş hala görünmüyor da sanırım dr ümidini kesti.

tuğçe ben de heparin iğnesi kullanıyorum.belli olmasın diye bacaklarımın üst kısmından yapıyorum.her yerim mosmor oldu valla.önce claxen vermişti dr bir süre kullandım,sonra ilacı bulamayınca fragmine geçtik.sen ne kullanıyorsun?iğneni nereden yapıyorsun?

şenay ikiz gebeliklerde her hafta çağırıyorlar ilk başta canım.ama bu sefer beni 2 hafta sonraya çağırdılar.diğer bebiş hala görünmüyor da sanırım dr ümidini kesti.

tuğçe ben de heparin iğnesi kullanıyorum.belli olmasın diye bacaklarımın üst kısmından yapıyorum.her yerim mosmor oldu valla.önce claxen vermişti dr bir süre kullandım,sonra ilacı bulamayınca fragmine geçtik.sen ne kullanıyorsun?iğneni nereden yapıyorsun?

canım ben fraksheparin0,3lük kullanıyorum,banada claxan verdi ama ben onu bulamadım 0,4lük malesef 0,3lük kullanıyorum,iğneleri göbekten yapıyorum ilk zaman göbekten yapmak daha iyimiş,sanada geçmiş olsun pıhtılaşmamı var sende de?:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar uyuyonuzmu hepiniz uykucularrrrrr

herkese günaydın nisan anneleri nasılsınız
ya ben yine korkulardayım
ya bebeğme bişey olsa belirtisi olur demi ya ben çok korkuyorum bişey olacak diye 10. haftadayız suan mide bulantım felan azalkdı mesela sabah bulantısı pek olmuyor sebei ne sizce ay kızlar bana bir akıl verin

X