- 10 Mayıs 2008
- 42
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım giznurcum cok bulantım var yemek yıyemez durumdayım doktorum ılac verdı ve hıc bır ıse yaramadı.buzdolabının kapısını acmak bıle benı bulandırıyo,yemek yıyemez ve yapamaz durumdayım.esım suan mutfakta kendıne yemek yapıyo sağolsun en buyuk destekcım.Ayrıca bu bulantıların sebebıde beta hcg yukseldıkce bulantı olusuyor dedı doktorum yanı saglıklı bır gebelık gecırıyoruz cok sukur.
kızlar merhaba ne zamandır gırememiştim ne çok şey yazmışsınız okurken bile sayfalar arttı maşallah.yeni gelen hamişlerimiz olmuş gözünüz aydın hoşgeldiniz aramıza.Dr a gittim bugun haftasına ulaşmış 21 mm olmuş teyzeleri kollarının bacaklarının yumruları bıle oluşmuş şükürler olsun rabbime. doktor ,bebek korkutmuştu beni buyumicek sanmıştım dedi işte mucize bunlar dedi.kızlar kafanıza çok sey takmayın sıkılınca bebeğe gıden kordondaki kan sıkışıyormuş sakın ha yapmayın koruyun onları onlar daha çok minik
canımsın ya çok zor biliyorum ..benim durumumda olan birinin daha olması beni rahatlattı ..bulantının olması sağlıklı olmsının göstergesi olduğunu biliyorum ama yinede endişeleniyo insan acaba başka bi nedenmi diye..
sen çok şanslısınki eşin yemek yapabilio ne güzel aman mutfağı harebeye çevirmesin de bu arada..benim eşim maalesef bu konuda çok beceriksiz..bu gidişle hep peynir zeytin yicez gibime gelio ..cokacimcoook
evet gıznurcum bak mutfagı harab etme konusu uzmalık alnıdır esımın bır yandan yaparken bır yandanda harap eder ama yınede ısten gelır yemek yapar Şeniz sagolsun sanslıyım.
yazdıklarını okuyunca cok sevındım ada_merkecım bebısının gelısmesıne.Hep guzel dusunelım guzel seyler olsun arkadaslar Allahın ıznıyle insallah...
canımsın ya çok zor biliyorum ..benim durumumda olan birinin daha olması beni rahatlattı ..bulantının olması sağlıklı olmsının göstergesi olduğunu biliyorum ama yinede endişeleniyo insan acaba başka bi nedenmi diye..
sen çok şanslısınki eşin yemek yapabilio ne güzel aman mutfağı harebeye çevirmesin de bu arada..benim eşim maalesef bu konuda çok beceriksiz..bu gidişle hep peynir zeytin yicez gibime gelio ..cokacimcoook
ade merkesenin adına sevindim canım pazartesi benim bebeğimin kalbini dinlemek için drumuza gideceğim ..inşallah senin gibi duyarım bende .kaydirigubbakcemile5
ayy bana neden vermedi acabaa devlet hastanesi olduğu içinmi dersinizz kafam karışdıı...kan tahlilerin nasıl çıkdı canım senın??
yaa bide kızlar eskiden folik asidmi vardı yaaa annelerimiz kullanmadıki demi amaa bu kadar endişe yaratmama gerek yok demi kızlar dr sitesinde sorayım ben en iyisiiiiii
ayrıca bende aynı şeyi düşündüğüm için içmiyordum doktorumda sen bilirsin demişti ama bu sefer kendi verdi
şenay ikiz gebeliklerde her hafta çağırıyorlar ilk başta canım.ama bu sefer beni 2 hafta sonraya çağırdılar.diğer bebiş hala görünmüyor da sanırım dr ümidini kesti.
tuğçe ben de heparin iğnesi kullanıyorum.belli olmasın diye bacaklarımın üst kısmından yapıyorum.her yerim mosmor oldu valla.önce claxen vermişti dr bir süre kullandım,sonra ilacı bulamayınca fragmine geçtik.sen ne kullanıyorsun?iğneni nereden yapıyorsun?