aprıl16 canım az kaldı inşallah iyi haberlerle gelirsin ama benim içim senin adına rahat nedense bilemiyorum.iyi yapmışsın dün bende dışarı çıkacaktım vazgeçtim hamile kalalı 1 kez dışarı çıktım oda yarım saat cesaret edemiyorum dışarı çıkmaya evde patladım sıkıntıdan,dualarım seninle canım öptüm
Ben normalde asla evde duramam, Ama günlerdir odadan odaya zor geçiyodum. Bugünde iyi gibiyim. Fazla evde durmak istemiyorum öğlen gibi yine çıkıcam, yoksa zaman geçmiyo. Kafam dağılıyo dışarı çıkınca. Dün çabucak geçti zaman, gerçi hep hamileliğimle ilgili konuşuldu ve sürekli herkes bana yiycek bişeyler vermeye çalıştı, korkunçtu dün yemediğim şey kalmadı. Teyzem, kuzenlerim, annemler sürekli bişeyler yedirdiler-tatlicadiarzu- Artık bu ilgi bana mı yoksa bebişe mi bilemiyorumyerimseniben
Canım sende kendini iyi hissediyosan çık biraz dışarı, en azından akşamüstü 1-2 saat dolaş çok iyi gelicek sana da bebeğe de. Düşündükçe psikolojik olarak ona baskı yapıyoruz farkında olmadan, hayatımızın merkezi oldu bu konu bu kadarda sarmak iyi değil. Bulansak çok bulantım var, bulanmasa acaba bebeğe mi bişey oldu, ağrı olsa hasta oluyoruz olmasa yine bebeğe mi bişey oldu. Bende düşünmedim değil senin gibi bi test daha yapmayı ama aramızda kalsın korktum yani ya negatif çıkarsa diye kaydirigubbakcemile2 bu kadar mantıksız yaptı yani bu konu bizi.. Bebişlerimize günah, fazla dert etmemek, zamana bırakmak lazım..
hepimize normal doğumlar nasip etsin allah................:Saruboceq:
hepimize normal doğumlar nasip etsin allah................:Saruboceq:
neden zorundasın merak ettim tuğçe daha önce sezeryanla doğum filanmı yaptın :)
kızlar nabzınızı hiç ölçtünüzmü hamile kalınca 10-15 daha fazla artıyormuş merak ettim benim sabahaları 88 öğlen 78civarı akşam 68çıkıyor.
merhaba güzel hamişler ben seher 5 +4 günlük hamileyim kısmetse nisan 28-29 gibi doğum olucak allahın izniyle yanlız bi sorunumuz vardı bu hafta bebeğin kesesini gördüğümüz gün kesenin biraz ilerisinde kanama başlamış amam benim ne lekelenmem nede kanamam olmadı sizin aranızda böle olan vermıydı hiç progestan verdi günde 4 adet kullanmam için haftaya çarşamba kontrolumuz var hem kalp atışşlarını alıcaz hemde kanamanın durumuna bakıcaz
aynı problem bendede var 5+6 iken gittiğimde vardı ve progestan verdi...8+2 iken gittiğimde kanamanın çapında büyüme görülmedi ama hala var yine progestana devam ediyorum.....bebeğime bişey olmayacağınıda biliyorum ayrıca sende içini ferah tut...benimde ne kanamam nede lekelenmem var....günde 3 progestan alıyorum....haftaya başka bir doktora başlıcam kısmet olursa....
merhaba arkadaşlar,bende de var aynı durum ama hiçbir lekelenme yok.allah da göstermez inşallah.progestan ve iğne kullanıyorum.birde bel ağrım var.sizde de var mı?
aprıl16 canım çok tatlısın ya yok artık söz dinliyorum kendi kendimin psikiyatrisi oldum ama bu sefer sadece meraktan sordum yoksa 66 çıktıktan bir gün sonra dr randavusu vardı gittim herşey normal çıkmıştı çok şükürzaten bebek sağlıklı olduktan sonra şu zamanlar fazla çarpıntımızın olmaması daha iyi Allah nasip ederse 6.aydan sonra ne yaparız o zaman bugün Allah ın izniyle karar verdim çıkmaya ama biraz hava serinlesin zaten uykuluyum sıcakta yolda uyurum sonra,bu arada yarın bilgisayarı sırf senin için açacağım hemen yaz tamam mı dua ediyorum sende bebeğinde Allah a emanet olun :1hug:
arkadaşlar bu nasıl topic, selam verdik ama kimse selamımızı almamış. hamileler çok duygusal olur unutmayın. :dilcikar:
sağol gülşen sen doktorundan memenun değilmisin bende şu an iki doktora gidiyorum biri prof amam bi ügn önce gittiğimde kanamamı farketmedi buda opr doktor bayan buna şans eseri eşime süpriz yapmak için ultrason görüntüsü almaya gittim o zaman farketti şimdilik ikisinede gidiyorum ilerleyen zamanda seçim yapıcam
merhaba arkadaşlar,bende de var aynı durum ama hiçbir lekelenme yok.allah da göstermez inşallah.progestan ve iğne kullanıyorum.birde bel ağrım var.sizde de var mı?